The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PTW
Tudna valaki segíteni?

Gondolom egy bug lehet, eltûnt a lovam, (nem halt meg ez 100%) és ami a gáz, hoyg ugye a játék szerint már megvettem azt a lovat és ezért nem vehetek újat (max. másfajtát). Vissza lehet valahoyg hozni konozolon keresztül, mi a parancs erre?

köszi

Sipocz
Hah! milyen igaz, köszi (meglátogatom a Nocturnal nevü kedves deadra egyént! ezzel le is tudtam a fort.secu-t, aztán már csak a kalapácskímélõ kell és kész, ahoj!).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

CS@
Rá is jöttem. A SkelletonKey miatt van FortifySkillem, mert ha ez nálam van, akkor megadja a skill bonuszt ami spellmarkolható is.

Sipocz
Kedves a törõdésetek fiug!!
Egyébként nálam korábban sanszosan a doomstone-okból lehetett meg a fort.skill effekt, mert ez elõzõ kari "mágusabb" kiadás volt és ott jól jön mindenféle spell és spell effekt. Ez a mostani igazi "kétkezi melós", némi tuning "osztadjneki"😊 és még annyi fame-e nincs hogy a heavanly stone-ok figyelemre méltatnák (de már készül a portási hivatásra erõsen😊).

CS@
Nézegetem az editort és próbálok rájönni, hogy az elõzõ karakteremnek mibõl is csináltam a Jump spellt, de mivel a fölösleges dolgokat töröltem tõle így nem túl egyszerû.
Abban biztos vagyok, hogy nem doomstonetól mert olyat sose érintett, úgyhogy kizárásos alapon csak vehettem valakitõl, csak nem tudom kitõl, ha egyszer rájövök akkor beírom.

Sipocz
Aha! vmi hasonlón járt az elmém, nálam egy fort.armorer-re meg egy fort.security-re lenne szükség, egyszerüen nem gyõzöm lockpick-kel meg hammer-rel.

PiszkosFred
A legújabb hivatalos mod, a Thieves Den elvileg berak egy kalózt, akinél lehet fortify "tolvajskilles" spelleket venni. (security, stb)

security

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sipocz
Sipõcz! ne légy droid!
Venni nem lehet, biztos valamelyik doomstone-nál csipáztad fel! (elnézést mindenkitõl! elõbb kérdezek csak aztán gondolkodok!)

Sipocz
Szasztok!
Jóemberek! mondjátok meg nekem hogy hol tudnék "fortify skill" effektes spellt venni, tuti hogy van mert az elõzõ karakteremnek volt ( vagy létezik hogy valami mod kiöli a gamából (mert igaz ami... kissé táp😉).

CS@
Ja PM ment.

TopGun
Ezt priviben megbeszelhetnenk most reszletesebben?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

CS@
Elég hát. Mindegy milyen eszközzel, csak tudj „spellmarkolni”.

TopGun
Ertem es ha "csak" magustornyom van fent eszakon, az nem eleg?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

CS@
Ha már van bejárásod az egyetemre, akkor csinálsz magadnak egy „targetes” soultrapot és meg is van oldva a problémád.

TopGun
Koszi a segitseget es az utmutatot, megnezem majd azt a csillagot. Viszont mivel en elegge magia hasznalo "szerzet" vagyok nem tudom mennyire konnyu a lelek toltes? mivel tobbnyire messzirol kalapalom az ellen fejet es ebbe o ugye hamar bele is pusztul 😊 es nem tudom elkapni a lelket, vagy van ra valami jo kis modszer magiahasznalok reszere, akik neha kezi fegyverekkel is "operalnak"?

CS@
Az, hogy egy tárgyból hányszor jön ki a bele rakott cuccos, több mindentõl is függ.
Elsõsorban a kõ és a belerakott varázslat fogja meghatározni.
Így a töltetek száma erõsen eltérõ lesz, de a legnagyobb töltetet a sigil stone –kal tudod elérni.

Mivel idõvel a legnagyobb erejû tárgyak is kifogynak azt ajánlanám, hogy szerezd meg az Azura csillagát. Töltögesd fel az utadba kerülõ lényekkel, így ha a fegyvered a legrosszabbkor fogy ki, akkor ebbõl gyorsan fel is töltheted.

TopGun
Felvetodott bennem egy kerdes: az enchantolhato cuccok mindegyikeben csak 18 toltes van? vagy magasabb szinteken tobbel is lehet talalkozni? Esetleg tudok en enchantolni olyan cumokat amikben tobb a toltes? Mert nagyon hamar ki tudnak fogyni es termeszetesen a legroszabb pillanatban szolnak, hogy "mara ennyi volt" es utana mar csak mint mezei fegyvereket hasznalhatom 😞

Aki tud angolul, és érdekli a készülõfélben lévõ crafting mod, olvassa el a hétvégi frissítést. Kommentekkel, ötletekkel lehet bombázni.

Ja és még egy-két béta-teszter hely van, ha érdekel valakit, valószínûleg ezen a héten jönne majd ki a második (és valószínûleg utolsó) frissítés.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

TopGun
Elmentem kideriteni a szurke ork multjat, ha jo a sejtesem akkor abban a kamraban ahol a konyv volt es volt egy agy, ha lefekudtem volna aludni, akkor engem is megharapott volna egy vampir?

TopGun
Koszi, akkor majd nekiveselkedek valamikor 😊 nem szokasom szandekosan megolni nekem nem arto NPC-ket, de ha muszaly...

Haxoror!
Köszi szépen az infót, kipróbálom.

