41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#7326 de lesz magyarosiasítás, már holnap. Kis szerencsével még ma este elkészülnek vele a srácok -
#7325 tesztelgettem a látványt és szerintem az AA+Bloom jobban néz ki mint a HDR. Persze ha lenne über gépem akkor 1280x2014+HDR... de nincs:)
XP3200+6600GT(550/1100)
Az alábbi beállítások mellett 25-30 fps kültereken
1024x768+Bloom
4xAA(nagyon megdobja a kátványt!)
minden árnyék kikapcs
textúra large
víz tükröződés kikapcs
grass distance minimum! nekem a fél méteres fűcsomók nem érnek meg -10 FPS-t:) ha bika gépem lenne akkor se biztos hogy bekapcsolnám
akinek hasonló gépe van az próbálja ki nekem bejött:) na többet nem grafikázok:P -
#7324 hát nem vagyok nagy rpg játékos de ez nagyon ottvan a szeren, magyarosítás nem lesz véletlen hozzá? englisül alig tudok ^^ egyenlőre nagyon tetszik :) -
#7323 Kajmááááán -
#7322 No protection -
#7321 Nem vedelmimeghajtos. :P -
#7320 Sziasztok! Már elfáradt a szemem az ólvasástol.... nem látom sehol hogy írtatok- e volna arrol hogy a Game védelmimeghajtós- e!!?? Légyszi válaszoljon vki aki már tolja ezt az istent! Estére már remélem én is tolom...... -
#7319 Mekkora LOL:DD
BSA kiterjesztésű fájlokat tesz fel:DD -
#7318 sehol semmi, én is azt figyelem :( -
#7317 Hmm..., most megkérdem, hogy honnan tudtad, hogy az egyik kedvenc játékom:D
Igen-igen, addigra kijön, és mikor 40 leszek, addigra itt a Tes5:D -
Dns5000 #7316 meg mindig nincs 84.25 forceware? -
#7315 6600gt jó kis kártya, főleg ha van alatta lóerő is. Nem lesz azzal hiba. -
#7314 Remélem 21. sznapodra kijön a BGE2 is, ha már hozzád időzítik az általam nagyon várt játékokat ;] -
Cassell #7313 Figyi Fred a remény hal meg utoljára:D
Sajnos igazad volt de legalább egy 6600 gt 30 körül már hét elején meglesz tudom nem csúcs de AGp-s kell és lassan azok kimennek
-
Cassell #7312 oké kösz én is így gondoltam csak azért valami lézzelfoghatóbb hibaüzenet is jól eseett volna
-
#7311 Most mondjam hogy már tegnap este ezt szajkóztam, hogy a gef2-3-4 széria nem jó, de a cimboráddal nem hittétek el, sőt még majdnem én voltam a hülye? ;] Remélem hogy titkon számítottál rá, és így nem olyan nagy megrázkódtatás. Jó kártyák a titaniumok, de kifutották magukat az évek alatt...
Próbálkozz azért, hátha nem a kártya miatt van, de ennek minimálisnál is minimálisabb az esélye. -
#7310 Pár szót. Tulajdonképpen kellemes játéknak ígérkezik, még a harc is megfelelő. De a grafikával, valahogy nem vagyok kibékülve. Amikor először kiléptem a szabadba....hááááát.....rezeg a léc, ilyen mosott tájat :( HDR túl színessé teszi, bloom elmosottá :( úgy általában a belső terek grafikája megfelelő, de külső :( -
#7309 Jah, not supported. -
#7308 Bázzeg, most ért le otthon. Melóhelyen vagyok és VNC-vel épp csomizom ki az otthoni gépemen:DDD
Utána telepítem, konfigolom, mire hazaérek, csak a NEW GAME-re kell entert nyomnom:DDD
Imádom a technikát:D -
Cassell #7307 Emberek!
Inditásnál ezt írja ki:
A(z) Oblivion hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
bla bla bla
Ez a videókártya miatt lehet? Ami jelen esetben egy 128megás geforce 3 titanium -
#7306 Azért az nem semmi, hogy egy ezeréves alaplap+proci hogy elviszi, igaz a GT végzi a nagy munkát, de akkor is. Úgyhogy idén még nem kell nekem A64... -
#7305 ki az a szöke haju?? elsöre aszittem Songoku...:P:) -
#7304 napot. na most megyek és végre kipróbálom a gémet. remélem tutkós^^ -
Thanatos #7303 akkor nemcsak nekem tünt úgy hogy az :D -
#7302 Noh, nekem is kb ilyen gépem van, szüval most megdobbant a szívem:D
Azért nem semmi, hogy a Bethesda 20.szül napomra meglepett egy játékkal:D -
#7301 Akkor fullra baszhatsz mindent:D -
#7300 Nekem HIGH-on megy, HDR-el, AA nélkül, amúgy minden bekapcsolva, max látótávolsággal és valami gyönyörü. És nem szaggat. Nagy ritkán beröccen, de kit érdekel? -
#7299 Amd Athlon xp 3000+...2200-őn megy szal nem lehet annyira rossz. -
#7298 Erre én is kíváncsi lennék... -
#7297 miután az az ajánlott kari, illenék fullon mennie, proci milyen alatta? -
spatrik #7296 éntőlem ezt kapja adrága(hátha jó a harc):AMD Athlon 64 3000+,1 giga 400-as ram,X800[sajni csak 128-as].Csak megy rajta 1280*1024 mediumban 2*AA-val -
Newfronter #7295 Ne hülyéskedj már. :) Nálam is megy, pedig az enyém annál jóval gyengébb. -
#7294 A GF4/Ti4200 nem dx9es ezek szerint? :/
-
#7293 Tényleg gef. 6800 GT-vel megy legalább mediumon akadástalanul? -
#7292 ha nem megy Ti4200vel, akkor maradok a neverwinternél :)
-
#7291 Szimplán lefagy és csak taskmanagerből lehet lelőni. Gondolom azért van mert a TAB-al lehet ki/be kapcsolgatni a karakterlapot. -
paj01 #7290 csak dx 9es kartyakat tamogat jatek -
#7289 Azért megpróbálom. 1Giga ram, 2,6-os proci, csak eldöcög valahogy. -
#7288 A selfshadow-t szvsz nyugodt szívvel kilőheted, mert iszonyatosan rusnya. -
#7287 Neba'! Nekem is olyan van. Nehogymár holnap VGA-ra kelljen kidobni a pénzemet.