The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
asszem felmész az egyik kistoronyba, felliftezel, meghuzol egy kart, visszamédz és az 1ik kapu nyitva.

@

Hitm@n
Üdv Mindenkinek!
Elakadtam újra....
Mikor Brumát védjük és átmegyek a kapun, ott sikeresen mindig megyek a piros háromszög felé, de egyszer megakadok...
Kijövök egy toronyból és egy hidat kell (valószinû) átugranom...
Ez megy is, csak az a baj, hogy ahová mennem kellene, oda nem tudok jutni, mert mindkét oldalt le van zárva, nem tudok bejutni...
Körbe pedig hiába megyek...
Mi tévõ legyek?
Segítsetek, Lécci!!
Válaszaitokat elõre is Köszi!!!!!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Ez qrva nagy <#vigyor2> Tudtam h hasonlít vmire, de nem jöttem rá

Eddig fel sem tûnt de lehet benne valami! <#hehe>

bigapó
köszönöm, a többit olvasd el a spoilerben😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elõször azt olvastam Vin Diesel. mondom biztos a programozók viccelõdtek😊)

The Matrix has you...

Vindasel, Imperial City-tõl délnyugatra

bigapó
és hol van az az ugyanott? 😊

The Matrix has you...

A küldetéstõl függetlenül Umbra mindig ugyan ott van, már alacsonyabb szinteken is megpróbálhatod megölni.

bigapó
nekem azt mondja, hogy nem vagyok elég "kemény legény". persze itt nem a strength-et írja, hanem mást, nemtom mit, asszem szükséges szint lvl20. eddig, ha nem volt meg a szint nem kezdhettem el a küldiket, itt máshogy van?
de lehet, hogy nem egyrõl beszélünk. én a Clavicus Vile-i shrine-ról beszélek.

The Matrix has you...

CS@
A kard leadásához kell a LVL20. Megszerezni megszerezheted hamarabb is.

CS@
Ja ez gyakran van nálam is. Beragad a Battle Music sehol senki, de úgy veszi mintha lenne.
Ha jól emlékszem, akkor a quicksave/load sem segít csak, ha kilépsz a fõmenübe és onnan loadolsz.

bigapó
jut eszembe:

az bug vagy mi, mikor megyek a vadonba, nyakamba szakad pár maci meg minotaurus és én nem akarok velük leállni verekedni, hanem bemegyek valamelyik közeli városba, de ott meg nem tudok várni, aludni vagy alkimizálni, mert azt írja, hogy ellenség van a közelemben(!!)? hol? a város közepén? 20 méterre minden fal és kapu, nyista maci meg satöbbi?? akkor hol van az ellenség?

The Matrix has you...

bigapó
még jó, hogy nem adom oda "AZT"-at😊) nem eltûnõ lélekkõ, ráadásul grand. az umbra-t is megpróbáltam megcsinálni, de ahhoz 20-as szint kell. ott még nem járok, bár nemsoká meglesz.

The Matrix has you...

Egyébként nem muszály az azura start odaadni a Martinnak, akármilyen más daedra cucc megteszi. Én például a Mace of Molag Bal adtam és a megtartottam a lélekkövet. A star + az umbra remek párosítás.

SötétBarom
Az 80 ezer.. <#ejnye1>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

serito
Ha csak ez e két választási lehetõség van akkor 7900gt.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

bigapó
ez egy küldetésben is benne van? én azon kívül csináltam meg😊) de nekem elég volt egy glow dust is és csak simán rányomtam a szoborra mikor kézre váltott a kurzor. szépen elkaptam a hemophilia fertõzést a küldi alatt, de szerencsére volt nálam gyógyító lötyi.

The Matrix has you...