Istenostora03!
Valóban, annyira nem szaggat, hogy játszhatatlan legyen, viszont ha mindent alapra veszek, akkor a látótáv is iszonyúan lecsökken. Úgy állítottam be, hogy a tájat lássam nagy távra, a karakterekeket középtávra, a többi viszont minimumon van és zavaró, hogy sokszor az orrom elõtt jelenik meg egy-egy kõ. Továbbá zavar a sok töltés, de ez talán memóriabõvítéssel ez megoldható (most 512M😎.
Bemész a vízbe, megölöd a halakat, átkutatod a huillájukat és összeszeded a scale-eket. Ha megvan a 12 db akkor visszaviszed a halásznak.
Ha nem találod a halakat akkor állítsd be ezt az aktív küldetésednek és akkor zöld nyíl fogja jelölni õket.

istenostora03
Nekem ASUS A9550GE-m van és minimumon nem szaggatt.

Mégegy dolog!
Nekem ATI Radeon 9950GE videokártyám van és így a játék nem nevezhetõ folytonosnak (szal szaggat egy csöppet) még úgysem, ha minden video-val kapcsolatos dolgot kikapcsolok vagy minimumra állítok.
Próbáltam az Oldblivion-t, de csak két eredményt kaptam:
1. telejesen fekete minden
2. elég érdekes, ugyanis a falon (plafonon, padlón is) átláttam és az elején amikor a karaktert kell beállítani, valami elképesztõ ronda figura volt látható.
Akinek jól megy Oldblivionnal, az csinált valami külön beállítást?
Sziasztok!
Rögtön az elején, miután kijöttem a csatornákból, a fõváros kapuján (és hídján) kívül van egy fickó, aki ad egy feladatot, a slaughterfish-sel kapcsolatban, de fogalmam nincs mit kell csinálni. Pl a csónakot lehet (illetve kell) használni?
ChevyG work
LOL

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

thx
Hát ez a te emlékezõképességeden múlik 😄DD najó, gondolom a skill-könyvekre gondoltál, és igen, a képességed megmarad ha eladod a könyvet.
Ha elolvastam egy könyvet ami nálam van, és azt eladom, akkor csak a könyvet veszítem el, de ami benne van az a fejembe marad?
a víznél le kell merülni, de nem teljesen, hanem csak néhány métert ( ha teljesen lemerülsz akkor kijutsz a barlangból ) a térkép segít!

Hello! Az arrow of extrication küldiben megtaláltam a titkos ajtót, lenn vagyok a vár alatti járatokban, de az egyik ajtón nem tudok bemenni... azt irja ki, hogy kell hozzá a kulcs, pedig mindent átkutattam... a küldi leírásában pedig szó snincs semmilyen kulcsról, csak a rejtekajtó létezésére utal! <#help>

http://www.kettlebelledzes.hu/

Afe
köszi kiprobálom.
fontos dolgot várok a neten, és ha nekiállok játszani hajlamos vagyok belefeledkezni 😊

SötétBarom
O_o Ha ki tudnád vinni, akkor a gémben nem tudnál forogni a karakterrel.. Amugy alt-tab.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Afe
hy!
windowed-re állítottam a képet, és rendesen megy kissebb ablakba a game.
a problemám az, hogy ilyenkor nem tudom kivinni az egeret a játéktérrõl, hogy hozzáférjek az asztalhoz.
esetleg vmi ötlet vkinek?

Bocs.

Hali.

Mi annak a két modnak a nev amitõl jobban látható lesz a tárgylistám és a térkép?

Hali.

Mi a neve annak a két modnak ami jobban láthatóvá teszi az tárgylistát és a térképet?

SötétBarom
lopjál.<#ravasz1>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Col Andrew
😊 találsz tárgyakat és eladod õket a boltokban, ahol megveszik. Ebbõl szerzed a legtöbb pénzt. Nem diablóztál???

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Tudna segíteni valaki abban, hogy hogyan lehet pénzt szerezni? Nem emberkéktõl, meg ládákból gondoltam. A küldetésekért kapok pénzt? Elõre is köszi
légyszi hozzd már át azt a hozzászólást ide, mert a gumininjaHq-ról egy szerintem poénosnak vélt hozzászólásom miatt kitiltottak...
Írd már le ide, légyszi.
Solid Snake
köszi, ez poénos volt, de ha bõvebben is leírnád szavakkal, azt megköszönném.
watto
ez asztán a válasz...

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Solid Snake
Sziasztok! Segítsetek már nekem, nem tudom mi a teendõ... a tolvaj céh küldiét viszem és most értem el Orrin-hoz Anvilba. Valami 600 arany kell hozzá hogy adjon küldit és még valami. Nos nekem közel 1400 lopott árúból származó aranyam van, igaz ezt mind Bravil-ban adtam el. És nem adja meg a küldetést Orrin... Mit kell még hozzá megszereznem? Valami IC-s üzenetrõl szól a küldi, ha jól olvasom, de hogy mit is kéne csinálni arról foggalmam sincs.
Segítsetek légyszi!
watto
A nagyobb városokon kívül isvannak kovácsmûhelyek?

watto
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

SötétBarom
heh.. Sikerült megoldani a problémát.. Szereztem egy frankó íjat, meg jófajta nyílveszõt, meg hozzá egy kis mérget, és már ment is a hent.. Aztán megakadtam ott, ahol a mystic dawn szekta barlangjában kell kavarni, folyton agyonvertek.. Aztán találtam valami botot amibõl villám jött és leosztottam mindenkit
<#violent><#eplus2>

Szerintem nem véd meg , én legalábbis 190-es tûzellenállással is meghaltam. Én is azt hittem volna , megvéd, de kipróbálás alapján mégse. De a tornyok meg az aknák Oblivionban semmit nem sebeztek rajtam.