The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GoKu x
amugy én úgy gondoltam a hangbeállitást h a game menûjében próbálkozzak, de ott csak hangerõszabályzok voltak és ráhagytam utána. nah mind1 mostmár jó az a lényeg és thx a multkorié ha véletlen nem mondtam volna<#vigyor2>

GoKu x
sry h lusta voltam visszaolvasni. remélem azért nem okoztam senkinek kellemetlenséget <#smile>

Crokin
#24735-ben ezzel kezdtem, de mindegy...

Repatarurgyán

EmThor
köszi! a játék amúgy.. hm szóval a morrowind-el jáccottam, végül is nem volt rossz (inkább a d&d, stb, szóval "másfajta" világokat kedvelek), de annyira összetett ez a játék és annyi mindent lehet csinálni, hogy még 😊 meg szép is 😊 hdr rulz 😊

koschwarz
én már rég leszedtem az ffdshow...

ajánlom a VLC playert, mindent sikerült lejátszanom vele eddig, és nem kell egy ilyen kecseg kodekpakk hozzá.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

mi a pontos cime a kiegészitõnek??
Elolvastad te mirõl szövegelt az öreg? Azt mondta, bármit kivehetsz a ládájából! Abból amit kinyit neked. Semmi mást nem vehetsz el. Amúgy meg beszélj a másik két szerzetessel is és majd õk is adnak pár dolgot (az egyik könyveket, a másik lovat, de csak az õ lovát viheted el).

A szintlépés meg nem a gyilkolástól függ. De erre szerintem már rájöttél. Vannak fõ skilljeid és ha azokban fejlõdsz akkor lépsz majd szintet is. Ehhz majd ágyban szunnyantani kell egyet és máris szintet léptél. Ha egy skillt használsz (úgy ahogy kell, nem csak úgy üresben), az fejlõdik idõvel.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

GoKu x
thx thx. erre nem gondoltam volna soha. kicsit mintha dadogna a hang de nekem jó így is, meg hát annyira nem is zavaró. 1hónapot meg kibirok így mert új hangkártya lessz benne az meg majd vszinû megoldja a problémát. Még1x Thx.

Gladiator
aszittem õ ot a fõmufti, végülis a telek ura, vagy mitom én ki. gondoltam a ló is az övé.

EmThor
bezáráskor 600 kis ffdshow ikon volt a jobb alsó sarokban az óra mellett... minnyá csekkolom 😉 <#eljen> <#worship>

CS@
Az a lényeg, hogy mûködjön <#eljen>

EmThor
bazze ffdshow lesz az, thx faq 😊

EmThor
kidob desktopra, hibaüzenet küldése, de alt tab másik ablakba még hallom hogy megy a gém de nem enged vissza... tehát hibaüzenet küldése, kattok a mégsére és bezárja a gémet.

CS@
Kicsit bõvebben, hogy fagy meg/ki? CTD? Állókép? RestartSTB?

CS@
Ja lehet nem ártana jobban odafigyelni, rögtön meg is jegyezném, hogy amikor az alsó szinten lévõ hapsi azt mondja, hogy elviheted a lovát, akkor az nem azt fogja jelenteni, hogy a birodalomban bárkiét elviheted, hanem csak azt az egyet amire engedélyt kaptál.

EmThor
help

játék elején, vennénk vissza kvatch várát, ezért az északi õrtoronyból kell alul bemenni és feljönni a várudvaron, ahol kinyitom a kaput a kint váró õröknek.

helyzet viszont, hogy a srác kinyitja az õrtorony lejáratát, lemegyek, feljövök, betölt és kifagy. 2.szor is. tipp? THX

Bucser
vedd ki a hardveres gyorsítást

start menu -> futtatás -> dxdiag -> hang -> hardveres gyorsítás csúszka-t teljesen lehúzod... ilyenkor ez mûködni szokott.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

GoKu x
emberek rájöttem mi volt a baja a gamenak. sz*r a hangkártyám és ez lefogta a gamet, most már birok vele játszani normálisan csak hang nélkül mert azt le kellet lõni. Ilyet hallotatok már?

Bucser
talán csaka user az elcseszett?? azt mondta hogy a házból vihetsz amit akarsz.. a lovon nem véletlenül van nagy piros patkó, hogy ne lopd el!!!

Ez nem a GTA hogy azt viszel el amit akarsz és még meg is dícsérnek érte...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

dunga
Hehe, azt én is besz*ptam, de amugy, ha elmented ott és visszatöltöd, lehet jó lesz.. nem biztos!

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Gladiator
hát ez eléggé egy elcseszett játék. amikor megérkezünk jauffrehoz, vagy kihez, akkor azt mondja, hogy nincs sok mindene, de akármi kell, elvihetem. ok, elvittem a lovát. erre msot bezártam az elsõ kaput, épp mennénk brumába 3an, erre az egyik hídnál megállít a katona, hogy loptam. nincs pénzem, börtönbe nem akarok menni, hát megtámadom. erre megtámad martin meg a másik is. ok bocsánatot kérek, megyek börtönbe. elvisznek a brumai börtönbe, onnan kijövök ,viszont már senki sincs ott ahol a végigjátszás szerint lennia kéne, az egész storyline felbomlott. úgyhogy most kereshetek egy elmentést. baromi jó...

dunga
Ebben a Fingers of the Mountain küldetésben, ha megszereztem a varázslatot a szoborból, akkor hogy tudom elnyerni a céh ajénlólevelét? Mert a könyvet elcseszte Earana... Hm??

