The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sipocz
Ha a #23728-ra tudnátok vmit akkor az jó lenne, mert ha a "reload"-okat gyorsabbá teszi a speed akkor nyomakodnék abban az irányban is (a heavy armor most lenne 100 és ha fontos a sebesség a térbeli mozgáson kívül is olykor átnéznék a light armor szekcióba mert futni az megy, de ez a "bakkecske stílus" nekem nem tetszik-már ami az acrobatica fejlesztés eszköze lenne😊)

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

CS@
SkillBook esetén nem emlékszem ilyenre.
Erre inkább, olyankor van esély, ha NPCktõl kapsz ajándék skilleket.

mi van veled ember?
CS@
Mivel az egyik kedvenc dolgom a ReflectDamage szerintem megéri.
Nyomj be vagy 10 CheapWinet egyszerre, ha szól, hogy többet nem ihatsz akkor kilépsz az inventoryból egy pillanatra és máris vedelhetsz tovább.

Sipocz
Népek! hogy a pcs-be feleljek meg a Namira nevü deadranak? Benyomattam a karival egy ampulla olcsó bort mert a készen kapható nyomikból ez viszi le leglátványosabban a perso-t és asszondja a dögvész papja, hogy még mindig nem elég csúnya a karakter, namost akkor direkte "demageljem self a perso-t" , vagymi? Egyáltalán megéri veszkõdni vele mert legutóbb éppen Clavicusakárkitõl csíptem egy maszkot ami meg úgy néz ki mint a háborúságosnyomorúságosizé (szval ronda 1000-vel) és a röhej hogy épp a perso-t emeli😊))!

sziasztok!
Halványan rémlik, hogy valaki említette, hogy skill book-ból történt tanulás után "beragadt" az adott skil, nem fejlõdött tovább?
Van ilyen bug? És ha igen, hol?
Köszi
tibor16
off:
Nekem nem a személy ellen van kifogásom, és nem is akarok bolhából elefántot csinálni. Voltam vmikor Battlefield klántag, akkor volt szerencsém tíz év körüli leány harcossal megismerkedni a neten és tudott normálisan viselkedni a fórumon. Sõtt igen csak nagyon yoól játszott. De számtalan ellenpélda van és már marhára elegem van abból, hogy ezeket olvasgassam. Ha beüti a fejét az óvoda valahova, menekülni szoktam. Csak most ezzel játszom éjjel nappal és nem mind1 tudok-e kommunikálni. Különben is tele van a tököm azzal, hogy az ilyesmit kerülgetek az életben is. Igenis tessék egy közösség szabályai szerint viselkedni, és ne a közösség vegye át az óvoda stílusát. Inkább az az általános, hogy más fórumon legfeljebb 1 napig csicsereg ezen a szinten vki, aztán kénytelen a szabályokat betartani. Amúgy meg abszolúte nem érdekel hány éves, ha normálisan és normálisakat kérdez. Nem pedig rezeg itt ezerrel...
On

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Sipocz
Hahó!
A "speed" stat. itt a gamában csak a mozgás sebességére hat vagy a "reload"-okra is (pl. fegyverforgatás, blokkolás, kitérés....)?

Huh, biztos kimaradt valami az életembõl... még most sem vágom mi az.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tudod te azt. Abban vannak a muszájpulcsit rád erõltetõ kedves megtermett emberek, akik utána visznek a sárga házba (elmegyógy). :-)

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Nekem úgy rémlik, mintha ott elvárás lett volna, hogy legyek 15. szintû, mert addig nem adja oda a questet. Csodálkoztam is, hogy a fõszálban van egy ilyen elvárás azon a ponton.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mi az a fehér "ótót"??

Hehe. Ugorj le. 😊

Why so serious?

PiszkosFred
Vannak dolgok, amelyek meghaladják az ember képességeit ;] Félek, hogy normális válaszok ellenére sincs tisztában az alapvetõ dolgokkal, akár az internetes viselkedés, akár a játék irányítását illetõen. Mindkettõ szerencsére korrigálható, és talán lesz valaki olyan türelmes, hogy segít neki, és a helyes útra tereli. Sajnálatos, de galád és önzõ módon nem én leszek ez az ember, az én idegrendszerem már bemondta az unalmasat. Megtanultam szelektíve olvasni, csak a nikket nézem, és csak utána a kommentet ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Futni, ha meglátsz közeledni egy szép nagy fehér "ótót", benne mosolygós emberkékkel 😄

Ez a mondat egyébként lehetne úgy az egész SG mottója ;] Lehet meg kellene venni a kopirájt dolgokat az illetõtõl, aki anno ellõtte... Ki tudja, még sokat érhet.

