The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ami benne van a könyvbõl: spell breaker, Ring of Khajiit(i), Mace of Molag Bal, Masque of Clavicus Vile, Mehrunes Razor (hivatalos pluginnal), Cuirass of the Savior's Hide (itt csak savior's hide), Goldbrand, Umbra Sword, Helm of Oreyn Bearclaw
én ennyit tudok. lehet még van más is

ezek nincsenek benne a játékban
csak a tamrielic lore címû könyv benne volt morrowindben is és gondolom nem akarták megváltoztatni a tartalmát

Varla stone az enchant feltöltõ kõ neve

GothiK Aesh
köszönöm mindjárt kiprobálom

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

armageddon666
Inventorydban ráklikkel a feltöltött Gemre és akkro felugrik egy menü ahonnan kiválaszthatod mit akarsz feltölteni vele.

@

GothiK Aesh
azt tudom hogy soulgembe betrappolok lelket de azzal utána hogyan tovább? hogy töltöm fel vele?

armageddon666
vagy Soulgemmel, vagy õõõ Alyeid vagy nemtommi (olyan mint Velkynd Stone csak nagyobb, hosszukásabb) azzal feltöltöd minden cuccod, vagy keresel egy olyan varázslót aki feltölti neked. (1arany/1töltéspont... picit drága...)

@

GothiK Aesh
sziasztok...kifogyott jópár fegyverem charge-a , hogy tölthetem ujra?

Van egy könyv, asszem Tamriel Lore a never (bár ez egyáltalán nem biztos) amiben artifaktokról van szó. A daedra cuccok mellett egy-két Xtra cucc is van. Pl.: Warlock's ring, Ring of Wind, Dradonbone mail stb. Na ezeknek a tárgyaknak csak keletkezésüket ill. legendájukat regéli el az olvasmány valamint még a képességüket. Azt nem h hogyan lehetne õket megszerezni, tehát a pontos helyük sincsen megadva. Az elõbb említett tárgyakat tehát h szerezhetném meg? Vagy 1000 könyvet végig lapoztam már

Szintfüggõ a páncélok bejövetele. Glass úgy emlékszem majd 16-17. szint után lesz a banditákon.

Az elven páncél valamivel elõbb, olyan 12. szint környékén. De ha csinálod a Fighter Guild küldetéseit, akkor az egyikben lesz egy sisak nélküli teljes elven szet. Ez mindig ott van, szinttõl függetlenül a kinyírandó ellenfélen.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

armageddon666
honnan tudok full glass cuccot vagy ha azt nem is de legalább elvent lootolni?

@

Kéne egy kis help! Fel szeretném rakni a 'peccset', de kéne nekem egy eredeti (nem krekkelt) oblivion.exe és egy oblivion launcher.exe.
Ha lenne valaki olyan kedves, hogy feltenné nekem valahova, nagyon hálás lennék.
Elõre is köszönöm!
tomee14
basszus az volt az öreg? basszus hát én azt kinyirtam a dark brotherhood küldetésében😞 akkor annak már mind1 ugye?

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

armageddon666
nah... -.- örülhetsz. fórumozásom óta elsõ olyan hejesirásí hibám amit nem direkt csináltam... (hejesirásí <-- ez is direkt van 😄)
amugy np 😄

@

Majd lehet találkoni vele egy Dark Brotherhoodos küldetésben.
Emellett õ az IC fõkapitánya ha jól emlékszem és nem téged keres, hanem bárkit aki segít elfgni neki a Grey Fox nev tolvajt. De errõl infót kaphatsz bármelyik ilyen témájú falragaszról.

Crokin
*megfeledkeztem

sry 😄

Repatarurgyán

armageddon666
Nocturnalt én is megcsináltam már. de Mages Guildnél 2.szor mentem "Tasks"-ér Raminus Polus bácsihoz. vagy 3.szor? 😄

@

bigapó
ez csak neked második😊 ez az amikor Imperial city-be kell elmenni, valakivel beszélni és aztán majd vissza asszem Kud-ei-hoz? mert nekem ez lesz az utolsó. csináltam egy vargabetût és elõször lementem délre, hogy a Nocturnal-küldit megcsináljam és ne görcsöljek a zárakkal..

The Matrix has you...

armageddon666
:S tényleg megnéztem és láttam benne egy csomo varázslatot de utána megfeletkeztem rola :S:S:S:S thx

@

Crokin
Ott vannak a ládában, a csóka mellett aki fordít...

Repatarurgyán

armageddon666
Nem tudom megcsinálni a 2. Mages Guildes küldit :S ahol egy oszlopra kell varázslatokat mondani. a tûz és jég megvan, de a magickások nem mennek, mert (szerintem) nincs olyan varázslatom. melyik trainertõl tudnék ilyeneket tanulni? (csökkentõ és növelõ is kell).

@

dunga
Jó lett, kösz szépen

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

CS@
Esetleg valamitõl megsérült a fájl.
Bármelyik mentésedet próbálod betölteni mindegyiknél ez a helyzet?
Ha igen, akkor elõször készíts biztonsági másolatot az összes mentésedrõl majd töröld le mindet. Nyomj egy NewGamet és rögtön a börtönbe ments egyet, majd lépj ki a fõmenübe és próbáld meg betölteni.
Majd írd le az eredményt.

dunga
Az miért lehet,hogy befagy a mentéseimnél? Elindítanám a mentést és kidob az asztalra. Valakinek akadt ilyen problematika? ...........

