The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen. Az elsõ írónk egy külsõ, Philips, SCSI. 1x-es, max 500 megás CD-t tudott jól megírni, amit nagyobbra írtunk, azt bizonyos olvasók (pl a Pana, amit a SoundBlaster 16 mellé lehetett venni) nem tudták elolvasni. Az író 1 milla körül volt, a hozzá való író szoftver 300k, egy lemez meg 2500 körül. Ha nem kapcsoltam ki a windows 3.1 képernyõvédõt, elszállt az írás, amikor beindult a saver, és mivel egy kiírás majd egy óra volt, otthagytam a gépet és csak egy óra múlva vettem észre, hogy megint készült egy söralátét és lehet elölrõl kezdeni mindent....
900 lemezem van a 90-00 és közülrõl, és a fele kuka :S Pedig tokban, szekrényben álltak, plextorral lett írva, lassan, és verbatim meg tdk lemezek, karcmentesek. Bár a legelsõ, amit még Amigáról irattam 1x-es külsõ íróval, kodak, az még mûködik (~'93 körül) 😄 (3500Ft ért írták, 2.600,- volt ebbõl a lemez 😊
Azóta inkább winyón tárolok mindent, 2 Terrán most elfér a régmúlt 😄
OFF vége, sorry 😊
Azóta inkább winyón tárolok mindent, 2 Terrán most elfér a régmúlt 😄
OFF vége, sorry 😊
A Doom letölthetõ, de az ID Soft már nagyon rég nincs. Ha rájuk kellene hagyatkozni, nem a "kalózok" és az Internet "kollektív tudata" õrizné a cuccokat, nem lenne az. A Sinclair cég sem létezik már jó másfél évtizede, csak a lelkes Speccy rajongók tartják életben a dolgokat.
A Steam meg azért mégiscsak egy cég, amelyik ha becsõdöl, vagy platformot vált, mindenki eltolhatja a biciklit, akinek náluk volt accountja.
Azért a szekrényben lévõ CD/DVD számomra biztosabb. Én még az elsõ, általam írt CD-t is el tudom olvasni, pedig '93-ban készült és nem különösebben törõdtem a tárolás körülményeivel. Két dologra kell vigyázni (a karcoláson kívül): ne tedd a napra, tokkal együtt se, és ne tárold papírzacsiban, mert a papírral érintkezõ felület elhomályosodik valamitõl...
A Steam meg azért mégiscsak egy cég, amelyik ha becsõdöl, vagy platformot vált, mindenki eltolhatja a biciklit, akinek náluk volt accountja.
Azért a szekrényben lévõ CD/DVD számomra biztosabb. Én még az elsõ, általam írt CD-t is el tudom olvasni, pedig '93-ban készült és nem különösebben törõdtem a tárolás körülményeivel. Két dologra kell vigyázni (a karcoláson kívül): ne tedd a napra, tokkal együtt se, és ne tárold papírzacsiban, mert a papírral érintkezõ felület elhomályosodik valamitõl...
😄
Hát, ha most is letölthetõ Spectrum szim játékkal, meg Doom 1 😄
Akkor van rá esély 😄
Viszont az tuti, hogy 20 év múlva a gyári dvd lemez olvashatatlan lesz 😄
A 2001'-es HL lemezem kuka, szintúgy mint Dio 1-2....
Hát, ha most is letölthetõ Spectrum szim játékkal, meg Doom 1 😄
Akkor van rá esély 😄
Viszont az tuti, hogy 20 év múlva a gyári dvd lemez olvashatatlan lesz 😄
A 2001'-es HL lemezem kuka, szintúgy mint Dio 1-2....
Hát...
Arra azért igencsak kíváncsi lennék, hogy létezik-e még a Steam vagy a windows 20 év múlva. Igaz, akkor már nem a PC-s játékok fognak érdkelni, hanem az, hogy fel tudok-e még kelni reggel...
Arra azért igencsak kíváncsi lennék, hogy létezik-e még a Steam vagy a windows 20 év múlva. Igaz, akkor már nem a PC-s játékok fognak érdkelni, hanem az, hogy fel tudok-e még kelni reggel...