Ron Ragm
állok egy hídon elõttem mögöttem vár van mit kell csinálni??????????????????

😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ez így van de értelmes kérdéseket kell feltenni nem teleszemetelni a fórumot ilyen "van elõttem egy egyenes folyosó, merre menjek" stílusú marhaságokkal.

Why so serious?

watto
ne szivasd már...arra is van a fórum hogyha vmit nem tudsz meg tudd kérdezni!

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

tibor16
ezt a kis taknyot nyomja már kívûlre vki, nem fogok flémelni vele, biztos nem tudsz semmit sem csinálni?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

watto
tibor 16 kispajtás, be lehet fogni...nem vok olyan bunkó hogy nem válaszolok.

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Elnézést, a használat gombbal. De fogadjunk azt se próbáltad mert különben nem kérdezgetnél.

Why so serious?

CS@
Csináltam egy Invisibility touch 30sec -es spellt a lovamnak.
Nem tudom, hogy a SaddleBag miatt van e, de elég érdekes dolgokat produkál.
Ha felszállok a láthatatlan lóra, akkor elõször eltûnök, aztán meg nem jelenek meg soha többet.
Viszont a touchos WaterWalking frankó lett, hasít a paci, mint egy motorcsónak <#vigyor1>

Próbáltál rákattintani a shrine-ra? Bal egérgombbal kell. Ugye tudod melyik az?

Why so serious?

PiszkosFred
Szerencséd hogy nincs házigazda itt, mert asszem sok melója lenne miattad.

Szótár + ABC ismerete (ált.isk. I osztály) = tökéletes megoldás

ssdd
jajj de nagy vki?ha ennyire pro vagy írjad meg a választ

Kezd átmenni a topic óvodába

ssdd
mégse csinál semmit.ott vok 6 ra de semmi

CS@
nem

ssdd
az megvan de kell más is nem??

CS@
JÁÁÁááJ állj má le wazz!
Ha ennyire nem megy akkor menj el a boltba aztán vegyél GlowDustot pénzért.

ssdd
melyik key?

ssdd
HALI!!!VALAKI NEM TUDJa HOGY OTT MIT KELL CSINÁLNI AMIKOR EGY SZOBORNAK KELL FELÁLDOZNI VALAMIT, DE MIT ???!!azt olvastem hogy "utána mearadó világító port magunkhoz vesszük"de hogy?

ssdd
valaki aki ismeri a küldit plz

CS@
THX! Ezt most kivételesen nem a házak miatt, hanem a gömb miatt linkeltem.

tibor16
watto kispajtás, fogd már vissza magad, mer a tököm is kezd tele lenni, hogy teleszemeteled a fórumot. Jóformán csak a az "aha" meg "ok" meg ehez hasonló sz@rságodat kell olvasgatni. Legalább értelmesen szólnál hozzá...

tibor16
gratulálok, jó ötlet ez a könyv dolog (lehet volt már de nekem még új) Házat meg már nem akarok többet venni... de jól néz ki

ssdd
watto
ok

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

ssdd
felvettem belõle azt a szart de kell a világító por van msn ed?ha akarod megadom és akkor jobb duálni.

watto
és ott kattints arra amit fel akarsz venni...

ssdd
de akkor csak belelép

watto
space

ssdd
akkor se ha ráviszem a célkeresztet.

ssdd
a controlsba asszem T van de nem megy nagyon kezdõ vagyok.<#szomoru1>

Kmarha
<#banplz>

talán úgy hogy felveszed?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ssdd
azt olvastem hogy "utána mearadó világító port magunkhoz vesszük"de hogy?

ssdd
Nem parádézok jó?de kétsegbe estem zuhantam meg minden jo?

reggel 6 kor kell mátadni,de hq t olvassd már el,ha az alapokkal van problémád,igy csak feleslegesen bénázol,és nem csoda ha senki sem válaszol,ha parádézol
Kmarha
www.google.co.hu

oda ird be: netetiket

Aztán olvasgassál. Tudom, én meg bunkó <#lama>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
talán ha nem kiabálnál valaki még hajlandó is lenne válaszolni rá