The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
Elakadtam újra....
Mikor Brumát védjük és átmegyek a kapun, ott sikeresen mindig megyek a piros háromszög felé, de egyszer megakadok...
Kijövök egy toronyból és egy hidat kell (valószinû) átugranom...
Ez megy is, csak az a baj, hogy ahová mennem kellene, oda nem tudok jutni, mert mindkét oldalt le van zárva, nem tudok bejutni...
Körbe pedig hiába megyek...
Mi tévõ legyek?
Segítsetek, Lécci!!
Válaszaitokat elõre is Köszi!!!!!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Matrix has you...
de lehet, hogy nem egyrõl beszélünk. én a Clavicus Vile-i shrine-ról beszélek.
The Matrix has you...
Ha jól emlékszem, akkor a quicksave/load sem segít csak, ha kilépsz a fõmenübe és onnan loadolsz.
az bug vagy mi, mikor megyek a vadonba, nyakamba szakad pár maci meg minotaurus és én nem akarok velük leállni verekedni, hanem bemegyek valamelyik közeli városba, de ott meg nem tudok várni, aludni vagy alkimizálni, mert azt írja, hogy ellenség van a közelemben(!!)? hol? a város közepén? 20 méterre minden fal és kapu, nyista maci meg satöbbi?? akkor hol van az ellenség?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
The Matrix has you...
Elakadtam én is az Oblivionban...
Mikor Martin mondja, hogy menjek el Azura' s Shrine- hoz, ott beszélek a hívõkkel, és mondják, hogy áldozzak fel 2 glow dustot...
Glow dustot szereztem a lidércekbõl, vagyis azokból a villogó bigyókból, csak nem tudom, hogyan kell feláldozni!
Kérlek irjátok le részletesen, hogy mit kell csinálni!!!
Mert hiába próbáltam reggel, hogy odalöktem a szobor elé, de semmi...
Kérlek irjátok le mihamarabb!!!
Köszi Szépen Elõre Is!!!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha nem akarsz a tolvajokhoz beálni és nincs enchantolva, akkor enchantold. 😊
Így nem ismerik fel és bárkinek eladhatod.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
@
Elsõre olvasásra jópofának tartottam, de aztán végiggondoltam és rájöttem, hogy teljesen baromság mert én biza egy csomó nõnemû lénynek, hááát, hogy is mondjam szépen...szívesen megvizsgálnám a hátulsó fertályát.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
War. War never changes.
Az áldásokhoz (oldalsó oltároknál) pedig csak annyi kell, hogy aktiválj egy megfelelõ wayshrine-t ami az adott istenséghez tartozik. Utána bármely templomba betérve az adott istenséég kis oltárára bökve újra megkapod az áldást.
Onnan tudod hogy aktiváltál egy wayshrine-t hogy azonnal két varázslati hatás is érvényesül a karaktereden elég hosszú ideig.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem tudja valaki lehet olyat csinálni, h csak a tûz grafikáját levenni?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Oblivion_v1.1EnglishDigitalVers.exe (7Mb)
és a
Oblivion_v1.1FinalEnglish.exe (1.5Mb)
között?
[merlinw.org]
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Kissé túlzó megoldás nemde? Csak ölés osz jóvan? Nyomozónak kértek fel nem hóhérnak! Poirot vagy Sherlock sem azzal kezdi hogy legyakja a környezetet😊)! Börtönbe meg ezért zárnak mert ártatlanokat öltél😞((!
Tényáladékok:
-az udvari máguscsaj, a redgard aki azon a napon a csillagokat nézte ábrándozva
-az ork szolga aki azon a napon szállítás közben megázott mert ugye be volt borulva az ég és esõs volt az idõ
-valaki nagyon szeret festegetni a nyugati toronyban és képes a festékes cipõjével összerondítani az ebédlõ szõnyegét
-valaki nagyon szerette a megboldogult grófot és ez kivételesen nem a hitvese volt
szóval vannak itt nyomok számosan és bíz egy szó sem esik öldöklésrõl.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
THX SaGa Jr