The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom egy bug lehet, eltûnt a lovam, (nem halt meg ez 100%) és ami a gáz, hoyg ugye a játék szerint már megvettem azt a lovat és ezért nem vehetek újat (max. másfajtát). Vissza lehet valahoyg hozni konozolon keresztül, mi a parancs erre?
köszi
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Egyébként nálam korábban sanszosan a doomstone-okból lehetett meg a fort.skill effekt, mert ez elõzõ kari "mágusabb" kiadás volt és ott jól jön mindenféle spell és spell effekt. Ez a mostani igazi "kétkezi melós", némi tuning "osztadjneki"😊 és még annyi fame-e nincs hogy a heavanly stone-ok figyelemre méltatnák (de már készül a portási hivatásra erõsen😊).
Abban biztos vagyok, hogy nem doomstonetól mert olyat sose érintett, úgyhogy kizárásos alapon csak vehettem valakitõl, csak nem tudom kitõl, ha egyszer rájövök akkor beírom.
security
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Venni nem lehet, biztos valamelyik doomstone-nál csipáztad fel! (elnézést mindenkitõl! elõbb kérdezek csak aztán gondolkodok!)
Jóemberek! mondjátok meg nekem hogy hol tudnék "fortify skill" effektes spellt venni, tuti hogy van mert az elõzõ karakteremnek volt ( vagy létezik hogy valami mod kiöli a gamából (mert igaz ami... kissé táp😉).
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Elsõsorban a kõ és a belerakott varázslat fogja meghatározni.
Így a töltetek száma erõsen eltérõ lesz, de a legnagyobb töltetet a sigil stone –kal tudod elérni.
Mivel idõvel a legnagyobb erejû tárgyak is kifogynak azt ajánlanám, hogy szerezd meg az Azura csillagát. Töltögesd fel az utadba kerülõ lényekkel, így ha a fegyvered a legrosszabbkor fogy ki, akkor ebbõl gyorsan fel is töltheted.
Ja és még egy-két béta-teszter hely van, ha érdekel valakit, valószínûleg ezen a héten jönne majd ki a második (és valószínûleg utolsó) frissítés.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Köszi szépen az infót, kipróbálom.
Istenostora03!
Valóban, annyira nem szaggat, hogy játszhatatlan legyen, viszont ha mindent alapra veszek, akkor a látótáv is iszonyúan lecsökken. Úgy állítottam be, hogy a tájat lássam nagy távra, a karakterekeket középtávra, a többi viszont minimumon van és zavaró, hogy sokszor az orrom elõtt jelenik meg egy-egy kõ. Továbbá zavar a sok töltés, de ez talán memóriabõvítéssel ez megoldható (most 512M😎.
Ha nem találod a halakat akkor állítsd be ezt az aktív küldetésednek és akkor zöld nyíl fogja jelölni õket.
Nekem ATI Radeon 9950GE videokártyám van és így a játék nem nevezhetõ folytonosnak (szal szaggat egy csöppet) még úgysem, ha minden video-val kapcsolatos dolgot kikapcsolok vagy minimumra állítok.
Próbáltam az Oldblivion-t, de csak két eredményt kaptam:
1. telejesen fekete minden
2. elég érdekes, ugyanis a falon (plafonon, padlón is) átláttam és az elején amikor a karaktert kell beállítani, valami elképesztõ ronda figura volt látható.
Akinek jól megy Oldblivionnal, az csinált valami külön beállítást?
Rögtön az elején, miután kijöttem a csatornákból, a fõváros kapuján (és hídján) kívül van egy fickó, aki ad egy feladatot, a slaughterfish-sel kapcsolatban, de fogalmam nincs mit kell csinálni. Pl a csónakot lehet (illetve kell) használni?
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
http://www.kettlebelledzes.hu/
fontos dolgot várok a neten, és ha nekiállok játszani hajlamos vagyok belefeledkezni 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
windowed-re állítottam a képet, és rendesen megy kissebb ablakba a game.
a problemám az, hogy ilyenkor nem tudom kivinni az egeret a játéktérrõl, hogy hozzáférjek az asztalhoz.
esetleg vmi ötlet vkinek?
Mi annak a két modnak a nev amitõl jobban látható lesz a tárgylistám és a térkép?
Mi a neve annak a két modnak ami jobban láthatóvá teszi az tárgylistát és a térképet?
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Írd már le ide, légyszi.
Segítsetek légyszi!
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
<#violent>#violent><#eplus2>#eplus2>