41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
spatrik #7606 de aki elakad és vki tudja az segithet.Ez most LOL de igy van -
#7605 Eddig próbálkoztam, hogy az a göthös videokártyát együttműködésre bírjam a játékkal, de semmi eredmény. Nem vagyok idegbeteg.. ÁÁááááááááááá, dehogyis! -
Jimmyke #7604 Elvileg MO.-n még meg se jelent, türelem
Ilyen terjedelmű játékhoz teljes végigjátszás (mégha csak a főszál) kb egy-két hónap -
spatrik #7603 nem baj.többet segitene egyeseknek mint a Gf 69800.ad teljesítménye! -
#7602 Vegigjatszasrol ? LOL
Itt nincs helye spoilernek. -
#7601 Az legalább nem spoiler... -
spatrik #7600 De könyörgöm miért nem a végigjátszásról van itt szó????Ez nem az hogy úhhhhhhhhhhhhhhhh nekem 23452352365223852365857236785623785*523762568765872587236578326587326-ben ultra-giga-über-nyomi grafon hogy megy. -
raepa #7599 Ha a bethesda nem akar penzt keresni, az az o dolga. En el tudom verni a penzem masra is. -
#7598 hát én nem estem hasra az FPStől...
A64 3200+@2500Mhz 1GB 500Mhzes RAM duálba és egy GF6800@Ultra társaságában benti tereken nincs gond, de ha kimegyek akkor már 25-45 között mozog és ja jön valami ellen akkor negyon leesik, akár 6-8ra is...
mik azok a beállítások amik a legjobban befolyásolják az FPSt???
Ez az új NV driver mennyit gyorsít? -
#7597 http://www.srtest.com/referrer/srtest
teszteld le mittud
válaszd kia játékot és kiírja a végén hogy mien lesz a teljesítmény -
#7596 1Giga kell neki, ezzel mar turheto a jatek, te is fogsz tudni eleg lesz hozza, mind a processzor, mind a VGA kozepes felbontason. -
#7595 ez azért milyen gáz :) -
#7594 Egy két kérdésem lenne a játék beszerzése előtt. Van vkinek tapasztalata 6600 GT 128MB-on? emellett 2800+-os Athlon AMD-m van, az nem épp toppos, meg emellett azt kérdezném hogy mennyire van RAM-éhsége a játéknak? -
#7593 Shift+ Bal klikk -
#7592 nekem 24 bites Creative SB Live om van és tökéletes a hang...:) -
markastor #7591 Hogy az a mocskos...
Le kellett szedni az updatelet Creative drivert, és az alap XP-s cuccal, megy minden.
Köszi mindenkinek, aki segíteni próbált. -
spatrik #7590 Grafikát abbafejezni pls.Nem kiemelkedő csak tűrhető(a Quake 4 még mindig jobb).A hangulat fontos ami a Quake 4-be sincs. -
#7589 valaki abban segithetne hogy hogyan lehet eldobni felesleges tárgyakat??
felvettem tök sok csontot koponyát most meg a karakterem nem tud menni...hogy lehetne azoktol megszabadulni?ű
-
#7588 Monndjuk a hangok nekem is érdekesek, helyenként vérszegények, vagy olyan mintha nem is lenne.PL. amikor közvetlen mögöttem 1 méterrel beszél egy fickó olyan halk, mintha legalább 20 méterre lenne, miközben más, mondjuk az emberem nyögése, tök hangos. -
#7587 Valaki talalt horgaszbotot ?
Kaptam egy questet amiben halaknak a pikkelyei kellene egy foszernek, de pikkelyeket nem talalok, igy kezdem azt hinni, hogy kikell horgaszni azokat a halakat. -
#7586 En hasonlo CFG-vel jatszom
1024x768 4xAA + 8AF + Bloom es nehany megjelenitesi mod kikapcsolva pl arnyek es fu igy 25 fps folott marad a kinti teruleteken is. -
#7585 De, bug. Hivatalos fórumon - és talán már itt is - votl szó róla, hogy a Creative kártyákkal van egy kis gond. Konkrétat nemtudok,de talán van itt korábbi kommentben egy link a fórumhoz, és az esetleges megoldáshoz. Talán a tipp az volt, hogy az integrált kártyát kell használni a peccsig, de inkább olvass utána. -
kHares #7584 Épp a kikőtőben jártam, beszéltem egy hajó first mate-jével aki elküldött a búsba hogy ne szaglásszak itt. Oké, kicsit arrébbmegyek mire nagy csatazaj, egy őr nekiesett és legyakta + 2 másik fickót.
