The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Ja mert amikor kipróbáltam akkor az volt az elsõ, hogy megnézzem be tudom e vinni a városba, ami sikerült is. Lehet, hogy az NPCk közül ezt nem sokan látták, mert senkit sem érdekelt. Aztán jött a Bravilos beszorulás és akkor úgy döntöttem, hogy erre nincs szükségem, szóval nem lebeszéltél, csak megerõsítettél abban, hogy jól döntöttem 😊

Sipocz
Nem lebeszélés, 'sten ments!, jó mod az csak elhangzott, hogy akár a város közepére is meg lehet idézni a pacit és elgondoltam hogy mekkore hepaj lenne abból ha mondjuk 5 NPC ütné a lovat további 5 meg a lovat ütõ NPC-t ütné (Kwatch visszavétele ehhez képes sikamika lenne😊).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

CS@
Ezt nem is tudtam, mert nem használom a CallSteed –et csak egyszer kipróbáltam.
De ez hasznos infó volt THX! Azt hiszem ezek után sem fogom használni.

Sipocz
Az én ló-használatom nagyon egysíku: túlnyomóan gyaloglás, aztán amikor végeztem egy-egy helyszinen a kányákkal akkor odafüttyentem a pacit, telepakolom a nyeregtáskát (az elõzõ karimnál volt olyan hogy két málhást is használtam, sajnos a kolostor lova ahogy megjött már indult is visszafelé Choroll irányába, de más baja nem volt😊) és a legközelebbi városnál ez ismétlõdik kilomolás jelleggel. Hátasként van egyáltalán értelme (,mounted harc nincs, kisérõként állandóan megeszik), fast travelt nem használok ezt gyorsítaná?

ati2002
Nekem nem zavaró, sõt. Az eredeti túl nagy nekem, pedig 1024-ben játszom.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

grebber
Nekem is mostmár kéne csinálni a mágusok küldetéseit hogy tudjak enchantolni mert lóvamon 700-as tömegbe cuccok és mire azokat behordom a városba 😞

Next PC upgrade: 2022

PiszkosFred
Igen, a DB során szerezhetõ/kapható. Habár sosem értettem a lényegét e modnak ;]

Pacimon ott a táska, tele finomabbnál finomabb lootokkal. És benne egy váltás light leather, tele feather enchanttal, nomeg 2db gyuru + amulet. Felveszem, zsebrevagom a cuccokat, majd irany a varos. Ha keszvagyok, vissza az istallohoz, atoltozok a hetkoznapi viseletbe, a "cipelos set" vissza a lotaskaba es kesz. Eddig elvoltam igy.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sipocz
Ez a halhatatlan ló a DB lova vagy vmi mod?

grebber
Engem nemzavar ha embereke zuzzák egymást esetleg a lóvam ugyanis halhatatlan.
Sõt nekem csak jó ha lezuzzák egymást az emberek mert elszedem legalább a cuccaikat 😄

tibor16
neked nem kicsi ez a HUD? - én is felraktam, de bár yóol néz ki, annyira pici a cucc benne - fõleg az iránytû - hogy visszatértem az eredetihez

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Sipocz
Hi!
Azért vigyázzatok a callsteed moddal kapcsolatban! A ló házhozhívása olykor "bugot" eredményez, ugyanis innen kezdve az NPC-k egy részének a ló "idézett lény" lesz és meg fogják támadni. Hogy érdekesebb legyen az NPC-k egy másik része számára ez nem jelent ügyet, viszont õk meg a ló védelmében leagyalják az ingerült népeket. Saját praxisomban már több lovász hunyt el a callsteed mod miatt: a városba való belépés elõtt ugyanis oda szoktam hívni a lovat és átnézem a nyeregtáskát van-é benne érdekes cucc, a ló "megjelenik" a közelben ténfergõ NPC becsavarodik és megtámadja a lovat, a közelben lévõ watch pedig velem együtt letámadja a lovat inzultálót, az erõviszonyok egyértelmüek a lovásznak pedig béke poraira.
No most ezen felül meg mi történt: Anvilból plattyogok kifelé az É-i kapun és amikor a progi befejezi a helyszin töltögetését, hát a watch helyén egy ogre vigyorog szemben (úgy megíjedtem, hogy csak na!😊), kitörve a révületbõl leagyaltam az ogrét (szo-szo fárdadságos egy menet volt) és körülnézve elszörnyülködtem az ogre pusztításán, levert 3 lovat a közeli karámban (2 fehér anvili+1 vendég fekete), megölte a lovászt meg a posztot a kapu elõtt.

