22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Papirzacsi
    Én asszem minden információt megadtam amit lehetett. Sőt még le is fordítottam azon különös nyelvezetre is.
  • WTH
    Gonoszok vagytok (Papirzacsival együtt).

Egyébként a fenT szerintem helyes.
  • Láma!
    bár ha gyorsan behozod a lemaradást, akkor minden ok?:D
  • Gyadi
    Ahogy eddig néztem a forumot többen vagyunk, akik az amerikai vetítés szerint nézzük, szóval többet fogsz hallani a következő részekről, mint a "régiekről".
  • Papirzacsi
    Sztem csak olynaról írunk, ami később derül ki. :-D
  • magus
    bar az en hibam hogy egyaltalan benezek ide, azert egy spoiler rakjatok mar, hogyha olyat irtok ami csak kesobb derul ki...
  • Láma!
    lol:DDD
    hát voltunk vele igy páran:D
  • magus
    ez, ez, ez a legszemetebb sorozat amit valaha is lattam. most tartok az elso evad 20. reszenel, es most visszafogom magam, hogy ne nezzem meg egybe, de olni tudnek h megnezzem mi tortenik:/ eau:(
  • Láma!
    jovanna, de nálad pl kapásbol egyáltalán nem látszik:DDD
  • Papirzacsi
    Itt amúgy sztem találsz infót.
    Mármint itt. Elég jól informáltak az ügyben.
  • Clidey
    Tudod, nekünk ez default-ból jár a moderátoroktól... :D
  • Láma!
    lol bazz tényleg:DDD
  • Clidey
    Ha, játszotTáK, Amerikában, 9.-ik, rész, lesz, fenN, torrenten.

(jav. Grétsy)
  • Papirzacsi
    miután lejátszottál amerika ban és feltették a torrent re majd csak azután lessz fent torrent en. de nézegesd a torrent oldalak at és majd meglátod ha meg jelent
  • Alien1024
    ha ma játszotál amerikában a 9edik részt mikor lessz fent torrent en?
  • Papirzacsi
    Nos ebben van vmi, mert az előzetesben a niga megjegyez vmit egy ajtóval kapcs, meg explosionről beszél..(angolomtól több nem telik :) ). Szal én szerintem is talán sikerül a számot beütni, és egyébb úton jönnek rá. Lehet pont azért késik el picit a Lock, mert a bunkert ismeretlen helyeit fedezik fel. :-)
  • Gyadi
    SPOILER:
    Szerintem be fogják ütni a kódot, és valamilyen más módon tudják meg, hogy mi történne, ha nem nyomkodnák.
  • Mayday
    Torrentrol, pl. www.mininova.org
  • raymond01
    nem tudná nekem valaki megmondani honnan tudnám megszerezni a 2. évad eddigi részeit?
  • Papirzacsi
    Tudod... L'oreal.
    (mert megérdemlem)
  • Amse
    talán mert a logojukban van :P
  • Mayday
    Nem kaptak, csak beletettek a logojukba a sarga alapon felkialtojelet :)
  • Láma!
    papirzacsi, és clidey!
    miért kaptatok büntetőpontot?
    mert nem látszik!!
  • PyRex
    SPOILER:

Igen, ezen a két momentumon én is elgondolkoztam.
    Szerintem is van rá esély, hogy pont beüti a kódot, bár ennek ellent mondanak azok a híresztelések, hogy "most majd megtudjuk, mi történik, ha nem lesz beütve a kód".
    A másik dolog: írtam már, hogy Sawyer szerintem fertőzött lett és a csók utáni jelenetben Kate arca is erről árulkodik, hát majd kiderül...
  • Papirzacsi
    Nem bánnám, ha a Kate tényleg csak mamáskodna a Sawyer felett, és a Kate meg az Ana egy kis sáros tócsában hajbakapna, hogy kié legyen Jack.
  • Dankó
    Spoiler

Miböl gondoljátok hogy Locknak nem sikerül beütnie a kódokat????? Tipikus amerikai filmsorozatról van szó így pont amikor a 0-hoz ér a számláló akkor üti be és pörög majd megint az óra. Az meg hogy Jack meg Kate beküldtek egymásnak egy nyelvest az nem jelenti hogy össze fognak jönni hiszen kellett látnotok Kate arcát a csók után. Mintha nem is "ő" lett volna. Mármint nekem ez jött le mert annyira meghőkölt utána.
  • IMYke2.0.0.0
    Helyes - legyen Hurley :)))))))
  • North
    Ém korábban is úgy gondoltam már, hogy Sawyer a nyerő. Ez a rész csak plusz megerősítés volt. Amúgy felőlem Hurley-be is belezúghat.:)
  • Mayday
    Egyebkent nagyon sokan azt irjatok, hogy most Sawyer a nyero. Nekem abszolut nem ez jott le. Kate inkabb "anyakent" vigyaz Sawyerra most, nem, mint aki szerelmes. Tudja, ahhoz, hogy Sawyer "visszajojjon", talan O az egyetlen kulcsszemely.
    Szoval ebbol a reszbol sztem ne gondoljuk, hogy most a Kate-fele Jack/Sawyer merleg most Sawyer oldalara billent volna.
  • Mayday
    Nem vennek ra merget. Az egyik Jack elotortenetes reszben ugy tunt, nem teljesen boldog a hazassag miatt, hogy egyfajta "kotelessegbol" vette el. Szoval en inkabb olyasmire tippelnek, hogy nem mukodott a dolog (ne haljon mar meg mindenki, na :) )
  • IMYke2.0.0.0
    Fogadjunk, hogy megmurdelt a felesége...
  • January

szerintem Shannon jó figura volt. én Boonet nem szerettem. akkor most Kate kitalálja, hogy mégis csak Sawyer a nyerő? kiakasztó:) azért remélem a végén Jack lesz a befutó. tényleg, nincs vkinek lövése, hogy miért nem házas már (Jack)?
  • Joker Hun
    http://eltuntek.atw.hu/
  • Joker Hun
  • H0ri
    lost rulZ! 8)
  • Szolnokboy
    azért kíváncsi vagyok az okra , hogy miért hagyta ott Locke a számítógépet 108 percre Nagyon nyomós oknak kell lennie...
  • Csacsi
    Azoknak, akiknek nincs realmedia playerük, itt vannak alinkek (jobb klikkel szedjétek le.)

Promo1
    Promo2
  • nimfas
    de... az első
  • Sland
    ami most megy az rtl en hányadik series? nem az első?
  • Papirzacsi
    Amikor én leszedtem a lost S1-et, akkor észrevettem, hogy a 10. rész hiányzik, és emiatt el vannak csúszva a számozások. Pénteken valóban a 15. rész lesz, de ami az AXN-ről rippelt videók között 15-ös számot az valójában a 16. rész.