Az se mind1 h mikor mész. Vagy hajnalba vagy napnyugtakor kell feláldozni a glow dustot

armageddon666
csak simán leygen nálad és e az oltáron 😄

@

Hitm@n
Üdv Mindenkinek!
Elakadtam én is az Oblivionban...
Mikor Martin mondja, hogy menjek el Azura' s Shrine- hoz, ott beszélek a hívõkkel, és mondják, hogy áldozzak fel 2 glow dustot...
Glow dustot szereztem a lidércekbõl, vagyis azokból a villogó bigyókból, csak nem tudom, hogyan kell feláldozni!
Kérlek irjátok le részletesen, hogy mit kell csinálni!!!
Mert hiába próbáltam reggel, hogy odalöktem a szobor elé, de semmi...
Kérlek irjátok le mihamarabb!!!
Köszi Szépen Elõre Is!!!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

SötétBarom
7600gt, X1600..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Szasztok!Segítséget kérnék VGA vásárlás ügyben! Az Oblivion miatt vennék újat,de teljesen tanácstalan vagyok.40-45000 forintom lenne rá. De milyet vegyek? ATi vagy Nvidia? Az adott fajtán belül milyet,hogy ne lépje át a fent említett keretet? Én Nvidia párti vagyok,de úgy látom,hogy az ATi-nak is vannak jó kártyái. A segítséget elõre is köszi!
Csinád a tolvajok küldetéseit, akkor találkozhatsz orgazdákkal is akik mindent +vesznek.
Ha nem akarsz a tolvajokhoz beálni és nincs enchantolva, akkor enchantold. 😊
Így nem ismerik fel és bárkinek eladhatod.

hi all.Megtudnátok mondani h hol lehet az összelopkodott cuccaimat eladni? XD köszi
Kmarha
Hmm.. megfogtál.. igazad van 😊 de a fenének kell egycsapással elrontanod egy jó kis aláírást és egy jó kis reagálást? :d fene a formádat 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

kösz 😄
armageddon666
ba.... szal khm... nagyon szaggatni kezd a játék, mivel másodpercenként csak 2 képet jelenit meg.

@

hi all lene 1 kérdésem: benne van a faq-ban h: ''ATI tulajdonosoknál jelentkezhet a következõ hiba: A börtönbõl kijutásnál, amikor az elsõ ellenfelekkel találkozunk hirtelen leugrik az FPS 1-2 re. Ilyenkor a játékban kapcsoljuk ki az AA-t és a VGA Driverében kapcsoljuk be az AA-t. Így minõségromlás nélkül oldhatjuk meg ezt a problémát'' ez mit jelent, h az fps leugrik 1-2re? XD elõre is köszi
CS@
OFF
Elsõre olvasásra jópofának tartottam, de aztán végiggondoltam és rájöttem, hogy teljesen baromság mert én biza egy csomó nõnemû lénynek, hááát, hogy is mondjam szépen...szívesen megvizsgálnám a hátulsó fertályát.

Kmarha
myreag: littleNorbi sign 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

War. War never changes.

littleNorbi
Hát nem lett akkora alkotás.........................

Nem csak a lopott tárgyak miatt nem kapsz gyógyítást. Ha nagyobb az infamy értéked mint a fame, akkor ugyanúgy elutasítanak. De ha magas bounty van rajtad akkor is ugyanez lesz a helyzet.

Az áldásokhoz (oldalsó oltároknál) pedig csak annyi kell, hogy aktiválj egy megfelelõ wayshrine-t ami az adott istenséghez tartozik. Utána bármely templomba betérve az adott istenséég kis oltárára bökve újra megkapod az áldást.
Onnan tudod hogy aktiváltál egy wayshrine-t hogy azonnal két varázslati hatás is érvényesül a karaktereden elég hosszú ideig.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

SD456
Jó megnézem. Kössz

PS3 ID: SDani456

PiszkosFred
Esetleg az oblivion.ini-ben keress hasonló témájú beállításokat, de elõtte persze csinálj egy másolatot az eredetirõl.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

SD456
Sziasztok!

