22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Mayday
    Ez is egy nagy elonye a K-Lite-nak. Nem latsz semmi nyomat, csak egy sor a programok kozott az egesz, es egy konyvtarba telepul a Program Files-ba az egesz. Nem szemetel annyit, mintha kulon raknam fel.
    Na de mind1, ezert nem akartam belemenni, mert off lesz meg flem :)
  • IMYke2.0.0.0
    Érdekes, te megálltál az időben... Amire te gondolsz az az ACE Mega Codec PAck volt - amit egy lámer magyar kezdett összerakosgatni ezelőtt 3-4-5-6 évvel...
    A K-Lite MegaCodec Pack nem tesz fel "80 icon"-t....
    A Start menüben - ízlésesen, szokványos módon - elhelyez egy menüpontot, melyben megbújik a teljes beállítási paletta.
    A telepítés közben pedig RÁKÉRDEZ, hogy akarsz-e az Asztalra ill. vagy a Gyorsindító menübe 2 (azaz kettő) indítóikont helyezni: Classic Windows Media Player és a BSPlayer. Slussz-passz.
    A K-Lite Mega Codec Pack ráadásul semmit sem tesz fel a felügyeleted nélkül - a telepítés indítását követően szinte 100%-osan ki tudod jelölni mindazt amit akarsz vagy nem akarsz telepíteni belőle...
    Azért "szinte", mert vannak alap dolgok, melyeket felajánl és nem enged kiklikkelni épp azért, hogy a természetéből adódó funkciónak - codec telepítés - megfeleljen. S épp emiatt nem tesz fel szemetet sem a gépedre...

Ajánlom megvizsgálásra, utána fikázhatod...

• Nyiri
    Erdekes egy ilyen codec pack felrak vagy 30 fel codecet. Nekem meg csak ffdshow, real alternative, quicktime alternative, es mcplayer classic...

Encodera pedig ott a xvid.... Ennyi. Mindent lejatszik 1 lejatszo gond nelkul es nincs tele 80 iconnal a taskbar es nincs tele szemettel a registry.
  • IMYke2.0.0.0
    Csatlakozva az OFF-hoz...

Nos, a felsorolásodat elnézve, gondold csak végig, hogy egy felhasználó hányat tenne fel rosszul, hogy baxná szét a saját rendszerét...!
    Annak ellenére, hogy lámabiztos a Packok használata, s vélhetőleg tényleg lámáknak készült / készülnek, én nagyon szívesen, örömmel használom - s bár nem vagyok béna, jobban bízom benne, mint abban, hogy én rakosgassam fel ezeket a progikat!
    Én tehát mindenkinek szívből ajánlom a K-Lite MCP-t, főként annak / azoknak aki(k) nem akar(nak) szőrözni, aki(k) biztosra akar(nak) menni [bevizsgált, tesztelt verziók - sosem kerülnek bele rossz, béta összetevők!] és mindezt max. 3 komolyabb klikkel!

De, szíve joga mindenkinek eldönteni, hogy miként könnyíti vagy keseríti meg a saját életét - én maradok a buta/láma/időbiztos megoldásnál s így a K-Lite MegaCodec Pack-nál is...
  • _Vegeta_
    off
    En a codecpackokat senkinek sem szoktam ajanlani.
    Javaslatom, hogy a rencer minden videot faszasan lejatszo a kovetkezo.
    win install
    dx9c vagy legujabb
    winmediaplayer10 vagy legujabb
    divx6 vagy legujabb fel (csak divx5 v6 lejatszasara)
    ffdshow fel. (ujabbra csak akkor kell cserelni ha vmi már nemmegy, nemkell minden uj verziot leszedni)
    xvid fel (koepi féle)
    johet az ac3 a hangnak
    mjpg ha van digit fenykepezo v vki digitalizal is
    oggds az ogmhez
    quicktime alternative
    realtime alternative
    lejatsznak 4lejatszo
    wmwnek a winmedaplayer a legjobb masra hasztalan
    avi mpg es egyeb formatumra media player classic (ugyelni a beallitasnal h dx9et hasznaljon)
    vlc media player a nagyfelbontasu hdtvnek (wmvs tomoritesuhoz nem, ahhoz wmplayer)
    dvdhez powerdvd (jo az mpc is, de nehany dvdvel vacakol)

Ennel jobb megoldast videolejatszasra nemtudok egyenlore.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem volt...
    [Gyanítom: direkt]
  • Hoz_Hun
  • Mayday
    Viszont egy kerdes: volt most a 6. resz vegen bemutato a kovetkezo reszbol? Mert szerintem, amit mi letorrenteltunk, azon mintha nem lett volna.
  • IMYke2.0.0.0
  • Mayday
    Nem mondom, hogy uj info, de hatha valakinek ujsag. A kovetkezo 6 epizod vetitesi ideje, igy latjuk, hogy mikor maradunk meg hosszabb ideig Lost nelkul.

