The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GoKu x
nem isos, nen tom milyen de nem original. amugy meg most lett ujbólrakva az egész xp, direkt leformatáltam a a vinyot a játékért és még igy is rossz.
A hangbeállításoknál nem csak a hangerõt lehet állítani, vagy van máshol ahol estleg lehetne?

Crokin
Próbálj meg a hangbeállításokkal játszani. Megy legyen elég hely c-n is meg a game partición is.

Ja igen. Nekem akkor csinált hasonlót, mikor az iso ugyanazon a partición volt mint ahova fel volt installálva. Átraktam az iso-t máshová és megszûntek ezek a kis ládás akadások.

Repatarurgyán

GoKu x
Faqban meg nem találtam ilyen problémát

GoKu x
amugy tök mind1 milyenre teszem a grafikát mert ha kivan kapcsolva minden akkor is ugyan olyan mint mediumon.

GoKu x
hy all!
a konfigom: gf6600gt, 2x512mb ram(dual chanel), 2.8Ghz northwood, ami fel van húzva 3.0Ghz.(intel PIV). Nah most az lenne a gondom h a game akad mint sz*r, tudom már sokan irták ezt,de az én helyzetem sokal másabb. mivek még 1x vki itt azt mondta h nálam simán mennie kéne,de mégse. pl: amikor a kvatchnál vok és ott esik az esõ tételezzük fel h olyanja van és megy normálisan a játék,de ha a közeli ládából kiveszek vmit akkor egybõl leugrik vagy 4fpsre a game és úgy is marad. Néha jó néha nem. de 99% rossz. jelenleg 91.31driver van fent. próbáltam már 84.25-üs driverrel is de ugy is rossz, az ini fájlt is babrátam de uyg se, directx et is try-oltam de uygse. VKI help mert az így nagyon idegesit.

Cairass
Ezt vágjátok? -> Interactiv map

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Nem tévedsz^^ Ha megcsinálják rendesre, akkor király lesz, de még várnunk kell rá😞

CS@
Ugye nem tévedek, ha azt feltételezem, hogy nem próbáltad ki?

Van már vampire guild mod, csekkold: ITT

XeeN
Igen.

CS@
Nem.

sziasztok!

véletlenül vámpír lettem. de ha már így alakult, lehet-e valamilyen vámpírklánhoz csapódni, mint a morrowind-ben?

a segítsége(ke)t elõre is köszönöm.

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Szerintem csak mindenkinek kezd megoldódni a próblémája, csakúgy meg minek irogassanak. Egyébként sztem is kihalt, bár most a nyáron úgyis kevésszer jutok net közelébe, szal majdnem mind1.

Lunki88
Tán kezdik az emberek megunni a játékot hogy ennyire kihalt ez a topik? <#ravasz1>
kiprobáltam a gamát 😊 kicsit megkésve , mocsokul akad 😞

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

up mert nagyon kihalt a topic 😞

http://thenamelessphoto.com/

oblivion támogatja a többmagos procikat?

http://thenamelessphoto.com/

ZaJanga
hmmm
az a baj hogy próbáltam többször is.
utána azt is hogy nem vittem véghez a küldit hanem elmentem mást csinálni és visszamentem sokkalkésõbb de akkor is ez történik
patch elõtt és után is!
mind1
már mindenhol kivéve a tolvaj céhet vezetõ vagyok plussz van vagy 4 más egyéb faction-om szal asszem jól kiszórakoztam magam az oblival!
thx

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ChevyG work
<#banplz>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ezek a befagyások patchelt játékokkal történtek?

(nekem szerencsére még nem volt ilyen és patchelt a gém)

Nekem is volt ilyen bug de egy másik küldetésnél /már nem emlékszem melyiknél/, ahol valami fickot kellett kisérni aki odament egy másik fickóhoz, na amikor ott beszélgettek akkor elvette az irányítást és miután befejezték nem adta vissza ugyhogy álltam ott ledermedve mint egy eleven felkiáltojel. Visszatöltöttem egy korábbi mentést a kísérés megkezdése elõttrõl és rendbe jött.

Why so serious?

