The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

watto
nm

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

tibor16
Nem, igazad van. Nekem van egy módszerem, lassan szégyellem alkalmazni. Bemegyek láthatatlanul, van rajtam egy 120 láb detect life, így mindenkit tudok hol van, a hátamögé lopódzom, 75 snaek, hátbavágom és már fexik. kemény legény akivel harcolni is tudok. Persze yoól boldogulok, de nem tetszik.... soxor emiatt vmit kikapcsolok... de ez akkor sem jó így. Most volt 1 ellen aki végre látott, vagyis volt detect life-ja. - szabályosan megkönnyebbbûltem... Nagyon yoó a játék, de így el fogomn unni a dolgot... (bocs mindenkitõl)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

kirol
Köszi, megtaláltam. My games. Csak észre sem vettem, mert a hülye progik szoktak ilyen My xy könyvtárakat csinálni.

watto
c:document and stettings/dokumentumok/játékok/oblivion

asszem valahol itt

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

kirol
A játék hol tárolja a mentéseit?

Fejes021
Az nem egy könyv? Vagy kicsit el vagyok tévedve?

http://www.panoramio.com/user/518310

arpad vezer
Finger of the MOuntain

Árpádvezér

arpad vezer
Hát az lesz.

Árpádvezér

Na akkor mondjad légyszi azt a varázslatot ami egy goblin warlordot egybõl kinyír, KTHX

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

vegyél fel más páncélt és kész 😊
arpad vezer
Hi! Van közöttetek olyan, akinek több mint 100% Chameleon páncélja van? Mert Sigil Stonnal enchantoltam 115%-ot Umbra páncélba. A játék itt vesztette el a nehézségét. Bármilyen ellent megütök, nem üt vissza. Szóval így bárkit legyakok lassacskán. Nemtom mit csináljak. Mert így túl könnyü a game, nincs benne semmi élvezet.

Árpádvezér

Lehet de a harcos kasztot gyakorlatilag halálra ítélnénk. Legalábbis mutasson nekem valaki olyan harcost aki ugy nyer meg egy csatát 3 ellenfél /esetleg íjást vagy varázsló/ ellen hogy meg se sérül.

Why so serious?

Ki tudja?

Lehet hogy egy tõr lesz brutál enchanttal de csak 1-2 töltettel <#fejvakaras>

grebber
Most ez az új kiegészitõ kicsit elszomorít márha ez a mondat igaz: "17 mágikus cuccot gyûjthetünk be és a végén megszerezhetjük az ellenfeleinket azonnal megölõ, félelmetes Mehrunes Razor pengét"

Nem lesz ezzel a késsel élezet a game ha egybõl hal a nép 😞

Next PC upgrade: 2022

Ilyen most is van. Vannak varázslatok, amivel egy lövéssel kinyírsz bárkit. Csak ugye meg kell venni és kel elegendõ magicka hogy elsüssed. Ez benne van a játékban. :-)

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

SötétBarom
Miközben jönnek feléd megfexenek 2 spelltõl.. Íjásszal meg ugye nem kérdés..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Hát én nem tudom. Aztán amikor mondjuk 3-an támadnak egyszerre 3 irányból és pillanatok alatt megölnek a realizmus miatt az inkább bosszantó lenne.

Why so serious?

SötétBarom
Nekem pont ilyen mod kéne.. Kicsit pörgõsebb lenne a dolog.. Fõleg az aréna idegesített, ahol egy-egy arccal elvoltam 5+ percig..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Hogy milyen íjat találsz csak az függ a szintedtõl. A többi elsõsorban a marksman skilltõl és csak nagyon kevéssé magától az agility-tõl.

Emellett az íjak lehet hogy alacsonynak tûnõ sebzést produkálnak, de erre még rájön a nyílvesszõ sebzése is, plusz a fokozatok elõrehaladtával extra dolgokat is kapsz a lövésekre (például a hanyattvágódás a célpontnak vagy paralízis meg ilyesmik és nem igényelnek hülye mozgás és ütéskombinációkat mint közelharcban). Sõt lehet mérgezni is az íjat (ami szvsz baromság, mert a nyílvesszõt kéne). Meg lehet találni/kreálni egész jó kis mágikus sebzést adó íjakat és nyílvesszõket is. Összességében ugyanazt tudja, mint a közelharci fegyver, csak messzebbrõl és biztonságból nyírhatod ki az ellenfeleket.

