The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantusz
Nem keveset játszottam az Oblivionnal, de ez a küldetés nem rémlik, ráadásul meg a magyar elnevezések miatt igazán azt sem tudom merre jártál.
Az is elképzelhetõ, hogy a ládát valmelyik mod rakta oda?
Nem kell vele foglalkozi, ha a questnek nem része, ezek a kulccsal nem nyitható ládák általában nem rejtenek igazán hasznos kincset (természetes, hogy ki szeretnéd nyitni).

Kellene egy kis help.
Kaptam egy küldetést, mely szerint Chorrol grófnõjének a Védkövet kell leszállítsam. A Fagyszirt erõd nevû eldugott helyen található. Nos, ezzel nincs is semmi gond, megleltem, megoldottam a küldetést, nálam van a kõ. Viszont, menet közben, még a hágón, amely tele volt ogrékkal, két szikla közt a hóban láttam egy félig elsüllyedt ládát. Feltörni nem lehetett, kulcs kell hozzá. Nos, átnyálaztam az erõdöt, azt hittem, majd kifelé ott találok valami szépet, viszont a kulcs bent nem volt senkinél, és sehol. Gondoltam, akkor kint, de itt se leltem, az összes ogrét levadásztam, feltúrtam mindent, az egész hágót, de semmi.. <#help>

StoReK:
A #38263-ast olvasd el, láthatóan vannak problémák...
A magyarítás telepítõjét ebben az esetben tovább kell engedni.(Katt-OK)
Nem kell backup, az egyébkén sem fontos ebben az esetben.
Azt, hogy nem tudja átmásolni, valószínûleg a magyarításnál írja ki neked, gondolom.
Bocs, az kimaradt, hogy SaGa-nak igaza van, mert a Data könyvtárban van...
Igen, a fájl neve:
Oblivion - Textures - Compressed.bsa, de ez egy 200 MB-os fájl, ezt nem szerencsés elküldeni sehová.
Ezt a magyarítás írja ki talán, de nem kell törõdni vele, mert ez valami hülyeség,, tovább kell engedni a magyarítást...
Amennyiben nem a magyarításnál jelentkezik ez a probléma, akkor ez sajnos egy rossz verzió, amit StoRek használ.
Állj...
A textures alá biztosan nem kell semmilyen bsa. A bsa fájlok (Bethesda Softworks Archive) tartalmazzák - többek között - a textures könyvtárat és a helyük a játék data könyvtárában van, ugyanott, ahol az esp-knek is.

A fájl neve "Oblivion - textures - compressed.bsa" lehet.

A motor úy van felépítve, hogy ha van egy "valami.esp" nevû fájlod, akkor minden olyan bsa-t is beolvas, aminek a neve azó "valami " karaktersorozattal kezdõdik. Ha nincs olyan nevû esp, akkor az oblivon.ini-ben kellene regisztrálni a bsa fájlt, hogy egyáltalán foglalkozzon vele a program.

Hali mindenki,tudnátok nekem segíteni? Telepítéskor nem tudja átmásolni ezt a fájt a telepítõ: textures\compressed.bsa, ha valaki el tudná küldeni ezt a fájlt erre a címre : [email protected] , nagyon megköszönném. Már nagyon idegesít ez, elõre is kössz.
koschwarz
ja, még hozzá akartam tenni (mint több évnyi oblivion-tapasztalattal rendelkezõ): sokan hiszik azt, hogy egyszerre lehetnek mestertolvajok, hatalmas varázslók és brutális harcosok...ami valahol igaz is, mert meg lehet csinálni. ugyanakkor kétlem, hogy valaki, miután nagy mágus lett 100-as sebzõ destruction spellekkel, nekiáll egy 5-ös sebzést adó karddal hadonászni, ha szembekerül egy brutális lénnyel...meg lehet csinálni, sok-sok "gyakorlással" fel lehet fejleszteni a blade skill-t, de így nem könnyû.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
egyetértek skyline-nal és sagával. mágusként az oblivionban rengeteg lehetõséged van, gyakorlatilag a legszórakoztatóbb kaszt lehet.

