22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Clidey
    Te az első évadból szedted le azt a részt szerintem.
  • Sland
    az axn es részek közül hányadik az ami pénteken lesz? a 15. lesz asszem pénteken. én leszedtemm az axn es 15 ös részt de az az a rész amikor sawyerről kiderül hogy nem az az igazi neve. melyik axn es rész az ami most pénteken lesz????
  • Sephi
    Nos megneztem a 8-adik reszt es azt kell hogy mondjam hogy 95% egy nagy baromsag volt. Viszont az utolso 6 perc egy jo eros utest mert ram amikor mar nem tudtam hogy pontosan miert is vannak tele a szemeim konnyekkel.

• Bandy
    jah értem , akkor is egy ribanc azt hitte hogy aztán mégsem :).
  • Szolnokboy
    jah mert azthitte majd játszhat az x3ban csak végülis nem kapta meg a szerepet szegény. most biztosan visszamenne a Lostba....
  • quack
    azért írták ki mert kérte h írják ki
  • technopeter
    csáó
    nem tudjátok h van e dvd borító a losthoz?(magyar)
    mert megvan dvdsen és kéne hozz áfaszául borító is!! írjatok plít
    thx
  • Bandy
    nem véletlen irták ki biztos sokan nem kedvelték :))
  • WTH
    Nem volt valami nagy szám a 8. rész, szvsz.

SPOILER

OK, lelőtte az A.L. a Shannon luvnyát. De akkor most az egész részen át erről megy a nyálverés? Miért nem mondta az A.L., hogy paráztak, mert körülöttük suttogtak az others-ek (vagy mások), azért lőtt? Különben is, örülök, hogy a Shannon kikerül a sorozatból. :)
  • PyRex
    na ez valamennyire elviselhető. december végén és január elején úgysem leszek itthon :)))
  • Papirzacsi
    9. rész: 11.30
    10.rész: 12.14
    11.rész: 01.11
    12.rész: 01.18
  • PyRex
    fasza :)
  • Csacsi
    ja, csak itt 4 hetes lesz a szünet, ha nem 5. vhol azt olvatam, hogy január 11-én lesz csak a 10. rész, szóval jó az 5 hétnek is.
  • Bandy
    Szerintem is mert eddig kb ez volt jellemző a sorozatra, ha valami érdekeset akarnak akkor huzzák és hopp máris 3 hetes szünet van :).
  • Csacsi
    És ha ezzel lesz vége, akkor megint lehet várni 1 csomót, mert ha jól tudom a 10. rész, csak januárban lesz, szóval biztos, hogy vmi hasonló vége lesz :DD
  • Papirzacsi
    Csak a mondat értelme veszett el a trehányságod miatt...
    Vagy a mondat elején még tegezted, aztán a végére már magázod, vagy mi a szösz?
  • Alien1024
    Köszönöm szépen a javitást, Ugy irok ahogy akarok te meg legyélbunkó hogy nemválaszol
  • Clidey
    Köszönöm szépen, jó volt ez a nyolcadik rész! Mikor várható Amerikában a kilencedik rész vetítése?

(jav.: Grétsy)
  • Alien1024
    kössz jo voltd ez a 8adik rész mikor várhato amerikában a 9edik
  • petee
    Tessék:2x08
  • Alien1024
    na megnéztem a 2évad bol 7részt a 8adikat most szedem felirat még nincs hozzá?
  • PyRex
    vagy semmi nem lesz, mert a következő rész egy nagy flashback lesz :)))) tehát látjuk egymást 3 hét múlva :))))))))))))
  • Szolnokboy
    mi ??? nemá a rohadt életbe nem elég hogy a PB-t is szétvágják még ez is...
  • gnom
    2 hetet kell majd varni az utolso idei reszre! :) es utana pedig csak januar 11en lesz resz. gyilkos lesz a szunet :)
  • Papirzacsi
    Vagy azzal lesz vége, hogy Lock éppen begépelte a kódot, a számláló nullára vált. És itt legördül a függöny, és váhatunk a köv. részig, hogy most vajon sikerült e beírni, vagy nem, és ha nem akkor mi fog történni. :-D Aztán a köv részben meg mindenki fellélegzik, hogy a számláló visszaáll 108 percre. :-)
  • Bandy
    elképzelhető de akkor tuti hülyét kapok :))
  • Csacsi
    Bár nem láttem az előzetest, de van egy olyan érzésem, hogy azzal vége vége a következő résznek, hogy nem nyomják meg a gombot, és aztán vége....szóvla még biztos kell utána várni még 1 hetet, hogy kiderüljön mi történik akkor.
  • Papirzacsi
    Nos ezt én se hiszem, de ötelteim vannak. :-) De majd kiderül. Csak ne kéne még addig ennyit várni. :-)
  • Bandy
    Egy tuti a sziget em fog felrobbani mert akkor vége lenne a sorozatnak :))
  • Papirzacsi
    hm... megsastam az előzeteseket. mikor lesz már csütörtök?????? nem bírom ki addig [habzó szájjal] :-D Ez a Sawyeres, meg a gombos dolog érdekes lesz. :-)
  • PyRex
    sejtettem :)
  • IMYke2.0.0.0
    Direkt nem - a gépem lejátszaná.

• PyRex
    megnézted az előzeteseket?
  • IMYke2.0.0.0
    Én egyben néztem végig az első évadot.
    Sőt, a másodikat is két részenként kezdtem.
    A véleményem szubjektív, mégis kitartok mellette: már túl sok puskaport ellőttek már - kezd a dolog határozott körvonalat alkotni, így kénytelenek lesznek megint egy hatalmasat borítani a bilin a dramaturgok. S várhatóan megint / jó ideig nem a gomb-sztori lesz kidomborítva.

• PyRex
    Állítólag csomó helyen le van írva, hogy "most majd kiderül, mi van ha nem nyomják meg a gombot..."
  • PyRex
    Az általam belinkelt SPOILER-előzetesekhez REAL PLAYER (plugin) kell. Szal akinek nincs, annak azért nem látszik semmi.
  • Bandy
    nem biztos, hogy nem tudták megnyomni a gombot lehet épp a nullánál sikerült :), bár remélem nem és akkor kiderül mi történik ha nem nyomják meg a gombot :D
  • Papirzacsi
    uram, értem uram! :-D
  • Cvd
    Lehet hogy félreérthetően fogalmaztam, nem akartam azt állítani hogy mindenki fikázza a 2. évadot aki "egyben" nézte az elsőt, de mindenki aki szerint leült a második évad, majdnem biztosan egyben nézte az elsőt. Remélem így már érthető a különbség.:)
  • Papirzacsi
    Én spec nem emlékszem, hogy fikáztam volna a 2. évadot, pedig kb egy 5 órás alvást közbeiktatva néztem meg az egészet. :-)