The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Nefarivigumnak hívják, ahova be kell menned, és a keleti oldalon lesz, ha onnan nézzük, ahol beléptél abba a nagy barlangba.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

GoKu x
bejártam az egész területet, de még mindig nem 1értelmû,h merre kell menni. megtudnád mondani h a térkép melyik részeén van?? sokat segítenél elõre is thx

GoKu x
thx rögtön meg is nézem.

Pretorian
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Be kell járni az egész területet, csak egy jó irány van, ami elvezet a Razorhoz. Tuti megtalálod, mert tök lineáris út vezet odáig. Fel kell jutni a barlang legmagasabb pontján lévõ romhoz, oda be, és lassan ott is vagy.

GoKu x
nah megvan. máshol más modszerrel, de megvan. amugy most ott tartok amikor vmi 2gömböt beraktam az ajtó elé amit védett vmi pajzs féle vagy mi, aztán mentem az alaguton át amíf adta magát az út és végül kijutottam egy nagy térre. a piros csíik nem mutatja merre kell menni. sza ott merre kell menni? mert nem tom

Pretorian
Én még csak most kezdem õket, eddig csak a kalózkapitányt tettem jégre.

Pretorian
A rart, de vigyázz, mert sok a fake, a 197 kb-os kis pakkokat nehogy leszedd, mert az mind pájver!

MerlinW
Most értem a DB-s küldik végére. Hihetetlen hangulatosak voltak😊

[merlinw.org]

GoKu x
mind1 ugy se tom leszedni.

GoKu x
2db-ot talált egy exe-t és 1 rar-t. melyiket szedted le?

GoKu x
thx rá is keresek.

Pretorian
Nem, ez egy átfaragott Mehrunes mod. Az eredeti plugint innen nem lehet letölteni, mert pénzbe kerül. Én Limewire- el találtam meg.
Közben meglett a penge, nagyon zsír, ha jól betalál, elsõ csapásra hazavág egy Mythic Dawn -os bérhentest.
Egyébként most, hogy végignyomtam az elsõ hivatalos plugint, azt mondom, megéri a két dollárt.

GoKu x
ugye EZ az a mod?? nehogy véletlen mással próbálkozzak.

GoKu x
*eso= esp.

GoKu x
áhh ez még most se jó. pedig már azt se lehet mondani h olyan sok eso. kiterj. fájlt másoltam a datba h összegubancolodnak. csak 1 van de a quest még mindig nincs ott. eddig még 1 mod se müxöt nálam :S

GoKu x
huh akkor le kell tötlnöm a gamet mert már nem tom melyyek voltak a fájlok mappák stb. de megpróbálom azért 😊

Pretorian
Elõfordul, hogy a modok "összeakadnak" egymással. Próbáld ki úgy, hogy csak azt az egyet pipálod ki, és ha mûködik, fokozatosan a többit is.

most nem otthon vagyok, fejbõl meg nem emlékszem a részletekre :/

GoKu x
esetleg te nem tod h mi lehet a baj? vagy vki?

GoKu x
nem számit? nah az jóó

nem számít

GoKu x
hát nem az.

GoKu x
hát jó elméletileg jó, de gyakorlatilag mégse, mert nincs ott a quest. amugy az lehet baj h azon kivül még kb 13 be van pipálva?

Pretorian
Nemtom, mod szempontjából számít-e, de eredeti a játék? Meee' nekem az, és lehet, hogy azért mûxik szinte minden frankón.

Pretorian
Aha.

GoKu x
nekem ez van fent: TheElderScrolls4Oblivionv1.1.511NoDVDFixedexeEng.rar. ez jó?

Pretorian
Nem, asszem ez el sem indul 1.0-val. 1.15 kell neki, ha jól tudom. Nekem az van fennt, és megy.

GoKu x
betöltöttem ahol tartok és semmi. de nem tom h lehetne rosszul felrakni hisz 1értelmû. data mappába be az esp.-t, play alatt bepilám azt a kua modot és ennyi, talán az lehet a baj h nem a 1.0 verzio val próbálom?

Pretorian
Unearthing Mehrunes Razor. Ha jól tetted fel a modot, azonnal meg kell jelennie a questnek, ahogy betöltesz egy állást.