Hi!
Szerintem próbáld egy másik fórumon!
www.xbox365.hu

grebber
Ez nagyon jó akkor nem kell a városból ki be járkáli hogy leszedjem ról a cuccokat!!

CS@
Tulképp bemehet, ha akarod(Anvilba bejött amikor kértem).
A mûködési elve alapján elvileg bárhova bemehet, még a kereskedõkhöz is.
Kapsz két spellt, ha az egyiket rávarázsolod a lovadra, akkor megkérdi, hogy az a paci az 1es, 2es vagy 3as legyen. Ha ezután a másik spellt bárhol elsütöd, akkor megkérdezi, hogy melyik számú pacit szeretnéd. Ezt kiválasztva „odateleportálódik” melléd a kiválasztott jószág, függetlenül attól, hogy éppen hol is tartózkodsz. Azért nem árt vigyázni vele, mert kipróbáltam Bravilban és „beteleportáltálódott” két ház közé, ahova beszorult és ebbe bele is pusztult.

tibor16
köszi a segítséget - utánna fogok nézni. Bár minden hogyan kockázatosnak tûnik ha pl 1 kapu körûl õgyeleg a lovam.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

grebber
Bemegy a ló a városba a CallSteedes modal??

CS@
A „lótáskára” a legelterjedtebb mod a „Saddle Bags”, ez alapból nem tartalmaz semmi egyebet.
A másik eléggé elterjedt lovas MOD a CallSteed, ez alkalmas arra, hogy kiválasztatsz egy(Max.3at) lovat és azt bármikor bárhova hívhatod, akár városba vagy dungeonba is. Valamint kapsz egy gyûrût amit felhozva a ló követ téged.
Ha a lovat védeni akarod, akkor a legfontosabb a hivatalos lópáncél MOD ami a duplájára emeli minden lónak a HP –ját.
Létezik még valami HorseCommand nevezetû MOD(szerintem erre gondolsz), de errõl nem sokat tudok, csak annyit, hogy különbözõ parancsokat adhatsz a lónak, kövessen, ne kövessen, bizonyos távolságból kövessen.

Léteznek különbözõ MODok, amelyek a felsoroltakból többet is tartalmaznak, de ezek általában a fenti MODok egyszerûen „összefésülve”.

tibor16
van 1 mod ami a lótáskát adja, ahová pakolni lehet - most azzal a modal lehet utasítani a lovat, hogy vigyázzon magára? - meg talán azt is , hogy kövessen? - Skingrádnál vagyok, ahol biztos lesz maci is, nem sztném újra elveszteni a lovam. Szóval melyik mod az és hogy kell utasítani a lovat? - köszi elõre is a segítséget...

rezes
A natural enviroment 2.0-t nem tudom leszedni a Thesourcenet-rol.A fileplanetre meg nem szeretnek regelni.valaki tud esetleg uj linket ahonnan le lehet szedni?

Fonok.Ki az a corporation?

Ha ad egy tõrt a beszélgetés során valamikor, akkor õkelme bizony a Dark Brotherhoodba vesz be (bevesz, ellenkezni nem is tudsz). Vagy csinálod a küldetéseiket vagy nem, ez már csak rajtad áll.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Legközelebb legyél szíves spoilerbe tenni az ennyire részletes, végigjátszási iránymutatót. Amúgy is túl egyértelmû hol lehet megtalálni a némbert (követni kell a vérnyomokat meg kifaggatni a rabot), de azért valami kis agymunkát hagyjunk már a játékosoknak is.

Sziasztok!

A mai modkörképben találtam meg az OblivionHQ-n a Natural Environment 2.0 modot.

A kérdésem pedig az lenne, hogy ez mûködik-e a 2149-V. 1.23-Oscuros Oblivion Overhaul-lal.

Az OOO v.1.23-ban nem találkoztam azzal, hogy bele lenne -e építve már a korábbi verzió, de biztosan jó lehet egy hóviharban botorkálni, úgy hogy az orromig sem látok.

