22323
-
pedro870 #2937 nehéz lett volna nem észrevenni, mivel mondta is a csaj :). nem volt rossz ez a rész, csak hát bizonyos korábbi szálak erősen el vannak hanyagolva. ez így tényleg kitart 10 évig is...már ha nézni fogják addig -
Bandy #2936 SPOILER
Marha érdekes volt a 7. rész most még több kérdés merült fel bennem :). Láttátok azt a kést a csajnál amit az egyik "oders"-től nyúlt le? US Army volt ráírva... :) -
Bandy #2935 és az kit érdekel hogy te mit irogatsz, ha jól tudom ez egy lost fórum és a lost-al való élményemet közöltem, a másik meg hogy nem is neked írtam szóval fogalmam sincs miről beszélsz. -
DJviolin #2934 Egyik havernak sincs hangja a hdtv-snél. Please nekem is küldenél privit? -
Hoz_Hun #2933 Privi visszaírtam, azzal futnia kell. -
#2932 fehéry: www.divx.lap.hu
tegyél fel codec packot
és lesz hangja
meg legujabb xvid codecet -
#2931 gyerekek,még mindíg nincs meg a BS playeren a hangja a HDTV-snek, nem tudtok megoldást? -
#2930 -
#2929 Most őszintén: ez kit érdekel?
-
Bandy #2928 áhhh áhhhh még fél óra és lenn van áhhhh :D -
Kingsley #2927 Azok voltak de azért nemhittem h mégse az lesz... :) -
#2926 SPOILER:
Miért? Azok csak találgatások voltak... :)
Durva lesz a folytatás, azt hiszem... :) -
Kingsley #2925 SPOILER
Hát a hét találgatásai után meglepett a vége...sőt inkább csalodtam :o -
#2924 FAXT CSAK HOUNAP TUDOM MEGNEZNI!!!1 -
_Vegeta_ #2923 Sorozatot csak publikusrol szedem, sajna nemtudok minden egyes letoltest visszaosztani. :( -
#2922 én is megnéztem :)
ez egyre jobb! :D -
#2921 ÁÁÁÁÁÁAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGHHHHHHH!
Te jó ég... Megnéztem a 7-es részt...
Komolyan ez a sorozat annyira jó, hogy nem találok szavakat rá! -
Hoz_Hun #2920 Van egy ilyen VCD (otthon meg tudom nézni a pontos nevét) player abba beteszed és lesz hangja. Ilyen volt már korábban is. -
#2919 Belenéztem az első 1 percbe... paszeg feliratot vki, paszeg!!! -
Cvd #2918 A büdös anyját, nagyon keményen indul a 2x07! Most várhatok estig hogy hogyan folytatódik mert mennem kell melózni.:( Ha ilyen az egész akkor az egyik legjobb epizódot tisztelhetjük a személyében. -
gallik #2917 Racionalitáshoz visszatérve...
Azt, hogy hallucinálnak pl: az megmagyarázható az erős elektromágneses sugárzással, mert ekkor az agyhullámok különösen viselkednek, hiszen ezek is csak elektromos jelek.Ilyenkor az agy olyan képeket is közvetít, ami nem valóságos,de az ember annak éli meg.Márpedig a szigeten nagyon erős az elektromágnesesség!! -
#2916 gyerekek a BS playeren nem jön a hang mit tudok vele csinálni? -
#2915 Lime-n is van2-07 -
winnie #2914 publikus torrentről is szedhető -
#2913 Oks...már olvasgattam utána...értem a dolgot.....bár nem tudom miért küzdök...2 felé már fent lesz ftp-n is...és úgyis csak otthon tudm megnézni 4 után....de ez akkor is mindig bennem van, hogy legyen már itt a gépemen :D -
#2912 ha nem tudod, akkor tök mind1, mert nem fogsz bejutni... -
#2911 Mi az a BH? Ha nem publikus...jöhet privátban is :) -
#2910 BH-n vam 2X07 már... -
#2909 Hmm...nforce-on még semmi hír... :( -
qper #2908 min ahogy én sem idegenkedem a misztikumtól, sőt.
viszont gondolom már meggondolták magukat. ezt nagyon régen nyilatkozták, azóta pedig Dunán is sok víz csorgott le. -
_Vegeta_ #2907 Ez mindennel igyvan, ezert is szentsegtores animet pl angol szinkronnal nezni. Viszont a Lost magyar szinkronja pocsék aki nem szeret olvasni az javaslom baratkozzon meg a gondolattal. :> -
atothhu #2906 Moti! Az sajnos annyira rossz, ho szerintem senki se akarja ezzel a magyar szinkronnal nézni...Neked is inkább eredeti hanggal javaslom. A félre fordítások miatt (850es járat, ami azért súlyos) és a lost karaktereinek annyira jellegzetes (pl Jack, Sayid, Lock...), hogy ezzel a szinkronnal, sokat veszít varázsából...sajnos -
#2905 a racionalitást a készítők hangsúlyozták, nem mi találtuk ki.
sztem ha nem is feszegetik a témát, sem mondott volna senki semmit.
én pl nem idegenkedem ezektől a misztikus dolgoktól, ahogy még sokan mások sem. -
qper #2904 Hagyjuk már a racionalitást!
A 2x03-ban teljesen világosan kifejtik hogy az egész Dharma projekt erősen építkezik a parapszichológiára is. Namármost a Walt jelenség is ebbe a kategóriába tartozik (nevelőpapi is elmondja ezt ugye Michael-nek hogy fura dolgok történnek a gyerek közelében néha). Hol van abban a racionalitás?
Át van szőve ez az egész sorozat jó nagy adag miszitkummal. Nincs itt helye a józan észnek (és lehet hogy a magyarázatoknak sem lesz)
Meg ugye a nanorobotok sem olyan mindennapos jelenségek a tudomány mai állása szerint :)
-
#2903 Sehonnan. -
#2902 hello! bocsi nem tudjatok honan tudom letolteni az elso evadot magyarul ? -
#2901 Vagy elsullyed, es a nehany tulelo kiuszik egy masik szigetre? :) -
Dankó #2900 nanobot?? Az meg micsoda? -
Nyiri #2899 Aztan a hajo elsullyed es meghal mindenki :) -
_Vegeta_ #2898 Az lenne az igazi csavar. ;D