Bucser
nem tudom😄 én egy 7000 töltéssel rendelkezõ soul trappes botot kértem😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MerlinW
Hát igen, így lesz a fegyverkovács remekmûvekbõl falidísz😊

[merlinw.org]

bigapó
az egyébként mindenkinél megvan, hogy mikor megkapjuk a Mage guildes varázslóbotomat, akkor az nálam speciel egy brutális, 80-as villám-sebzésû staff lett? 😊)

egy-egy grizli 2-3 pontosabb lövéssel megsüthetõ😊)

The Matrix has you...

bigapó
hát nemtom, szétnéztem ezen az oldalon, ami szerintem egyébként nagyon jó, de a leírt, eddig elõfordult bug-ok között nem szerepel a Tied. ettõl függetlenül lehet, hogy bug. majd ha odaérek egyszer, akkor megtudom😊)

The Matrix has you...

ZaJanga
igen igen !
maga grey fox adja oda neked miután az elder scrollt oda adod neki(megmutatod) utána oda megyek mutatom a csajnak az felismeri majd jön grey fox vitáznak(nem mondom el mirõl mert nem lövöm le aki még nem ismeri) majd elmegy GF és a csaj a trónnal szemben ül le a levegõbe(beakad) én nem tudok semmit se csinálni úgy maradok mint amikor kötelezõleg végig kell nézned egy beszélgetést! nem tok menni inventoryzni semmit
visszatöltöttem de akkor sem annyi válltozott ugyan hogy a csaj már áll de még mindig a trónnal szemben

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

bigapó
egy kicsit bonyolultabb, legalábbis nekem, szerintem van benne helyesírási hiba is😊 szal a lényeg:

Grey Fox már (vagy még nem) fizetett az Elder Scroll ellopásáért a Birodalmi Palotából. hogy megkapd jutalmad, el kell menned Milona Umbranox-hoz, Anvil hercegnõjéhez és adnod kell neki (vagy be kell mutatni) egy gyûrût. (gondolom itt nem mindegy, hogy milyen gyûrû, ezért nem vagyok benne biztos, hogy venni kell vagy korábban megkapod a küldi során). figyelned kell, hogy mit reagál rá. "nem értem, hogy mit kezd majd az Elder Scroll-al, de most meg kell bíznom benne" - ez az utolsó mondat, az "Õ", valszeg Grey Fox (vagy Milona😊 ).

The Matrix has you...

bigapó
Whispers of Death (tömören): hetente tudsz ellátogatni "Éj Anya" szobrához, Bravil-ban, ahol is kapsz egy listát azon emberekrõl, akik meghallgatást kérnek a Sötét Testvériség "szpikerétõl" (aki fogadja a "megrendelõket"). ha ezt az infót elviszed Arquen-nek, Cheydinhall szentélyébe, akkor jutalomban részesülsz. Ezt minden héten megteheted akármeddig, de akkor sincs gond, ha nem akarod, nem kapsz büntetést egy-egy kimaradt hét miatt.

The Matrix has you...

ZaJanga
:-D
az klassz nem is emléxem ez hogy sikerült! lol vagyok!

szal elvileg akkor minden oké csak akkor azt nemtom miért nem megy tovább a grey foxos résznél!

thx

bigapó
most így hirtelen a Cast Out of the TG, az egész pontosan kirugattad magad a céhbõl, mármint a tolvajból. ezt azzal érted el, hogy egy másik céhtagtól loptál, de már kifizetted a büntit, így ismét teljes jogú tag vagy.
a rangod pedig "árnyéklábú", ezt szerintem az Obli..HQ-n megtalálod, hogy éppen hol tartasz.

The Matrix has you...

Crokin
Qrva sok 😄 50 körül, vagy még több.

Repatarurgyán

lehet 1 hülye kérdésem? XD :hány oblivon kapu van a gameban? 😊 köszi
ZaJanga
itt vannak a képek a küldikrõl arról amelyiket nem vágom mi pls. ha valaki le tudná fordítani annak 1000 köszönet! és hogy a rangom hol áll a thief guildba pedig sztem már master thiefnek kellene lenni!

