41716
  • CS@
    Hello!
    Bár nem tőlem kérdezted, de szerintem Breton faj és Mage csillagjegy a legideálisabb, ha nem tévedek, akkor gondolom haxoror is ezt vagy valami hasonlót fog ajánlani.
  • zizz21
    köszi szépen! erre voltam kiváncsi! most már csak megkell várnom,míg "beszerzem" az oblit. :P talán holnap majd el is tom kezdeni,addig meg olvasgatoma HQ-t.
  • csgj
    azt hogyan kell???
  • Knox
    Szia!

látom, Te értesz a dolgokhoz. Kérdeznék, ha nem bánod:
    Csatamágus félét szeretnék összehozni, de nem tudom, hogy melyik csillagjegy, faj, kaszt lenne a legjobb. ooo-fent van.

Más: állatszelidítés (magad mellé állítás) lehetséges a játékban?
  • haxoror
    Beléphetsz mindegyikbe, nincs igazán követelmény sehol.
    Íjásznak a Thief-guild és a Dark Brotherhood az alap.
  • haxoror
    A wood elfet ajánlom de amúgy tökmindegy mert a végére mindegyik egyforma lesz, igazán csak az első pár szinten vannak különbségek.

Ha íjászt akarsz akkor az legyen csak íjász (legalább is eleinte) és ne keverd bele a kardozást mert akkor mindkét fegyverszkill csak lassan fog fejlődni.

Szerintem breton assassint indíts és csak az íjat használd amíg nem leszel benne elég jó (90+), szintlépésnél rakj mindig az agilityre és a speed-re.
    Ha már jó vagy íjásznak akkor kezdheted a kardot használni, innentől a strength-re is rakj pontokat.
  • haxoror
    imperial, breton, nord, redguard
  • zizz21
    és céh szempontjából melyik előnyősebb? gondolom a mágus nem annyira :P
  • Ron Ragm
    Imperial talán, de bármelyikből remek céllövőt lehet csinálni.
    Amúgy melyik a negyedik fajta? :)
  • zizz21
    mondjuk ez logikus :D :P
    és melyik fajta embert ajánlod(ijásznak :P)?
    köszi!
  • haxoror
    Emberből 4 fajta van.

A jó íjásznak az íjászatot kell fejlesztenie.
    A kardozáshoz meg a kardozást kell fejleszteni.

