The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nállam az volt hogy meghalt, a gyûrût nem vettem el, de a kapu bezárása után beszéltem azzal a kapitánnyal utána meg a counttal és kész.
Speciel nálam életveszélyes megfenyegetés volt, mert meghalt a srác és sosem lett késznek elfogadva a küldetés. Merthogy beszélni sem volt velem hajlandó. A gyûrû átadásakor meg egyszerûen gyilkosnak lettem bélyegezve. Pedig még csak ott sem voltam mikor meghalt a srác. Õ átfutott egy másik pályaszakaszra és ott lecsapták.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Be lehet fejezni ha meghal. Csak át kell kutatni a hulláját, elvenni a gyûrûjét és elvinni az apjának. És küld majd segítséget.

Why so serious?

bigapó
gondolom "kihallottad" a kérdésbõl a cinizmust😊) kicsit furcsa lett volna, ha a víz alapú varázslat (heroes után), érvényes tûz alapúra is...

egyébként jó kérdés a resist fire. az elõbbi logika alapján a válasz igen😊

apró(po)pó: a talált ékkövek (rubint, gyémánt, gyöngy, stb.), el lehet õket adni vagy felhasználhatók késõbb? mittomén, mondjuk belevarázsolom a kardba, hogy díszes és hatásosabb is legyen (tûzsebzés pl).

The Matrix has you...

CS@
Csak simán úszva nem fáj az annyira, néha besegítek egy kis RestoreHealth –al.
Errõl jut eszembe: a láváról én azt gondolnám, hogy tûzzel sebez, akkor a ResistFire vajon megvéd a sérüléstõl?

bigapó
kikerülöd a láván keresztül!? és azt hogy? water walk-al?

The Matrix has you...

CS@
Esetleg megoldás lehet az is amit én csináltam.
Amikor harmadjára is belevetette magát a lávába, akkor visszatöltöttem az autosavet és jó messzirõl elkerültem õket, aztán nélkülük csináltam az egészet, miután kiteleportáltak utána rögtön jöttek õk is. Az igaz, hogy ilyenkor nem nyílik meg az elsõ kapu, de az kit érdekel, én amúgy is mindig kikerülöm õket a láván keresztül.

watto
mien=milyen 😊)))))))) nem erõsségem a nyelvtan...

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

watto

-mien a páncélod?
-mien a kardod?
Én csak védekeztem a pajzsommal meg vágtam a kardommal...

Ha meghal a count fia, akkor nem tudod már befejezni azt a küldetést. Vigyázni kell rá mint a hímes tojásra. Vegyél egy gyógyító spellt (bármelyik templomban megkapod) és gyógyítsad folyamatosan a srácot. Ja meg ne engedd elõre rohanni. Menj neki te az ellenségnek és tartsd fel õket, míg a két manus felszecskázza õket. Nem nehéz csak odafigyelést igényel.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Timbo
DB-s küldetések tetszettek eddig nekem a legjobban😊 Legvégén az lesz a jó amikor az összes tag félni fog tõlem😊)) az nagyon tuti😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Ott járok a játékban, hogy fel kell keresni minden város count/countess-ét hogy küldjenek erõsítést Brumához. Egy város van, Cheydinhall ahol nem tudok beszélni a countal. Volt a város mellett kapu, ott a count fiával kellett bezárni azt. Bezártam de a fia meghalt és a count elküld rögtön, nem tudom megkérni hogy küldjön segítséget Brumához. Akkor ezt a küldit már nem tudom befejezni? Please help!
Találtam egy érdekes mod-ot: Kobu's Character Advancement System Személyesen még nem próbáltam, de a koncepció elég érdekesnek tûnik.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

SötétBarom
Crap.. Nemrég kezdtem a gémet, 3as szinten vagyok és elmentem abba a kis faluba, ahol megnyílt egy Oblivion Gate.. Na oda bemegyek, leölök néhány impet, de amikor bemegyek valami szürreális épületbe megjelenik egy vörös páncélos arc aki kurva gyors és pillanatok allat leoszt, esélyem nincs.. Hagyjam a questet, és tápoljak még, vagy van megoldás? (pL A lopott hajón simán kidumáltam magam..)Ja igen, lvl3 wood elfel nyomom..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Hat, tort verziobol csak a reloadedeset probaltam, az jo volt. Az eredetivel ellentetben nem hibauzenettel allt le. 😊

watto
persze de már találtam nodvdcracket,az jó?

Nem-e? Pedig ott van. Azt ugye tudod, hogy mi az a torrent?

watto
nem találom...

watto
igen

xy21
Amúgy ezeket a fájlokat csak másoljam be a könyvtárba és ezzel az új exe-vel indítsam a jatekot???

xy21
Kösz szépen kipróbálom!

