41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
Newfronter #7286 Ugyanezek a beállítások, csak 6x AA-val!
-
#7285 aha -
#7284 Gef Ti4200 - Ez azonos az Abit Siluro-val? -
spatrik #7283 ezt nem hiszem el.A gameplaymoviek egy reszen nem megy at az NPC-ken a kard néhányon meg nem.Meik igaz? -
Newfronter #7282 1024*768, Texture Size: High, Fades: Full, Distand: ON, Shadows: ON(Self Shadows), NO AA
Sorry ha nagy, de jó lesz azoknak egy kis ízelítő akiknek ilyen karijuk van...
-
#7281 Gef Ti4200-assal elindul egyáltalán? mert ha nem akkor, nem rontok az arányomon...
valaki próbálta?
szerk: ja csak visszaolvasnom kellet volna. ehh... -
nemá -
#7279 Nem szereti az alt+tab-ot? Fagyogat, vagy belassul? -
#7278 van valakinek 5lete hogy ezen leglább min.um elindul-e??? 640*480 minden min. stb.
egyelőre nincs $ jobb gépre: amd1,8+ - 384DDR - 9550GE (400/400) -
#7277 Az ott természetesen photoshop akart lenni az előbb. -
#7276 Nem, gef2-3-4es szeria nem jo. De mivel ezt altalaban nem hiszik el az emberek, ezert probald ki, de erezd az "a mi megmondtuk" hangokat a fejlesztok reszerol... ;] -
#7275 Próbáltam, valamiért a játék letiltotta. De amúgyis durcás az ALT-TAB-ra a játék szóval nem lenne túl bölcs dolog így megoldani. -
#7274 És ha csak sima printscreen-t nyomsz, majd utána photoshoban CTRL+N, aztán CTRL+C? -
#7273 Na a screenshot rendszer valamiért még bugos egy hangyányit. Inkább fraps-ezek. -
#7272 Lejött a torrentem. Otthon vár engem :)))
DB -
#7271 Még fél óra, mire elindíthatom az install-t. [dolgozik...ööö... azaz fórumot nézve nyálcsorgat] :) -
#7270 k -
#7269 Ne a főkönyvtárban buheráld az INI-t hanem a dokumentumokban lévőt. Bár most megint bénázik valamiért. :P -
#7268 na abbahagytam a grafikabuzulást és nekiállatm játszani:) lehet hogy ma nem lesz alvás?:D -
#7267 Csata ezerszer jobb ... vegre! -
#7266 hi
2000xp/gf4200-n elfut a játék?
-
#7265 már mindenhol ez van. tegnap este óta.. -
#7264 Kulso progival csinalod a kepeket? Mert hiaba nyomkodtam barmit, nem csinalt kepet sehova -
spatrik #7263 nah gyerekek itt a Reloaded nah ez -
Drizzthsz #7262 Köszi, akkor merek bizakodni. A csata még mindig olyan, mint a Morrowindben, meg a fejlődésrendszer is? Szerintem a csata volt a Morrowind negatív oldala. -
#7261 Azert itt is latszik, hogy alacsonyabb felbontason meg az NPC-k is szomorubbak :DD -
#7260 Nah hamarosan nekilátok a karbantarásnak :)
Nemtom mennyit fog segíteni a winreinstall és a gépkipucolás, remélem retektengerek vannak a videokártyámban és a proci környékén, és azé nem megy :) -
#7259 "Csak" redguard ;] -
#7258 Baba lett a jatek nagyon ... :)
De kicsit zavaro - akkor is han fullon van minden - a tavolabb levo talaj ugy nez ki mint vmi fostenger.
Viszont vegre iszonyat kiralysag ijjazni. A Morrowindben utaltam, mert nagyon gagyi volt, de itt frenetikus. -
#7257 Tegnap már írta...nempontosan emlékszem de asszem 9800-a van...Vagy tévedek? Naa javíts má ki :-) -
#7256 Így még épp az élvezhető szinten van (akad, de még játszható, és ez a lényeg).
Szerk: gépem: 2.8GHz pentium, 1G ram, 9600XT -
Drizzthsz #7255 És milyen a gépe...? :D -
#7254 :-)
És hogy megy a gépeden? Kb hány fps? -
#7253 látom azért gondoltak a fogyatékosokra is... -
#7252 FINOMABBAN spoilerkedjetek, ha lehetne kérni!!
A képet meg se néztem, de BAROMIRA lelombozó, hogy már most itt lődözitek le a poénokat :(((((
DB -
#7251 De legalább szép az a két méter. :-) -
#7250 Szegény srácot gyorsan le fogom rázni, csak lehetőleg kíméletesen. Sose voltam olyan aki a rajongókat csak úgy arrébrugdos (kivéve a Gothicban az az OldCampes srác, azt leszúrtam mint egy disznót). -
#7249 Jah és be is látsz két métert váá :D -
#7248 Lol uccsó kép :DDDD
Az kész én mondjuk elősször magától a kinézettől ilyedtem meg aztán kapcsoltam, hogy ki is az :D -
#7247 Örömhír a hozzám hasonló gyengegépeseknek: ha leveszitek minimumra a látótávolságot akkor minden mehet maxra, kivéve persze az AA-t.