• Mayday
    K-Lite codec pack tenyleg jo. Jo nehany eve hasznalom, azota MINDEN film, jatek futott a gepemen. Elotte meg hiaba ACE, meg masok, hol kep nem volt, hol hang nem volt, hol zold volt az egesz, hol egy jatek videoi nem mentek.
    Szoval jo, es en is ajanlom, csak nem mertem felhozni (IMYkevel ellentetben), mert feltem, hogy meg leszek miatta flemelve, hogy ez jo, az szar, stb. :)))
    Na mindegy, nekem tenyleg bevalt, es en mar megmaradok ennel.
  • IMYke2.0.0.0
    Alapeset, egy példán keresztül.

A gépedre telepítetted a K-Lite MegaCodec Pack - lehetőleg - legújabb verzióját. http: [minő logika[#vigyor2]]: www.k-litemegacodecpack.com
    A Pack használata nem kötelező [egyes, magukat - joggal vagy indokolatlanul - profinak tartó emberkék fikázzák a Pack-okat, ők maradjanak meg a saját módszereiknél, és szőrözzenek a kis codececskék egyéni telepítgetésével...], de erősen ajánlott, ha azt szeretnéd, hogy minden (értsd: MINDEN) videoanyag hibátlanul elinduljon, szóljon a gépeden.
    Ajánlott telepítési módszer:
    - Teljesen szűz, codec-mentes oprendszer (azaz, felejtsd el az ACE MCP-t és más hasonló szarságot)
    - Ne telepítsd a Windows Media Player 10-est!
    - Ne engedélyezd a Windows-nak az online codec letöltést!
    - Telepítsd a K-Lite Mega Codec Packot! Automatikusan telepítsd a benne lévő - módosított - Windows Media Player Classic-ot és a BSPlayer-t!
    - Telepítsd a DivX Pro 6.0 codec csomagot!

Ezután, indítsd el a BSPlayer-t és társítsd hozzá az összes film média fájlt [mpg1, mpg2, mpg4, stb.]
    A Codec Pack-ban mindig benne van a legújabb FFDShow is, gondod nem lesz a feliratokkal sem.

1. módszer a filmek feliratozására:
    - A gépedre másolt filmet helyezd egy könyvtárba. Pl.: Riddick.avi
    - A filmhez készített felirat fájlt szintén másold ebbe a könyvtárba, "Riddick" néven, de a kiterjesztését hagyd meg - pl.: Riddick.srt
    - Amennyiben társítottad az *.avi fájlkiterjesztést a Classic Windows Media Player-hez, simán duplaklikk a filmen és élvezheted a feliratozott filmet.
    Előny: így akár TV-re is kiteheted a feliratozott filmet, ha megfelelően konfiguráltad a Megjelenítő eszközöket.

2. módszer a filmek feliratozására:
    - Másold fel a filmet egy könyvtárba, vagy hagyd azt a CD/DVD-n, dönts belátásod szerint. A felmásolás azért jobb, mert nem pörgeti halálba a meghajtódat és a lemezedet a 2 órás film megnézése...
    - Indítsd el a BSPlayer-t és nyisd meg az *.avi-t.
    - Betöltődött film mellett jobb klikk a BSPlayer főablakán és "Load subtitle" vagy "Feliratfájl betöltése"
    - Tallóz rá a feliratra [CD/DVD-n vagy gépen] és élvezd a feliratozott filmet.
    A BSPlayer előnye, hogy szintúgy mozgatható a teljes filmablak - tehát átpaszintható egy második megjelenítőre is - feliratostúl, emellett a teljes film és felirat anyag tetszőlegesen módosítható:
    Képarány, szín- és élesség állítás, EQ, felirat szín, háttér, helyzet és méret stb. stb.