Ok, köszi, csak sok játéknál úgy megy, hogy megveszed, és beütheted a serial key-t steam menübe, majd megjelenik ott is. Nem kell a dobozt meg a lemezt õrizgetni (úgy is elkeveredik, és tönkremegy) és 20 év múlva is amikor ráklikkelek letölti, és meglesz.
Illetve ha épp a világ másik felén jutok számítógéphez, és unatkozok, akkor bejelentkezek, letölt és had fusson.
De ha ez nem megy, akkor steamen veszem meg, köszi!
Illetve ha épp a világ másik felén jutok számítógéphez, és unatkozok, akkor bejelentkezek, letölt és had fusson.
De ha ez nem megy, akkor steamen veszem meg, köszi!
Ha Steamen veszed meg akkor egyértelmüen fel lesz regisztrálva. Másképp nem lehet
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Minek?
A Steam a letölthetõ verziókkal foglalkozik, nem a dobozosokkal. Multi meg nincs...
A Steam a letölthetõ verziókkal foglalkozik, nem a dobozosokkal. Multi meg nincs...
Sziasztok!
Ha veszek egy Dobozos "The Elders Scrolls IV - Oblivion_Game of the Year Edition"-t, azt lehet regisztrálni Steam-alá ?
Köszi!
Ha veszek egy Dobozos "The Elders Scrolls IV - Oblivion_Game of the Year Edition"-t, azt lehet regisztrálni Steam-alá ?
Köszi!
Üdv! A minap a TES Nexus-on nézegettem modokat és az egyik mod felhasználók által feltöltött képei között láttam egy karaktert ami a WoW-ból ismert Drenai volt. A kérdésem az lenne hogy nem tudja valaki hogy ez pontosan meik mod?
Az szép lenne, hullánként egy ezres a fejpénz.
De én csak nézõ voltam, a hullák egymást csinálták ki.
De én csak nézõ voltam, a hullák egymást csinálták ki.
Arra azért figyelj, nehogy az összes hullát is neked tulajdonítsa az õrség, mert akkor sok futásban lesz részed...
Már csak az a kérdés, hogyha mindenki kiirtja egymást, kitõl kapok küldetést. 😊
😄
Érdekes helyzet.
Betörtem, észrevett egy õr. Megtagadtam a letartóztatást, inkább elmenekülök, és kifizetem Skri'iva-nál, nincs kedvem bevonulni, leadni a lopott cuccokat, és "priusszal" távozni.
Felugrottam egy háztetõre, és néztem az eseményeket: a Fighters Guildbõl néhány bajtársam kirohant, és az õröknek esett kardokkal, fejszékkel... odatévedt egy-két varázslócéhbeli ismerõsöm, sõt, egy kéregetõ is, az egyik mágus idézett rájuk egy tûzatronarchot, teljes volt a buli. Nem is tudtam, hogy lázadást is szíthatok, mindezt 40 bounty-ért.
Betörtem, észrevett egy õr. Megtagadtam a letartóztatást, inkább elmenekülök, és kifizetem Skri'iva-nál, nincs kedvem bevonulni, leadni a lopott cuccokat, és "priusszal" távozni.
Felugrottam egy háztetõre, és néztem az eseményeket: a Fighters Guildbõl néhány bajtársam kirohant, és az õröknek esett kardokkal, fejszékkel... odatévedt egy-két varázslócéhbeli ismerõsöm, sõt, egy kéregetõ is, az egyik mágus idézett rájuk egy tûzatronarchot, teljes volt a buli. Nem is tudtam, hogy lázadást is szíthatok, mindezt 40 bounty-ért.
goole-ben találtam egyet, és letöltöttem, de nem tetszett neki. De találtam egy MFC71.dll-t a Battlefield 2 mappájában, azt átmásoltam a system32-be, és azt meg elfogadta érdekes módon. Na, mind1 probléma megoldva, kösz a segítséget.
Hali!
Lenne egy problémám. Már jó ideje játszok a játékkal, de pár napja egyszer játék közben kiírta hogy az MFC71.dll nevû fájl eltûnt és a probléma megoldása érdekében telepítsem újra a programot. Hát én újraraktam a játékot, de ugyanúgy kiírja ezt a vackot és utána már nem lehet vele játszani, hanem újra belépni, betölteni a játékállást, játszani 5 percig és újra kidobja.
