22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Clidey
    Tudok egy jó pszichológust, érdekel? Akarsz beszélni róla?
  • Nyiri
    Azt nem ertem hogyan tudjatok elfogadni? :D
    Nekem itt is bukik picit a sorozatirok ertelmi szintje. A multkori baki pl, de ez is. Az elso evadban Kate majd megorult Jackert. Amikor a doki a barlangban rekedt, amit a picsa lemuvelt abbol latszott hogy oda van erte. Most meg mar Sawyert birja? Nem ertem a logikat. Lehet nincs is. Nah mindegy.
  • Clidey
    Akkor köpd ki!
  • Papirzacsi
    Én elnézegettném mindkettőt még jó darabig. :-)
  • Nyiri
    Meg mindig nemtom lenyelni, hogy Kate + Sawyer :P
  • WTH
    Szerintem kifejezetten jó csere volt. Persze, kinek a pap, kinek a paplan.
  • Hoz_Hun
    SPOILER

Sannonért nem kár van helyette nekünk Ana-Luciánk.
  • Hoz_Hun
    Hú, na ez gyors volt.
  • Clidey
    BOJLER!

Hát tényleg sajnálom hogy szegény Senon végetért...szívesen elnézegettem volna még ahogy napozik a tengerparton... :)
    Mindazonáltal van rá egy fogadásom, hogy a sorozat utolsó részében csak egyetlen ember fogja túlélni az egészet...hisz már most megfigyelhető, hogy az írók akkurátusan nyirbálják kifelé a főszereplőket...
  • fifi
    nem volt jó neki csak az emiles megoldás...
  • MerlinW
    ez az íméles dolog valóban lol volt, de azért valaki benyöghetett volna az arcnak egy mininova.org linket:D
  • Speth
    hát jó... végre lejött, úgyhogy neki is esek!
  • Clidey
  • Dankó
    A 8. rész felirata itt található: http://kenzo.uw.hu/ .
  • Hoz_Hun
    DC++. De mi a bajod a torrentel, az a legjobb?
  • Clidey
    Srácok, akinek van magyar felirata a 8-hoz, linkelje már be ide legyen óJ nedves! Köszönöm!
  • Alien1024
    srácok torrent en kivül a lost 2évad ot honan lehet leszedni (aszt a 8részt)
  • PyRex
    Ismét egy fantasztikus rész volt.

(Bár tudom, hogy egyeseknek ez is uncsi, unalmas, nyálas, gagyi, akciónélküli, stb. lesz...)
  • Nyiri
    SPOILER

De igen fog. Foleg aki azt hitte (en is), hogy Jack osszejon Kate-el. De annak a ribinek az a lofasz Sawyer kell
  • gnom
    SPOILER!!!

meghal. miert ne halna meg :) ez a resz elvarrja a szalakat, de nincs benne izgalom... a vege meg abszolut nyalas lett...
  • Gyadi
    Szerintem épp az a lényeg, hogy meg kell nézned, hogy mi történik benne. Nem szabad más forrásból származó infokból élni. :)
  • Speth
    Dave! és nincs kedved elmesélni?;) én már belepusztulok olyan kíváncsi vagyok, de iszonyú lassan jön le...a szőke csaj tényleg meghal? mondjuk gondolom, de hátha...:)
  • dave85
    sziasztok!

én láttam a 8. részt, nekem nagyon tetszett, nem fog csalódni senki!
    dave
  • FtranX
    Meglestem. A korábban belinkelt elözetes egy "kicsit" csalóka volt. ^^
  • Papirzacsi
    Nos látta már vki a 8.at?
    Én csak beletekintgettem, mert érteni egy kukkot se értek belőle felirat nélkül. De legalább kiderül végre Ana múltja, meg a pisztolyos dolgora is fény derül.Meg biztos többmindenre is, csak azt nem néztem még meg.
    Spoiler
    dulakodás közben tényleg cseréltek. ;-)
  • nimfas
    Sziasztok!

Ez kb. olyan, mintha azt kérném, hogy mondjátok el, hogy nyerhetek a lottón, de nem veszek szelvényt és tollam sincs amivel kitölthetném.

Amúgy mi lenne ha a LOST-ról is esne szó, nem csak a béna emberekről. (Ezt csak hankan jegyeztem meg :-))
  • Hunnenkoenig
    Na erröl van szo :-)
  • Cvd
    Teljesen egyetértek a halas példáddal, de ne felejtsük el hogy ez is elhangzott hogy csak így kell neki, semmiféle programot nem akar használni. Vagyis felesleges nekiállni tanítgatni ha előre kijelenti hogy nem akar. Így aztán hiába is adnak neki esélyt a tanulásra.:)
  • atothhu
    "Bátyó", régebben internetezel mint én, több embernek segítettél mint én, szerintem mindenben jobb vagy mint én... ez nem vita kérdése, egyértelmű...köszi, hogy megadtad nekem -is- az esélyt a javulásra!

(:D)
  • Hunnenkoenig
    Ecsém, valszeg regebben internetezek, mint te. Rudom, milyen lehetösegek vannak. Az nem mailben valo elküldes, hanem egy feltöltes, ami automatikusan küld egy emailt a linkkel, hogy honnan töltheted le.

