22323
-
Nyiri #3137 Nalam Real Player alternative van fent es gond nelkul lejatsza. -
Cvd #3136 Megmondom én: le merném fogadni hogy ő is majdnem egyben nézte meg az első évadot. Olyan apróságok fel se tűntek neki hogy az első évadban is ugyanez volt (elővettek egy témát, pár részben az volt a főszál, aztán pár részre újra félrerakták). Aztán jön a második évad fikázása mert azt már nem sikerül felismerni hogy egyáltalán nem változott a második évad az elsőhöz képest, nem ült le, csak minden lassabban halad ha hetente egy részt lát az ember és nem napi ötöt. Érdekes módon mindig azok fikázzák a második évadot akik az elsőt nem hétről hétre nézték. -
#3135 Csatlakozom, nekem se megy. -
Szolnokboy #3134 szintén
-
#3133 Nekem semmi sem jön be egyik oldalon sem:(( -
#3132 SPOILER:
A lost.hu fórumában aszondják, hogy amikor Boone rádiózik, akkor az eredeti részben valóban nem azt hallja, amit Bernard mond a rádióban a 2. epizódban, de az első évad összefoglaló epizódjában már igen :) Szal' szinte tuti, hogy közben változtattak picit a forgatókönyven és mivel a 2 mondat hallásra szinte 100%-ig azonos, ezért annyira nem durva ez a kis baki... :) -
#3131 NAGYON SPOILER:
Az epizód előzetesei:
http://www.lostlinks.net/promo.htm
http://www.lostlinks.net/promo2.htm
AZTAQRVAAAAAAAAAA.... Méghogy kezd unalmas lenni? LOOOL, most jön még csak az igazi feeling :)
SPOILER:
- szerintem Sawyer fertőzött lett...
- lejár az idő, nem nyomják meg a gombot, de előtte ugye érdekes felfedezést is tesznek...
- Kate megcsókolja Jack-et??
Hmm :) -
#3130 A KÖVETKEZŐ RÉSZ SPOILEREI:
A következő rész eddig ismert spoilerei.
Episode 2.09: WHAT KATE DID : Episode Centric - Kate
As Kate's backstory continues, her original crime is revealed. Locke and Eko make an interesting discovery about the film, and Michael has a mysterious encounter with the computer. Source: ABC
Kate's original crime that started her life on the run is revealed. Meanwhile, the survivors lay one of their own to rest, Kate sleeplessly watches over a feverish Sawyer, and Mr. Eko has a surprise for Locke regarding the hatch. Source: ABC
This episode is an EXTENDED episode. Run time is 9:00 - 10:04 PM
EZEN KÍVÜL:
1. Damon Lindelof also indicated Ana's "leadership" would be marginalized, and that she would find herself Persona non grata following the fallout of the shannon incident.Source: Carlton Cuse & Damon Lindelof PODCAST
2.Kates kiss is with JACK. Source: Canadian Promo
3. Next week the numbers are not pressed.Source: Canadian Promo -
#3129 ja ha neked ennyi maradt, bocs :)
Nemtom te milyen sorozatot nézel :))) -
#3128 Most őszintén, mi maradt?
- a gomb titkát most jó pár rész óta eltűntették - el nem tűnt
- az "Azok" titka is háttérbe került, miközben nem tűnt el
Ennyi van. Már minden szereplő mélységes mély lelkébe belenéztünk.
Talán maradt még:
- a 4 "hátsó" utas
- a néger öreglány, aki visszakapta a férjét.
Slussz-passz.
Szerk.:
- Most jönnek a "párok" pillanatai.
Jack + Ana-Lucia
Kate + Sawyer
Jin + Sun
Öreglány + Bernard
- Visszatér a Walt-keresés idegesítő módon.
-
#3127 na szerintem pont erre vajaznak, hogy sokan igy gondolkodnak, mint te... -
#3126 Kezdenek minden puskaport ellőni a sorozatban... most már kénytelenek lesznek valami giga-nagy fordulatot kreálni a dramaturgok, mert jön az unalom...
