The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ha berakom a Wizards Tower-t akkor tudok ottis simán entchantolni??

Next PC upgrade: 2022

watto
ok

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

DonnieBrasco
Csak a legközelebbi (?) istállóig megy el, ott megtalálhatod.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Velük nem találkoztam... Biztos azért, mert éjszaka mentem... De nem maradtam ott sokáig...

http://www.kettlebelledzes.hu/

watto
igen vettem is de ha alszók, vagy leszállok róla elmegy...

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

PiszkosFred
Van lenn fortify security, meg egyéb fortify "tolvaj skilles" spelleket árusító árus.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

CS@
De a fõszál elején kaphatsz egyet ingyen is, amikor az amulettet leadod.

CS@
A válasz meglepõ lesz: Lovat az összes istállóban vásárolhatsz kivéve a fõvárost. Különbözõ árért más, más képességekkel. Ajánlanám ezt .

Pedig szerintem nem lett volna nehéz olyan szintû hajós küldiket berakni, mint az , amikor velem együtt lopják el a hajót... Csak itt most pl két hajó lenne egymás mellett, és át kéne menni kirabolni... Nem vártam GTA SA szintû hajós küldiket, de azért ennél többet... 6-7 csonti, meg 5-6 e arany... ennyi. Egy barlangban több pénzt találok. A beígért új karakterektõl is csak a híreket kérdezhetem... 1 új figura van, egy új mester, aki a beszédkészségemet fejleszti. Persze a kalózok mind retorikát tanultak az egyetemen... Ez jellemzõ... A 45 új itemet sem találom meg a 15 új varázslatot se...(bár ez lehet az én hibám) Az meg a hab a tortán, hogy a kalózcsaj, akitõl a legénységem vettem, már híreket se tud mondani... Ráklikk és csak a tekerõs játék érhetõ el. lol viszont van egy láda amin lehet gyakorolni a zárnyitást! (very hard zár és mindig újrakezdi... tápolósok(k)nak)

DonnieBrasco
Olvasd el a kézikönyvet! <#mf2>
Tibor16, ezzel a 2., 3. körrel igazad lehet 😊

Én nemtom melyikbe tartozom, a megjelenés óta megvan az Oblivion, a karakterem 26. szintû de jellemzõ módon sehol se tartok semmiben (nemhogy fõküldi, de guildek se...). Mindez 48 óra játék után. Jóóóóóó sokáig kiélvezem a játékot az tuti 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

watto
Lovat lehet venni ami nem megy el ha alszok?és ha igen hol?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

PiszkosFred
Sehol. Egy vicc az egész mod, és akkor még finoman fogalmaztam. Ashley Cheng meg bekaphatja, jól felültetett vele mindenki, amikor áradozott az E3on errõl. Node hiába, más szemmel látja a világot, az már biztos.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Na megcsináltam a The Thieves Den-t... Kb 5 perc volt... "Baromira megéri"...
5-6 e aranyért szereztem egy legénységet, vártam, hogy kifutunk a tengerre és végre jön a csata... Bár gyanus volt, hogy hajó nagyon be van építve...Erre elrohant az összes emberem az ajtón keresztül, 1 hét mulva jöttek vissza 2e arannyal... Ezt a "jó mókát" hetente megismételhetem... Bár lehet, hogy én vagyok a béna, de nem értem, hogy hol itt a beigért "ezúttal kissé komolyabb tartalom" ???

Sir Quno Jedi
Nos tegnap rittyentettem egy SATA1 RAID0-ás tömb-öt az Oblivion alá. Lényegében jócskán megtáltosodott. Az egy dolog, hogy a töltési idõk csökkentek (de ugye azok nem csak HDD függõek), viszont menet közben terepen az Obli akármit csinálsz, idõnként hozzábrüszmékel a drájvokhoz ÉS itt lehet a lényeges különbséget felfedezni, mivel sokkal kevésbé riccan be, avagy áll meg a gamma, köszönhetõen a RAID0 dupla sebességének. Így már majdhogynem folyamatosan lehet mászkálni terepen, természetesen nem árt hozzá még így sem a sok RAM, de ez már istenes.

