22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Dankó
    Amikor Boone belebeszél a rádióba az öreg nem azt mondja neki hogy a 815-ös járaton nincsenek túlélők?? Nem a mostani részben hanem a régebbiben.
  • Papirzacsi
    Igen egyértelműe na gép svanca volt, ahogy CVD is említi. Ezenkívül a gép valójában 3 részre tört, szal megint csak nem figyleted meg rendesen. Emlékezz,
    mikor KATE mondta, hogy nem látta, de tudta, hogy leszakadt a farokrész, majd ksőbb a gép orra is.Arról már nem is beszélve, hogy még a pilot részben a orrba mentek el jeladót keresni a dzsungelben. :-)
    De ha erre mind nem emlékszel, akkor is megemlítik ebben a részben, mikor Boone beszél rádión, hogy ők a 815 túlélői. Erre az öreg, aki a feka nyanya férje beleordít a rádiba, hogy mi vagyunk a 815 túlélői.. No rémlik? :-)
  • Cvd
    Valóban, nem figyeltél.:) Tisztán látható hogy csak a gép farka csapódik a vízbe a kamera előtt, nem egy egész gép.
  • PyRex
    Bocs, de akkor neked elég egyedi elképzeléseid vannak a "flashback" szóról. Ez a rész ugyanis az volt. Az egész - kivéve a végét. Akár tetszik, akár nem.

SPOILER:

A következő dolgok derültek ki ebben a részben:

- csomó másik túlélő volt (ezt részben már tudtuk)
    - az "others" rájuk már várt
    - hogyan vitték el őket
    - volt egy listájuk - vlószínű Goodwin készítette, de ki tudja
    - találtak rádiót (mi van most azzal?)
    - Boone az ő jelüket fogta és velük beszélt
    - tudjuk honnan van az "others"-nél a maci
    - lehet gondolkozni a bicskán az US Army felirat miatt
    - tudjuk, hogy tuti Ana lőtte le Shannont
    - meg úgy általában: tudjuk, hogy mi történt a többi túlélővel azóta, hogy itt vannak a szigeten, kiderült, hogy Ana miért ilyen "kemény", a benga feka lelkéről is kiderült elég sok dolog, stb...

Szóval ha ez neked unalmas, akkor szvsz rossz sorozatot nézel. Javaslom a Walker, a texasi kopót, abban van csákknorrisz akció sok...
  • sanzik
    Én most lehet,hogy nem figyeltem valahol,de akkor ők egy másik géppel zuhantak le?
    Mert ez ugy kezdődik,hogy lezuhan egy repülő,de viszont egészben esik a vízbe. A dokiék gépe viszont kettétört még a levegőbe....
  • _Vegeta_
    Persze es nem arrol volt szo h ezentol a lost egy ge*i szar sorozat, de ez a resz vacak volt. :)

Pyrex: Nem, mert semmi sem derult ki a szereplok lezuhanas elotti idejukbol. :)
  • PyRex
    Pedig ezt már akkor megbeszéltük, amikor mindenki letöltötte az első évadot és megnézte az uccsó részt :D
  • PyRex
    Akkor erre ráb@sztál, mert az egész epizód egy flashback volt...
  • Kou
    Hát eddig nem úgy tünt ;)
  • Bandy
  • Papirzacsi
    De, mindenki erre gondolt eddig is. :-)
  • Kou
    Spoiler!!!

A karantén felirat mindig a bunker bejáratok belső felére voltak írva!
    Arra nem gondoltatok még, hogy maga a sziget a karantén?
    Végülis, korházakban meg más helyeken is a bejárat külsejére van ráírva, hogy karantén, nem a belsejére :)
    Nyilván nem a páciensnek az érdeke hogy lássa a feliratot :P
  • Szolnokboy
    Az hogy ebben a részben nem voltak flashbackek, nem azt jelenti hogy a továbbiakban sem lesz...
  • _Vegeta_
    Nekem elsosorban a flashbackek tetszettek, ettol volt kulonleges ez a sor.
  • Szolnokboy
    Goodwin :D
  • Csacsi
    Ne haragudj, de elég felületesen nézted, nem Nathan volt az other, hanem goodwill. És miért kellett volna csinálniuk vmit az "otherseknek", hogy lezuhanjon a gép? Egyszerűen mint Ana is mondta, Bernard meglátta a fáról, és onnantól már nem volt más választása, mint a beépülés.
  • Sephi
    Absolute egyetertek. Borzalmasan nem ide kellet volna ezt a reszt rakni. Amikor minden szal szakad akkor berakjak osszecsapva a dolgokat. jo kicsit meglepodtem egy ket jeleneten de most direkte huzak meg egy kicsit a Sayd-os reszt.

SPIGLER!!!!!

