The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elég érdekes lenne lóhátról nyilazva harcolni, mikor is egy kisebb raj repülõ medúza vagy bármi más az égbõl támad, és akkor jöhet a kopja vagy a kard 😊😊:😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Lassan én is írok egy modlistát, amit használok általatok ajánlva, és a magyarosítással együtt is egyelõre zökkenõmentesen futnak, valamint nem kell hozzájuk túl nagy jártasság se, az ilyen elsõs játékosoknak, mint én, de azért hasznosak., és a játékélménybe se nyúlnak bele nagyon.
Köveket, aranyrögöket egy másik masinában lehet formázni, a varázslatok elég érdekesek, bár azért mindet szerintem nem érdemes megcsinálni.
Kaptál egy unsummon varázslatot, amivel a lényeidet elküldheted.
A summonok között van néhány, amelyik békés emberekre is rátamad (darázsfelhõ) - hiányoltam a modból, hogy az ilyenekért nem adott infamyt.
Nagyon jó mod, csak kell hozzá némi önkontroll.
Na sajnos ennél tovább nem jutottam, nincs gomb vagy aktiválási lehetõség, kellene egy kis help.. <#vigyor5>#vigyor5> Fogalmam sincs hogyan tovább. Beszélgetési lehetõség nincs, ami fontosnak tûnt megvettem tõle, és a ketyere kézikönyvében sem találok utalást, mit rontok el.. Elvileg ha minden benne van, el kéne készítse amit szeretnék.
Help plíz. Ez a mod nagyon klafának ígérkezik, bár azt nem tudom, ennyi aranyrögöt honnan fogok szerezni..
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Egy szép reggelen arra ébredek, hogy vki a torkomnak ugrik egy késsel, akirõl utólag kiderült, hogy az a korrupt õr akit én csukattam le anno O.o
Vázolom a helyzetet: én full acélben állok, 1 méteres karddal, olyan pajzzsal h atombomba nem viszi át, õ meg áll egy rongyba egy nagyobbacska konyhakéssel 😊 Elfogott a halálfélelem XD
modpca agility 5
majd enter, konzol bezár. ezzel vissza tudod állítani a "sebesüléseket", amik beragadtak (ha egy mod leszedése után maradtak úgy, az nem számít csítnek 😊))
Például egy 75-ös agilityhez 10 bonuszt adó cucc viselésekor kiírja a 85-ös értéket zölddel.
Ha ez a karakter beszed egy 5 pontos agility sérülést, a karakterlapon 80 lesz az érték, zölddel jelölve, pedig valójában sérült, csökkentett az ügyesség.
Még a fáklya árnyékának a szebb megjelenítését is átírtam...
Effektek vannak az említett beállításokkal.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Az a gond hogy nincs a káros hatásoknál semmi poison, disease és semmi további káros hatás feltüntetve, mégis minuszban van pár tulajdonságom..
Próbáltam restore attribute potikkal is de semmi nem használ..
(A "bMusicEnabled=0", azt tedd "1"-be, mert az csak nálam "0", hogy több FPS legyen a grafikára...)
bDSoundHWAcceleration=1
fMinSoundVel=10.0000
fMetalLargeMassMin=25.0000
fMetalMediumMassMin=8.0000
fStoneLargeMassMin=30.0000
fStoneMediumMassMin=5.0000
fWoodLargeMassMin=15.0000
fWoodMediumMassMin=7.0000
fDialogAttenuationMax=35.0000
fDialogAttenuationMin=7.7500
bUseSoundDebugInfo=1
fUnderwaterFrequencyDelta=0.0000
bUseSoftwareAudio3D=0
fDefaultEffectsVolume=0.8000
fDefaultMusicVolume=0.3000
fDefaultFootVolume=0.8000
fDefaultVoiceVolume=0.8000
fDefaultMasterVolume=1.0000
bMusicEnabled=0
bSoundEnabled=1
fLargeWeaponWeightMin=25.0000
fMediumWeaponWeightMin=8.0000
fSkinLargeMassMin=30.0000
fSkinMediumMassMin=5.0000
fChainLargeMassMin=30.0000
fChainMediumMassMin=5.0000
fDBVoiceAttenuationIn2D=0.0000
iCollisionSoundTimeDelta=50
fGlassLargeMassMin=25.0000
fGlassMediumMassMin=8.0000
fClothLargeMassMin=25.0000
fClothMediumMassMin=8.0000
fEarthLargeMassMin=30.0000
fEarthMediumMassMin=5.0000
bUseSpeedForWeaponSwish=1
fLargeWeaponSpeedMax=0.9500
fMediumWeaponSpeedMax=1.1000
fPlayerFootVolume=0.9000
fDSoundRolloffFactor=4.0000
fMaxFootstepDistance=1100.0000
fHeadroomdB=2.0000
iMaxImpactSoundCount=32
fMainMenuMusicVolume=0.6000
Elvileg ezekkel az értékekkel kell effekteknek lenniük.
Tud nekem abban valaki segíteni, hogy miért nincsenek az elfeknek hangjai?
Egyáltalán egyiknek sem, csak a szöveg, de az meg olyan gyorsan ugrál, hogy nem lehet olvasni.
Magyarítással játszom!
Elõre is kösz!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Illetve a magyarosítást is felraktam.. az okozhatott némi galibát?
írod, hogy olyan modokat használsz, amivel jobban el lehet kapni a fertõzéseket: lehet hogy ezek kavarnak be.
Mi lehet a gond??
Viszont az állóképesség meg pozítivban van (zöld szám),de ez aszem egy gyûrû miatt.
Help!
Ki lehet még esetleg próbáli egy 20 pontos Restore Agility itókát (agility sérülésre) - de valahol a modoknál lesz a bibi.
Városokban lévö szentélyek se akartak semmit csinálni 😞
Vagy 4-5 tulajdonságom van minuszban..
A lehetõségeket már felsoroltam.
Vadonban lévõ kegyhelyeken csak azokat engedig magukhoz a Kilencek, akiknek tiszta a lelkiismeretük (kivéve a Pilgrimate), a templomokban lévõ oltáraknál lehet imádkozni (kivéve talán a vámpírt?), ezeknél meg elõfordulhat, hogy egy-egy oltár nem gyógyít minden nyavalyát, meg kell keresni azt a templomot, oltárt, ami az adott fertõzést leszedi. (ajánlott észben tartani, hogy melyik fertõzésre hol található a gyógyító oltár)
Bravilból Leyawiin felé indulva, az út mentén elég sok mandrake root található, melyeknek elsõdleges alkémiai hatása a cure disease, ezeket jobb híján meg is lehet enni.
Kétszer is voltam templomban imátkozni, hogy leszedje de semmi, és még csak nem is jelzi a hatások között hogy rajtam lenne valami méreg vagy fertözés...
Fogalmam sincs mitöl lehet, de nem is tudom leszedni:S
Nincs valami megoldás erre? Mert azért például a -8 agility nem valami jó egy tolvajnak..
Aktív tolvaj, bérgyilkos nem csinálja a Knight of Nine küldetést, a két életmõd nem összeegyeztethetõ.
A Knight of the Nine lehetõséget ad a gonosz karaktereknek a jó útra térésre, de akinek bûn nyomja a lelkkét nincs helye a lovagok között.
nem lehet egyetlen infamy pontod sem.