-
#3125 Most lehet regisztráni itt, Endless
Ez meghívos volt de, feloldották azt nem tudom miért. Általában csütörtök délelőtt felkerülnek a részek, és aki fel szokta rakni jó gyors nete van így 1,5-2 óra alatt le is ér.
Szal gyertek a BitHu mellett ez a legjobb. -
#3124 Sziasztok, tudtok egy torrent oldalt adni ahol jó a s/l arány a régi részeknél(season1)? Probáltam már csomót, de azok sajnos eléggé lassúak voltak (10-15kbyte/s) -
Cvd #3123 Az is AXN már rég lenyomta az első évadot (pár rész lemaradásban voltak csak az ABC-hez képest), onnan is származhat a szinkron. -
#3122 és ha a hálózat is megvette akkor azokat mért nem lehet látni sehol legálisan? -
shiftáj #3121 mert a hálózat is megvette... ott is megy csak más szinkronnal elvileg -
#3120 egyébként hogy-hogy már a 26. részt is le lehet tölteni szinkronosan? -
#3119 köszönöm! -
#3118 14. -
#3117 a mai rész hányadik epizód volt? -
_Vegeta_ #3116 Persze, csak a jogokat kell megvenni. -
#3115 Ne offojjad má szét a topikot, inkább állj vissza mögém a sorba! -
#3114 Mondom a végére, nem az elejére...fogalmi dugóba keveredtél... -
#3113 Úgyérted, eléd... :-P -
#3112 Ok, állj be a sor végére. :-P -
#3111 Hát én naon szivesen lennék Jack helyében...de asszem akkor 18-as karikával vetítené éjfélkor a retekklub! -
Szolnokboy #3110 már akkor elkezdhetik amikor amerikában még le se ment ? -
#3109 Most néztem az AXN-t, épp reklámozták, hogy a Lost 2. évadát 2006 januárjában kezdik el vetíteni -
Dankó #3108 Már az első évadban is lehetett látni hogy Kate inkább Sayer-hez vonzódik jobban, hiába többet van Jack-el. Szerintem a barlangnál is úgy segített neki mintha nagyon jó barátok lennének. Azt is észre lehetett venni,hogy Jack sohasem tekintett úgy rá mint pontenciálisan becserkészhető házinyúlra. Viszont ez a mexicói luvnya tuti hogy rácuppan a mi kis dokinkra! -
Phat Smoker #3107 Rájöttem mi a baj ezzel a sorozattal. Valószínüleg nyílt titok, de ha mégsem ,akkor elmondom. Szal az, hogy túl rövidek a részek, és túl sokat kell mindig várni a következő részig.
így van ez a hetente jelentkező 40 perces sorozatokkal :) -
#3106 Nyiri, ne parázz. Majd összehozzák az írók Anát meg Dzsekket.
Rájöttem mi a baj ezzel a sorozattal. Valószínüleg nyílt titok, de ha mégsem ,akkor elmondom. Szal az, hogy túl rövidek a részek, és túl sokat kell mindig várni a következő részig. -
WTH #3105 Na de mintha Jack nem akarta volna megtolni Kate-et, nem így volt? Valahogy tartotta a távolságot, nem vette a lapot. Az meg a Kate-nek nem pálya. Valszeg eredetileg a Sawyer volt a 2. helyezett a toplistáján, de Jack visszafogottsága miatt beelőzött. -
Roll #3104 Beelőztél Dögg, pont most akartam írni. :-D -
Phat Smoker #3103 nagy köszönet a gyors munkáért :) -
#3102 www.reteksub.atw.hu
A 208. rész felirata a Feliratok linkjei topikban! -
Szerintem nagyon jó volt ez a rész. A vége sem volt nyálas, mint ahogy korábban valaki írta. Mr Eko lépett elő nálam kedvenc karakterré, nagyon várom hogy lesz e róla is valami visszaemlékezés. -
Szolnokboy #3100 Sztem jack megvolt neki (csak nem mutatták) de "valami" nem volt helyén és kiábrándult belőle -
_Vegeta_ #3099 Inkabb azt irnak ki minnel hamarabb. Azon gondolkodom h abbahagyom miatta a lost nezeset. -
Nyiri #3098 Kabbe :D