The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZaJanga
thx

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Akkor lehet, hogy én másra gondoltam... A koronás küldetésben is valami hasonló van
ZaJanga
ügyes gyerek vagyok mert már régen megvan a mod.... lol csak nem tettem be pff

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

az ajtóhoz való kulcsot egy küldetésben kapod meg. (Hagyd ki nyugodtan, majd ha megtalálod a megbízót odaadja a kulcsot)
ZaJanga
köszi

A dolog lényege, hogy szokatlan fogantyú van az ajtón ami lehetne akár valamiféle kulcslyuk, de semmi egyéb jelzés miként lehetne mûködtetni.

Az Orrery meg egy fizetõs mod részeként aktiválható. Kifizeted a 2 dolcsit, letöltöd a hivatalos modot és akkor már bemehetsz oda is. Majd ad egy küldetés, amit pár perc alatt meg lehet oldani, meg nagyon erõs jutalmat. Egyébként meg egy õsi dwemer gépezet van benn.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

ZaJanga
NA belefutottam én is a Malada nevû Elf romba ahol van egy ajtó amit nem tudok kinyitni ez jelenik meg ha szeretném nyitni:
"The block has a irregular gap in it which looks like it could be a keyhole of some kind, but there is no other sign of how to operate it."
Valaki le tudná fordítani annak nagyon köszi.
Vagy esetleg sikerült már behatolni valakinek?

Már végig vittem a fõ küldit.A mágus és Harcos küldiket stb de IC-be a mágus központban van egy ajto :Imperial Orrery ahová nem tudok bemenni.
Erre van valami küldi?
Ha szerepelt már kérdésként akkor bocsánat!

tibor16
köszi 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Az biztos, hogy mackó koma nem tudta lecsapni az általam idézett faded wraith-et. :-)
Bár azok a fránya, szinthez idomuló spéci medvék (Skingrad körül), amik bunda helyett fogakat veszítenek, azok sajna leverték még ezt a kedves kis szellemet is.
Más állatnak viszont még megsebezni sem sikerült õkelmét. Innen vettem a bátorságot, hogy a normal weapon resist szempontjából az állatok "fegyvereit" normálnak bélyegezzem.

CS@
Szerintem a shieldeknek és a páncéloknak 85AC -ig mindig van értelmük.
Konkrétan a ResistNormalWeapon –ra gondoltam azzal, hogy nincs sok értelme, de persze ez is csak szerintem.

CS@
Jó kérdés én még ezen nem is gondolkodtam, de, ahogy Saga írja ezek szerint õk is normalok.
Ezek szerint elméletileg egy ghost vagy bármilyen más normal fegyverrel nem sebezhetõ lény lenyomna egy macit vagy bármi ilyet.

??? 😄

thx

Az alaptulajdonságát már azzal is akadályoztad hogy bretonnak attronachot választottál <#hehe>

Egyébként ha attronach akkor absorbtiont a maximumra

tibor16
bocsi, de érdekelne a véleményetek (#23289) - sz'al ha attronach - breton - csatamágus vagyok, ami az absorpciót preferálja, akkor ugye jobb az absorpciót nyomni nekem is ruhába-páncélba és nem a shieldet???? - (mert akadályoznám az alaptulajdonságát - nemde?)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Sir Quno Jedi
Jaaaa, hogy sunyizni is van gyomrotok... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

De ügyesen ki is lehet õket játszani és akkor meg nem sok vizet zavarnak. Csak jól kell lopakodni.
A küldetés amúgy megcsinálható egy kardvágás nélkül is.

tibor16
nanemááár - most vagyok 18-as - de még bõszen köll kardozgatni. Viszont akkor késõbb a sima enchant shieldnek sincs értelme? - vagy egyáltalán a sima páncélnak?