pl. választasz egy mágus-beállítottságú fajt (pl. breton, high elf), major skillekként a mágiaiskolákat választod, meg egy mágus csillagjegyet, máris kapsz egy tiszta mágust, rengeteg manával, akivel nem TUDSZ máshogy játszani, mert akkor egy patkány is lever. egyébként meg se életerõ nem kell (vagy ha igen, akkor jóbarátod lesz a fortify health spell), se páncél, ha felfejleszted az alteration skillt, amivel a fizikai páncélokhoz hasonló vagy még erõsebb védelmet adó shield spelleket tudsz elsütni. lényeket idézhetsz, akik elgyepálják helyetted az ellenfelet és elterelik az ellenfél figyelmét. illusion skillel lebéníthatod õket, láthatatlan lehetsz...felesleges magyarázni, rengeteg a lehetõség.

arról nem is beszélve, hogy ha bejutsz az arcane egyetemre, na akkor olyan spelleket mixelhetsz magadnak...

igen, az oblivionban akár mind a négy céh vezetõje lehetsz, ezt nem akadályozták meg a készítõk. de felfogás kérdése: kaptál a játékban egy hatalmas szabadságot, te döntöd el, mit kezdesz vele. nekem ez jobban bejön, mintha azt mondanák, hogy mostantól csak és kizárólag mágus lehetsz és kész...ugyanis az oblivionban egy karakterrel akár 100 játékórát is eltölthetsz, és lehet hogy egy idõ után unalmas lesz mindig csak tûzlabdákat elsütni. miért ne lehetnél ezek után harcos? miért ne állhatnál át a rossz oldalra és lehetnél vámpír vagy dark brotherhood-os orgyilkos?

konkrétan meg: ha a könnyû vértezetet választod, akkor egyben a sebességet választod. a nehéz páncél és a nagy életerõ arra van, hogy odaállsz az ellenfél elé egy bazi nagy kalapáccsal és egy pajzzsal és addig ütöd és véded az ütéseket, amíg valamelyikõtök össze nem esik. a könnyû páncéllal viszont gyors maradsz, egy szál karddal vagy egy könnyû buzogánnyal harcolsz, ki kell térni az ütések elõl, majd gyorsan visszaugorva bevinni a sebzést. nem véletlenül van a speed atribute alá rakva, az acrobatocs-szal és a atheltics-szel.

mellesleg az életerõ minden szintlépésnél növekszik 1/10-del, függetlenül attól, hogy növeled-e az endurance-ot. nyilván aki viszont az endurance-re gyúr, annak több életereje lesz, de akkor olyan skilleket és játékstílust használ, amihez szükség van a nagy életerõre.

szerintem túl van becsülve az endurance (illletve az életerõ), persze nem haszontalan, ha sok van belõle, de annyi mással lehet helyettesíteni ebben a játékban...csak ki kell tapasztalni.

De én pl. nem akarok tápos lenni, de nem is akarom hogy szétcsapjanak magasabb szinten, ezért törekszek 3-4 pontra mindig. De már ijásznak ami fontos maxon van, így muszály vagyok olyanokat fejleszteni hogy Int., Will., Str. stb. Ami igazán nem kell nekem.

Csacsi:
Most neked gondolom Int. és Will., esetleg Speed kell. Ha ezek 100-on lesznek, utána mit fogsz fejleszteni?

Csacsi
Nehéz páncélban amúgy is szar, mert nem tudsz rendesen varázsolni.

Én most teljesen mágus karakterrel játszom, se vértezet, se kard. És nem kell magas életerõ, mert nem igazán ütnek meg 😊

Paralyze, summon xy, destruction, invisible....ezt általában senki nem éli túl 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mi szüksége a mágusnak az életerõre?

nem értesz.
arra céloztam, hogy nincs határ mondjuk harcos és mágus között. Igazából aki akarja lehet egyszerre profi kardforgató, tolvajok hercege, és a mágia mestere.
a Képességektõl való fejlõdésre meg had mondjak egy példát:
akartam egy olyan mágust, aminek az életereje és a magicka-ja is magas.
Életerõ = Állóképesség
tehát, nehéz páncélban és pajzsban kellett rohangásznom miközben én igazából egy könnyû vértezetû karaktert szerettem volna.
Most õszintén, mi köze az életerõnek a nehéz páncélhoz?
Tévedés. Azok a képességeid fejlõdnek, amelyeket használsz. Arról nem a játék fejlõdési rendszere tehet, ha valaki mágusként nehézpáncélos tankként viselkedik, vagy tolvajként a máguscéh vezére akar lenni...
A lehetõség megvan, aki akar (vissza)él vele, csak ne fogjuk már a saját hibáinkat a programra.

