The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hangbeállításoknál nem csak a hangerõt lehet állítani, vagy van máshol ahol estleg lehetne?
Ja igen. Nekem akkor csinált hasonlót, mikor az iso ugyanazon a partición volt mint ahova fel volt installálva. Átraktam az iso-t máshová és megszûntek ezek a kis ládás akadások.
Repatarurgyán
a konfigom: gf6600gt, 2x512mb ram(dual chanel), 2.8Ghz northwood, ami fel van húzva 3.0Ghz.(intel PIV). Nah most az lenne a gondom h a game akad mint sz*r, tudom már sokan irták ezt,de az én helyzetem sokal másabb. mivek még 1x vki itt azt mondta h nálam simán mennie kéne,de mégse. pl: amikor a kvatchnál vok és ott esik az esõ tételezzük fel h olyanja van és megy normálisan a játék,de ha a közeli ládából kiveszek vmit akkor egybõl leugrik vagy 4fpsre a game és úgy is marad. Néha jó néha nem. de 99% rossz. jelenleg 91.31driver van fent. próbáltam már 84.25-üs driverrel is de ugy is rossz, az ini fájlt is babrátam de uyg se, directx et is try-oltam de uygse. VKI help mert az így nagyon idegesit.
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
véletlenül vámpír lettem. de ha már így alakult, lehet-e valamilyen vámpírklánhoz csapódni, mint a morrowind-ben?
a segítsége(ke)t elõre is köszönöm.
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
http://thenamelessphoto.com/
http://thenamelessphoto.com/
az a baj hogy próbáltam többször is.
utána azt is hogy nem vittem véghez a küldit hanem elmentem mást csinálni és visszamentem sokkalkésõbb de akkor is ez történik
patch elõtt és után is!
mind1
már mindenhol kivéve a tolvaj céhet vezetõ vagyok plussz van vagy 4 más egyéb faction-om szal asszem jól kiszórakoztam magam az oblival!
thx
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
(nekem szerencsére még nem volt ilyen és patchelt a gém)
Why so serious?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
egy-egy grizli 2-3 pontosabb lövéssel megsüthetõ😊)
The Matrix has you...
The Matrix has you...
maga grey fox adja oda neked miután az elder scrollt oda adod neki(megmutatod) utána oda megyek mutatom a csajnak az felismeri majd jön grey fox vitáznak(nem mondom el mirõl mert nem lövöm le aki még nem ismeri) majd elmegy GF és a csaj a trónnal szemben ül le a levegõbe(beakad) én nem tudok semmit se csinálni úgy maradok mint amikor kötelezõleg végig kell nézned egy beszélgetést! nem tok menni inventoryzni semmit
visszatöltöttem de akkor sem annyi válltozott ugyan hogy a csaj már áll de még mindig a trónnal szemben
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Grey Fox már (vagy még nem) fizetett az Elder Scroll ellopásáért a Birodalmi Palotából. hogy megkapd jutalmad, el kell menned Milona Umbranox-hoz, Anvil hercegnõjéhez és adnod kell neki (vagy be kell mutatni) egy gyûrût. (gondolom itt nem mindegy, hogy milyen gyûrû, ezért nem vagyok benne biztos, hogy venni kell vagy korábban megkapod a küldi során). figyelned kell, hogy mit reagál rá. "nem értem, hogy mit kezd majd az Elder Scroll-al, de most meg kell bíznom benne" - ez az utolsó mondat, az "Õ", valszeg Grey Fox (vagy Milona😊 ).
The Matrix has you...
The Matrix has you...
az klassz nem is emléxem ez hogy sikerült! lol vagyok!
szal elvileg akkor minden oké csak akkor azt nemtom miért nem megy tovább a grey foxos résznél!
thx
a rangod pedig "árnyéklábú", ezt szerintem az Obli..HQ-n megtalálod, hogy éppen hol tartasz.
The Matrix has you...

próbáltam a tcl parancsal is.pont fölötte volt egy "loggia" oda föl "repültem" de onnan se semmi.mikor visszatöltöm akkor már áll acsaj a trónnal szemben de semmi.
egy dolog érdekes még!shadow foot vagyok vagyis még lenne a master thief rang de azt megkaptam korábban mert hamarabb csináltam meg egy azt a küldit.mikor a többit csináltam akkor meg vissza minõsített(nem azért mert hibáztam volna!)
nemtom fura egy helyzet.
Egy thief küldi még van azt nem vágom mit akar mert nem jelöl semmit minnyá beszúrom
ha valaki tud pls help
Ha esetleg leülsz a helyérre, akkor mi történik?
Bár írtad, hogy több pozícióban is megpróbáltad már, azért próbáld ki valami teljesen lehetetlen pózban is, mondjuk lebegj a föld felett jó magasan, ehhez használd a TCL parancsot. Miután nem tudsz semmit sem csinálni és mentesz majd ezt a fõmenübe kilépve betöltöd, akkor sem javul meg?
@
tolvaj céh valszeg uccsó része mikor kiderül ki is valójába grey fox és osztják egymásnak az észt..mire elmegy grey fox marad a nõ és menne leülni de a levegõbe ül le! :-D
utána semmi és nem tudok menni semmit se csinálni!se inventory semmi csak a nézetet tudom forgatni!
bug?
Ilyen a gépem: Ati R X1600 Pro(256)
786 DDR
2,1 ghz
Mi a hibás? 😊
elõre is köszi
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Feltettem az Obliviont aztán bejött a beállítások ablaka.Na most néztem nézegettem meg állítgattam aztán megakadt a szemem azon hogy a HDR-t nem tudom bekapcsolni.Egyszerûen kiszürkítette!Nem mintha ez lenne a legnagyobb gondom csak haveromnak 7600GT-je van és nagyon megtetszett a HDR-rel a játék iszonyatosan szép volt.csak a bloomot engedélyezi pedig tudtommal az összes 6-os szériás kártyában van HDR.Feltettem a legújabb nvidia drivert is de azzal se ment ráadásul benne van aza nagyon idióta nvidia control panel is.Arra is gondoltam hogy nem tartja elég erõsnek a járék a kártyát,de akkor is: miért szürkíti ki???max. odaírná hogy nem ajánlott hogy bekapcsoljam.Szerintetek meg lehetne oldani vhogy hogy legyen benne HDR?(azon kívül hogy új vga-t veszek???<#ejnye1>#ejnye1>)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL