The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Why so serious?
egyébként jó kérdés a resist fire. az elõbbi logika alapján a válasz igen😊
apró(po)pó: a talált ékkövek (rubint, gyémánt, gyöngy, stb.), el lehet õket adni vagy felhasználhatók késõbb? mittomén, mondjuk belevarázsolom a kardba, hogy díszes és hatásosabb is legyen (tûzsebzés pl).
The Matrix has you...
Errõl jut eszembe: a láváról én azt gondolnám, hogy tûzzel sebez, akkor a ResistFire vajon megvéd a sérüléstõl?
Amikor harmadjára is belevetette magát a lávába, akkor visszatöltöttem az autosavet és jó messzirõl elkerültem õket, aztán nélkülük csináltam az egészet, miután kiteleportáltak utána rögtön jöttek õk is. Az igaz, hogy ilyenkor nem nyílik meg az elsõ kapu, de az kit érdekel, én amúgy is mindig kikerülöm õket a láván keresztül.
-mien a páncélod?
-mien a kardod?
Én csak védekeztem a pajzsommal meg vágtam a kardommal...
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
2. Version 0.11t5
Én a Version 0.11t5-t hasznlom és itt:#23544 láthatod mien vele a graf.
MIELÕTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE!
Na hátha így már láttyod!!!
VAN OLYAN MÓDOSÍTÁS VAGY VALAMI HASONLÓ AMI LEBUTÍTJA A JATEKOT(GRAFIKÁT) MER NEKEM ENYHÉN SZAGGAT MER NIINCS ERÕMÛVEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na hátha így már láttyátok!!!
és kösz hogy széthúztad a topikot a buzi nagy képeddel...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
csinald meg nyugodtan
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Player.RemoveItem 010016C6 1
Ez egy könyv amit a hivatalos ló páncél MOD rak ki és nincs ikonja.
A Skingradtól nem messze található CursedMine –ban található egy ládában.
Elmentem a ChestnutHandyStables –be, de senkivel nem tudtam ezzel kapcsolatban beszélni.
Aztán utána olvastam a hivatalos fórumon, ahol az derült ki, hogy ez egy haszontalan tárgy.
Szóval vagy ne vegyétek fel, vagy, ha már felvettétek, akkor marad a :
PlayerRemoveItem 010016C6
Ha esetleg valaki mégis használni tudja valamire, akkor légyszí árulja el nekem is, hogy mire jó. THX!
+ a legjobb küldetésekbõl maradsz ki.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
szal ha nem akarod csinálni a DB-s küldiket, akkor ne is foglalkozz velük... csak az a tõr ott marad nálad végig aminek nincs súlya! 😉
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...