The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én kapásból vágtam, mi a probléma, mert már millió és egy játékban találkoztam a jelenséggel.
És hogy ne csináljak segget a számból, mondok rá egy másik megoldást is:
Nem kell kihúzni a joyt, elég körbetekerni egyszer a kart minden szélsõ helyzetébe, aztán hagyni visszaállni középre, és voilá, nem húz oldalra.
Egyébként az oka meg az, hogy a windóz nem jegyzi meg a joystick kalibrálási értékeit, és minden indítás után kvázi újra kell kalibrálni. És mivel egy használaton kívüli joystick kb 1%-ot tér ki középhez viszonyítva, ezt veszi a windóz maximális kitérésnek. Körbetekerés után tisztában lesz a határokkal, és az 1% kitérés helyén lesz kezelve, holttérként, ahol már nem veszi figyelembe a program.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe? Ezer hála SaGa!
(ebbõl is látszik, hogy mennyire nem értek a lovakhoz)
Screus_Wiles (9dragons)
A karakter folyamatosan balra halad, nem nyomok semmit, de megállás nélkül csak megy balra, és ha elõre mozgok, átlózik, ha jobbrát nyomok, nem is veszi figyelembe. Olyan, minha beragadna a billentyû (pedig nem az a probléma)
A segítséget, tanácsot elõre is köszönöm.
Jr.R. K. P.
Screus_Wiles (9dragons)
Mert ha igen akkor ajánlom a Darnified UI-t (http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=10763). Ebben van lehetöség rá hogy beállítsd. Plusz ez a mod az egész felhasználófelületet átalakítja a ronda xboxra készültröl PC-nek megfelelöre.
Játékon belül lehet beállítani az egész hudot, szóval bármikor lehet változtatni rajta.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A nem "koronások" az alapjátékban lévõ küldetésekhez biztosan nem kellenek.
De vannak bizonyos nem koronás npc-k akik kellhetnek majd késöbbi küldetésekhez.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Ma felraktam az Oblivion magyarosítás. A játékot, utána felpatcheltem, elindítottam, majd felraktam a magyarosítást. Semmiféle hibaüzenetet nem kaptam. Már körülbelül hatodjára próbálkozom. Ötödjére sikerült elérni hogy elinduljon a magyarosítás telepítõje. Most megint elakadtam, mert elindul a telepítõ fel is rakja a magyarosítást mint már írtam. De a játékban vannak angol szövegek, köztük a párbeszédek. Szinte csak a gombok feliratai magyarok, meg az elején az introba, amikor a király elmondja a történetét akkor magyar a felirat a többi sajnos angol. Mi ilyenkor a teendõ?
Elõre is köszönöm a segítésget
Véletlen banditának néztem egy neves npc-t (Hiss volt a neve és Khajiit) és megöltem harc közben. Ez kihatással lehet késöbb dolgokra, vagy csak egy felesleges npc volt?
(Egyébként Heffi vagyok, csak ellopták a felhasználómat, ezért most ezzel fogok írogatni egy ideig, amíg nem kapom vissza)
1. hogy sl a grófnak ha nem megy SEHOVA?!
2. hiába várok akár napokat is, a gróf urasága nem méltóztatik idejönni :S
2. van. asszem 53 lehet max.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
1. a növényeket egy idõ után lehet újra szedni?
2. Van maximum szint a játékban, vagy addig megy ameddig van mit fejleszteni még?
Egyelõre ennyi.
shit happens
Az iránt érdeklõdnék,akinek textúra hibája volt az megoldódót-e.Ha igen mi módon.Az alapjáték a 2 kiegészítõ fent van. A MorroHun magyarítását rakom fel és a magyarítás adta pluszoknál jelentkeznek a hibák. Pl.: csillagvizsgáló, lópáncél...stb, lónál nincs páncél rajta, a csillagvizsgálónál,lovagi várnál, Varázslóknak a kastélynál pedig: "WTF I'm a missing Mesh" felírat fogad nagy sárga csillaggal. Ilyenkor mi kéne csinálni.Elnézést ha lentebb esetleg már ezen kérdésekre válaszoltatok akkor nem olvastam elég figyelmesen.
Segítséget ellõre is köszönöm.
De érdekes, hogy a céhtársaim akiknek én egy hõs vagyok, és tisztelnek mint állat, nem hajlandóak kommunikálni velem mert vámpír vagyok.
Szégyenlem, de egyszer vért szívtam. egyszer.
Vámpírként azért nem tudom mennyire lesz merészség az Oblivion-túra a tûzzel szembeni érzékenység miatt.
De különben meg be se kell zárni a kaput - átmész, leszeded a kórókat, s visszajösz...
Hetekkel ezelõtt már volt téma, hogy a respawn-t is agyon lehet verni modolással.
Oblivion a kapun túli világ, a fõküldetésben haladva hamar aktiválódnak, de nem javasolnám, hogy csupán a vérfû(?) miatt ellepjék a világot a kapuk (másik eshetõség, hogy már befejezte a kari a fõküldetést, akkor sincs út a pokolba).
Ugyancsak alkimistáknál érdemes átnézni a dudva-kínálatot, náluk szokott lenni, illetve körül lehet nézni a kvatchi oblivion kapu környékén, a "hazai" oldalon is találni néhány kórót.
Msáfelõl, ha nem lesz mit ellopni már akkor micsinálok mégis? 😞
Pedig már a egyetemrõl is elloptam a 3 követ :S
A mesterséges intelligencia is tud gonosz lenni - ha felveszed a vámpíros küldit lényegesen kisebb lesz az esély, hogy mágusoktól megvehesd a köveket.
Máguscéh tagoknak annyival könnyebb a helyzet, hogy a guildokban s az egyetemen is vannak grand kövek, amiket ki lehet venni a tárolókból (elegendõ rang elérése után lopásnak sem számít)
Célzottan lélekkõvadászat miatt járni a dungeonokat nem érdemes de conjurereknél, necromantáknál kellene fõleg keresgélni - no meg Oblivionban, onnan még egy kórót is vinni kell a boszorkánynak.
Célzottan lélekkõvadászat miatt járni a dungeonokat nem érdemes
De sajna hatalmas követ nem találtam sehol :S