Légyszi, ha valaki tud, akkor segítsen, mert eléggé bosszantó
Lenne egy problémám. Már jó ideje játszok a játékkal, de pár napja egyszer játék közben kiírta hogy az MFC71.dll nevû fájl eltûnt és a probléma megoldása érdekében telepítsem újra a programot. Hát én újraraktam a játékot, de ugyanúgy kiírja ezt a vackot és utána már nem lehet vele játszani, hanem újra belépni, betölteni a játékállást, játszani 5 percig és újra kidobja.
Légyszi, ha valaki tud, akkor segítsen, mert eléggé bosszantó
Kérlek segítsetek! Tolvajok céhe, vissza kellet vinnem a cipõt Gray foxnak, de elõbb azt mondam el neki amit a naplóban olvastam, most gondolkodik, már egy hete... nem tudom folytatni...nemt udom odaadni a cipõket...
ez még csak béta. végleges nincs ?
google fél perc:
had posted the same message on a different forum and somebody knew of it.
http://tesnexus.com/downloads/file.php?id=9434
szóval más a neve: dungeon keeper, a fenti linken van
had posted the same message on a different forum and somebody knew of it.
http://tesnexus.com/downloads/file.php?id=9434
szóval más a neve: dungeon keeper, a fenti linken van
shit happens
Sziasztok
Úgy hallottam hogy van egy olyan mod az oblivionhoz, hogy torture prison mod, láttam róla képeket és videókat, de magát a modot nem találom sehol pedig már tíz perce azt guglizom, ez egy létezõ mod, tudna valaki hozzá egy linket adni?
Úgy hallottam hogy van egy olyan mod az oblivionhoz, hogy torture prison mod, láttam róla képeket és videókat, de magát a modot nem találom sehol pedig már tíz perce azt guglizom, ez egy létezõ mod, tudna valaki hozzá egy linket adni?
A
Abszolút nincs összefüggés a két dolog között, lásd Star Wars Knights of The Old Republic az eredetileg konzolra készült mégis az egyik legrészletesebb rpg, itt meg tudtommal pc volt a fõplatform..
Turn Me On Dead Man
Köszi!
<#integet2>#integet2>
Poén: megcsináltam az elõzõ kérsésemben szereplõ küldetést, utána tovább kalandoztam, majd visszavezetett az utam Skingrad kastélyába.
Na, kivel futottam össze?
Természetesen az ork butlerrel...
<#integet2>#integet2>
Poén: megcsináltam az elõzõ kérsésemben szereplõ küldetést, utána tovább kalandoztam, majd visszavezetett az utam Skingrad kastélyába.
Na, kivel futottam össze?
Természetesen az ork butlerrel...
Sziasztok!
Minden Kedves Cyrodiil-i kalandozónak Boldog Karácsonyt kívánok! És ha addig nem találkoznánk, Sikerekben Gazdag, Talos Áldta Új Évet!
Vagyis, mindenkinek az az aedra, melyik szimpatikus... 😊
Minden Kedves Cyrodiil-i kalandozónak Boldog Karácsonyt kívánok! És ha addig nem találkoznánk, Sikerekben Gazdag, Talos Áldta Új Évet!
Vagyis, mindenkinek az az aedra, melyik szimpatikus... 😊
Ha elõbb értesülök ezekrõl a modokról ,akkor biztosan egy egészen más élémnyben lett volna részem. Nem baj, idõvel elõ fogom venni és akkor majd modokkal tolom. 😊
kétségtelen, hogy az ami más rpg-knél a játék esszenciája, a "választás", a beszélgetések, az itt talán egy kicsit egyszerûbb. ellenben a vlág viszont nagyon nyitott. talán ilyen szempontól lightweight rpg, viszont más erényei meg nagyon feldobják a játékot.