Jah es vegre kiderult a macis dolog.

Es aszonta nekik hogy csak a jokat vittek el... szal aki megmaradt rosz..
  • WTH
    Ezt is megéltük: unalmas rész volt, mert nem volt benne sok flashback.
  • _Vegeta_
    Nagyon unalamas volt. Engem egyaltalan nemerdekel h ezekkel mitortent a masik oldalon, es egyaltalan nem lett szimpatikusabb a no h lattam sirni. Szerintem rossz, otlettelen, unalamas resz volt. A sorozat "esszenciaja" veszett el: a sok flashback. Es ez a lista dolog is szimplan unalmas, kozhelyes. Imho
  • Dankó
    Tehát akkor a régebbi teóriát miszerint ez a bantu néger a kis Walt idősebb korában elvethetjük! :)) Még sem ilyen vissza a jövőben stílust akarnak megteremteni!
  • Bandy
  • Szolnokboy
    Itt van felirat a 7es részhez ha valakit érdekel:

2x07

Ezúton is szeretnék gratulálni a fordítónak a gyors és igényes munkáért!
  • PyRex
    Én sem Imykével, sem Bandyval nem értek egyet!
  • WTH
    OFF

Nem ingem, nem gatyám, de volt már jónéhány ilyen tartalmú hozzászólás, hogy ti. "neki 4-re lejön ftp-ről és végre meg tudja nézni", stb. Meg volt rengeteg off, a jóbarátoktól kezdve a kodekekig meg hogy "neki nincs hang". Szerintem az általatok kifogásolt hozzászólás ezek fényében bőven belefér.
  • Bandy
    különös hogy csak nekem mondod hiszen majdnem minden 3 hozzászólás az, hogy "láttam", "most fogom megnézni" "holnap tudom csak megnézni" stb... szal én részemről vita lezárva.
  • Nyiri
    Sok mindenben nem ertek egyet Imivel, de most igaza van. Kurvara senkit nem erdekel mikorra er le egy film neked.
  • Bandy
    Nem tudom de szerintem nem te a jogod eldönteni ki mit irhat egy fórum topicába. Próbálj meg átsiklani ezek felett nem több száz fóumozó véleményt egymagad képviselni. Sajnis a való életben ezzel a hozzáállásoddal, hogy egy ilyen apró dologba belekötsz, nem sokra fogsz jutni. Innentől, ha problémád van emailben közöld velem és ne ide a fórumba írd mert kutyát macskát nem érdekel. thx.
  • PyRex
    SPOILER:

Ha ez a rész neked unalmas volt (számomra csomó fontos dolog kiderült, ami miatt nekem magasan a legjobb részek között van), akkor minek nézed? Szerintem az "átlag" epizód ennél unalmasabb...
  • PyRex
    SPOILER:

Miért ne lehetne 20 éves egy kés? Azt egy katona is magával hozhatta régen, nem biztos, hogy ez azt jelenti, hogy 20 éve ott vannak. Lehet, hogy csak 16 éve vannak ott és akié volt, az már akkor 4 éve birtokolta :))))
  • PyRex
    SPOILER:

van egy 4. logó is a repülögéproncs oldalán asszem az első részben látni, amikor Walt sétál és a háttérben a repülő - már amivel lezuhantak...
  • PayaVP
    Damondesign: A következő rész után már rá fogsz tudni jönni magad is, de ha érdekel itt a magyarázat.

Nem túl nagy de SPOILER!!!

Ez a Darhma egyik logója a 6ból. Tehát a cápa is az ő művük. De ezt lentebb kivesézték. Eddig személy szerint három logót szurtam ki. A Desmond bunkerében lévőt, az Ana-ék bunkerében lévőt és ezt a cápásat. Onnan lehet tudni h 6 darab van, h egy videófilmből, amit Jack-k megnéznek a bunkerba, közlik h 6 bunker van a szigeten.
  • PayaVP
    Az előző is SPOILER volt sorry!
  • PayaVP
    Bocsánat, de nem bírok magammal...

Szval Libby, azt mondta Michael-nek, h 23-an élték túl a zuhanást.
    A temetkezéses jelenetnél tisztán látszik h 16-an vannak még. És 7 sír van.
    Ekkor már 3-ukat elvitték az "Others"-ök. Az ugye 16+7+3=26, még ha a két megölt "Others"-t is bele számoljuk (valószínüleg őket is eltemették) akkor is 24 ez a szám. Nathan-t is le lehetne húzni, csakhogy nekem az jött le, hogy egyedül Ana tudta a valóságot róla, Libby nem. De lehet h elmondta és akkor télleg 23. Na jól elbeszélgettem magammal.

