22323
-
#3177 Te az első évadból szedted le azt a részt szerintem. -
#3176 az axn es részek közül hányadik az ami pénteken lesz? a 15. lesz asszem pénteken. én leszedtemm az axn es 15 ös részt de az az a rész amikor sawyerről kiderül hogy nem az az igazi neve. melyik axn es rész az ami most pénteken lesz???? -
#3175 Nos megneztem a 8-adik reszt es azt kell hogy mondjam hogy 95% egy nagy baromsag volt. Viszont az utolso 6 perc egy jo eros utest mert ram amikor mar nem tudtam hogy pontosan miert is vannak tele a szemeim konnyekkel.
-
Bandy #3174 jah értem , akkor is egy ribanc azt hitte hogy aztán mégsem :). -
Szolnokboy #3173 jah mert azthitte majd játszhat az x3ban csak végülis nem kapta meg a szerepet szegény. most biztosan visszamenne a Lostba.... -
#3172 azért írták ki mert kérte h írják ki -
technopeter #3171 csáó
nem tudjátok h van e dvd borító a losthoz?(magyar)
mert megvan dvdsen és kéne hozz áfaszául borító is!! írjatok plít
thx -
Bandy #3170 nem véletlen irták ki biztos sokan nem kedvelték :)) -
WTH #3169 Nem volt valami nagy szám a 8. rész, szvsz.
SPOILER
OK, lelőtte az A.L. a Shannon luvnyát. De akkor most az egész részen át erről megy a nyálverés? Miért nem mondta az A.L., hogy paráztak, mert körülöttük suttogtak az others-ek (vagy mások), azért lőtt? Különben is, örülök, hogy a Shannon kikerül a sorozatból. :) -
#3168 na ez valamennyire elviselhető. december végén és január elején úgysem leszek itthon :))) -
#3167 9. rész: 11.30
10.rész: 12.14
11.rész: 01.11
12.rész: 01.18 -
#3166 fasza :) -
#3165 ja, csak itt 4 hetes lesz a szünet, ha nem 5. vhol azt olvatam, hogy január 11-én lesz csak a 10. rész, szóval jó az 5 hétnek is. -
Bandy #3164 Szerintem is mert eddig kb ez volt jellemző a sorozatra, ha valami érdekeset akarnak akkor huzzák és hopp máris 3 hetes szünet van :). -
#3163 És ha ezzel lesz vége, akkor megint lehet várni 1 csomót, mert ha jól tudom a 10. rész, csak januárban lesz, szóval biztos, hogy vmi hasonló vége lesz :DD -
#3162 Csak a mondat értelme veszett el a trehányságod miatt...
Vagy a mondat elején még tegezted, aztán a végére már magázod, vagy mi a szösz? -
Alien1024 #3161 Köszönöm szépen a javitást, Ugy irok ahogy akarok te meg legyélbunkó hogy nemválaszol -
#3160 Köszönöm szépen, jó volt ez a nyolcadik rész! Mikor várható Amerikában a kilencedik rész vetítése?
(jav.: Grétsy) -
Alien1024 #3159 kössz jo voltd ez a 8adik rész mikor várhato amerikában a 9edik
-
#3158 Tessék:2x08 -
Alien1024 #3157 na megnéztem a 2évad bol 7részt a 8adikat most szedem felirat még nincs hozzá?
-
#3156 vagy semmi nem lesz, mert a következő rész egy nagy flashback lesz :)))) tehát látjuk egymást 3 hét múlva :)))))))))))) -
Szolnokboy #3155 mi ??? nemá a rohadt életbe nem elég hogy a PB-t is szétvágják még ez is... -
gnom #3154 2 hetet kell majd varni az utolso idei reszre! :) es utana pedig csak januar 11en lesz resz. gyilkos lesz a szunet :) -
#3153 Vagy azzal lesz vége, hogy Lock éppen begépelte a kódot, a számláló nullára vált. És itt legördül a függöny, és váhatunk a köv. részig, hogy most vajon sikerült e beírni, vagy nem, és ha nem akkor mi fog történni. :-D Aztán a köv részben meg mindenki fellélegzik, hogy a számláló visszaáll 108 percre. :-) -
Bandy #3152 elképzelhető de akkor tuti hülyét kapok :)) -
#3151 Bár nem láttem az előzetest, de van egy olyan érzésem, hogy azzal vége vége a következő résznek, hogy nem nyomják meg a gombot, és aztán vége....szóvla még biztos kell utána várni még 1 hetet, hogy kiderüljön mi történik akkor. -
#3150 Nos ezt én se hiszem, de ötelteim vannak. :-) De majd kiderül. Csak ne kéne még addig ennyit várni. :-) -
Bandy #3149 Egy tuti a sziget em fog felrobbani mert akkor vége lenne a sorozatnak :)) -
#3148 hm... megsastam az előzeteseket. mikor lesz már csütörtök?????? nem bírom ki addig [habzó szájjal] :-D Ez a Sawyeres, meg a gombos dolog érdekes lesz. :-) -
#3147 sejtettem :) -
#3146 Direkt nem - a gépem lejátszaná.
-
#3145 megnézted az előzeteseket? -
#3144 Én egyben néztem végig az első évadot.
Sőt, a másodikat is két részenként kezdtem.
A véleményem szubjektív, mégis kitartok mellette: már túl sok puskaport ellőttek már - kezd a dolog határozott körvonalat alkotni, így kénytelenek lesznek megint egy hatalmasat borítani a bilin a dramaturgok. S várhatóan megint / jó ideig nem a gomb-sztori lesz kidomborítva.
-
#3143 Állítólag csomó helyen le van írva, hogy "most majd kiderül, mi van ha nem nyomják meg a gombot..." -
#3142 Az általam belinkelt SPOILER-előzetesekhez REAL PLAYER (plugin) kell. Szal akinek nincs, annak azért nem látszik semmi. -
Bandy #3141 nem biztos, hogy nem tudták megnyomni a gombot lehet épp a nullánál sikerült :), bár remélem nem és akkor kiderül mi történik ha nem nyomják meg a gombot :D -
#3140 uram, értem uram! :-D -
Cvd #3139 Lehet hogy félreérthetően fogalmaztam, nem akartam azt állítani hogy mindenki fikázza a 2. évadot aki "egyben" nézte az elsőt, de mindenki aki szerint leült a második évad, majdnem biztosan egyben nézte az elsőt. Remélem így már érthető a különbség.:) -
#3138 Én spec nem emlékszem, hogy fikáztam volna a 2. évadot, pedig kb egy 5 órás alvást közbeiktatva néztem meg az egészet. :-)