22323
-
#2897 LOL, mekkora szemetseg lenne mar :) Van mondjuk 37 kerdesunk, amire kivancsiak vagyunk, es egyszercsak megtalaljak oket, hazamennek, happy end, mi meg lesunk ki a fejunkbol :)))))))) -
WTH #2896 Ezt fejtegettem az előbb, hogy kinek mi a racionális. A repkedő nanobot kicsit necces, de nekem még belefér. Nem számítok ennél sokkal értelmesebb magyarázatokra. -
Prof William #2895 Könnyen le lehet zárni a sorozatot. Egynap jön egy hajó és felszedi őket. :) -
Hoz_Hun #2894 Tényleg és a repkedő nanobotok mitől racionálisak? -
WTH #2893 Tisztában vagyok azzal, hogy a készítők nyilatkozták. Ki is zártak bizonyos teóriákat, szerencsére. A kérdés az, hogy kinek, mi a racionális, meddig racionális valami. 2891: ezzel a nanobot dologgal nagyon sok mindent meg lehet magyarázni! -
Kou #2892 Csak akkor bizonyosodhatunk meg Eko-ról, amint elkezdjük az ő visszaemlékezéseit látni :D -
Cvd #2891 Nem biztos hogy az igazi Walt-ot látjuk, lehet hogy pl. a nanobot felhő próbál így kommunikálni, akkor meg továbbra is lehet racionális vége. De ha elég sokat agyalnánk, valszeg még jópár "racionális" magyarázat összejöne.
-
#2890 ezt a készítők nyilatkozták anno... -
WTH #2889 Ennek a Walt gyereknek a dolgait elnézve, a 100% racionális magyarázat már régen ugrott. -
WTH #2888 SPOILER
Alapvetően igazad van; bár 100%-ig nem lehetünk biztosak benne, hogy Eko a repcsin volt - lásd Ethan esete. De, nem a teóriát védem ezzel, csak kukacoskodom. -
#2887 Jo, hogy benn volt O is. Attol (is) nagyon jo ez a sorozat, hogy szines karakterek vannak benne. -
Hoz_Hun #2886 SPOILER
Nehogy kiírják Michelle Rodriguez-t (nekem bejövős ). Shanonnál csak azt bánom nem szenvedett többet, ki nem álhattam... . Határozottan dobott a sorozaton, hogy már nincs benne. -
#2885 Jo, de Mr. Eko nem "tobbiek", hanem repulogep hatsoresz! Ez esetben pedig mar mindenkinek a repulogepen meglehetett volna a "parja", ahhoz nem kell a sziget :) -
#2884 akkor ezzel ugrott is a "mindenre 100%-os racionális magyarázat van" téma... -
WTH #2883 Valszeg marhaság ez a teória. -
Nyiri #2882 Ki mondta hogy mindenkit megolnek? :D -
Dankó #2881 De akkor miért ölik meg a túlélőket ha ezek az emberek ők maguk csak később?Ez ellentmond sokmindennek hiszen ha így lenne akkor ők sem léteznének, ha megölik saját magukat fiatalabb korban!! -
Nyiri #2880 Nah... Ez nem is rossz :D Eleg segitokesz Sawyerekkal es sokaig nem is beszelt azt mondta Ana -
WTH #2879 SPOILER
Én is olvastam ilyen teóriákat. Hogy a Mr. Eko az tulajdonképpen Walt, felnőttkorában... -
#2878 Lehet pedofilok -
#2877 Nekem azert ez santitana kicsit :) Nem ilyen megoldasra szamitanek.
Es miert akarnanak gyerekeket elsosorban? Mert a francia nonek is a gyereket vittek el, Claire-tol is a gyerek kellett, aztan meg Walt.
-
#2876 Oai ez erdekes de akkor honnan a maci? Walt-nak nem volt macija es mas gyerek nem volt a gepen nem? Vagy a Francia csaj gyerekeje Alex-e lehetett volna?
Eleg erdekes teoria :D -
Nyiri #2875 Tobb kulfoldi oldalon irtak hogy lehet hogy az Othersek nem masok mint Ok maguk csak evekkel kesobb. Lehet hogy a kis macis gyerek nem mas mint a claire gyereke. :) -
#2874 Nam mert gyereklab. -
WTH #2873 SPOILER
Lehet, hogy egy gyogyós felnőtt hurcolta a macit... -
WTH #2872 SPOILER
És miért beszélt visszafelé? -
#2871 SPOILER:
Egy gyerek van is köztük szvsz, hiszen a bengafekáék látják őket a bokorból és az egyik valami macit húz maga után :) -
#2870 SPOILER
Szerintem ott lehetett Walt, hu-ver valojaban. De azt meg nem tudjuk, mit csinalnak a gyerekekkel.