Viszont nagy kereskgélés után találtam negítívumot! Kate már két rész óta nem szerepelt! (na jó eccer nyujtózkodott a háttérbe...) Ez türhetetlen. ha ez így megy tovább nem vagyok hajlandó nézni ezt a sorozatot!:D
    Szerencsére nem így fog tuvább menni, ugyanis a s02e09 címe ez lesz: "What did Kate" (Mit tett Kate). Szval az én igényeim is ki lesznek elégítve... Na télleg elég lesz már belőlem.
  • damondesign
  • damondesign
    Hi.

Én most néztem meg a 2x2 epizódot, szóval egy kicsit le vagyok maradva. De feltűnt valami. Lehet, hogy kidumáltátok már, nem olvastam vissza. A lényeg, hogy van egy jel a vízben elúszó cápán:
    Mi az?
  • PayaVP
    javítás:

Ellentétben Libby-vel, aki egy erőszakos qrva!!! És még csak megse mentette a csajt.

Így akartam írni:
    Ellentétben Libby-vel, aki egy erőszakos qrva!!! És még csak meg se mentette a fószert, csak mégegyszer megkínozta a lábával, ráadásul szemrebbenés nélkül.

Bocsi, késő van és sokat töröltem az előbb vissza.
  • PayaVP
    SPOILER!
    Most néztem a 7-est, nekem nagyon tetszett, főleg az h legalább olyan jó volt az eleje mint a pilot. Nagyon király az első 7-8 perc. De egyébként is nagyon pörög végig a rész... Rengeteg kérdést felvetett bennem ez a rész és szerencsére ismét kaptunk egy két dologra választ is.
    1. Honnan tudták az "others"-ök h lezuhantak? Akkor csak ők csináltak valamit!
    Csak tíz perc kellett Nathan-nek h odaérjen! Ráadásul szisztematikusan vitték el az áldozatokat! Ezek szerint Claire-t is így szemelték ki? Ott miért csak őt mikor itt 10-esével vitték őket? (Nah, oké először 3-at majd 9-et). Jaj, az a papírfecni...
    2. Nathan, Ethan... még hangzásra is hasonló!
    3. Hetekig gondolkodtam régen, hogy Boone vajon kivel rádiózott... Pedig én már azt hittem jön a segítség, de hát sebaj...
    4. Tudjuk kié a maci! Viszont a bunker ajtaján ismét ki volt írva, hogy karantén. Egyértelmű szerintem, hogy az "Others"-ök a fertőzöttek. És mint a macis példából megtudtuk terjed is a kór, mert valahogy terjesztik! Ez alapján, bocsi, hogy ezt mondom, de Charlie és Claire is lehet fertőzött. Elég sanszos lehet sztem.
    5. A Bicskás dologra csak annyit tudok mondani, h macijuk is van, ilyen alapon bicskájuk is lehet az amerikai hadseregtől. Az már nyugtalanítóbb h 20 éves a kés. Szvsz a francia tyúk csapatából is lett valaki "others" (vagy ha jobban tetszik fertőzött) és tőle van.
    6. A végére vártam volna egy csavart, mondjuk h a Michael látja a fiát pár "others"-szel és rájuk lő Ana, csak aztán ugye Shannont találja el. Azt viszont továbbra is tartom, h Walt nem "Other", hanem kb. olyasmi mint a jegesmaci amit Boone beképzelt. Mindenesetre így is jó volt a vége.
    +1. Vajon most az iraki kihallgató tiszt vagy a drobális állat feka nyer verekedésbe? (mert Ana-t Mr.Eko sztem megvédi.) Bár sztem nem lesz nagy balhé, szétszedik őket. Mindenestre kezd felpörögni a dolog, egy dolgot hiányoltam mindössze a flashback-et, de aztán rájöttem h az egész rész egy nagy flashback!!! Mindenestre szerettem volna többet megtudni Ana-ról, egyre szimpibb a csaj. Ellentétben Libby-vel, aki egy erőszakos qrva!!! És még csak megse mentette a csajt. De visszatérve ha lett volna flashback akkor 60 perces lett volna az epizód, és nem 45. Bár... van itt valaki, aki bánta volna ezt?!

U.I.: Gondoltam írok egy két sort...
  • IMYke2.0.0.0
    Bandy: Ki nem kakilja le, hogy neked fél órán belül lenn van egy film, vagy bármi más a netről?! Szóval, az ilyen infóidat - bármilyen liberálisnak is véled egy nyílt fórum topikját - inkább tartsd meg magadnak, vagy írd be egy olyan topikba, ahol az ilyen IQ-szintű hozzászólásokat ovációval fogadják. Kultúrembereket, és a sorozat híveit ugyanis qrvára nem érdekli a Te nyomorod!

• _Vegeta_
    Szentem rohadt szar es unalmas volt ez a 7.resz
  • fifi
    nem fogják...