Jó szórakozást, remélem, tudtam segíteni...
  • Hoz_Hun
    SPOILER

Shannont nem sajnálom, sőt örülök hogy kikerült. Sayidot igen, de majd elmúlik a bánata, megmenekült egy pocsék kapcsolattól (legalább megvolt neki a csaj).
    Michelle Rodriguez rulez. Remélem innentől végig lesz a sorozatban. Jó egy kicsit paraszt most a szerepe, de a LOST-ban már megszoktam, hogy pár rész erejéig minden szereplőt antipatikussá tesznek.
  • North
    Felejtsd el az összes szar kodeket, és használj MPlayert!
  • Mayday
    Ha szamitogepen nezed, es hasznalsz egy sima Windows Media Playert, akkor legyen egy konyvtarban a film es a felirat file, es legyen ugyanaz a nevuk, csak a kiterjesztes kulonbozzon, ekkor automatikusan hozzanyitja.
    Persze mas programokkal meg kulon megnyithatod, de en mar nagyon regen nem nezem a gepen a filmeket.
  • fehéry
    sziasztok ! Segitsetek hogy an kell felrakni a feliratot! köszi
  • Mayday
    Legegyszerubben torrentrol. En regebben irtam egy linket, ahol az osszes resz fenn volt, es siman toltheto, de nem tudom, mukodik-e meg.
  • _Vegeta_
    hasznalj ffdshowot codecnek, akkor divfix se kell
  • Cvd
    Jobban belegondolva mégsincs olyan jó esélyed. Ha a Gspot nem tudja beazonosítani a codeceket, akkor valszeg hiányzik a header, onnantól fogva más progi sem tudja majd hogy milyen codecekkel próbálkozzon. Olyanba mégnem futottam bele ami ennek hiányában tudna valamit is kezdeni a file-lal, de lehet hogy van ilyen.
  • Cvd
    Lehet hogy csak az index sérült. Ennek a javítására jó eséllyel használhatod a pl. a DivFix nevű programot, vagy a VirtualDub-ot.
  • polipman
    Sziasztok!

Most töltöttem le torrentről az első pár részt, de nem tudom lejátszani, pedig már minden codecet kipróbáltam. A Gspot azt mondja,hogy nem avi fájl. Tud valaki segíteni? (az első rész: Lost ep01, 366 903 296 byte)

• fehéry
    gyerekek kinek van me g egy be az egész,
  • PyRex
    hmm...
  • IMYke2.0.0.0
    Vagy az eltűnt csaj az AZOK spiclije volt és most kuncog a nedves dzsungelben: "Bibibbíííí, jól elbújtam, geciek, találjatok meg!"
  • PyRex
    klónozták, vagy egy sorozatgyilkos feldarabolta...?
  • Sephi
    Hmm? Ezt en nem is figyeltem meg!

De azt nem ertem mostma tenyleg hogy akkor Walt az szellem vagy mijafranc.... mert Jack-nek is megjelent az apja az elejen szal...
  • easton
    Persze az is kérdés h ki vitte el a másik csajt a dzsungelben!!!
  • easton
    Amikor Walt megjelent akkor Sayid is hallotta a "többiek" mormogását.
    Shannon futott és valamelyik "other" leszúrta, Ana pedig el akarta találni Shannon támadóját (persze ő sem tudta h Shannon ki is valójában!!!).
    Ethan Rom ----> Other man !!!!!
  • Mayday
    Te egy sorozat vagy? (van 20 részed...)
  • WTH
    Sok a baj ezzel a Walt-tal...
  • PyRex
    NA VAJON HOL LEHETNEK FELIRATOK? HA VENNÉTEK A FÁRADTSÁGOT, HOGY PÁR HOZZÁSZÓLÁST VISSZAOLVASTOK...
  • fehéry
    gyerekek feliratot nem tudtok? van 20 részem , kéne rá
  • Cvd
    Sőt olyan beteg, hogy visszafelé beszél.:)
  • Papirzacsi
    Sztem egyszerűen csak meleg van, és ő jobban izzad a többieknél.
    De legutóbb meg esett az eső, és valszeg ez is hozzátett a látványhoz. :-)
  • PyRex
    looooooool
  • Nyiri
    Walt beteg? :)

Mindig mikor megjelenik omlik rola a viz. Vag az van hogy szeret uszni ezert mindig vizben uj es neha kiugrik ijjesztgetni vagy lazas es amiatt izzad :)
  • atothhu
    SPOILER

Az nem vágás, lőtt seb, csak a vér miatt úgy látszik. Pont szíven találta :(

Mint ahogy korábban Michaelre, Sawyerre, és Jinre azt hitte Ana, hogy a "Többiek"-hez tartoznak, úgy hihette Shannonra is..
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenki látta...
  • Nyiri
    En is lattam :)
  • Sephi
    Gratula aszitem senki mas nem figyelte meg a jelenetet :D