A masik: feltunt valakinek, hogy a masodik csapatban egyszer valaki a "tobbiekre" "gyerekekkent" hivatkozik??? (Nem tudom, hogy ez a magyar felirat sajatossaga volt, vagy eredetileg is!?) -
_Vegeta_ #2869 A fontos dolgokat ki meg kell targyalni. :DD
Viszont a Waltos kerdes még mindig fennal es ez nem OFF. :D -
#2868 nagyon egyszerű... -
#2867 Hogy a faxomba (mar elnezest) tudtok bazd+ tobb mint 20 hozzaszolasban codekekrol beszelni egy elveszett sziget lakoirol szolo topikban? -
#2866 OFF
Mióta pc-m van soha nem raktam fel codecpacket.Ja, de néhány éve, amit le is töröltem fél óra múlva.Komolyan nem értem mi szükség van rá tulajdonképpen.
xvid,ac3,vobsub...oszt hali.
Jó meg nyílván QT, dvplayer stb., de ez már opcionális. -
_Vegeta_ #2865 Ertem, de gyenge pojen. -
#2864 Ja, majd azt "mondják", hogy mindannyian vízionáltuk Walt-ot... :)))) Érted, vízionáltuk... -
_Vegeta_ #2863 Még marad az OFF
Termeszetesen mindenkinek szive joga eldonteni hogy mit akar, en nem lamazok senkit, es szerintem amit leirtam azt még egy szamitastechnikahoz gyengen erto egyen is meg tudja csinalni. Persze kicsit macerasabb mint par klikk aztan kesz, de nem biztos jobb. Erre igazan most jottem ra, hogy phpt mysqlt es http szervert telepitettem, a par klikkes megoldas nemjo semmire, ellenben a maceras megoldas rulz. :) Azaigasság, hogy en szeretem tudni pontosan mi mit rak fel es szeretnem tudni mi van fenn a gepen, ha valami gubanc van konnyebb korrigalni.
#2862: Ha a quictime/realtime alternative fennvan, akkor akar a wmp is lejatszik rmet vagy movot. :)
OFFolasomnak vége
Na forditsunk.
Remelem hamar kiirjak ezt az uj nocit, mer qrvara idegesit. Shannon meg hianyozni fog mer egesz jol nezett ki. :D
Azt mondtak minden racionalisan megmagyarazhato lesz a vegere. Ezt a Walt szellemfigurat hogy fogjak magyarazni?
[confused]:D -
#2862 Nem vitatkozásul, de nekem eddig - s nem mától használom - a K-Lite MegaCodec Pack segítségével minden flottul ment, és sosem voltak codec gondjaim sem filmek, sem játékok esetében!
Szolnokboy: a K-Lite MCP már "alapból" tartalmazza a Quick Time és Real Time Alternative lejátszási modult is, így a Classic Media Player az összes (!) ismertebb videoformátummal elbír.
Vizálisabb típusoknak: a K-Lite MegaCodec Pack tartalma.
-
Hoz_Hun #2861 Csatlakozva az OFF-hoz, én magam is külön-külön pakolom fel a dolgokat, de megértem hogy valaki nem akar szórakozni, meg utánnajátni a codeceknek. Pakkokat haszálják azok, akik nem akarnak szórakozni a pakolgatással (vagy ), viszont feltesznek sok "gagyi" dolgot is a pakk tartalmaként (amik esetleg akkor vagy késöbb akadhatnak másvalamikkel). -
Szolnokboy #2860 Javaslom a Ace Media Player nevü programocskát.(Nem összekeverendő az ACE mega Codecs Packal !!!) Felépités olyan mint a Winampé csak ez videot játszik le. Az érdekessége az hogy a videot teljes képernyöben jeleniti meg (értsd. a kép saroktól sarokig van ,tehát betölti az egész képernyöt) mindezt ugy hogy nem nyujtja a képet (haverom azt mondja hogy nyujtja,de engem egyáltalán nem zavar észre sem veszem amugy beállitás kérdése hogy a képet 16:9be jelenitse e meg) a 72 cmes TVn a lost (és minden más film igazi élmény)felirat automatikusan a film alá kerül feltéve ha ha ugyanaz a neve a két filenak.
A másik dolog: mov. kiterjesztést is lejátszik (full képernyő!) tehát egymás alá berakom a trailereket utána a filmet, tvn hangrendszerrel olyan mint a moziban :D
Ez csak egy tipp ! Innen letölthető
Akit érdekel a program díjmentes hosszútávú használata irjon :D
bocs az OFFért -
#2859 Hat egyreszt, mert ez csak 1 progi, masreszt, mert azt irod, hogy szted felrak vagy 30 dolgot, es ugy nyilatkozol rola, hogy nem ismered :) -
Nyiri #2858 Szemetel az csak elrejti eloled :)
Amugy miert probaljak ki egy packot ha ami most van (4 progi) siman elintez mindent.