22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • palesz191
    Nem lehet valahonnan letölteni a részeket???
  • Hunnenkoenig
    Ecsém, elöször tanulj meg írni, mielött sorozatokat neznel.

Amugy meg 2,5GB lostot mailben elküldeni...lol

Meg ha van olyan szolgaltato, ami ekkora adatot kepes fogadni, kivancsi vagyok, a 10-40k atlag feltöltessel ki fogja ezt megcsinalni.

De a legjobb, hogy neked mindjart 7 orara kell.
    Hat 2 gigat majd egy honap mulva 7 orara talan at is tud valaki küldeni...

Az ok, hogy valaki nem ert az internethez, de hogy meg ilyen illetlen egy bunko legyen...
  • Cvd
    Most láttam az AXN-en a reklámot, januártól nyomatják a második évadot.
  • shiftáj
    lul ez télleg baki ^^
  • Cvd
    Egészen pontosan nem csak akkor "nyílik ki" ha kiürült hanem minden lövésnél hátracsúszik a szán (közben kiveti a hüvelyt), csak ameddig van lőszer a tárban addig azonnal vissza is ugrik (ekkor tolja a következő lőszert a csőbe). De tényleg akkor marad hátul ha kiürült.
  • FtranX
    btw nem nagyon értek a fegyverekhez, de asszem egy félautomata fegyverről van szó, ami akkor "nyílik ki" úgy, ha már nincs benne golyó. ".
  • FtranX
    ez feltűnt nekem is. majd meglátjuk.
  • Dankó
    Csak privát szólok hogy kiadtak egy Lost Soundtrack-et igaz kevés szám van rajta és rövid de azok a main zenei taktusok amik föllelhetők több részben is benne vannak és nagyon nagy feeling! :)
  • Papirzacsi
    Kikérem magamnak. Olvass vissza. kombinálások ott vannak. Én csak megvilágítottam a tényeket. :-)
  • Clidey
    Teaztán tudsz kombinálni...
  • Papirzacsi
    Nos jaja. Csak az a baj, hogy még pár napot várni kell rá. :-(
  • PyRex
    majd kiderül :D
  • Papirzacsi
    Nos az igazság majd akkor fog kdierülni, ha megnézzük ezt a részt. Bár a látottakból kiindulva Sayid dühös fejjel felpattan, kezét hátrateszi, vélhetően a fegyveréhez nyúl, miközben egy másik képen ugyan azon a helyszínen
    másik szögből látjuk, hogy Ana felé megy, miközben Ana ráfogja a pisztolyt és azt modnja, hogy ne mozdulj, senki se mozduljon. Nekem ebből az jön le, hogy senki nem vett el semmit senkitől. És mielött még azzal jönne elő vki, hogy csak jól összevágták, elég csak pont a 6. rész végére gondolni, ahol azt vártátok, hogy na majd lesz vmi turpisság, mert biztos csak összevágták a különféle jeleneteket.Hát nem vágták, nem olyan furmányosak a rendezők. :-)
  • PyRex
    jaja, jól össze vannak vágva ezek
    de azt hiszem, hogy a következő részek elég durvák lesznek. Ana szerez pár ellenséget :D
  • North
    Csak azt láttuk, hogy lő. Előtte akár el is vehette Sayid fegyverét.
  • Papirzacsi
    Nos az Ana mondja a nigának:
    "És ha azt hiszed, hogy egy fegyver,egy golyóval megállítja őket..."
    Szal sztem egyértelmű melyik fegyverre gonolt.
    És ha ez nem elég, a csaj 1-et lőtt összesen, és utánna azt láthattuk, hogy a szán hátsó helyzetben volt. Ergo kilőtte az uccsó golyót is.
  • PyRex
    hmm, ez durva lesz de nagyon!!!!
  • Kou
    azt konkrétan nem említették miben van 1 golyó, mert ha a tárban van 1 golyó az azt jelenti, hogy összesen 2 golyó, 1 a tárban 1 csőben!
  • Mayday
  • Pharaoh
    Erre kiáncsi vagyok, hogy magyarázzák meg.
  • Papirzacsi
    Hát ez már tényleg lol. Egyértelműen látszott a 6. részben, hogy a csaj fegyvere üres. Meg korábban is említették ,hogy egy golyó van már csak benne, amit ügye ki is lőtt a 6. részben. Akkor most mégis mibánattal tüzelt?
  • sanzik
    Te nem vagy kispályás,ugylátom....
    Le tudnád ezt irni magyarul is?
  • FtranX
    Egy kis spoiler:

A következő rész előzetese :)
  • FtranX
    DC-ről le lehet tölteni az összes részt.
  • Pharaoh
    Mi az hogy nem programmal? Az program nélkül a 0 és 1 adatfolyamot mi fogja neked átalakítani lost-á?
  • atothhu
    akkor ez most "nem" volt nagy spoiler...
  • fifi
    ???
  • Mityu91
    Ha valaki tud küldjön 2,5giga Lost-ot videót a [email protected] ra nagyon köszönöm vagy mondjátok meg honnan lehet le szedni nem programmal!!!
    Akinek kell gmail az elküldésre az szóljon holnap este 8 ra kéne hogy a címre érjen lécci!!
    Köszönettel H.Milán
  • Encore
    A két részre szakadt gép túlélői, a francia csaj, a gombnyomogatós csávó, others, többen vannak azon a szigeten mint New York-ban :DDDD
  • Mityu91
    és aki nek mondjátok meg hogy milyen email címre küldjem a meghívót
    és azért nem töltöm le mert én nem tudom honnan lehet és dc-ről nem akarom az az nem tom de ha mondtok valami magyar lapot ahonnan le lehet szedni akkor jó!
  • Mityu91
    mind 1 olyan részeket tegyetek nekem össze ami a tvébe még nem volt
    !
  • fifi
    meghát ugye 2,5G Lostot sokféleképpen össze lehetne pakolni...
  • Cvd
    De minek ez a molyolás mikor egyébként is le lehet tölteni egy halom helyről?:)
  • Mityu91
    lécci szánnyatok meg a segítségetekkel csak 1 északára kell a gépet be akapcsolva tartani és ha meg teszitek hogy elkülditek akkor csomó gammát meg zenét meg tok nektek szeezni!!HEELP!!!PLS
  • Mityu91
    igen annyi és a gmailen 2,5Gigát tud küldeni fogadni!és nagyon jó
  • Mityu91
    az a kérdés hogy mi az üzéet elég sok!!
    lesz gmailod és min 1 gammád és még mindí tok üldeni minden hónapba vayha vmt kér a rendes ember aki most meg ment azzal hogy holnap 7-8 estére elküld 2,5 G lostot
  • Szolnokboy
    mi az hogy 2G amúgy ? 2 giga ? Emailban ? nem értem...
  • Szolnokboy
    húha...what a deal !!
  • Mityu91
    hi aki tudna 2G-nyi magyar lostot küldeni az írjon gmail meghívót küldök én ha nincs!SűrgősHELP
    Nah szóval holnap 7 re kéne elküldeni a megadott emeil címre!
    msn-em:[email protected] és ott meg beszéjük
    aki meg csinja az választhat nfs mw és nba 2006 között és én át küldöm neki szombatig!!
    akár mind kettőt vsak holnap este 7re legyen a címen lost!!!
    Milán
  • atothhu
    egyébként meg ez a rész szerintem hihetetlen jó lett. bármilyen mozifilmnek befért volna. tökéletes rendezés, nagyon jó képek, és a dobok... :)