A Nero tesztje szerint már 100MB/s felett megy a tömb sebessége és ez bizony duplája, mint amit egy átlagos SATA drájvból ki lehet hozni...

Mi kell ehhez:
1 db 2port/2channel SATA RAID kártya (hogy inkább hardware-bõl RAID-ezzen) = 4000HUF (ez a kommersz gagyi Silicon chip-esek alsó ára)
2 db 80GB SATA HDD = 2*10500HUF (mondjuk Seagate öt év garival)
SATA kábelek és tápkábelek

Érdemes akár SATA2-es drájvokat venni (én is azt tettem) a késõbbeikre, illetve SATA2-es RAID karit (én ezt most kihagytam). Vigyázzunk, hogy PCI-os, avagy PCI express-es karit veszünk-e, az alaplapunktól függõen!

Ez így 25000HUF nettóból kijön és cserében az OBLI, de sok minden más is kap egy plusz löketet. Ja és ne felejtsük el a gyakori töredezettségementesítést!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tibor16
A srác az adatai alapján 14 év körüli. Sztem elkezdõdött a második kör, ami a játékosokat illeti. ilyenkor jönnek azok az emberek akik hallották, hogy yoó a játék, de inkább csak ide tévednek de nem figyelték a kiadást, az elsõ megjelenést. Általában kapják a gammát, mindenevõk és ezért semmiben nincsenek otthon - ergo sok a kérdés. Eddigi tapasztalataim szerint ekkor isszonyaaat hülye kérdések jönnek. Aztán eltelik még egy pár hét esetleg hónap is és akkor megjelenik a 3. kör. Azok akik kivárnak vagy legalábbis félreteszik a játékot vagy talonban tartják mert éppen ezerrel nyomulnak vmivel. Õk a megszállott játékosok ujjabb köre. (kifejezetten saját tapasztalat amit írtam és remélem senkit nem bántottam meg vele és persze mint minden általánosítás - imitt-amott sántít is)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

ChevyG work
jo, legyen néni😄

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Ember olvassad el a quest logot. Illetve olvasd el mirõl szzónokol. Akkor elmondja mikor megy veled.
A nyil meg ott terpeszkedik a térképeden és az inránytûdön. Kiválasztasz egy feladatot, az aktív lesz és máris mutatja a végrehajtás helyét a játék. Hogy még gondolkodni vagy felfedezni se kelljen.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Hehh..eznekem is problémás küldi volt 😄 Még egy közeli nekromantákka töltött templomot is kipucoltam, annyira nem találtam a kart 😄

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

watto
????

OMG<#idiota><#idiota>

watto
hol lehet lovat vásárolni?

watto
de nemtom megkérni.tudom hogy beszélni kell vele.mlyen nyilat?

ati2002
Éjszakánként aludj. 😄

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Kérd meg rá.
Kövesd a nyilat.
Téged követ.

watto
Mit csináljak hogy Uriel fia velemjüjjön?
És hova kell vinni?
És magától megy vagy vezetni kell?

Sanyix
Hát venni kell 4 db geforce 7900gt-t, vagy ati 4db x1900XTX-et hozzá valami quad sli-s/crossfire-s alaplapot dualprocifoglalatos alaplapot, 2 db athlon X2 4800+-t, 4 giga 667 mhz-s ddr2-t. Egy ilyen gépen egész jól mehet fullon 😄DDDD csak pármillióba kerül 😄DD

