41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#7406 Hát akkor így jártam. Majd tolom a Csutulluval :) -
Thanatos #7405 lehet spoiler de szvsz nem nagyon:
amugy a röntgenszeme tényleg van az őröknek :((( ere jön is rögtön a krédés a guildok merre vannak? csak emrt szükségem lenne a thief guild szolgálatára :D
magic guildba probáltam belépni az arcane académiánál, de ott elzavartak hogy a guild hall-ban lehet csak belépni amit meg nem találtam... :/
másik: honnan lehet kitalálni hogy melyik tárgy lopott és melyik nem? csak mert ötletem sincs már miért szakad a nyakaba midnenki ha utaznék valahova ... :/ -
#7404 Jó egyébként maga a játék? Itt most nem arra vagyok kíváncsi hogy:"Húb@zzeg de jól néz ki a HDR meg a bloom, meg be van bumpmappelve még az utolsó parasztlegény segge is", hanem valamit a sztoriról, a rendszerről, hack&slash e, vagy van benne valami értelem is, meg úgy általában a játékélmény érdekelne. -
#7403 Hello mindenkinek!
Nekem is megvan a game, fel is teszi,el is indul de iszonytosan szaggat még 640*480-ban min grafika mellett is.Pedig a min. config bőven megvan:
P4 2.8 Ghz,1 Gb DDR 400 ram,Nvidia Quadro Fx 1100.
Szerintetek a videokártya a gond? -
#7402 Ezen el sem indul, sorry:) -
#7401 feltétlenül -
#7400 jöhet... -
#7399 amd 2800+,1gb DDR 400,és 6600 GT-m van lehet tolok be képeket ha valakit érdekel... -
#7398 Gyerekek modemes vagyok és most insstallok örül a fejem mint állat...:) -
#7397 Lehet h nem valami hihetetlen, de én most azon a ponton vagyok hogy nem fogok 60-70e Ft-ot befektetni egy játék miatt.
Mindegy. Kipróbáljuk. Cele2400, FX5200, 512 MRAM mellett is csak elindul... vagy nem :P -
Newfronter #7396 Nem tudom de én felraktam az utolsó omega drivert és dobott rajta minimum 5 FPS-t plusszba. -
#7395 Mivel több mint 2 éve fejlesztik...
De sztem is durva, hogy a fejlesztők mindig az aktuális legjobbakra fejlesztenek. Ez nem nagyon éri meg nekik, hacsak nem fizetik le őket a hardware gyártók (ami nagyon is valószínű). -
MrAndree #7394 Valami okos világosítson fel, hogy érdemes-e ilyen konfiggal probálkoznom:Pentium 4 2,8 GHZ, 1 GB Ram, Geforce FX 5700 256 Ram /igazából a videókártya miatt félek, hogy nem fog menni/. Mert ha ezen nem fut vagy játszhatatlan akkor nem szerzem be. Előre is kösz. -
Thanatos #7393 én dark elfet inditottam :) és már felvettek a dark brotherhood-ba, vagyis még el kell tenni valakit lábalól és akkor lesz véglegesitve a felvétel :) -
Gabyee #7392 köszi!
kicsit megnyugodtam,csak már lent lenne:/ -
Prof William #7391 Mindenki csak embert indít? Vagy más fajjal nem is lehet lenni?
A név, faj stb kiválasztását az elején kell megcsinálni, vagy ugyanúgy megy minta Morr-ban? -
#7390 érdemes egy teljesen szűz rendzserre feltenni,hoyg minden hibalehetőséget kizárj, azt a 40 percet megéri,perzse nem mindenkinek van ehhez idege meg kedve. én fogtam vettem egy új sataII-es vinyót friss windows, csak a legszükségesebb programok ennyi. most már csak a játéknak kéne végre megérkeznie -
Thanatos #7389 figyelem spoiler veszély:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kicsit lehangolo azért hogy rögtön első vagy második föküldinél már átvágnak oblivionba gyk 1es szinten, ezzel a játék egyik fő részét egyből elcsépelik kb az első fél órában, kár érte :(
ettől függetlenül nem rossz a game :) -
#7388 Remekül fog menni. -
#7387 Ez ma már nem egy hihetetlen követlemény... 2 évvel ezelőtti konfigokra írják? Bár ezek nagyjából azok.. messze nem csúcs. Jáccani akarsz? Kőccsé százezreket, ez van. -
#7386 "Ajánlott: 1 Gb RAM, X800 vagy 6800-as." Elmennek ezek a francba... -
Gabyee #7385 #7375-re légyszi valaki! -
Lazlo #7384 Rendben köszike Ace mega codeket már uninstalláltam is 150 megás codek pak ha ez nem segít beszarok :) -
#7383 Ha valaki még nem szedte volna le és szeretné, van egy kódom. Privi me. -
#7382 mondtam öszeset töröld le proba ugy ha mégse akkor tévedtem...de sima morronál ez gond volt régen -
#7381 anno sima morro, codekok miatt lépegetett ki probáld öket letörölni hátha..
egy vessző sokat jelent;> -
#7380 Jaja sztem sem olyan jó az. Mondjuk azért a Morrowban volt párszor, hogy keresztül mentem az egész kontinensen, amikor rájöttem, hogy valami fontosat otthagytam a kiindulópontnál...
Na ilyenkor azért élni fogok vele. -
#7379 úristen, nehogy véletlenül le kelljen venned vmi beállítást..... -
Prof William #7378 De a Morr-ban is pont az vol a filing hogy bejárhattad az egész kontinest... És a lehető legminimálisabban fogom ezt az új módszert használlni... -
Drizzthsz #7377 Fétis? -
#7376 A tárgyakat el lehet dobni úgy is, hogy megragadod az invertoryban a bal gombbal és kihúzod belőle. -
Gabyee #7375 szasztok!
2500 Barton
X800 Pro 256MB
1.5GB ram
szerintetek ezen a konfigon high beállítással eldöcörög?
kicsit félek hogy kevés neki a proci:( -
Lazlo #7374 nemtom semmi codek pack nincs csak a legújabb ace mega codecs pack ennyi :S az baj szedjem le? az esetleg nemlehet a baja hogy omege catalystom van és nem ati? -
spatrik #7373 Télleg.Ennek az elején ATI vagy Nvidia logó van?? -
spatrik #7372 Nem hiszem hogy nekem menne fullban mer a Bf2 se megy:( -
#7371 nem morro codec-ek. csak sima codec-ek. akkor probléma főleg, ha mindenféle szirszar codec-packkok fel vannak téve. -
Lazlo #7370 morro codekok??? hol találom őket? úgy is lehet ha nekem nincs morrom? :) -
#7369 De en ilyeneket akarok leutni. :P
-
#7368 anno sima morro codekok miatt lépegetett ki probáld öket letörölni hátha.. -
#7367 ez egy beépített felhasználó védelem. bizonyos időközönként kilép, hogy addig pihentesd a szemed, amíg újraindul..