Mostanában kicsit belenéztem a Risenbe. Ott a program maga akadályozta meg, hogy a tolvajként, rablóként, harcosként viselkedõ karakterbõl mágus lehessen. A probléma mindössze annyi vele, hogy kissé túllõttek a célon, mert kezdõként, a mágiában járatlanként semmi esélyed a megmaradásra, ha valamilyen szintig nem csatlakozol a "tolvajcéh" csapatához. Ráadásul nem szólnak, a sorsdöntõ választásoknál sem, hogy ha erre mész tovább, akkor nem lesz belõled varázsló sohasem.
Na ez játékrendszer béli hiba valóban...

a semmi gáz elég erõs kifejezés... gyakorlatilag nincsen a játékban különbség 2 kaszt között, mert 1-e kivétellel ugyanazok fejlõdnek.
koschwarz
ahogy saga is írta: ha csak szerepjátszani akarsz, akkor csinálsz egy olyan karaktert, amit szeretnél, és játszol vele. használod azokat a skilleket, amelyek neked fontosak, és olyan öltözetet és felszerelést használsz, ami illik hozzá. ha így játszol, egyáltalán nem fog számítani a "tökéletes" fejlesztés.

aki "tökéletes" fejlesztésre törekszik az pont hogy teljesen kiesik a "szerepbõl", mert azt csak úgy lehet megcsinálni, hogy pont azokat a skilleket fogod majornak választani, amiket egyébként NEM használnál.

nem állítom, hogy az oblivion fejlõdési rendszere tökéletes, de szerintem semmi gáz nincs vele. egyébként meg rengeteg mod van, ami totál megváltoztatja. én sosem használtam egyet sem.

Colt17
Egy játék akkor jó ha játék.

"Tökéletes fejlesztés" vagy szerepjáték. Döntsd el.
Az, hogy játék közben arra figyeljen az ember, hogy minden szintlépéskor 5 pontot oszthasson egy-egy képességre, a világ legnagyobb marhasága. Annyit osztasz, amennyit használtad a készséget. Ha rosszul választottad ki a karaktered számára a major/minor skilleket, rossz irányba fogsz fejlõdni (a karakter szempontjából) de arra nagyon.

Az a "tökéletes" hülyeség csak arra jó, hogy egy ûbertáp, mindenhez értõ karaktert hozhass össze, akivel 20 szint után szétunod az életedet a monitor elõtt...

a tökéletes fejlesztés alatt azt értem, hogy mind3 fejlesztett attribute +5 legyen minden szinten. namármost ez nálam épp úgy van, hogy 2 attribute skilljei vannak minorban, és egy attributé majorban. igazából nem ez lenne a gond, hanem h mindig pont 10 szintet fejlõdni mindenbõl.. ez a kimértség totál elrontotta a kedvemet 😞
am meg rohadt szar ez a fejlõdési rendszer így. ha nem a skillek lennének meghatározók szintlépéskor, még mûködne is szépen.. de így...
angelslie
Nem muszály szintetlépni 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Igen ezzel tisztába vagyok. És ezeket ugyan úgy fejlesztem, de mikor szintet lépek nem kapok pontot agilityre, de a többire se kapom meg az 5-öt, mert azokat nem nagyon használtam. Jó persze még nem vészes a játék, mert nagyon élvezem, de egy idõ után csak azok a skillek maradnak majd amiket egyáltalán nem használok, és akkor nem fogok tudni valami könnyen szintet lépni úgy hogy még min. 3-5 pontom is meglegyen.

Fantusz
Íjásznak az agility és a speed a két legfontosabb tulajdonság, de legalább annyira fontos a két képesség tudásszintje is.

Gyakorlott íjászként(75ös marksman) ledöntheti lábáról az ellenfelet a lövés, 100as skillel pedig paralyse hatást lehet elérni.
A 75ös sneak a lopakodást könnyít nagymértékben (mozgás közben sem fedezik fel könnyen), mester szinten pedig az ellenfél páncélját figyelmen kívûl hagyva képes sebezni.

Fantusz
Nos, ha ezt a "tökéletes fejlesztést" úgy értelmezték, hogy major skilleknek csak tökéletesen haszontalan képességeket válogass össze, s azokat powertrénelve lépj szinteket, megnyugatlak, hogy nem így mûködik a játék.

