The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én ennyit tudok. lehet még van más is
csak a tamrielic lore címû könyv benne volt morrowindben is és gondolom nem akarták megváltoztatni a tartalmát
@
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
@
Az elven páncél valamivel elõbb, olyan 12. szint környékén. De ha csinálod a Fighter Guild küldetéseit, akkor az egyikben lesz egy sisak nélküli teljes elven szet. Ez mindig ott van, szinttõl függetlenül a kinyírandó ellenfélen.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ha lenne valaki olyan kedves, hogy feltenné nekem valahova, nagyon hálás lennék.
Elõre is köszönöm!
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
amugy np 😄
@
Emellett õ az IC fõkapitánya ha jól emlékszem és nem téged keres, hanem bárkit aki segít elfgni neki a Grey Fox nev tolvajt. De errõl infót kaphatsz bármelyik ilyen témájú falragaszról.
@
The Matrix has you...
@
@
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Bármelyik mentésedet próbálod betölteni mindegyiknél ez a helyzet?
Ha igen, akkor elõször készíts biztonsági másolatot az összes mentésedrõl majd töröld le mindet. Nyomj egy NewGamet és rögtön a börtönbe ments egyet, majd lépj ki a fõmenübe és próbáld meg betölteni.
Majd írd le az eredményt.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Ha gondolod, akkor, nyomass képet(nem kell beszúrni elég a link), vagy esetleg mentést, hátha valakinek lesz valami ötlete.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a másik már látható volt, de elég rendesen idézett különbözõ lényeket, medvét, troll-ot és persze nyomta a durvábbnál durvább varázslatokat. ezt is hagyományos módon kaszaboltam fel, meg néha rányomtam egy tûzlabdát, de eléggé sokáig húzta.
The Matrix has you...
@
Próbálgattam utána olvasni ennek a plussz idõ dolognak, de egyenlõre nem találtam errõl infót.
@
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
@
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
a primary skillek a fontosak
kíváncsi vagyok egyébként, hogy mirõl fog szólni az elsõ kiegészítõ, mert biztos lesz. Tök jó lenne visszamehetnénk morrowindbe (hangulatosabb, mint cyrodiil)
sztem a morrowind akkor is sokkal jobb volt. de lehet, hogy azért nem tett rám ez akkora hatást, mert
1. oldblivionnal tolom (bár nekem nem nagyon számít a grafika)
2. nem volt sok újítás morrohoz képest (szerintem... bár mit lehetett volna újítani?)