Amugy meg igenis bunkonak tartom az olyanokat, akik berohannak valahova es kijelentik, hogy "aggya ezt meg azt 7 oraig, mert hülye vagyok magam megkeresni vagy lusta vagyok magam megcsinalni" es se szo sebeszed eltünnek.

Legalabb egy "sziasztok sracok, lenne egy problemam..." jeligevel kezdene es szepen megköszönne a segitseget, akkor nem szolnek semmit.

Ews ha raadasul meg ilyen ertelmetlen szöveget nyomat be, akkor vegkepp elasta magat a szememben es biztos nem fogok neki segiteni. Es ha nem szol neki senki, hogy bunko, akkor ugy is fog maradni, holott lehet, hogy lenne esely a javulasra.

Es hogy en kinek segitettem mar es kinek nem, az nem vita kerdese, mert szerintem alul maradsz...
  • Hoz_Hun
    "...hidd el ha rajtuk múlna, minden egyes e-mail-ért fizetni kéne külön :)"

Nana. Csak ne adj nekik ötleteket!!
    A filmel, mint "nem arra találták ki hogy mailban elküld" csak arra céloztam, hogy jelenleg a filmek mérete akkora, hogy (szerintem) nem alkalmas a mailekben történő továbbításra.
    Főleg ha figyelembe vesszük, hogy létezik DC++, meg a nagyon okos találmány (amit személy szerint szeretek) a torrent.
  • atothhu
    "valószínüleg a mail szolgáltató sem díjazza az ekkora file-ok küldözgetését"
    őszintén a szolgáltató mit díjaz? ha fizetsz neki, és ha minnél többet, és minnél kevesebbet akarsz...hidd el ha rajtuk múlna, minden egyes e-mail-ért fizetni kéne külön :) csak tod, szintem a szolgáltatásnak úgy kéne működnie mint pl aho google-ék gondolják. itt van 2.5giga, mert ha filmet akarsz kűldeni tedd meg, ne legyen akadálya! nem pedig kűldj smst 500ér, oszt kapsz 5 mega + tárhelyet, no pop3, no minden, aztán ha vmi nem tetszik még morognak...de addig amíg magyarországon az emberek minden eszközzel képesek kiállni a legszarabb szolgáltató, legszarabb szolgáltatása mellett is...

egyk meg a film adat, az e-mail meg adatok kűldése...mi a gáz nem vágom? mikor az első e-mailt kűldték, lehet azt írta az akkor újság. "rövid szöveg elkűldésére találták ki, de nem könyvekre, fényképekre, főleg nem zenékre, bemutatókra stb" na ez a dolog pont ilyen
  • FtranX
    Elvileg nem lehetetlen gmail-re felrakni 2.5 Gb-t, de elég macerás lenne, mert az SMTP-vel nem lehet akármekokra fájlokat elküldeni. Azt hiszem maximális méret 10 (vagy 11) mb. Így minden részt ~36 darabra kéne vágni. Webes feltöltéssel nem tudom menne-e.

amúgy a bunkózással én sem értek egyet...
  • Hoz_Hun
    Nem komolytalan a csávó...
    A 2.5 G kb. 7 rész és van 25 (első évad), +7 (második évad).
    Ráadásul a feltöltési sebesség átlagos usereknél 10-30 k/s között van és valószínüleg a mail szolgáltató sem díjazza az ekkora file-ok küldözgetését,... talán azért mert a mailt nem filmküldözgetésre találták ki.
    Azért írd meg ha valaki elküldte, mert kiváncsi vagyok .
  • atothhu
    általában sem szeretem a lol kifejezést, főleg nem úgy ha valaki téved..
    "Amugy meg 2,5GB lostot mailben elküldeni...lol"

lehet kűldeni! nem csak tévdedtél, és tudatlan vagy -ebben a témában- és röhögsz magadban, még rossz indulatu is vagy! Ha nem lennél rossz indulatú talán feltünt volna -mert egy párszor írta a srác-, hogy képzeli a 2.5g-t.

szerinted akkor ez a szitu és Te most mi vagy? extra lol? talán pont az a mondat passzol ide amit Te másnak szántál "Az ok, hogy valaki nem ert az internethez, de hogy meg ilyen illetlen egy bunko legyen..." :D

(ui: egyk chello classiccal -ami szintem elég gyakori- 11-12 ora alatt átmegy. bár -én is- azt gondolom az éhezőt halászni kell megtanítani nem pusztán halat adni neki, mert azzal segítesz, de ha arra sem vagyok képes hogy minimum halat adjak neki, ha már tanításra nem áldozok, akkor legalább nem fikázok! majd ha segítettem, utána jogot formálhatok más.......)
  • Mayday
    Na jo, nem akarok rosszmaju lenni.
    Szoval a valasz: de, le lehet!
  • Mayday
    Most mondja egy kollegam, hogy az index.hu oldalan sincs fenn :(
  • FtranX
    az sg.hu-n én nem találtam :>
  • winnie
    szerintem az kérdés az, hogy honnan nem lehet letölteni.
  • palesz191
    vagy megnézni