GoKu x
meg tudnád mondani mi a quest neve??

Pretorian
Innen tudod leszedni, a két alsó linkrõl, azok ingyenesek. Egyébként megpróbáltam én is feltenni, de nem mûködik. Valami gáz van ezzel a moddal.

mit értesz ez alatt?olyan sok nféle karit állithatsz össze ,amilyet akarsz,saját belátásod szt.kérdés h mit vársz egy paptól?olyan tulajdonságokat adsz neki amit elvársz egy"paptol"
tudja vki, lehet e pap lenni a játékban?
nem exe viszont nem tudsz nekem linket adni ahhonnan ez letölthetõ és nem kell regelni meg fizetni egyszerûen csak letölteni?
Pretorian
Lehet, hogy spyware. Ha .exe, és kisebb mint 1 mega, akkor nehogy elindítsd!!!

Pretorian
Amikor legközelebb betöltesz egy állást, egybõl megkapod a questet a Razorhoz.
A beauty pack az egy .esp fájl?

GoKu x
talán brobáld ITT. sztem találni fox.

Ren_BeautyPack_v1_0_onlyhairs.7z ezt bemásoltam a datába de a data filse között nincs ott mi lehet a hiba amikor letöltötte,m csak ez a file jött nem jött rar vagy melé olyan esp izé
GoKu x
amugy leszedtem én is ezt a razot-os akármit(kés vagy mi az) ugye bár bemálom a databa bepipálom és h tudom megszerezni vagy h van ez?

Pretorian
Egyébként valaki tud egy ingyenes linket a Horse Armorhoz? Dombornyomott kártyám nincsen, csak ezért meg nem fogok csináltatni.

Pretorian
OFF: William Duvall, a Cardboard Vampires "alkalmi" zsúrmikulása.
Nem is akarják pótolni Layne-t, nem is lehetne.
"We just wanted to play these songs once more..." - nyilatkozta Sean. Tribute jellegû megmozdulás, nem több.

Ontopik:
A fájlokat ne egyenként bontsátok ki, a winrar-ban az egész mappát "csomagoljátok bele" (ez de szép volt) a data folderbe.

GoKu x
hát pl:Falamir the Merchant-TESSource, Any-01_Wearable Emperors Armor-TESSource, Ayleid Meteoric Iron Weaponry BETA RELEASE-TESSource, Russian-Lockpick of Gray Fox-TESSource, meg még van 1-2 lehet h ezek így nem mondanak sokat neked ne mtom. ugy csináltam h data-ba bemásoltam az esp--ket meg ami nem esp. volt azt is oda. utána data files be-x-eltem ami kelett(vagyis az összeset) és kész. de semmi.

Nah most má van pár de pont ezt a hajas izét amit a legjobban szeretnék azt nem tom berakni kicsopmagolom de nincs ott a data filesnél
ki az uj énekes?nentom de kérkedve fogadom a hirt,ki pótolhatná ezt a hangot?ebbe a hangba bele játszik a 5 év herointapasztalat,de ezt privátba kellett volna.SorrY.jo lehetett a konci!visszatérve oblihoz,volt egy 29es woodelfem,csakhát megrekedt/csak full hardon nyomom.ugy gondolom akkor jo egy karifejlesztés,ha hardon megmarad,kivéve tolvajt.tehát most van egy mag em,még csak7es.képet sajna nem tudok linkelni,meg majd késõbb.
Pretorian
Nincs mit.

Pretorian
Melyik modokat tetted fel? Tuti jól csináltál mindent?

Nagyon szépen köszönöm
Pretorian
Éjszaka is próbáltad már? Nekem asszem úgy sikerült megcsinálni.

GoKu x
én speciel már egy csomó modot felnyomtam de semmi változást ne mtapasztaltam. ekkora láma lennék vagy mi?....

Pretorian
Elõször is letöltöd mondjuk innen, utána a tömörített mappát kicsomagolod a játék "data" könyvtárába, majd amikor elindítod a gémet, a play alatt a "data files" menüben bekapcsolod a használni kívánt modot, és kész is.