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sracok, nektek a Tladytest leanyzoja "mukodik"..?! En szepen felraktam, meg is talaltam a
megadott IC-i boltban, de ha beszelek vele, csak ennyit mond..: "Whats a girl got to do get
some atention around here".. Olykor meg feliratban kozli, hogy 5. szintu, aztan kesz.. A
kepernyon ezutan megjelenik a parbeszed kepernyo kilepoikonja, semmi mas.. Nem kovet,
szepen all tovabb a bolt kozepen, barmit is csinalok.. Szegeny egyelore csak ennyit tud, vagy
belefutottam valami hibaba, illetve valami specko aktivizalo modszere van..?!
ANB_Gabby_Comp viszont mukodik.. Csak alacsony a szintje az enyemhez kepest, ez nem
ugrott az en szintemre, mint Ariana, es a masik MOD-os fickok... Es a targyatadashoz is kulon
MOD kell neki.. Viszont nem fut el, par csapas utan elkabul, aztan mire leverem az ellent magam,
szepen felkel, es biztatoan ram mosolyog..😉) Ez is szabadon tulterhelheto, elviszi egy legios
ezred osszes panceljan a batyujaban..😉) A MOD-ok forrasa..: http://ghostryder.net/index.html
Ha valakit erdekel, es meg nem talalta meg, akkor letezik unikornis MOD-is, en egy feheren
vagtazok ide-oda.. Apropo, honnet lehet letolteni a lovakra malhazskot aplikalo MOD-ot..?
Eddig nem talaltam meg..

Na figyuzzatok!A játék majdnem max!!!grafikán megy.De amikor este van,és egy rakás fáklya és fényforrás van körülöttem,ill.este olyan varázslatot csinálok ami fényt bocsájt ki,akkor durván beszaggat.Mit kellene csinálnom\fejlesztenem a gépemen,hogy ne szaggason a fentieknél?A segítséget elõre is köszi!
Emlékszem, asszem nõtt is az acrobaticsom annyiszor ugráltam körbe a romot mire rájöttem hogy mást kéne keresni <#idiota>

Láss is, ne csak nézz. A kaputól jobbra, a váron kívül, van egy elfordítható kar, ami egy kõtömbbõl emelkedik ki. Ez egy T alakú forgatható kar. Erre rátenyerelsz és nyitva is az ajtó.

Sanyix
Van egy küldetés, hogy bravilban valami A-val kezdõdõ nevû egyént kell megkeresni, aki egy ideje eltûnt. Egy orkhoz kell mennni, aki azt mondja hogy szerezzek meg neki egy baltát/fejszét, ami egy erõdromban van egy szigeten braviltól keletre. Mondja, hogy menjek le a csónakhoz, az elvisz oda. Na most ott vagyok, 8 szor körbejártam, és csak egy kapu van, arra meg azt írja, hogy máshonnan lehet kinyitni. Körbe is úszkáltam a környezõ zátonyokat, de semmi használhatót nem találtam. Hogy kell bejutni a romba? oblivion hq-n sincs errõl a küldetésrõl szó.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

tibor16
Vettem 1 fekete lovat, Poweroltam (ez eltartott 1 ideig amíg rájöttem) és Brumában körbementem - yoól néztünk ki. Nem támadott meg senki, úgyhogy használni fogom. Az meg nagyon yoó hogy a bolt elé lehet idéztetni (ezexerint) felpakolva is meg hogy nem lábatlankodik amíg nem kell. Szóval hurrá ... - köszi a segítséget 😊 Gondolom, hogy ha megtámadja pl a barnamaci ezzel a modal nem lehet utasítani pl hogy maradjon távol vagy vigyázzon magára....? legalábbis semmit nem találtam ami erre utalna.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Sir Quno Jedi
NÉNIHEZ!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sipocz
Végy anvili vagy cheydinhalli pacit azok jó sokat tudnak cepelni!! Persze a gyûrû jö mindegyikhez amelyeket "mark"-oltal a powerrel, nekem az elõzõ karival csupán az volt a baj hogy a kolostori ló mindig hazament és nem hatott rá a távolság miatt a gyûrû hívó szava.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

tibor16
köszi, akkor már értem - muszáj leszek egy másik lovat venni. Ha megvan a gyûrû az yoó lesz a korábban kapotthoz is?

