22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Szolnokboy
    ugyanaz az eset, a s02e01ben Jack egyik flashbackjében miközben egy nőt próbál megmenteni a másik ágyon meghal egy bizonyos Adam Rutherford (Shannon apja), egyébént a mostani részben is láthattuk Jacket amint elrohan Shannon mellett.Abban a részben pedig ami most volt az rtlen, Boone flashbackjében amikor beszél a rendörségen valakivel a háttérben Sawyert ráncigálják el (azóta sem derült ki hogy mi volt ott akkor, talán majd a köv Sawyeres részböl)
  • Papirzacsi
    Nos eddig ez a sorozat mindig arra mutatott rá, hogy milyen kicsi a világ.
    (jack futása a stadionban, sawyer kocsmai kalandja...) Szóval nem elképzelhetetlen amit írsz.
  • North
    SPOILER

Bírnám, ha Sayid előkapná a fegyverét, és szó nélkül kinyírná az újonnan jött bagázst.:) Ha jól láttam erről még nem volt szó: Shannon apja ugye úgy halt meg, hogy belerohantak egy kocsival. Jack felesége pedig pont a autójával rohant bele egy férfiba(aki a járművében ült), akit nem tudtak megmenteni. Totális véletlen, vagy egy esetről van szó?
  • Nyiri
    SPOILER
    A lenyegen nem valtoztat. Ezt Shannnon nem elheti tul :)
  • Szolnokboy
    SPOILER !

még ha igy is van nem hiszem hogy meg is vágták emg ráadásul le is lőtte mert akkor benne lehet a pakliban hogy nem biztos hogy meghal ha nem lövi meg, akkor viszont ott vagyunk ahol a part szakad. szóval ha csavart akarnak nem igy lesz...de ez szvsz
  • Csacsi
    Hát jah, de akkor is vágás van rjata, mi van, ha Ana Lucia, a támadóra lőtt, csak elvétette? Nagyon kíávncsi vagyok, remélem nem Ana Lucia ölte meg.
  • Papirzacsi
    SPOILER

Sztem egy helyen vannak. Mert van egy pillanat mikor mindketten látszanak a képen. Vagy legalábbis a Sayid tuti, és vkinek a bal oldala hátulról, hasonlóan csupasz karral, és pisztollyal, mint Ana. És emellett szól az is, hogy a csaj pisztolya is üres.
    De csak hogy ne legyen ilyen egyszerű a dolog, érdemes megfigyelni, hogy a csaj a jobb kezében fogja a sukkert, és a ballal támasztja, mikor meg leengedi a kezét az "ismeretlen" pisztolyos, akkora az a bal kezével fogja.Szal vagy baki, vagy tényleg más. De majd pár hét és kiderül. .-)
  • WTH
    Azt tippelem én is, hogy lesz valami csavar a dologban.
  • Csacsi
    Spoiler.

Egy másik fórumon elég sokan találgatják azt, illetve külföldön is, hogy nem Ana Lucia lőtte le Shannont, sőt mintha itt az látszódna, hogy egy nagy vágás van shannon hasán, nem pedig lövésnyom, és a készítők, csak direkt úgy játszottak, mintha egy helyen lennének.
  • Sephi
    SPILER!!!

Nem figyelted meg elegge a lanyt. A barnal amikor Jack-el talakozott nagyon is kis nyugis jouhiszemu vidam es ramenos csajszi volt. Szerintem a tortentek valtoztattak meg.
  • Mayday
    Megneztem en is a 6-ost vegre, nagyon jo kis resz volt!

Es akkor most SPOILER!

Shannon akar tul is elheti, mert a "beigert" aldozat megvolt, rajta kivul is. En nem tudom, megmentheto-e egy ilyen lovessel, ha jol lattam, valahova a hasaba kapta. Akar rohanhatnak a dokihoz Sawyerrel es Shannonal egyutt. Persze leirtatok mar, hogy mas szerepet kapott, stb, de en nem akarok igy a filmtol elvonatkoztatva gondolkodni :)
  • Nyiri
    Most kezdtem el nezni a 6-st mert valahogy kurvara nem volt kedvem eddig. Kezdek total leallni a cuccrol. Ahogy elkezdtek huzni vonni azota egyre inkabb nem tetszik.
  • PyRex
    Kellett már bele egy ilyen is...
  • Dankó
    Spoiler!!

A csaj nem tudom kinek képzeli magát? Én vagyok a húú de iszonyat vagány amazon, aki a néger tagbaszakadt állat barátommal megmentünk mindenkit, aki meg csak egy rossz szót is szól azt kibelezem típus.Remélem amint a dokival találkoznak egy kicsit vissza vesz az arcból mert akkor megvan az első unszimpatikus figurája a lost sorozatnak részemröl!

• koryne
    Spoiler!