Agilityre mindig rakj szintlépésnél.
  • haxoror
    És aktiváltad is?
  • csgj
    tud valaki írni nekem olyan modot, ami cool női páncélt, vagy ruhát tartalmaz? mert a white rose armor nem akar működni... átmásoltam, de nem találom sehol...pedig elvileg a Best defense-ben kéne lennie
  • zizz21
    sziasztok! Most fogom elkezdeni az oblit és szeretnék kérni pár tippet vagy tanácsot! Ijász szeretbék lenni,sztem ember.Ezzel kapcsolatban kéne a segítség.Mit érdemes fejleszteni egy jó ijásznak?? Igazából olyan karaktert szeretnék,mint amilyen aragorn v faramir a LotR-ben.Amólyan vándor féle,aki elsősorban ijal bánik jól de nem jön zavarba a hosszúkardtól sem!!
    Előre is köszönöm a válaszokat!!!
  • Nuxa
    És tudtok mondani legalább egy ilyen helyet?
  • ollie
    10 dolcsit megér nekem.
  • ollie
    Ja. a 9200 csak dx8-as kari, ha el is indul, hihetetlenül lassu lesz.
  • Jacky
    Vki keresett anno shadowbanish piakat. Fort Dirich-ben is van ketto, Skingradtol eszaknyugatra, az S betu also kunkorjatol felfele.
  • SaGa Jr
    Alapból sehol. Ha tagja vagy a tolvajok céhének, akkor majd andak címet pár orgazáról, akiknél elpasszolható az ilyen lopott áru.
  • Nuxa
    A lopott cuccokat hol is lehet eladni?
  • lee56
    waó, 27ezer hsz, ezt biztos nem fogom átolvasni
  • Hoz_Hun
    Mát az sem kizárt. Hehehe
    Masszív bűnöző a srác.
  • PiszkosFred
    11.000 bountyval mar lehet hogy Kill on Sight effektus van ;]
  • serito
    Nekm nem kell, hogy erős legyek mert mindenkit lesből támadok meg úgy, hogy azt más észre sem veszi. Így egyenként egy egész sereget is likvidálhatok mire feleszmélnek mindenki az eliziumban kergeti a pillangókat.
  • Bugz
    Asszem a májusi ati control panel van fenn.
    Amugy 9200-m van.
  • koschwarz
    de mire a harcosommal kimaxolom a strenght-et, endurance-t (és az agility-re adom mindig a maradékot-általában arra is plusz 5-öt), addigra magas agility-vel és magas sneak és security skillel fogok rendelkezni, úgyhogy mire a tolvaj-céhbe belépek, profi tolvaj leszek. arról nem is beszélve, hogy egyben erős harcos is
  • serito
    Én pontosan ezért választottam a tolvaj/assassin karaktert!!!!
    Gold és csak betörni kell hozzá.... ez ám az igazi.
  • koschwarz
    érdekes, én még nem jutottam el odáig, hogy a tolvaj céh tagja legyek, sőt, nem is loptam, először le akarom tudni a fighters guild küldijeit, de tegnap csak úgy viccből betörtem egy házba, kinyitottam a ládákat, egy halom aranyat bezsebeltem (egyéb cuccokkal még nem törődök), és azt kell hogy mondjam, jól esett
  • Hoz_Hun
    Nem kell tolvajnak lenni, hogy a Céh tagja legyél. Bekerülni bár körülményes, de nem nehéz. Fizess le egy hajléktalant az elmondja hogy kerülhetsz be a Céhbe. Onnantól egy feladatot kell teljesítened és már tag is vagy.
  • Hoz_Hun
    Na először is a bűnöd nem fog elévülni. Ergó arra hiába vársz, hogy "elfelejtenek", sőt ország szerte ismernek a körözvény miatt, így mindenhol üldöz az őrség.
    Három lehetőséged van alapvetően: 1. tovább menekülsz 2. feladod magad és kifizeted a birságot (lopot cuccokat elkobozzák) 3. feladod magad és leülöd (a lopott cuccokat ez esetben is elkobozzák, +a börtön évek miatt veszítesz a kondíciódból).

Van egy alternatív lehetőség, de ehhez tagja kell hogy legyél a Tolvaj Céhnek. Ha tagja vagy akkor tud ki Armand Christopher (ő vett fel a Céhbe) és ő a körözvény feléért elsikálja a dolgot és természetessen a lopott cuccaidat is megtarthatod. Sőt Armand ajánl orgazdát is.
  • Nuxa
    Sajnos nem tolvaj vagyok, na mind1, inkább megölök mindenkit
  • serito
    Mi a konfigod?
  • koschwarz
    én mondtam: egy erősebb konfig kell.
  • serito
    VGA Driver????
  • koschwarz
    ha a tolvaj céh tagja vagy már, akkor ott bizonyos személyek a vérdíj felének megfelelő összeg ellenében elsikálják a gázos ügyeidet...
  • serito
    Az egyik orgazda ad a legtöbbet 1500 gold azt hiszem Elven garden-ben van éjszakánként, bár nálam mióta én vagyok a Thief Guild Master mindíg a Gray Fox házában (amit nekem adott) eszi a "rosseb". Valamalyik városban is találkoztam már olyan kereskedővel akinél 1500 Gold volt a felső limit de már nem tudom hol.(?)
  • Bugz
    Na vki!
    Léccives segitsen!
    Minden fehér a játékban...
    Leszedtem az oldblivion-t de nem tom mit h kell ott csinálni me nem igazán megy az angol.
    Szal plz help
  • Nuxa
    "feléért megoldják neked a problémádat"? ezt hogy érted?
  • serito
    Ha tolvaj vagy a feléért megoldják neked a problémádat. Vagy minden katonát kivégzel!
  • Nuxa
    Háj! Hogyan tudom lerázni a katonákat? A vérdíjjam már 11000 arany, lehet, hogy ezért nem segít semmi; átöltözök másik ruhába, alszok egy pár órát, elmegyek más városokba, semmi haszna nincs a katonákkal szemben, egyből leállítnak, hogy vigyenek a börtönbe. Help!