Ismét egy kis update a (végleges nevén) Arcane Crafting modhoz. Immár 4 új monsta is szerepel a repertoárban, mint szerves része a rendszernek. Privát béta kb egy hét múlva.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Kmarha
jó, de hogy milyen íjat találsz, az Agillityd és a Marksman skilled alacsony szinten kicsi, nagyobb szinten nagyobb. lehet párhuzamot vonni. 😊 de tény, nem a szinttõl függ.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Ron Ragm
Az íjak sebzése nem a szinttõl hanem az íj típusától, az Agilitytõl de fõleg a Marksman skilltõl függ.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

arpad vezer
Nekem elég egyszerû dolgom van. 19-es szinten a 70-es shock + 10 sec invisibility és Umbra fegyverzet ellen nem sokra mennek az ellenek. + ha baj van, akkor idézek egy kis Daedrothot, ha pedig nem hat a shock, akkor szépen bele nyomok a staffommal: 35% weakness: shock, fire, cold, poison. Spider Daedra a legerõsebb ellenfelem, de csak a Paralyzis miatt, de belenyomok 2 shockot + 3 ütés az Umbrával és kinyiffan.

Árpádvezér

watto
6-os szintû vok és ritkaszarok az íjak 4-et sebez a legjobb...

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Kmarha
nem tudom, nekem alacsony szinten a 8-as sebzés egészen tetszik. (meg ne kérdezd hányas szint.. 6-7. körül lehet) Az íj mellett ott egy 20-at sebzõ tüzvarázslat. 4-5 nyilveszõ és mindenki kifekszik.. vagy 2 vesszõ meg egy tüzgolyó. 😊 Szerintem ez egész türhetõ.

Korábbi harcos karim a nyomába sem érhetett a jelenlegi ijász-mágusomnak.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

arpad vezer
Jó válasz! <#kacsint>

Árpádvezér

Ez tény, hogy így van de kíváncsi vagyok ha a a karaktered bekapna egy rendesebb lövést és azonnal meghalna akkor örülnél-e. Mert ugye a realitás két irányba mûködik.

Why so serious?

Türelem kell hozzá. Én már mester íjjász vagyok a programban, minden 2-3 lövéstõl öszeesnek. A gyengébbek, ha sneakbõl lövöm meg egybõl kaukkolnak.

Jó az íjjászat nagyon, csak kell hozzá pár szint.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én az elsõ karakteremet nagyon elrontottam. Sok idõm volt benne, de végül törölni kellet, mert használhatatlan volt. Grand Championként én voltam a leggyengébb, egy mezei goblin lecsapot, mint egy szúnyogot.
Most már megtanultam, mire figyeljek oda.

Ja és az Overhaunt Mod NAGYON OTT VAN. <#vigyor1>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

tibor16
én ezt nem nagyon értem. Óriási csalódás az íj. A való életben is ha bekapott vki egy rendesebb lövést az megfeküdt. Itt meg jóformán nincs is sebzése. mindenféle csilivili frincemfrancom varázslat kell hogy legyen hatása. Szvsz ez egy marhaság. Azér nem vagyok íjjász. Majdnem minden ilyen tipusú játékban pedig elõszeretettel az vagyok. De amikor rájöttem hogy huszon nyilvesszõvel a seggében is vigyorog az npc - hagytam a csudába.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Ilyen a játék. Ahogy mész elõre és fejlõdsz, jönnek a nehezebb ellenfelek.

Nem lehet elrontani semennyire sem egy karaktert. Mindegyikkel végig lehet csinálni a játékot. Amit használsz az a skilled fejlõdik. A sebzésed is akkor nõ, ha használod az adott harci skillt. Minél jobb leszel, annál kevesebb ütés kell ugyanabba a szörnybe.

A szörnyek között nagyon kevés van, ami a szintedhez igazodik. Ellenben szinte mindegyiknek van erõsebb változata. Például csak goblinból van vagy 5 típus. A leggyengébb a sima goblin, aki mindig, már a játék elején is 1 ütésbõl fekszik (4 Hp-ja van).
Aztán jön a skimrisher (õ már jóval többet bír), aztán a berserker, majd a shaman (õ már bõszen varázsolgat is) és végül a szintedhez igazodó warlord.

Csak látszólag ugyanazok az ellenfelek, ezért érezheted azt, hogy sokáig versz egy "sima" zombit. holott lehet hogy egy dread zombit akarsz leegyengetni a földszintre, ám az sokkalta erõsebb.

Ha meg csak az ütök fekszik stílust szereted, akkor vedd le a nehézséget minimumra. Akkor 1 ütéstõl borul mindenki. De az nem tudom miért jó.

Emellett illik nem elfeledkezni a megannyi lehetõségrõl amit a program biztosít a sebzésed növelésére. Egyszer ott van a power attack, aztán a sneak attack. Ez utóbbi megy bizony íjjal is. Ezek mind mind növelik a sebzésedet. De említhetnénk még a mérgeket, varázslatokat és egyéb jópofaságokat.