A kérdés az mi történik ha egy fontosabb npc meghal? Nem kapom meg a questjét vagy akármit adna? Esetleg újratermelődnek? -
#7583 Szvsz ha a HDR-t is kikapcsolod, akkor menni fog így. -
balu666 #7582 Üdv minden kedves rajongónak(és másnak is)
Végigolvasva a grafikáról szóló eszmefuttatásokat, elkezdtem a játékot a legkülönfélébb felbontásokban, ill. grafikai beállításokkal futtatni az alábbi konfigon : P4-3.0Ghz., 1024mb, msi nx7800gtx .
A játék ezen a gépen 1280*1024-ben HDR+minden full(kivéve persze AA, mellyet sajnos nem enged a HDR mellett) egészen elfogadható, ill. játszható a játék a külső területeken is. (mármint ha valaki megelékszik a 25 fps körüli értékkel.)
Ha a felbontást lejjebb vettem (1024-768) akkor már telljes hibátlanúl futott.
Persze ilyenkor már az AA hiánya is szembetünő.
Szerintem egy ilyen konfiggal, mely már több mint 8 hónapos, igen el lehet lenni a játékkal. A hangulat pedig fontosabb, mint a graf :-)
Köszi ha végigolvastál :-)
Mindenkinek kellemes játékot.
Üdv :balu666 -
#7581 nalam ez az Nv driver nem tud kicsomagolodni, corrupted. -
#7580 Erre nem hiszem, hogy van külön gomb a menüben. De azért nézd meg, ilyesmit keress: Flaming Tower's Fire - ON/OFF
:DDD -
markastor #7579 Esetleg, akinek SB Live!-je van, ide írthatná, hogy neki hogy megy.
Remélem valami általános bug, és majd jön patch. -
#7578 AMD 64 3200+, 2*512 400mhz RAM, MSI NX6600GT 128mb
és így szeretnék vele játszani: 800*600, minden effekt on, magas textúrák, élsimítás kikapcsolva
vagy játszadozni kell majd a beállításokkal?:O -
#7577 Jó akkor van, mind1...Elder Scrolls: Arena ban nem volt, nem indítom el újra, hogy meghallgassam a hangját mert a problémám miatt msot nem tudok továbbmenni :( -
dominoboy #7576 köszönöm végre rájöttem ahogy írtad a fegyverváltást :)
jaa úgy tudod megölni h a varázslatodat (amit az elején kapsz) használod miközben henteled :) -
#7575 Nem normalis, van hangja .... !! -
#7574 már hoygne lenne hangja a fegyvereknek...
mindíg is volt és itt meg ki is emelték hoyg fizika alapú hang van, tehát ha követ csapsz meg máshoyg szól mintha egy fatuskóra ötnél -
#7573 Szabályos időközönként megismétlem a kérdésem(akit zavar majd szól és abbahagyom) remélem nem gond.
"A gondom az, hogy a játék tökéletesen fut(1024*768 medium settings, bloom on, 2xAA) a gépemen(9800pro, 1gb ram, barton 3000+), de amikor elérek egy olyan város mellé ahol Flaming Tower vagy mi van(lángoló torony) és a láng effekt felé fordulok(márpedig a bejárat előtt van) 1fps re lemegy kb és mozdulni alig tudok még a menü se jön be) Valaki tudja mi a parancs ami kikapcsolja vagy legalábbis lebutítja ezt az effektet? Előre is köszi" -
Guano #7572 a quickbar gombjait nemtom beállítani,legalábbis én nagyon nem találtam. Ezeket a kódokat tudja valaki h melyik mit jelent?
thx a linket amúgy -
markastor #7571 Akkor ezt nem értem. Van háttérzene, amikor direkt nekem beszélnek, akkor beszélnek a szereplők is. Akkor a fegyvernek mi a szöszért nincs? -
#7570 Noh, akkor most döntse el az ember:D -
djcom #7569 A barlangban a tüzdobálo manust hogy kell megölni?
-
#7568 Nincs hangja...Elder Scrollsokban nem nagyon szokott lenni. -
#7567 Van hangja a fegyvernek.