ZaJanga
semmi nem megy sajnos!
próbáltam a tcl parancsal is.pont fölötte volt egy "loggia" oda föl "repültem" de onnan se semmi.mikor visszatöltöm akkor már áll acsaj a trónnal szemben de semmi.
egy dolog érdekes még!shadow foot vagyok vagyis még lenne a master thief rang de azt megkaptam korábban mert hamarabb csináltam meg egy azt a küldit.mikor a többit csináltam akkor meg vissza minõsített(nem azért mert hibáztam volna!)
nemtom fura egy helyzet.
Egy thief küldi még van azt nem vágom mit akar mert nem jelöl semmit minnyá beszúrom
ha valaki tud pls help

HI' gépigény?az én konfigom:pentium4 1.8,geforce 5500,512ram 400hz kingstone.800-600,minimális efekt,de profi látvány,ugy fut hogy meg se akad1szersem.(csak tömegharcoknál kicsit
ZaJanga
próbálom thx hátha lesz végre valami!

CS@
Nincs ötletem ilyenrõl még nem is hallottam.
Ha esetleg leülsz a helyérre, akkor mi történik?
Bár írtad, hogy több pozícióban is megpróbáltad már, azért próbáld ki valami teljesen lehetetlen pózban is, mondjuk lebegj a föld felett jó magasan, ehhez használd a TCL parancsot. Miután nem tudsz semmit sem csinálni és mentesz majd ezt a fõmenübe kilépve betöltöd, akkor sem javul meg?

ZaJanga
az másfajta fagyás mert itt a többi emberke (katonák, szolgálók) mozognak teszik a dolgukat csak én nem tudok menni sehová!Már többX visszatöltöttem mindig máshová álltam de semmi!

armageddon666
nekem akkor van ilyen mikor nyomok egy windoz gombot vagy alttabot vagy ctrl-alt-del-tet és visszalépek.

@

ZaJanga
hahh help pls!
tolvaj céh valszeg uccsó része mikor kiderül ki is valójába grey fox és osztják egymásnak az észt..mire elmegy grey fox marad a nõ és menne leülni de a levegõbe ül le! :-D
utána semmi és nem tudok menni semmit se csinálni!se inventory semmi csak a nézetet tudom forgatni!
bug?

armageddon666
memoria és proci.

@

Szerintetek mért szaggat a game? Még alacsony grafin is.
Ilyen a gépem: Ati R X1600 Pro(256)
786 DDR
2,1 ghz
Mi a hibás? 😊
elõre is köszi
SötétBarom
Ezt meg tudja magyarázni valaki hogy mér van?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

PiszkosFred
Igen, AA és HDR nem megy együtt. AA + Bloom oké, vagy HDR csak magában.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

armageddon666
szal nemtom hogy milehet a baj. De! AA kivan kapcsolva? csak akkor megy 😄

@

armageddon666
6600GTvel bevan kapcsolva 😄

@

Eagle16
Sziasztok!
Feltettem az Obliviont aztán bejött a beállítások ablaka.Na most néztem nézegettem meg állítgattam aztán megakadt a szemem azon hogy a HDR-t nem tudom bekapcsolni.Egyszerûen kiszürkítette!Nem mintha ez lenne a legnagyobb gondom csak haveromnak 7600GT-je van és nagyon megtetszett a HDR-rel a játék iszonyatosan szép volt.csak a bloomot engedélyezi pedig tudtommal az összes 6-os szériás kártyában van HDR.Feltettem a legújabb nvidia drivert is de azzal se ment ráadásul benne van aza nagyon idióta nvidia control panel is.Arra is gondoltam hogy nem tartja elég erõsnek a járék a kártyát,de akkor is: miért szürkíti ki???max. odaírná hogy nem ajánlott hogy bekapcsoljam.Szerintetek meg lehetne oldani vhogy hogy legyen benne HDR?(azon kívül hogy új vga-t veszek???<#ejnye1>)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

thx
24670-ben ott a válasz.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

HI all! elakadtam. olvastam a végigjátszást de nem elég pontos 😞. Azura szobránál vok, kinyirtam a fénygömböt, felszedtem ami benne volt. csak azt nem tom h hogy kell föláldozni reggel 6-kor. pls segítsetek! köce