Való igaz, hogy ha az összes fontos képességedet majorba rakod, akkor szintenként 2-3 pontnál többet nem tehetsz a hozzájuk tartozó (fontos) attributekra.
Megoldás egyszerû: 1+2, vagy 2+1 arányban elosztott képességekkel nyugodtan lehet játszani, mindössze arra kell figyelni, hogy a minorban lévõ skill is használva legyen.
Ez nem egy bonyolut dolog, harcosnál pl majorban lévõ block mellett a minorban lévõ heavy armor és armorer is az endurance növekedésére hat, de ha neked úgy tetzszik lehet fõ képesség a block és a heavy armor is -ez esetben csak az armorer növelheti minorból a kitartásra tehetõ pontokat (az ellenfelekrõl leszedett páncélt, fegyvert javítva adod el)

Ugyanígy lehet variálni minden képességet, karakterektõl függõen más-más fontos a számukra, azt el kell felejteni, hogy totálisan használhatatlan skilleket majorba gyûjtve kínlódni.

Én csak mentem a piros(zöld) nyíl után. De legközelebb már jobban odafigyelek minden kiskapura questeknél. Nemrég kezdtem el csak csinálni õket. Eddig elég jók voltak, változatos, izgalmas, érdekes.

Akkor átvertek xD (szóval nem a legjobb módon csináltam meg)
Mindegy, már azóta sokat játszottam, nem akarom újrakezdeni onnan.

Amúgy lvl 11 vagyok, Íjász, és az agility 100 speed 99. És most már hibá fejlesztem a skilleket, ezek úgyse fognak nõni, a többire meg nem tudok 3-5 pontot elosztani, csak ha azokra megyek. De most ezért kezdjek el varázsolgatni, meg közelharcba verekedni hogy ne legyek gyenge késõbb a mobokhoz képest? Kicsit hülyeségnek tartom. Akkor felesleges volt íjászt csinálnom, mert inentõl kezdve úgyse azzal fogok menni, ha növelni akarom a többit. Emdurance amit még fejlesztek keményen, de többi...

a tökéletes fejlesztés az az, amikor tudatosan kimaxolod a karakteredet?
angelslie
Hát nekem bizony nem csak 44 arany volt benne..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

tegnap ovlastam kicsit a "tökéletes fejlesztésrõl" és azóta elment a kedvem a játéktól 😞
Nem akarok szarul fejlõdni, de a tökéletes fejlesztés meg teljesen elveszi a játékélményt.
Ott a börtönben kellett volna találkoznod egy õrrel, aki rég hajt a kincsre, majd a rejtekhelynél újra, s likvidálása után az általa kiásott ládában nem 44 aranyra emlékszem...<#smile>
Fantusz
Attól függ mit csináltál annak érdekében, hogy börtönbe kerülj...
Elég a cella zárát megpiszkálni, akkor infamy nélkül leülheted a büntetést, nem kell komolyabb vétséggel zárkába kerülni.

A ládában a "nagy kincs" néhány képességnövelõ könyv, amelyek lehetnek teljesen hasztalanok is, ha már olvastad - összességében nincs sok haszna a küldetésnek, legfeljebb egy alacsony szintû karakternek jöhet jól a képességnövelõ könyvekbõl megszerzett tudás, és a korrupt õr könnyûpáncélja.

A Fighters Guild egyik tagja Burmában adott egy questet. Az a küldetés, hol a nõ férje börtönbe van, és ellopta a nõ pénzét, és vissza kell szerezni. Ezt a küldit megéri megcsinálni?
Mert a férj csak akkor beszél ha bekerülök mellé a börtönbe. Az +5 bounty jelentett. Beszéltem vele, mondta öljem meg a nõt. Kijutok a börtönbõl -1 block. Aztán beszéltem a nõvel elküldött egy helyere ahol kemény 44 gold volt. Aztán meg halott a nõ is.
Szóval nagyon sok + dolog nem volt benne. Vagy én rontottam el valahol?

Fantusz
A magyarításon rengeteget dolgoztak a készítõk, s talán a felmerülõ hibák is idõvel javítva lesznek, de jelen állapotában a magyarítás elég sok ezidáig nem ismert hibát hozott elõ.