Várom válaszotokat... máraki már tesztelte a dolgot. Elõre is köszönöm.

ui.A Pale Lady-s segítséget köszönöm. ( aki nem találná annak leírom, hogy a borospincében van a középsõ nagy hordóban , aminek az ajtaját a hordótól jobbra lévõ olszlopon lévõ "véres lámpavas" elmozdításával lehet kinyitni ) A borospince útvonala ... a trón felett lévõ ajtón be, majd elõlre a szembe lévõ ajtón... utána balra majd jobbra.. utána le a lépcsõn, a végén balra be az ajtón, és a folyosón balra be a pincébe. Mindenek elõtt érdemel ellopni a trónterem fõkapujánál álló õrök valamelyikétõl a kastély kulcsait.
Mike
beszélgess vele
hátha kiderül ki õ, meg mit akar

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

watto
fekete köpeny

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Mike
vegyél olyan varázslatot, amivel mást is meg tudsz idézni

Az lenne a kerdes, hogy mar egy csomot fejlodott a Conjuration, treningeltem is, de meg mindig csak azt a szaros csontvazat tudom megidezni, mint az elejen. Mit tegyek?

Mike
vagy nõ? Nõ a látogató?

Mike
van minta a köpenyén? és mi a neve? Julius vagy Alexander?

Neeem. Bár végülis meginvitál egy kis látogatásra a szobornál. Kellemes hegyi levegõ, szép kilátás, meg alapos lebaszás és hatalmas jutalom vár arrafelé. :-)

PiszkosFred
Õ, aki megjelenik, felajánlja hogy csatlakozz? ;]

Sötét köpeny alatt mit értesz? Ha vöröset akkro rendben van, de az nem éppen sötét. Ha feketét, akkor az Dark Brotherhood, nem Mithic Dawn.

Aki meg Daedra Lord küldetéssel kapcsolatban felkereshet és alvás után ott dekkol majd, az meg Haemus Mora küldötte, de õ csak azután jön elõ, ha már minden másik Daedra lord küldetést megcsináltál.

Mike
és mit akar?

a mythic dawn-ból
Mike
honnan?

Mike
látod, válaszoolj nomrálisan és még neki áll feljebb
nem is válaszoltam neki normálisan 😊

hö, de hát a fickó mondta, hogy onnan jött!
Akkor te masik jatekkal jatszol. 😊

igen, képzeld jelent már meg!
PiszkosFred
Jelent már meg neked alvás után Mythic Dawnból bárki is az ágyad mellett? Mert a kérdés erre vonatkozott, hogy ki az a fószer, aki a kedves kalandort felébresztette álmából, és ott állt fekete köpenyben az ágya mellett...

mert azok fájterek!!! és a mythic down, a deadrások varázsolnak minden baromságot, ezért õk olyan nyamvadt sötét köpenyben vannak... hát nem? <#idiota>
Miert lenne pancelos harcos egy dark brotherhood tag? 😊

nem dark brotherhood volt képzeld! fekete csuklyás fickó volt, és nem páncélos harcos
PiszkosFred
daedra csapat? He?! ;] Dark Brotherhood már inkább, no de daedra? Mókás lenne, ha az ellenség így szeretné a harcot "megfordítani"...

Sipocz
(Gonosz vagy Mike😊)!)

Sir Quno Jedi
SÕT, van már daedroth-bõr alsónemû is a lányoknak! LOÁL!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Van Gabby kompányijón mod, meg Taglady 1.2 (aki már magától öltözik, vetkõzik és elég intelligens) is a ghostrider-en! Ha összerakod õket Arianával, kíváncsi vok mi lesz belõle...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mike
nem
meghaltál

Sipocz
Töltögetem, kösz!😊

á, beugrott! az a fickó a deadra csapatba akar téged bevenni, ha megcsinász neki vmit. De mivel gonosz bunkó, én inkább lecsaptam... de sokat kellett kalapálnom a fejét.
Sipocz
ÁÁ! Mivel minden karim nõnemü (fõlegesen azért mert szívesebben bámulok többszáz játékórán keresztül egy helyes kis pofikát mint egy marcona muksót!) ezért inkább irány a répaföld😊))!