modokkal viszont olyan küldetéseket lehet a játékba rakni, hogy összeszajjátok magatokat 😊
csak egy kis felsorolás a legjobbakból itt
modokkal viszont olyan küldetéseket lehet a játékba rakni, hogy összeszajjátok magatokat 😊
csak egy kis felsorolás a legjobbakból itt
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
a hangulat a legnagyobb erénye a játéknak, fõleg Jeremy Soul zenéjére egy lopott ló hátán átvágtatva az erdõn, hát nagy élmény volt (még xboxon modok nélkül is) Viszont tény hogy a küldetés rendszer tényleg idegesítõen primitív volt, és leginkább az zavaró hogy a készítõknek minden adott volt hogy tényleg egy igazi ROLE PLAY játékot csináljanak, de egyszerûen saját döntésbõl maradtak a hack n slashnél ami szerintem egy hatalmas hiba volt.
Turn Me On Dead Man
Sziasztok!
Anno sok RPG-vel játszottam a 90es években, de a XXI. század játékai kimaradtak, úghogy egy éve elkezdtem pótolni a klasszikusokat. Kezdtem a fallout 3-al és most értem az Oblivion "végére" (ami annyit tesz, hogy már csak a modok tudnának újdonságot mutatni).
Maga a játék kissé "butább", mint amire számítottam pl párbeszédek terén, illetve elég könnyû is lett. Kár, hogy akár minden céh feje lehetek ugyanazzal a karakterrel és illuzió romboló, hogy úgy lettem a mágus céh feje, hogy mindössze egy küldetésükben használtam mágiát. Látszik, legalábbis a régi RPG-khez képest, hogy butított, nem annyira komplex. Kb 150 órát öltem bele és minden hibája ellenére jól szórakoztam vele. Miközben játszottam olvastam a topicot is és sikerült a végére érnem, illetve az elejére mert idõrendben olvastam. Ezt már bánom, mert ha a visszafelé olvastam volna, akkor sok érdekes modot feltettem volna, amikrõl csak nemrégiben érkeztek hozzászólások. Pl ez a TIE mod, meg azok a modok amikben kell enni meg inni, nos ezek sokat dobtak volna az élményen. Na majd ha egyszer elõszedem újra, mert így az alapjáték nagyon hiányos. Amit még nagyon hiányoltam, pedig nekem egy RPg-ben csak ez számít, a választás lehetõsége. Hogy egy küldetésnek több végkifejlete lehet, hogy nem muszáj megölnöm a célszemélyt, hanem mondjuk hazudhatom azt, hogy megöltem, stb. A Fallout3ban több olyan lehetõség is volt, hogy hazudhattál a küldetéssel kapcsolatban, vagy inkább a célszemélynek dolgoztál. Ilyen elég kevés volt az Obliban.
Most a gothic 3at kezdtem el, még csak kb 20 órám van benne, de a sok bug ellenére, sok sok apróság miatt kicsit azt már most jobbnak érzem, de errõl majd ha beleöltem több idõt.....
Köszönet a magyar fordításért, nekem semmi gondom nem volt vele. Nagyon igényes és gondos munka.
Ha végeztem a gothic széria minden részével jöhet a morrowind, ahogy olvasgattam a véleményeket, az sokkalta jobb. De mindent összevetve, kellemes idõtöltés volt az Oblivion.
Anno sok RPG-vel játszottam a 90es években, de a XXI. század játékai kimaradtak, úghogy egy éve elkezdtem pótolni a klasszikusokat. Kezdtem a fallout 3-al és most értem az Oblivion "végére" (ami annyit tesz, hogy már csak a modok tudnának újdonságot mutatni).