Sayid úgy nézett a végén a csajra, mintha át akarná harapni a torkát... Mondjuk nem csodálkoznék rajta, ha meg is tenné. Egyébként is unszimpatikus a csaj (már a Resident Evilben is az volt, folyton ilyen szerepeket kap???)
  • Sephi
    :(
  • fifi
    OFF
    szimpi nekem sem, viszont elkapnam egy körre
    :DDDD
    komolyra fordítva a szót tuti annyi neki, és enenk ha jól tudom megvan a magánéletbeli oka...
  • Sephi
    SPILER!!!1

Sayd az szvsz neki fog ugrani annak a picsanak. De tuti kessob mindeki megsajnaja es kitor belole a duh.
  • Szolnokboy
    spoiler !

tuti nem nyirják ki
  • _Vegeta_
    [szin=white]Nekem hianyozni fog a jocsaj. Igy biztos h Boone se fog foltamadni. :D
    Amugy marhara orulnek h a kinyinak ezt a nocit aki lelotte Shannont. :D
  • Sephi
    Nekem nem volt szimpi...
  • IMYke2.0.0.0
    Figyelem, élményrontó hozzászólás következik!:

Tuti, hogy megmurdel - az előző hozzászólások fényében, a forgatás akkori stádiuámban épp egy másik produkcióba igyekezett, felmondhatta ezt a szerződést, így ki kellett írni belőle... Remélem, nem ő lesz a 2. Pamela [Dallas], vagy Bobby [Dallas], akit a közönség visszakönyörgött a sorozatba anno... Shannon-t bírtam, de az eléggé rontana a sorozat dicsfényén, ha csak úgy "visszatérne"...
  • Szolnokboy
    SPOILER !

Az előző részben lévő bemutatóból ítélve igen
  • PyRex
    SPOILER:

Szerintetek tuti meghal a csaj? Semmi remény, hogy mondjuk csúnya lőtt seb, de mégis megússza? :)
  • Sephi
    Na megvolt a 6-os resz.

SPILER!!!!!1

Baxott gyenge semintmondo resz volt. Aszitem Sawyer meghal de fellelegeztem amikor lattam hogy nem :D Semmi inzgalom nagyabol nem volt csak a vege volt naon intenziv. Mondkuk a kicsaj nekem alapbol nem volt szimpi szal max Sayd-ot sajnalom...
  • magus
    most tartok a 15. resznel, es olyan furcsa egy sorozat ez. pl Charlie vivodasa, meg jopar dolog eszmeletlen klisekre alapul, de ahogy azt elmeseli az mar nem az, es ahogy osszefuzi. Viszont maga a tortenet, meg az hogy itt ulok es egy oraja toporzekolok es a parnamat harapom h visszafogjam magam h ne egyben nezzem meg azt bizonyitja h megiscsak jo.

(bar elmeletileg arra palyazom h enis csak hetente neznem, 3 hete nem fogok varni mig beer a tv, szal lehet feladom es elore nezem)
  • quack
    őőő, lehet h félreérthető volt de én kalknak válaszoltam :|
    én nemhalgatok retekklubszinkront
  • fifi
    a válasz még mindig:
    egypár magyar oldalon fenn van az összes szinkronos rész.
  • quack
    2782?
  • Kalk
    Sziasztok!

Aki tudja honnan tudnék, torrentel vagy simán letölteni Lost SZINKRONOS
    részeket, az kérem írjon az alábbi címre.

[email protected]

előrre is köszi: Kalk
  • Szolnokboy
    ha te mondod...
  • DJ Bee18
    nem értem, az első néhány részt még néha néha néztem, de már vagy 1 hónapja bele se néztem, meguntam biztos. Csak vajon sokan azért nézik, mert sok díjat nyert?? Mert ahoz képest sztem nem nagy durranás. Csak kicsit nagyobb a költségvetése a többi sorozatnál.
  • fifi
    remek...
  • _Vegeta_
    Nem volt düh kirohanas, tanuld meg a smiley-k jelenteset. :P
    "Csak a feliratok.hu-n lehet jó felirat?"
    Igen.
  • PyRex
    őőő, lol? :)
  • petee
    Torrent-ről, egypár magyar oldalon fenn van az összes szinkronos rész.
  • Sephi
    megvan a 6 -os resz!!!!1
  • Kalk
    Sziasztok!

tudna valaki segíteni abban, hogy honnan tudnám letölteni a szinkronos részeket?

Köszi: kalk
  • Dankó
    Köszi szépen! És nem értem ezt a düh kirohanást? Csak a feliratok.hu-n lehet jó felirat? Nem hinném!
  • _Vegeta_
    Csak a sajat velemenyemet kozoltem. Tehat: en csak a "hivatalos" feliratokhus feliratot vagyok hajlando emberszamba venni. :DDD