Sir Quno Jedi
Lehgyél TE az archmágus, meg a harcos céh fõnöke, mire az megvan, röhögve taposod el az élõholtak seregeit, vagy éppen híven szolgálnak téged, ha arra szottyan kedved.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
Na ez az utolsó tolvajküldetés nem semmi hogy rohadna meg kb 50db csontváz,patkány,szellem,zombi vegyitve hegyekbe édes isten mire ezt megcsinálom ti már a Oblivion 8-al toljátok 😞

Next PC upgrade: 2022

ChevyG work
nem az állatok állatok minden hol

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Igen. még akkor is ha mérgeznének vagy betegséget okozna a támadásuk. Õk bizony sima fegyveresnek számítanak.

Az állatok (medve) normál fegyvernek számítanak?

Olyan is lesz amiben van hóesés? <#vigyor3>

Nekem egyszer sem volt bugos az a kuldi.
Megoltem a faszit, elvettem a buzoganyt, visszavittem a csajnak, siman el is fogadta.

PiszkosFred
1024ben nekem tökéletes, habár én kalandjátékokhoz, szerepjátékokhoz és menedzser szerû (vagyis tökölõs, nyugdíjas tempót kívánó) játékokhoz "kötõdök", így aztán nem verem az asztal, ha nem produkál 60-120fps-t egy-egy játék ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

wesker24
Egész jól megy nekem is 6600 Gt-m van !!! 1024x768 felbontás 32 bit Vsync on Distance effektek on Bloom effect egyedül az élsimitás van offon csak úgy simán az erdõben mászkálva megy 25-30 Fps-sel de ha már harc van akkor visszaesik 20-25 Fps-re !!!
A 6600 GT-n én is gondolkodtam.Azon hogy megy?
Ja,és még valami.Van egy idegesítõ bug a játékban.Egy tanyán egy bula arra kér,hogy hozzam vissza a férjétõl a nászajándékát,a ROCKSHATTER-t,ami egy mágikus buzogány.Na,én vissza is hoztam,de nem tudom neki odaadni.A férje hullájánál pedig mindig ott lesz a buzogány,így már 5 van nekem belõle.És nem tudom eladni,mert küldetés tárgy.
PiszkosFred
Hát memóriából minimum kellene a duplája 1gb, de a 2gb is erõsen ajánlott, a reccenéstelen futáshoz. Mindez egy gyors rendszervinyóval a swap miatt. Vkártyát passzolom, abból szerintem a csúcskategória kellene, 7800+, de ehhez nem értek, 6600gtvel is elvagyok ;]

grebber
Bentvagyok a palotában azzal semmi gond mert az ott lévõ örök rám se bagoznak.
Ugye ott az a nagy kör alaku terem kinti folyosot követve egy ajtóhoz érek elõtte egy õr lesem szarja hogy ottvagyok.Szépen csendben kinyitom az ajtót de lebukok azért mert az ajtó mögött kurva õr áll 😞

Next PC upgrade: 2022

off topic: milyen videókártya kéne, hogy az oblivion max grafikán menjen és mennyit kóstál egy ilyen jószág? vagy mit kéne fejlesztenem a gépemen, hogy szaggatás nélkül menjen? a gépem adatai: proci: amd 3200+ athlon 64; 512DDR ram; 256Mb geeforce fx5700. ha valaki tud ajánlani egy jobb videókártyát az szóljon!
PiszkosFred
Hát a TES játékok nagy része pont azért köti le a népeket 3-4 évig, mert a modok újabb és újabb élményeket biztosítanak. Érdemes õket kipróbálni. Természetesen elõször érdemes alapjátékban elmélyedni, és azt kiismerni, aztán el tudod döteni, hogy az adott változtatás kell e neked, avagy sem.