Maga a játék kissé "butább", mint amire számítottam pl párbeszédek terén, illetve elég könnyû is lett. Kár, hogy akár minden céh feje lehetek ugyanazzal a karakterrel és illuzió romboló, hogy úgy lettem a mágus céh feje, hogy mindössze egy küldetésükben használtam mágiát. Látszik, legalábbis a régi RPG-khez képest, hogy butított, nem annyira komplex. Kb 150 órát öltem bele és minden hibája ellenére jól szórakoztam vele. Miközben játszottam olvastam a topicot is és sikerült a végére érnem, illetve az elejére mert idõrendben olvastam. Ezt már bánom, mert ha a visszafelé olvastam volna, akkor sok érdekes modot feltettem volna, amikrõl csak nemrégiben érkeztek hozzászólások. Pl ez a TIE mod, meg azok a modok amikben kell enni meg inni, nos ezek sokat dobtak volna az élményen. Na majd ha egyszer elõszedem újra, mert így az alapjáték nagyon hiányos. Amit még nagyon hiányoltam, pedig nekem egy RPg-ben csak ez számít, a választás lehetõsége. Hogy egy küldetésnek több végkifejlete lehet, hogy nem muszáj megölnöm a célszemélyt, hanem mondjuk hazudhatom azt, hogy megöltem, stb. A Fallout3ban több olyan lehetõség is volt, hogy hazudhattál a küldetéssel kapcsolatban, vagy inkább a célszemélynek dolgoztál. Ilyen elég kevés volt az Obliban.
Most a gothic 3at kezdtem el, még csak kb 20 órám van benne, de a sok bug ellenére, sok sok apróság miatt kicsit azt már most jobbnak érzem, de errõl majd ha beleöltem több idõt.....
Köszönet a magyar fordításért, nekem semmi gondom nem volt vele. Nagyon igényes és gondos munka.
Ha végeztem a gothic széria minden részével jöhet a morrowind, ahogy olvasgattam a véleményeket, az sokkalta jobb. De mindent összevetve, kellemes idõtöltés volt az Oblivion.
<#wow1>#wow1>
sziasztok!
az a probléma merült fel a játékban, hogy egyszerûen nem tudok leülnö! ha odamegyek egy székhez és megnyomom a space-t, egyszerûen ugy marad, és utána már meg sem tudom mozdítani. mi lehet a baj?
az a probléma merült fel a játékban, hogy egyszerûen nem tudok leülnö! ha odamegyek egy székhez és megnyomom a space-t, egyszerûen ugy marad, és utána már meg sem tudom mozdítani. mi lehet a baj?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Nem magyarosította, nem moddoltam a játékot.
Három napja a kastély körül szaladgálok, nem találom.
Bár egyszer láttam Skingrad Castle-ben valakit, aki belegyalogolt a lépcsõbe, aztán eltûnt...
Valószínûáleg az lesz, hogy beszivárgok, pedig érdekelt volna a beépülõs trükk. 😊
Három napja a kastély körül szaladgálok, nem találom.
Bár egyszer láttam Skingrad Castle-ben valakit, aki belegyalogolt a lépcsõbe, aztán eltûnt...
Valószínûáleg az lesz, hogy beszivárgok, pedig érdekelt volna a beépülõs trükk. 😊
Nálam pont ugyan ez a hiba volt, magyarítással. Megoldható a küldi a fazon nélkül is.
http://www.freetvmaci.info/
Ráismerni ráismerek, de nálam a kastélyban volt az ork :S
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ott a kastély közelében van valahol 1 híd, én ott találkoztam vele 😛 egyébként pont ez után a küldi után hagytam abba 😞
Crabby
Kérdés: kaptam egy küldetést a Tolvajok Céhétõl, Skriivától, mely szerint vissza kellene szereznem egy tárgyat Skingradban, amit az egyik tolvajuk lopott el H. Lextõl (az Imperial City-béli õrkapitánytól), utána elment a kocsmába, és eldicsekedett a sikeres fogással - pechjére épp az egyik katonának mesélte, az pedig rögtön bebörtönözte.
Az egyik koldus ajánlata, hogy épüljek be a börtönõrök közé, keressem meg a butlert (valami ork), tõle kaphatok melót a "cégnél".
A prob az, hogy sehol sem találom az orkot. Ahová a nyíl mutat, ott egy nagy semmi van, a koldusok pedig hiába mondják, hogy vagy a kastélyban, vagy a West Side Innben, esetleg a fegyverboltban elsz, egyik helyen sincs sohasem.
Moddolatlan, nem magyarosított a játék.
Bocs a ködös megfogalmazás miatt, pontosan sajnos nem tudom, hülyeséget meg nem akarok írni - reménykedem benne, hogy valaki ráismer a küldetésre, és van valami mentõ ötlete.
Az egyik koldus ajánlata, hogy épüljek be a börtönõrök közé, keressem meg a butlert (valami ork), tõle kaphatok melót a "cégnél".