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

CS@
Ilyenrõl még nem hallottam. Bug?
Ha gondolod, akkor, nyomass képet(nem kell beszúrni elég a link), vagy esetleg mentést, hátha valakinek lesz valami ötlete.

GothiK Aesh
és ágyban alszok természetesen

GothiK Aesh
sziasztok egy kis HELP kéne... xal már rég szintet kellet volna lépnem (lvl->lvl4) de hiába alszok nem lépi meg pedig a piros csik ezer éve maxon van😞 mi lehet a baj?

bigapó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bruma-tól északra kell megkeresni egy barlangot. nem túl nehéz, de gondolkodni kell, mert az iránytû csak egy ideig vezet, aztán meg kell nézni egy térképet amin egy nyíl mutat balra(nyugatra) egy szobor felé és aztán attól északra egy másik nyíl mutat egy faajtó felé. gondolom már tudjátok melyik küldetés ez. már megcsináltam, de volt ott egy iszonyat nehéz ellenfél (illetve kettõ). az elsõ egy "szellemszerû" lény volt, ami hol eltûnt, hol megjelent. ez ellen kellett volna ezüstbõl készült fegyvert használni?

a másik már látható volt, de elég rendesen idézett különbözõ lényeket, medvét, troll-ot és persze nyomta a durvábbnál durvább varázslatokat. ezt is hagyományos módon kaszaboltam fel, meg néha rányomtam egy tûzlabdát, de eléggé sokáig húzta.

The Matrix has you...

MerlinW
ForceWare Release 90
Version: 91.31
Release Date: June 23, 2006
WHQL Certified

[merlinw.org]

CS@
Ja én is úgy tudom, hogy 15perc van rá, már csak az a kérdés, hogy ez a 15perc lehet e kevesebb is.

armageddon666
találtam egy külföldi végigjáccást. 15 perc van hogy megszerezzük a GSS-t. vmi Great Sigil Siege vagy micsoda tart a világunk felé azért. (gondolom az elején az álomból a nagy cucc.)

@

CS@
Percenként szól, hogy még mennyi van.
Próbálgattam utána olvasni ennek a plussz idõ dolognak, de egyenlõre nem találtam errõl infót.

armageddon666
:S és legalább kiirja mennyi idõm van? :S nem szeretem az idõre menõsöket... azokat mindig elszurom...

@

CS@
Upsz akkor lehet, hogy mégis számít, én errõl még nem olvastam, de mindig úgy csináltam, hogy besegítettem elõtte az összes városnak. Ha számít akkor szorry ezt benéztem.

Ron Ragm
Nem úgy van hogy minél több segítséget hívsz annál több idõd van? Vagy legalábbis emlékszem hogy régen ezt tárgyalták és errre a következtetésre jutottak.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

CS@
Szerintem nem, igen, mert idõre megy, nem, attól függ kinek.

armageddon666
Bruma védelme nehéz? és idõre megy? vagy miért kell sietnünk? nyerhetünk idõt azzal ha megcsinálom az Aid for Bruma küldit? vgay az fölösleges? kb. 3 városbol hivtam eddig segitséget.

@

tomee14
*légiós😄

tomee14
asszem Adamus Philida a lgiós neve! szal senki nem tuggya?

Hmuda
No végre nekem is megvan. Szép barna doboz, térkép, uti-zsebkönyv, pénzérme... Nyammm.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bucser
Kérdés, hogy szerepjátszol-e vagy tápolsz és rohansz😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

azokat én nem nevezném küldetésnek. mastertrainerekhez rendeltek egy "küldit" ennyi. és elárulom egy olyan ember sincs, akinek ki van maxolva minden skillje.
a primary skillek a fontosak

Minden küldetést? Ejha... Nagyon penge lehetsz, ha minden skilled master fokozatú és az összes master küldit is végignyomtad. :-)

hát akkor szerintem semmit nem tudsz csinálni

kíváncsi vagyok egyébként, hogy mirõl fog szólni az elsõ kiegészítõ, mert biztos lesz. Tök jó lenne visszamehetnénk morrowindbe (hangulatosabb, mint cyrodiil)

minden küldit végigvittem'kb 90 tiszta játékoránál vagyok
tomee14
ööö na az lenne a kérdés hogy: mászkáltam az Imperial City-be és megkérdeztem az õröket a pletykákról(rumors), és az egyik monta hogy pár parasztot v nemtom kit megöltek a városba(vagy vmi ilyesmi) és hogy egy ismerõse az õrnek mi is volt a neve...hmmmm vmi felias vagy fedias a légióba szolgál vagy hol és szüksége lenne segítségre. hol van ez az ember???HELP! THX

és várhatod a hivatalos modokat vagy letölthetsz pár rajongói modot és ennyi
sztem a morrowind akkor is sokkal jobb volt. de lehet, hogy azért nem tett rám ez akkora hatást, mert
1. oldblivionnal tolom (bár nekem nem nagyon számít a grafika)
2. nem volt sok újítás morrohoz képest (szerintem... bár mit lehetett volna újítani?)

végigvivés után a megmaradt küldiket tudod megcsinálni és ennyi. aztán boylongás 😄

hi'eléggé egysikú ez a kapuzárogatás,anvil nél a kapu teljesen más placcra visz,mint atöbbi kapu,eltévedtem,sok barlang és épület,ami nem vezet sehová,nemtalálom a sigilt,HELP.a végén ha martin meghal,neked is lehuzzák arolót,éleg ügyetlen ez a martin.27es a karim,végigvittem majdnem,ezután csak bolyongás?
spellmakinggel lehet csinálni invisibility-t?