41716
  • Newfronter
    Ugyanezek a beállítások, csak 6x AA-val!

• Galy
    aha
  • cenobite
    Gef Ti4200 - Ez azonos az Abit Siluro-val?
  • spatrik
    ezt nem hiszem el.A gameplaymoviek egy reszen nem megy at az NPC-ken a kard néhányon meg nem.Meik igaz?
  • Newfronter
    1024*768, Texture Size: High, Fades: Full, Distand: ON, Shadows: ON(Self Shadows), NO AA

Sorry ha nagy, de jó lesz azoknak egy kis ízelítő akiknek ilyen karijuk van...
  • mukika
    Gef Ti4200-assal elindul egyáltalán? mert ha nem akkor, nem rontok az arányomon...

valaki próbálta?

szerk: ja csak visszaolvasnom kellet volna. ehh...
  • Galy

nemá
  • cenobite
    Nem szereti az alt+tab-ot? Fagyogat, vagy belassul?
  • VRSDM
    van valakinek 5lete hogy ezen leglább min.um elindul-e??? 640*480 minden min. stb.

egyelőre nincs $ jobb gépre: amd1,8+ - 384DDR - 9550GE (400/400)
  • cenobite
    Az ott természetesen photoshop akart lenni az előbb.
  • PiszkosFred
    Nem, gef2-3-4es szeria nem jo. De mivel ezt altalaban nem hiszik el az emberek, ezert probald ki, de erezd az "a mi megmondtuk" hangokat a fejlesztok reszerol... ;]
  • Hmuda
    Próbáltam, valamiért a játék letiltotta. De amúgyis durcás az ALT-TAB-ra a játék szóval nem lenne túl bölcs dolog így megoldani.
  • cenobite
    És ha csak sima printscreen-t nyomsz, majd utána photoshoban CTRL+N, aztán CTRL+C?
  • Hmuda
    Na a screenshot rendszer valamiért még bugos egy hangyányit. Inkább fraps-ezek.
  • DonnieBrasco
    Lejött a torrentem. Otthon vár engem :)))

DB
  • cenobite
    Még fél óra, mire elindíthatom az install-t. [dolgozik...ööö... azaz fórumot nézve nyálcsorgat] :)
  • Laza
    k
  • Hmuda
    Ne a főkönyvtárban buheráld az INI-t hanem a dokumentumokban lévőt. Bár most megint bénázik valamiért. :P
  • Davidus
    na abbahagytam a grafikabuzulást és nekiállatm játszani:) lehet hogy ma nem lesz alvás?:D
  • Laza
    Csata ezerszer jobb ... vegre!
  • Galy
    hi

2000xp/gf4200-n elfut a játék?
  • Ch_Slater
    már mindenhol ez van. tegnap este óta..
  • Laza
    Kulso progival csinalod a kepeket? Mert hiaba nyomkodtam barmit, nem csinalt kepet sehova
  • spatrik
    nah gyerekek itt a Reloaded nah ez
  • Drizzthsz
    Köszi, akkor merek bizakodni. A csata még mindig olyan, mint a Morrowindben, meg a fejlődésrendszer is? Szerintem a csata volt a Morrowind negatív oldala.
  • Laza
    Azert itt is latszik, hogy alacsonyabb felbontason meg az NPC-k is szomorubbak :DD
  • Mr_no_NaMe
    Nah hamarosan nekilátok a karbantarásnak :)
    Nemtom mennyit fog segíteni a winreinstall és a gépkipucolás, remélem retektengerek vannak a videokártyámban és a proci környékén, és azé nem megy :)
  • PiszkosFred
    "Csak" redguard ;]
  • Laza
    Baba lett a jatek nagyon ... :)
    De kicsit zavaro - akkor is han fullon van minden - a tavolabb levo talaj ugy nez ki mint vmi fostenger.

Viszont vegre iszonyat kiralysag ijjazni. A Morrowindben utaltam, mert nagyon gagyi volt, de itt frenetikus.
  • Mr_no_NaMe
    Tegnap már írta...nempontosan emlékszem de asszem 9800-a van...Vagy tévedek? Naa javíts má ki :-)
  • Hmuda
    Így még épp az élvezhető szinten van (akad, de még játszható, és ez a lényeg).

Szerk: gépem: 2.8GHz pentium, 1G ram, 9600XT
  • Drizzthsz
    És milyen a gépe...? :D
  • Mr_no_NaMe
    :-)
    És hogy megy a gépeden? Kb hány fps?
  • Tatyla
    látom azért gondoltak a fogyatékosokra is...
  • DonnieBrasco
    FINOMABBAN spoilerkedjetek, ha lehetne kérni!!

A képet meg se néztem, de BAROMIRA lelombozó, hogy már most itt lődözitek le a poénokat :(((((

DB
  • Hmuda
    De legalább szép az a két méter. :-)
  • Hmuda
    Szegény srácot gyorsan le fogom rázni, csak lehetőleg kíméletesen. Sose voltam olyan aki a rajongókat csak úgy arrébrugdos (kivéve a Gothicban az az OldCampes srác, azt leszúrtam mint egy disznót).
  • Mr_no_NaMe
    Jah és be is látsz két métert váá :D
  • Mr_no_NaMe
    Lol uccsó kép :DDDD
    Az kész én mondjuk elősször magától a kinézettől ilyedtem meg aztán kapcsoltam, hogy ki is az :D
  • Hmuda
    Örömhír a hozzám hasonló gyengegépeseknek: ha leveszitek minimumra a látótávolságot akkor minden mehet maxra, kivéve persze az AA-t.