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Gladiator
találtam végigjátszást, mind1

Gladiator
nos. megtaláltam, bár kétségtelen, elég jól el volt dugva😄 fene se gondolta volna, hogy tabot kell nyomni (na jó, erre még gondoltam), de utána meg kattintsak az életcsíkomra vagy mire.
új kérdés: hog ylehet fejlõdni? mert azt látom, hogy 1-es szintû vagyok, de már egy csomó mindenkit megöltem. vagy itt nem így megy? amúgy most éppen kvach várában vagyok, kint a katona mondta, hogy menjek be megkeresni vmi katonákat. jó irányba megyek, vagy inkább az imperial citybe kellett volna mennem?

Megnézed melyik billentyûre lett konfigurálva a map és akkor máris látod. De azt hiszem a Tab lesz az. A fast travel meg a nagy térképen mûködik (mikor látod Cyrodiil térképének egy jókora részét). Ha ekkor ráböksz egy olyan helyre ahol már jártál vagy valamelyik nagyváros kocsmájára, akkor felteszi neked a kérdést, hogy oda akarsz utazni vagy sem. Igen esetén odavisz. De csak szabad téren mûködik (nem lehetsz épületben/barlangban/stb), nem lehet körülötted támadó, nem lehetsz mérgezett és nem sebzõdhetsz amikor ezt használni szeretnéd.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

berczy
Megmondom neked, azért, mert még nem kezdtem el játszani és szeretném belõni a agrafikát, hogy fasza legyen. Akkor keresek hozzá.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Gladiator
mármint iylen fast trvel vagy mi van benne? kicsit siettem.

Gladiator
hülye krédés: hogy lehet megnyitni a térképet, már ha van benne. meg ilyen fast travel vagy mi.

CS@
Minek?
Ha lusta vagy végignyomni az elejét akkor mi lesz késõbb? <#eplus2> No de viccet félretéve kismillió savegame leszedhetõ a Source –ról, olyanok is amik a csatornáa végén van, vagy ott a Quickstart MOD amivel rögtön onnan kezdhetsz.

CS@
Nem olvastam róla túl sok jót és igazából nincs gondom a játékkal ebben az állapotában sem, úgyhogy ezért nem raktam fel.

berczy
Hello!
Lenne egy nagy kérésem. Tudna küldeni valaki egy mentést arról amikor kijövök a barlangból még az elején?

Elõre is köszi!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Miért nem használsz patchet? <#fejvakaras>

Mr_no_NaMe
Indítottam egy új játékot...azon képzelitek megy...hát nemtom mivan...akkor asszem lesz egy új karim. Francba kezdhetek mindent elõröl :S
CS@
Hát ilyenrõl sem hallottam még.
A pecset nem használom, úgyhogy azt nem vágom, de elcseszni csak nem cseszi el a dolgokat.

icewolf
Ejj, hát ez is elõfordulhat néha. Ezt nem ide szántam. Ne haragudjatok.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

icewolf
Oda van írva hogy folyik a grafikai magyarosítás is, biztos az vesz több idõt igénybe...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Mr_no_NaMe
Bent se volt...csak akkor tettem be mikor már tényleg kipróbáltam mindent...legalábbis inikbe keresgéltem ilyenrõl, hogy fasttravel meg hasonlók és amit találtam azt átírogattam...azsem segített. Aztán betettem a nofasttravel modot majd átírtam pont az ellenkezõlyére a szkriptjét, hogy engedélyezze a fasttravelt. Az sem segített. Hát nemtom mi van itt...ha felrakok 1 pecset az megoldja? Nem fog elszálni a játékot a pecstõl? Törtem van.
CS@
és, ha egyszerûen kikapcsolod a nofasttravel modot?

Mr_no_NaMe
Igen. Vagy a IC Waterfront District nem elég kültéri? :S
Mondjuk IC bármelyik nyedebébõl sem mûködik és a világ bármely külsõ helyérõl sem...
Ron Ragm
Csak kültéri helyszínekrõl mûködik a FastTravel.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Mr_no_NaMe
A Construction Set-be átírtam a nofasttravel mod szkriptjét pont az ellenkezõjére szóval ha belépek a játékba akkor elvileg engedélyeznie kéne...de így sem megy mindig azt írja, hogy most sajnos innen nem lehet fast travelni...
Mr_no_NaMe
Nem tudjátok, hogy a fasttravelt hogyan lehet bekapcsolni? Mer már tényleg nagyon szükségem lenne rá...rengeteget kell rohangálni.
Mr_no_NaMe
És mérnem tudok fasttravelolni grrrrrrr már egekig vágta az agyvizem :S
Mr_no_NaMe
Ok, de a nevét sem tudom meg a keresõ sem megy 😄
Na mind1 akkor hagyom...most a legfontosabb az lenne, hogy van olyan mod ami a Dark Broterhood életet kicsit még hangulatosabbá teszi? Mert sztem az a küldisorozat még a fõszálnál is hangulatosabb. Meg tényleg milyen kötelezõ modok vannak? Amik tényleg kellenek az ÉLVEZHETÕ játékhoz? Patcheket fel kell rakni? Nem rontanak túl sokat? 😄
Solid Snake
Solid Snake
Ejnybejnye <#hehe>
Mr_no_NaMe
Nembaj az :o)
Nemtudjátok honnét lehet leszedni azokat a modokat amivel lehet a csajokra rakni fehérnemût, meztelenre lehet õket vetkõztetni, mellméretet lehet állítani meg kicsit javítottak a bodyn? 😄
Tessourcen bármit írok a keresõbe nem talál semmit
Solid Snake
Ez nem csak egy esp.file mert az csak bemásolós, nem installálós
Solid Snake
bakker 😞
PTW
igen 8(