Sipocz
Hát igaz ami... a Beth. nem sokat bajlódott a plezsörrel😊! Mindig csak légy résen, akárki megtámadhat, meg hû meg júj. Szóval az út mentén pl. lehetne egy marauder kisjány aki nem dáj-dáj-t kiabálna hanem incselkedhetne hogy azszondja: Ha elkapsz hát meb...hatsz és ha elkaplak megb...lak!😊)) szóval nem a HP lenne a legfontosabb hanem a fatique😊))!

ChevyG work

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
<#hamm>

na asszem most már télleg megfogom a kis kezed és megyünk szépen a doktorbácsihoz<#nevetes1><#nevetes1>

Igazad van, bocsi... Csak az a baj, hogy Arianával össz 3 dolgot lehet megbeszélni, és ez egy idõ után unalmas lesz... És már nem kötõdöm hozzá, mint az elején...Ha jobban ki lenne dolgozva, mint a baldurs gate 2-ben, akkor más lenne... Ott a kapcsolatoknak külön sztorija volt.

Sir Quno Jedi
Én mondjuk virágszedõ nimfákat idéznék és az ellenség szájtátva taglózódna le a gyönyörûségtõl... 😄DD

Sipocz
Kár hogy nincs summon animal sorozat, sokkal aranyosabb lenne ha megidézhetnék egy mackót vagy egy vadkant (bár ez még messze lenne a Micimackós+Malackás rózsszinü álmodozástól) mint mondjuk egy zombi vagy csonti.

Sir Quno Jedi
A summonok szörnyek/élõholtak/szellemek/démonok, úgyhogy nem kár értük, bele a sûrûjébe. No persze ha teszemazt unikornisokat lehetne idézni, az más, rájuk vigyázni kell!

Sipocz
Korrekt, a tiszteletem a Tied! (a testõr hasonlat inkább a dumas-i 3 testõrös felelõségvállalásról szólt, sõt én úgy vagyok a kisérõimmel a szerepjátékokban hogy inkább én védem õket, pl. ha van familiárisom elbocsájtom ha nagyon megsebesül vagy ha van animal companion akkor visszahívom a sûrûjébõl, talán a summon a kivétel, de az az én olvasatomban nem társ csak ideiglenes segítõ!)

Sipocz
A callsteed gyûrûjét és két kispowerját a vásárolt lovaddal együtt kapod meg, a nyeregtáska az egy másik mod a kettõ nem helyetesíti vagy tartalmazza egymást.

tibor16
sziasztok - leszedtem a Callsteed 3.0 modot, - oszt nem jelenik meg nekem a gyûrû meg a 2 spell sem. Ezeknek automatikusan betöltéskor az inventoryba kellene kerülni - nem? Most nekem az apátság lova van, az nem yóóó? - ehhez kéne vennem 1 másikat? vagy mi? Ez a mod önmaga adja a lótáskát is vagy ahhoz meg köll az Saddle Bags mod? - elöre is köszi a válaszokat

Sir Quno Jedi
Ariana társ, nem málhásló, vagy testõr. Úgy vannak a karimmal, mint Xena és Gabby...

Sipocz
Naná! más dolog egy picsi-pacsi kis futkározás és megint más málhásnak tartani a kisérõt (mondjuk az én maradi és normálatlan nézetim szerint is a kisérõ a társam aki akkor ott velem van,volt,lesz ((a nemkívánt törlendõ)), olyan ez mint a 3 testõr😊)!

Sir Quno Jedi
Én adtam rá feather cumókat, nem rakok rá terhelést szinte egyáltalán, van rajta ugye athletics gyûrû is, szal. azzal gyorsabban üget mint egy sima ló! 😄 Így mindég utolér a drága, ha néha túlgyorsulom a fényhatárt, akkor is....

Sipocz
A nõk sorsa😞(!

Én Arianat használom málhásnak, õ alapbõl mindenhova elkísér és túlterhelhetõ...