Cd bremse, es akkor nem porgeti olyan agressziven a lemezt, vagy nodvd crack, de a legjobb sztem, ha a itt rakeresel arra, hogy oblivion mini image.

watto
TESSÉK BELINKELTEM!!
!!!!!!

watto
1. Version 0.11t6 (FX and Radeon users should probably run this)
2. Version 0.11t5

Én a Version 0.11t5-t hasznlom és itt:#23544 láthatod mien vele a graf.

CS@
Esetleg próbálkozz az Oldblivion –nal, vagy az olvasással az üvöltözés helyett.

MIELÕTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE!
Na hátha így már láttyod!!!

watto
az oldblivion nevû program...nekem is azzal megy, várj mindjárt berakom.

xy21
VÁLASZOLJATOK MÁR AZ ÉN KÉRDÉSEMRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VAN OLYAN MÓDOSÍTÁS VAGY VALAMI HASONLÓ AMI LEBUTÍTJA A JATEKOT(GRAFIKÁT) MER NEKEM ENYHÉN SZAGGAT MER NIINCS ERÕMÛVEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na hátha így már láttyátok!!!

watto
bocs...nem cd hanem dvd-nélkül.

watto
Hogy tudom megcsinálni hogy a játék menjen cd nélkül?

watto
vagy azért montad mer szar...(oldbliviont használok)

watto
írogatni kell sokat és el fog tünni 😉

watto
nálad nincs?

k8bal
nagyon eredeti... fõleg a páncél! 😉

és kösz hogy széthúztad a topikot a buzi nagy képeddel...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Mike at home
A DB-s kuldik az egyik legjobbak
csinald meg nyugodtan

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
fuu, es latom nalad van tenger is

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Col Andrew
elég nagy😊 olvasd el a faq-ot. Benne van, persze picit alábecsüli ha jól is akarod hogy kinézzen a game.

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

CS@
Ha felfedezek egy OblivionGate –t akkor a térképen megjelenik a jel, miután bezárom ez a jel sötétebb lesz. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy a fõszál befejezése után is megmaradnak a térképen ezek a jelek?

Victor1103
Hi!Ennek a játéknak mekkora a gépigénye?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

CS@
Upsz a konzolparancsból kimaradt egy pont, meg a mennyiség, tehát helyesen:
Player.RemoveItem 010016C6 1

CS@
Horse Armor Plans
Ez egy könyv amit a hivatalos ló páncél MOD rak ki és nincs ikonja.
A Skingradtól nem messze található CursedMine –ban található egy ládában.
Elmentem a ChestnutHandyStables –be, de senkivel nem tudtam ezzel kapcsolatban beszélni.
Aztán utána olvastam a hivatalos fórumon, ahol az derült ki, hogy ez egy haszontalan tárgy.
Szóval vagy ne vegyétek fel, vagy, ha már felvettétek, akkor marad a :
PlayerRemoveItem 010016C6

Ha esetleg valaki mégis használni tudja valamire, akkor légyszí árulja el nekem is, hogy mire jó. THX!

Sanyix
Ja, és ereje sincs annak a tõrnek, amíg végig nem viszed a db küldetéseket 😊
+ a legjobb küldetésekbõl maradsz ki.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

watto
Bezártam az elsõ Oblivion kaput és vettem egy lovat meg egy házat.Itt a ló a ház meg a karakterem hátulról:

Ron Ragm
Amúgy csak én hiányolom a céheket a fõvárosból? Jó, ott az árkén egyetem de oda csak beutalóval lehet menni.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

xy21
Honnan szedhetek le olyan modot ami lebutítja a jatekot????Mer nekem nincs valami erõs gépem és néha nagyon csúnyán beszaggat!!!

TopGun
Ertem, koszi! az a ciki, hogy azutan meg egy masik emberket is lelottem tok veletlenul, mert ezek a butak mindig kozem es az ellenek koze allnak es az a brutal nyil amit hasznalok telibe kapja oket 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

k8bal
én is véletlenül kinyirtam egy emberkét Kvatchnál és jött a faszi de azóta se csináltam semmit...
szal ha nem akarod csinálni a DB-s küldiket, akkor ne is foglalkozz velük... csak az a tõr ott marad nálad végig aminek nincs súlya! 😉

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

TopGun
En tegnap jol megszivtam 😞 Az elso kapu bezarasanal jarok es felhuzott ijjal mentem be a templom kapujan, mikor atertem csak annyit lattam, hogy egyik szerencsetlen NPC kb 8 metert repult, mivel kozben oldott az ijam. 😞 Elmentem az arenaba, mert kuzdeni akartam, csak keson ertem oda ejjel volt. Lefekudtem aludni es masnap reggel ott ult a labamnal a fekete csuklyas. Mindenkeppen meg kell olni egy NPC-t a jatek folyaman es vegig kell csinalni a DB-s kuldiket is? Mivan ha figyelmen kivul hagyom amit mond a csuklyas?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

tibor16
Hát vagy sok nagy játék indulásánál ott voltam csak azért mondom... 😊))

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

XeeN
igen