22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Nyiri
    Nalam Real Player alternative van fent es gond nelkul lejatsza.
  • Cvd
    Megmondom én: le merném fogadni hogy ő is majdnem egyben nézte meg az első évadot. Olyan apróságok fel se tűntek neki hogy az első évadban is ugyanez volt (elővettek egy témát, pár részben az volt a főszál, aztán pár részre újra félrerakták). Aztán jön a második évad fikázása mert azt már nem sikerül felismerni hogy egyáltalán nem változott a második évad az elsőhöz képest, nem ült le, csak minden lassabban halad ha hetente egy részt lát az ember és nem napi ötöt. Érdekes módon mindig azok fikázzák a második évadot akik az elsőt nem hétről hétre nézték.
  • Papirzacsi
    Csatlakozom, nekem se megy.
  • Szolnokboy
    szintén
  • Csacsi
    Nekem semmi sem jön be egyik oldalon sem:((
  • PyRex
    SPOILER:

A lost.hu fórumában aszondják, hogy amikor Boone rádiózik, akkor az eredeti részben valóban nem azt hallja, amit Bernard mond a rádióban a 2. epizódban, de az első évad összefoglaló epizódjában már igen :) Szal' szinte tuti, hogy közben változtattak picit a forgatókönyven és mivel a 2 mondat hallásra szinte 100%-ig azonos, ezért annyira nem durva ez a kis baki... :)
  • PyRex
    NAGYON SPOILER:

Az epizód előzetesei:

http://www.lostlinks.net/promo.htm
    http://www.lostlinks.net/promo2.htm

AZTAQRVAAAAAAAAAA.... Méghogy kezd unalmas lenni? LOOOL, most jön még csak az igazi feeling :)

SPOILER:

- szerintem Sawyer fertőzött lett...
    - lejár az idő, nem nyomják meg a gombot, de előtte ugye érdekes felfedezést is tesznek...
    - Kate megcsókolja Jack-et??

Hmm :)
  • PyRex
    A KÖVETKEZŐ RÉSZ SPOILEREI:

A következő rész eddig ismert spoilerei.

Episode 2.09: WHAT KATE DID : Episode Centric - Kate

As Kate's backstory continues, her original crime is revealed. Locke and Eko make an interesting discovery about the film, and Michael has a mysterious encounter with the computer. Source: ABC

Kate's original crime that started her life on the run is revealed. Meanwhile, the survivors lay one of their own to rest, Kate sleeplessly watches over a feverish Sawyer, and Mr. Eko has a surprise for Locke regarding the hatch. Source: ABC

This episode is an EXTENDED episode. Run time is 9:00 - 10:04 PM

EZEN KÍVÜL:

1. Damon Lindelof also indicated Ana's "leadership" would be marginalized, and that she would find herself Persona non grata following the fallout of the shannon incident.Source: Carlton Cuse & Damon Lindelof PODCAST
    2.Kates kiss is with JACK. Source: Canadian Promo
    3. Next week the numbers are not pressed.Source: Canadian Promo
  • PyRex
    ja ha neked ennyi maradt, bocs :)
    Nemtom te milyen sorozatot nézel :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Most őszintén, mi maradt?
    - a gomb titkát most jó pár rész óta eltűntették - el nem tűnt
    - az "Azok" titka is háttérbe került, miközben nem tűnt el

Ennyi van. Már minden szereplő mélységes mély lelkébe belenéztünk.
    Talán maradt még:
    - a 4 "hátsó" utas
    - a néger öreglány, aki visszakapta a férjét.
    Slussz-passz.

Szerk.:
    - Most jönnek a "párok" pillanatai.
    Jack + Ana-Lucia
    Kate + Sawyer
    Jin + Sun
    Öreglány + Bernard
    - Visszatér a Walt-keresés idegesítő módon.

• PyRex
    na szerintem pont erre vajaznak, hogy sokan igy gondolkodnak, mint te...
  • IMYke2.0.0.0
    Kezdenek minden puskaport ellőni a sorozatban... most már kénytelenek lesznek valami giga-nagy fordulatot kreálni a dramaturgok, mert jön az unalom...