Ezeknek a hibáknak egy része valószínûleg elkerülhetõ, ha a telepítéskor figyelmesen átolvasva a leírtakat, nem csak a tovább gombokra tenyerel rá a felhasználó, az NPC-k alaklamankénti "megbolondulása" viszont arra vall, hogy a magyarítás nem csak a nyelvi fájlokba nyúlt bele.

SaGa és Fantusz:
Tökéletesen igazatok volt, mert megvizsgáltam a Data könyvtáramat és
a "DLCBattlehornCastle.esp" ott szerepelt, de
a "DLCBattlehornCastle.bsa" nem volt benne!
Az a helyzet, hogy ezt a magyarítás telepítette így bénán a játékba, tehát valóban igazatok van, mert vannak ilyen enyhén szólva kétes dolgok a magyarítás telepítésénél, ami késõbb problémát okozhat.
Most letöltöttem és beraktam a helyére, de nem vagyok abban sem biztos, hogy ez most így rendben lesz.
Így aztán hiába volt az indításnál idáig bepipálva a DLCBattlehornCastle.esp.😄
Szerintem mindenkinél így van, aki magyarította a játékot és talán ezért vannak a Csatakürt Kastély esetében a problémák a sárga jelzésekkel.

Köszi a választ, én még nem próbáltam a Battlehorn Castle-t, csak az tévesztett meg, hogy az MP hozzászólásaiban felfigyeltem arra, hogy panaszkodtak a "sárga csillagos" problémákra ezzel kapcsolatban.
Még most sem értem, mert az Oblivion játékban kezdõ vagyok és azt olvastam angol nyelvû fórumokon, hogy megfelelõen telepítve normálisan használható mod, de bizonyos problémákat azért okozhat.
ITT a megjegyzésben van erre vonatkozóan utalás erre...
Fantusz
Battlehorn Castle hivatalos mod, amely kimaradt a Knight of the Nine csomagból.
Megjelenés után néhány hétig ingyenes, majd fizetõs lett (érdekes), mindenestre nem jellemzõ, hogy hibás legyen, hacsak valami másik mod nem akar valamit felül írni azon a területen.

Szerintem próbáld meg törölni elõbb az Oblivion.ini fájlt és indítsd el újra.
Elvileg létrehozza magának az új beállításokat tartalmazó Oblivion.ini-t...
Remélem...
KaszaN
Az egész játékot újra raktam bár ezek szerint most ismét rakhatom újra az egészet ez miatt a hülyeség miatt.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Mielõtt újra magyarítottad és elindítottad törölted az Oblivion.ini fájlt a My Games-bõl?
Azért nálad valami nagyon nem stimmel szerintem, mert a telepítési útmutató betartásával nálam elsõ ránézésre minden rendben van.
Igaz, hogy még csak az elsõ küldetést játszottam végig, de semmiféle textúra hibát nem észleltem. (idáig😄)
Olvasd el amit 2-vel lejjebb írtam. Minden textura és objektum megjelenítési hibának ugyanaz az oka...

KaszaN
Azt szeretném meg kérdezni, hogy a magyarosítás felrakása után a talaj textúra helyett miért van a játék térképe?

Köszönöm a kimerítõ választ, jogos a kérdõjel, én tettem fel hülyén a kérdést...
Nálam ez a probléma még nem jelentkezett,de még most kezdõ vagyok a játékban és tisztázni szerettem volna.
Oblivion Mod Manager-t használok, majd a tanácsod szerint még most az elején megpróbálom rendezni a dolgokat a leírtak szerint.
Még egyszer köszi...
?
Battlehorn Castle: Csatakürt Kastély. Ez egy DLC.
A sárga csillagok problémája: ha hiányzik, vagy nem jó helyen van egy fájl, ami tartalmazza egy hivatkozott objektum modelljét, akkor sárga színû, felkiáltójelet tartalmazó, sarkára állított rombusz szsrû testet jelenít meg a program. Ha a modell rendben van, csak a benne hivatkozott dds (textura) fájl hiányzik, akkor megjelenik az objektum, de egyöntetûen lila a színe. Ha egy objektum egyáltalán nem létezik (azaz hivatkozik rá a program valahol, de nincs definiálva), akkor egyszerûen nincs ott semmi.