Tessék elolvasni a játék dobozában található manualt illetve olvasgatni a neten, meg próbálkozni a játékban. Le fog tisztulni a dolog és rájössz, hogy nincs elrontott karakter, csak olyan amelyik bizonyos helyzetekkel jobban megbírkózik, a többit meg vagy elkerüli vagy kerülõ úton oldja meg.

csácsá, az oldblivionnal lenne problémám:

letöltöttem és minden rendben, megy a game és egyáltalán nem szaggat aminek örülök, viszont az a baj, hogy az összes ember faj (nord, breton, imperial, redguard) bõre ugyanolyan sötét tónusú.

Vajion mi lehet a bay, mit kellene beállítanom?

Ja ésn néha néha bevillan a képernyõnm az eredeti színük😄, a világosabb, ahogyan ki kellen nézniük, ilyenkor minden világosabb
CS@
Bár elég gyenge, de ez biztos csak vicc.

CS@
Nocsak egy négyszavas mondatot sem sikerült elsõre helyesen leírnod?
Akkor most, hogy már, mekapdostál mindent, amit akartál, és itt úgyis csak hülye kockák vannak akár el is mehetsz innen. <#wave>

watto
menyél börtönbe 😊
Csak aludnod kell egyet és kint is vagy 😊

watto
nm 😊

ssdd
hülye kockák!!

ssdd
bocs bekapdoshatják

ssdd
köszi watto.a többiek + mekapdoshatják OK?

Valaki tudja mit kell csinálni, hogy lejöjjön a bounty anélkül, hogy fizessek miután meglógtam a börtönbõl? Mert nagy nehezen kijutottam és most nem tudok rendesen közlekedn ia világban mert kerülnöm kell az õröket. Az egyik lehetõség, hogy fizetek nekik, de nincs más? (1140 a bountym, gyilkosság és szökés 😄))

szerintem a diablo nem vmi jo (ez az én véleményem)
SötétBarom
Lehet h sokat diablóztam régen és azért hiányzik a hent életérzés <#violent>

SötétBarom
Egy karaktert el lehet rontani nagyon? Elõször elkezdtem egy wood elfel, íjazott, meg akrobatikus volt mint állat, de egy idõ után már kb 25 találat kellett h megfeküdjön valaki.. Az arénában a két csaj ellen már esélyem nem volt, ugyhogy hagytam.. Most elkezdtem újre egy Dark Elfel, viszonylag erõs, egész jó blade skillje, meg a destruction, de mostis néha jön 1-2 enemy, fõleg zombi, amit püfölnöm kell 2 percig mire elpusztul.. Nincs valami megoldás erre?? Én rontom el valahol vagy ilyen a gém? Valami mod se lenne rossz, amiben minden 5x akkorát ütne.. De mûködne oda vissza, h nem bírok sokat, de pl jó lenne ha egy csicska goblint egy 50 kilós war axe-el azér le tudnám csapni egy ütéssel...

Ha ez most vicc egy röhögõ szmájlit illet volna a végére bigyeszteni, ha nem...
...akkor mondanám, hogy vedd elõ a manualt, de gondolom az nincs.
Ha erõsen gondolkodni kezdesz, akkor talán a csapás gomb (alapban bal klikk az egérrel) megnyomásával feltünne a képernyõn a karakter ökle (jobb esetben egy kard).
Egyébként az f gombal veszed elõ és teszed el, legalábbis ugy emlékszem ez a deafult is, de ha nem akkor beállítod a gomboknál azt ami neked tetszik (mert hogy azt is lehet).

Jaaa, hogy a TAB menüben nem állítottad be a fegyvert a figurádnak, hmm-hmm szintén bal klikk a fegyveren míg ki nem szürkül.

Ez a kérdés tökéletes példája annak amirõl tegnap este beszéltem. Gratulálok.

Why so serious?

Nincs rá hatással, az acrobatics fejlesztésére jobb a hídról ugrálni, a zuhanás ha sérülsz is utána sokkal gyorsabban fejleszti a szkillt

most raktam fel a játékot tetszik csak nem tudom hogy lehet elövenni a fegyvert<#help><#help>

iLove oHs.

tibor16
Nekem az a tapasztalatom, ha megiszok vmi lötyit ami növeli a speed-et akkor gyorsabban kaszabolom a vékonyka nyakát a daedrothnak... 😊

Necromancer's Guild mod most találtam:
http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=OblivionMods.Detail&id=549
(nem próbáltam ki, ha nem jó ne szídjatok!)

http://www.kettlebelledzes.hu/