• R0sc0
    Most lehet regisztráni itt, Endless
    Ez meghívos volt de, feloldották azt nem tudom miért. Általában csütörtök délelőtt felkerülnek a részek, és aki fel szokta rakni jó gyors nete van így 1,5-2 óra alatt le is ér.

Szal gyertek a BitHu mellett ez a legjobb.
  • Iori
    Sziasztok, tudtok egy torrent oldalt adni ahol jó a s/l arány a régi részeknél(season1)? Probáltam már csomót, de azok sajnos eléggé lassúak voltak (10-15kbyte/s)
  • Cvd
    Az is AXN már rég lenyomta az első évadot (pár rész lemaradásban voltak csak az ABC-hez képest), onnan is származhat a szinkron.
  • Sland
    és ha a hálózat is megvette akkor azokat mért nem lehet látni sehol legálisan?
  • shiftáj
    mert a hálózat is megvette... ott is megy csak más szinkronnal elvileg
  • Sland
    egyébként hogy-hogy már a 26. részt is le lehet tölteni szinkronosan?
  • Sland
    köszönöm!
  • Papirzacsi
    14.
  • Sland
    a mai rész hányadik epizód volt?
  • _Vegeta_
    Persze, csak a jogokat kell megvenni.
  • Clidey
    Ne offojjad má szét a topikot, inkább állj vissza mögém a sorba!
  • Papirzacsi
    Mondom a végére, nem az elejére...fogalmi dugóba keveredtél...
  • Clidey
    Úgyérted, eléd... :-P
  • Papirzacsi
    Ok, állj be a sor végére. :-P
  • Clidey
    Hát én naon szivesen lennék Jack helyében...de asszem akkor 18-as karikával vetítené éjfélkor a retekklub!
  • Szolnokboy
    már akkor elkezdhetik amikor amerikában még le se ment ?
  • Bandee1987
    Most néztem az AXN-t, épp reklámozták, hogy a Lost 2. évadát 2006 januárjában kezdik el vetíteni
  • Dankó
    Már az első évadban is lehetett látni hogy Kate inkább Sayer-hez vonzódik jobban, hiába többet van Jack-el. Szerintem a barlangnál is úgy segített neki mintha nagyon jó barátok lennének. Azt is észre lehetett venni,hogy Jack sohasem tekintett úgy rá mint pontenciálisan becserkészhető házinyúlra. Viszont ez a mexicói luvnya tuti hogy rácuppan a mi kis dokinkra!
  • Phat Smoker
    Rájöttem mi a baj ezzel a sorozattal. Valószínüleg nyílt titok, de ha mégsem ,akkor elmondom. Szal az, hogy túl rövidek a részek, és túl sokat kell mindig várni a következő részig.

így van ez a hetente jelentkező 40 perces sorozatokkal :)
  • Papirzacsi
    Nyiri, ne parázz. Majd összehozzák az írók Anát meg Dzsekket.

Rájöttem mi a baj ezzel a sorozattal. Valószínüleg nyílt titok, de ha mégsem ,akkor elmondom. Szal az, hogy túl rövidek a részek, és túl sokat kell mindig várni a következő részig.
  • WTH
    Na de mintha Jack nem akarta volna megtolni Kate-et, nem így volt? Valahogy tartotta a távolságot, nem vette a lapot. Az meg a Kate-nek nem pálya. Valszeg eredetileg a Sawyer volt a 2. helyezett a toplistáján, de Jack visszafogottsága miatt beelőzött.
  • Roll
    Beelőztél Dögg, pont most akartam írni. :-D
  • Phat Smoker
    nagy köszönet a gyors munkáért :)
    www.reteksub.atw.hu

A 208. rész felirata a Feliratok linkjei topikban!
  • brucelee

Szerintem nagyon jó volt ez a rész. A vége sem volt nyálas, mint ahogy korábban valaki írta. Mr Eko lépett elő nálam kedvenc karakterré, nagyon várom hogy lesz e róla is valami visszaemlékezés.
  • Szolnokboy
    Sztem jack megvolt neki (csak nem mutatták) de "valami" nem volt helyén és kiábrándult belőle
  • _Vegeta_
    Inkabb azt irnak ki minnel hamarabb. Azon gondolkodom h abbahagyom miatta a lost nezeset.
  • Nyiri
    Kabbe :D