PiszkosFred
Pár haj alakzat lett fixálva, és az mystic elfek statjai változtak

Sir Quno Jedi
Akkor rakdd fel az elõzõt, az stabil és gyönyörû, ez még nincs teljesen letesztelve (bár nem hinném, hogy gondok lennének vele)

Skacok, jó ez a Natural Environment dolog? Nem bugzik? Én vhogy mindig kerültem egy játék moddolását, inkább az eredeti dologra vagyok kiváncsi, de most ezen filózom
CS@
Viszont ha ez a varázslat azt tudja, mint amit a neve mutat, tehát véd a normál fegyverek sebzése ellen, akkor nem is kár érte. Mert LVL20 környékétõl teljesen értelmetlenné válik, mivel innen rohamosan csökken a normal fegyverrel támadók száma, akik meg mégis ezzel jönnek azoknak meg már úgyis mindegy(kivéve goblinok).

Sir Quno Jedi
Intelligenciát, a willpower a manaregenrációhoz kell, többek közt.

CS@
Az intelligencia határozza meg, ha a stat képernyõn az adott stat felé viszed a kurzort akkor, elmondja mire milyen hatással van.

Mi változott a Ren packban 1.0 óta ?
bigapó
ahhoz, hogy több legyen a manapontom, mit is kell fejlesztenem? a willpower-t?

The Matrix has you...

Sajna ez a varázslat nincs a tanulhatóak között. Ezt csak lootként lehet megszerezni, másként nem megy. Készíteni nem lehet ilyen tárgyat.

PiszkosFred
Kijött a Natural Environment 2 ;] Még több és változatosabb idõjárás, évszakok, finomabban beállított fényviszonyok, stbstb.

Képek és letöltés link

És a Ren Mystic elf + beauty pack is frissült tegnap óta, 1.0ról 1.1re

innen leszedhetõ a friss verzió

tibor16
találtam olyan könnyûpáncélnak számító bõrzekét, ami resist normal weapon tulajdonsággal rendelkezik. - Van ilyen varázslat is? - mert ilyent is most láttam elõször. És ha van, akkor ruhára téve jobb lehet bármely páncélnál mert nem kell javítani.

Nem

Lehet olyan enchantolt páncélt csinálni, ami nem rongálódik, mert már unom öltöztetni Arianámat...?

http://www.kettlebelledzes.hu/

tibor16
Köszönöm a válaszokat - már azthittem valamit nem csináltam meg. Addig lenyomok 1-2 kaput 😊.
Tényleg, ha már itt tartok, kincstári attronach - breton - cstamágus vagyok. Sztem nekem az absorpciós tulajdonságok miatt nem a shield enchant hanem a további absorptions enchant a nyerõ??? - ez kérdés akar lenni. Nem raktam még semmit az Umbra páncélba (bár az is eleve páncél - tehát nemtom egyáltalán yóo-e?) Az Armorer meg a nehézpáncél fejlesztése miatt, (mivel eddig csak enchantolt ruhát hordtam, ezek a skillek nem nõttek) - most azt hordom.

Viszont ezekkel teleportálni is lehet 😊
A három típus egy-egy (állandó) mark/recall lehetõséget ad. Persze a tárgyakat magadnak kell elõállítanod, miután "bányásztál" (de szarul néz ki ez a szó) megfelelõ alapanyagot, és felfejlesztetted a képzettségedet.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

3-4 nap múlva gyere vissza. Addigra megtanácskozzák a továbbiakat.

Az elsõ feladat lenne ugye, hogy a spéci homokórát aktiválod, a palotában. Itt nem értem hogyan tudsz lebukni. Meglapulsz az árnyékban, vársz míg elmegy az õrjárat, rátapadsz a lefelé vezetõ ajtóra, kinyitod és osonsz tovább. Elkerülgeted az õrjáratokat (addig mozdulatlanul lapítasz egy árnyékos helyen). Majd óvatosan átmész a szükséges cucchoz és aktiválod. Majd utána kell kimenni a palotából és csatornákon át bemenni az elzárt részekre.

Nehéz a feladat, de közel sem lehetetlen. Én no magic szinten is megcsináltam. Igaz Master is volt a khajiitom lopakodása. Valami hihetetlen hangulatos kis küldetés.