Ezek a hibák akkor kerülnek elõ, ha egy mod, vagy bármilyen kiegészítõ (patch, magyarítás) eleve hibásan van csomagolva és hiányzik a megfelelõ fájl, vagy rosszul telepíti a user. Rossz sorrendben pakolja fel a fájlokat, vagy kihagy egyes részeket.

Ha mindent jól csinált, nem voltak hibaüzenetek, akkor is elõfordulhat ilyen hiba, mert elmaradt az Archiveinvalidation eljárás.
Most nem részletezem, hogy miért is kell ez, de a program motorjának egy kisebb hibája miatt, a telepítések végén midig kötelezõen meg kell futtatni ezt is. Többféle módja van, a legjobb az Oblivion Mod Manager (OBMM) használata erre a célra is. Egyébként is jó, ha ezt a programot használjuk a modok karbantartására, mert ez képes jól összefogni a modokat, ebben jól be lehet állítani a betöltési sorrendet és lehet ellenõrizni, hogy nem hiányzik e olyan mod, amit egy másik használna.

Az OBMM-en belül megtalálható az ArchiveInvalidation, aminek helyes használata: elõször "visszacsináljuk" az esetleg korábben lefuttatott "AI" eljárást, levesszük a szükségtelen modokat/felrakjuk az újakat, berendezzük a sorrendet, majd ismételten lefuttatjuk az "AI"-t. Fontos, hogy az esp/esm fájlok betöltési sorrendjét elõbb kell beállítani, mint az AI-t futtatni, mert a program a betöltési sorrendt is figyeli, amikor megpróbálja az ütközéseket kezelni.

Létezik egy ArchiveInvalidation Invalidated névre hallgató mod is, amit ha valaki használ, akkor elvileg nem szükséges az AI-t megfuttatni, de erre én nem vennék mérget, ráadásul ez egy üres bsa-t használ, ami nem minden esetben hasznos. Vannak a motornak összes felhasznált esp/esm és bsa számának, összesített névhossznak korlátai, amiket elérve furcsa dolgok tudnak jelentkezni. Pl ilyen hiányzó modell/textura problémák, mert nem fér már bele egy bsa fájl neve a pufferbe és ami abban van, az nem elérhetõ a motor számára...
Ehhez persze 100-as nagyságrendû modot kell telepíteni...

Elnézést, ha olyan kérdést teszek fel, amit már itt régebben kitárgyaltatok, de mi van ezzel a "Battlehorn Castle plugin" dologgal?
Ez összefügg a sárga csillagos problémákkal?
Amennyiben a Csatakürt kastély problémához köze lenne, valaki esetleg írja le, ha lehet a megoldást, mert nekem az alapjáték eredeti, de a kiegészítõk nem, bevallom férfiasan...<#lookaround>
koschwarz
annak tûnik, nagyon nagyon régen nekem is volt ilyen, ha jól emlékszem. használsz modokat?

hm.. érdekes, de néha ha visszatöltök egy gyorsmentést akkor kiírja h kaptam egy új képességet... és tényleg kapok.. ez vmi bug vagy mi? O.o
Fantusz
Errõl is nagyon sok szó volt már - a sárga csillagok, háromszögek helyén nem jelenik meg normálisan a textura, aminek az oka, hogy a mod rosszul lett felrakva, vagy eleve hibás modot használsz.

A magyarítás problémái is "örökzöld" téma lett a fórumban - aki nincs rászorulva lehetõleg ne használja, aki mégis fel szeretné tenni ne ész nélkül nyomja a tovább gombot...
Arra meg fel lehet készülni, hogy a magyarítás tökéletes megjelenés mellett is érdekes bugokat fog elõhozni (tessék gyûjteni medvebundát, stb.)

KaszaN
De mégis milehet a baj? Most megpóbáltam felteni megin mostmeg egy csomó hibát írkált telepítés közben. Lehet valami amirõl tudnom kéne?

akkor nálad vmi bibi van mert kivétel nélkül minden magyar. a textúrákat is lecserélték, sõt egyszer egy újságot megnéztem távolról (tehát nem úgy, hogy olvasom) és azon is a magyar verzió volt olvasható!
KaszaN
Hi
Ma végre rávettem magam, hogy feltegyem a játékot és rá a magyarosítást és akkor látom, hogy mekkora sz@r a magyarítás. Má a menübe van egy csomó szó ami nincs lefordítva, a karakter készítésnél semmi se magyar. Ezt tartott megcsinálni ennyi ideig?