41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
markastor #7566 #7556-ra légyszi valaki. Köszi -
#7565 Oblivion manual. http://thepiratebay.org/details.php?id=3460740
A gombokat meg beallitod a jatek alatt. -
#7564 Az első szám az értéke nem ? -
Guano #7563 Skacok tudja valaki hogy ini fileban a controlsnál milyen formátumban vannak a gombok? (Quick2=0003FFFF pl.)mert át szeretném állítani a quickbr gombjait ugyanis én nem wsad-n játszok és kib@szás h fixen csak a számbillentyűkön van.De nemtudom melyik kód melyik gombot jelenti:/
Másik biztos hülye kérdés de a tárgyaknál a fej ikon melletti szám mit jelent? A tol a súly armort is vágom de abban nem vagyok biztos. Van valahol vmi alapleírás spellekről is pl? Mert kimaradt a dobozbol a kézikönyv...:/
Előre is köszi a helpet. Jó gamet mindenkinek! -
Dns5000 #7562 ha az usaban van akkor ebedelhet 2kor :P -
Dns5000 #7561 felraktatok mar mennyit gyorsit? -
#7560 Ebéd este 8-kor? -
#7559 Inventory ;P
Csak ebedeles kozben nehez a gepeles.
-
#7558 Az arénába hogy tudok harcolni? -
#7557 Beteszed quickslotba.
Ez pedig ugy tortenik, hogy invenoriban raviszed a targyra a kurzort , es lenyomsz egy numerikus billentyut pl az 1-st. -
markastor #7556 Amikor harcoltok, akkor nektek van hangja pl. a fegyvercsattogásának? Amikor rácsapok a kardommal a falra, akkor annak sincs hangja. Ez így normális? -
dominoboy #7555 sorry :)
inkánn mondjátok meg h lehet fegyvert váltani?
plzzz -
Mr. Perfect #7554 Esetleg egy kicsit bővebben ha kérhetném? :)))))) -
#7553 Hát én szerinted mit linkeltem, ha nem a 84.25b-t? -
#7552 Nem tud segíteni senki? :((( #7463 a gondom -
dominoboy #7551 kijött az új beta driver az oblivion tiszteletére: http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=15 -
BladeW #7550 Rossz hirem van az 5600 SOKKAL rosszabb mint a 9600... Sajna ez van -
#7549 A gyors és tömör válaszadók isteni manifesztációja:D -
#7548 ööö nálatok nem fordult elő, hogy ajtónyitás közben, amikor tölt akkor egyszer csak hirtelen kilép az asztalra???? -
#7547 Nem. -
Mr. Perfect #7546 Na akkor beszélhetnénk egy kicsit a játékról is? Aki már előrébb tart: hozza a játék a régi Morrowind hangulatot illetve szabadságot? -
#7545 hozzátenném hogy nagyon akadt igy ha a földet nézem akkor 25-30 fps...de ha felnézek akkor 0-1 2-5 attol függ valahol egész szép 15 fps..
-
#7544 Off
Na meg erre valaszolok.
Tesztprogramok alatt kihajtja mindket kartyat az a proci is, de....
Jatekoknal szamolni kell AI-tol sok mindent, ezert ott szerepet jatszik a processzor "ereje" is.
Meg szerencse, hogy jol lehet a mostani processzorokat tuningolni. :P
Meglatasom szerint, ha feltudod huzni azt a procit 3400+ kornyekere, akkor mar boven eleg lesz az Oblivionnak is, 2800+os alaporajellel mar konnyen lehet, hogy nem, foleg a kicsi cache miatt. -
#7543 1024x768 4AA és elvileg mindent felhuztam....maxxra de nem hiszem hogy ez lenne a full grafika... -
dominoboy #7542 sziasztok!
lehet h én vagyok ennyire láma de fegyvert h a hmm lehet váltani?
mert felszedtem egy csomót de erre még nem jöttem rá -
#7541 egy utolso kerdesem lehet? ugy tunik otthonosabban mozogsz a temaban mint en. egy 2,8+os sempronba erdemes 6800gt-t vagy kesobb esetlet 7600gt-t venni, vagy ugyse hajtana ki? -
Dns5000 #7540 mennyit gyrosit az uj forceware? -
#7539 szia milyen gépen tolod
proci mem vga -
Aldrin #7538 ok! bocs srácok az offért! de köszi a segítséget -
#7537 Olvasd EZT el, ezek a kartyak kerulnek 50k-ba korulbelul.
Ennel csak dragabbak vannak jobb teljesitmennyel, vagy olcsobbak de lassubb teljesitmenyuek.
De mar elobb leirtam mit vennek. -
donpedro #7536 Ilyenem van, ha nem vársz tőle csodát, akkor megéri az árát. Az Oblivion is elmegyeget rajta, simán játszható, és még csak nincs is minden minimumra húzva. -
#7535 Hát nem tudnék soka, mivel még csak suliba járok, és most nicsn is sok pénzem, szülinapra akarok egyet kérni, és nyáron kéne dolgozni menni. :D
Mondjuk bocs az OFF-ért. -
#7534 Aldrin: Gyere át ide: http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=105254&st=270 és itt ONtopic is leszel, meg 100%, hogy kapsz segítséget, és hogy jó segítséget kapsz! -
#7533 Mondjuk egy Saphire X800GTO2 ?
Ha szerencsed van megy akar egy X850 XT szintjen. -
Aldrin #7532 és ha én 50000et akarok? akkor milyet vegyek? nem akarok megint szart venni -
#7531 Ezek milyen beállítások mellett születtek? -
#7530 attol függ mennyit akarsz rá áldozni... ^^ -
#7529 Nekem is FX5500 van, keresek már jú kártyát, asszem egy Club-3D Radeon 9550 256 MB-osat fogok, úgy hallottam az jó.Szerintetek? -
SaGa Jr #7528 Hali!
Rossz hír érkezett a CD Galaxistól. Mindazok akik előrendelték az Oblivion Collector's Edition dobozt, nem biztos hogy kapni is fognak belőle. Már le is vették a rendelhető cuccok közül. Azok reménykedhetnek, akik Február legelején rendelték elő, mert nekik talán még jut (bár nem tudják garantálni). Újabb szállítmány a forgalmazó szerint nem várható! -
Aldrin #7527 bár ez nem idevaló téme, de azért egy tippel megdobhatnátok