Nem tudja valaki lehet olyat csinálni, h csak a tûz grafikáját levenni?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

ZaJanga
add el orgazdának vagy addig tedd le õket v.hova

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

FONTOS.THIEF küldiknél a lopott tárgyak miatt templomban nem ad áldást,MI A MEGOLDÁS?
canvas küldinél most valamo ny i szárnyban nyomozás,de nincs ott senki,csak1ork,aki lelép?
thanx
már gyanusitottam,akkor bukta a quest?nem update el egy ideje.
Kmarha
hát mint a méret, mint a név azt sugalja hogy a másodikat érdemes leszedni. szóval...

MerlinW
Hm, nem tudjátok mi a különbség a

Oblivion_v1.1EnglishDigitalVers.exe (7Mb)
és a
Oblivion_v1.1FinalEnglish.exe (1.5Mb)
között?

[merlinw.org]

Sipocz
Ha a quest nyitott maradt mindenképp folytathatod, asszem kulcsszereplõk halála esetén automata lezárást kapnak a küldik.
A lényeg, hogy eltünt a gróf portréja és a grófnõ keresteti a vásznat(canvas). Pár gyanusítható egyén van, ha jól emléxem 2 szolga, egy udvari mágus csajos, informátorként a steward és az õrparancsnok. Minden személyhez van egy kikérdezés és egy gyanusítás topic, kérdezni akárhányszor is lehet de a gyanusítást csak akkor süsd el ha már majdnem biztos a dolog. Járj körbe a kastélyban és dumálj a néppel, a countess szobáját eltekintve bárhová beléphetsz és nézelõdhetsz. Javasolt elõbb a személyeket kikérdezni, aztán körülnézni az ebédlõben majd a nyugati õrtoronyban és minden "anomáliát" megtekinteni. FESTményrõl van szó!!! Ha jól csinálod az igazi tettes átadja a vásznat, aztán magad dönthetsz arról hogy felnyomod az öregcsajnál vagy "cinkosságot" vállalsz vele. A gyanusítást csak akkor csináld ha a gama "updételi a kvesztet" és mintegy "felszólít"😊.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

ha leülõm folytathatom a nyomozást?mit kell csinálni mármint a nyomozással kapcs?thanx
Sipocz
Hi!
Kissé túlzó megoldás nemde? Csak ölés osz jóvan? Nyomozónak kértek fel nem hóhérnak! Poirot vagy Sherlock sem azzal kezdi hogy legyakja a környezetet😊)! Börtönbe meg ezért zárnak mert ártatlanokat öltél😞((!
Tényáladékok:
-az udvari máguscsaj, a redgard aki azon a napon a csillagokat nézte ábrándozva
-az ork szolga aki azon a napon szállítás közben megázott mert ugye be volt borulva az ég és esõs volt az idõ
-valaki nagyon szeret festegetni a nyugati toronyban és képes a festékes cipõjével összerondítani az ebédlõ szõnyegét
-valaki nagyon szerette a megboldogult grófot és ez kivételesen nem a hitvese volt
szóval vannak itt nyomok számosan és bíz egy szó sem esik öldöklésrõl.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

köszi tehát imperial city börtön?/24639?
hi még van1 küldi,amit nem találok,és nem is igazán értem,CANVAS THE CASTLE a neve a küldinek.az õrõkhõz küldenek oár tag zöld,lopással vádolják,mit kell csinálni?az én verziom az volt,h megöltem,az egész õrség rámjön,30embert végeztem ki,börtön fenyeget,a külõnõs csak az h az õrök vezére(korona)megdicsér h milyen kemény vagyok,akkor miért kell böribe mennem?
CS@
Miután Ocato elmondta, hogy kapni fogsz egy Dragon Armort, után 2 hét mire elkészül. Ezt el is mondja. 2 héttel késõbb meg csak be kell csattognod az armory-ba (a börtönnél van ahogy belépsz jobbra a nagy vaskapu). odabenn aztán választhatsz hogy most light vagy heavy változat kell. De amint kész a páncél frissülni fog a bejegyzés az aktív questeknél.

THX SaGa Jr

hu probáltam visszakeresni,de tul sok,bõvebben kifejtenéd?köszi