A prob az, hogy sehol sem találom az orkot. Ahová a nyíl mutat, ott egy nagy semmi van, a koldusok pedig hiába mondják, hogy vagy a kastélyban, vagy a West Side Innben, esetleg a fegyverboltban elsz, egyik helyen sincs sohasem.
Moddolatlan, nem magyarosított a játék.
Bocs a ködös megfogalmazás miatt, pontosan sajnos nem tudom, hülyeséget meg nem akarok írni - reménykedem benne, hogy valaki ráismer a küldetésre, és van valami mentõ ötlete.
Mondom, több is van, keresgélj. A tesnexuson van keresõ.
Hirtelen ezt találtam a listában, ami a letöltött modokról készült anno...
Hirtelen ezt találtam a listában, ami a letöltött modokról készült anno...
háááátt..... de azért köci
nem egy nagy durranás hogy blur-ol a képernyõ, inkább borulna vérvörös homályba +/- homály mint pl doom vagy ilyenek.
az interfacés modja meg megintcsak elég gagyi, a BTmod sokkal jobb és 1x-ûbb
nem egy nagy durranás hogy blur-ol a képernyõ, inkább borulna vérvörös homályba +/- homály mint pl doom vagy ilyenek.
az interfacés modja meg megintcsak elég gagyi, a BTmod sokkal jobb és 1x-ûbb
Több is van. Pl Immersive Health Indication.
A My Games az XP óta standard Microsoft mappa a Dokumnetumok alatt, nem a Bethesda csiálja. Õk csak használják, amire való.
Ha W7-et fogsz használni, ott újabb jelenséggel fogsz találkozni. A játékporgramok jórésze nem kap ikont az asztalon, hanem a Start menü Játékok almenüébe kerül. Onnan ki tudod küldeni az Asztalra...
Ha W7-et fogsz használni, ott újabb jelenséggel fogsz találkozni. A játékporgramok jórésze nem kap ikont az asztalon, hanem a Start menü Játékok almenüébe kerül. Onnan ki tudod küldeni az Asztalra...
hát nem volt túlzottan bõ a válasz. sztem egyedül az nem reális, mármint irritálóan, hogy védekezõ állásban szembõl sebesíthetetlenek vagyunk. vagyis 100%os biztonsággal véd. ezen kellene változtatni hogy azért néha becsússzon egy egy találat még így is. nekem csak ennyi kellene.
amúgy a realizmus modokkal egy gondom van. a morrowindben zsinte betegesen gyûjtöttem és telepítettem az iyleneket. aztán annyira jól sikerült, hogy játszhatatlanul és élvezhetetlenül nehéz lett tõle a játék. egy többszázórás játéknál nem igazán jó, ha a karakter vándorlás közben néhány tízméterenként megáll pihenni, bár igaz hogy nehézpáncélos volt a kari....hiába reális
amúgy kellene egy olyan mod, ami ha súlyosan sérülünk akkor lelassít, illetve ilyen homályos vagy véres lesz tõle a látás. tud vki ilyet ?
amúgy a realizmus modokkal egy gondom van. a morrowindben zsinte betegesen gyûjtöttem és telepítettem az iyleneket. aztán annyira jól sikerült, hogy játszhatatlanul és élvezhetetlenül nehéz lett tõle a játék. egy többszázórás játéknál nem igazán jó, ha a karakter vándorlás közben néhány tízméterenként megáll pihenni, bár igaz hogy nehézpáncélos volt a kari....hiába reális
amúgy kellene egy olyan mod, ami ha súlyosan sérülünk akkor lelassít, illetve ilyen homályos vagy véres lesz tõle a látás. tud vki ilyet ?
a Morrowindé a Program Files/Bethesda/Morrowindben vannak. Szóval én 3ezzel még nem találkoztam. És valószínûleg emiatt korábban egyszerûen letöröltem a mentéseimet. De most már tudom 😊 Csak elölrõl kell kezdenem a dolgot. Pedig egy napig dolgoztam a karim fejével és rohadt jó lett 😞
ja, csak a többi játék nem csainál my games mappát és nem gondoltam rá.