The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Bentvan 1-2 mod, de sztem van még több is. Bennvan a Ren's Beauty pack akkor az, hogy ne legyen minden egyszerû mellényúlásért bountym (no pyshic guards)
és kb ennyi. Viszont nincs bent a fast travel kivevõ mod és mégsem tudok fast travelelni. Nemtom mi megy itt, de mikor feltettem a játékot az összes mentésem és képem megvolt. Azóta kétszeresen is letöröltem MINDENT ami a telepítésével kapcsolatos, de a mentéseket csak meghagyta. Lehet az a no fast travelt is benthagyta. Hát nagyon nemtudom, de ez elég gázos lesz így.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De azt is említsük meg, hogy azsem semmi, hogy majnem champion vagyok az arénában, bentvagyok a tolvajcéhnél és még a Dark Broterhoodos is felkeresett és még mindig csak 1 szintes vagyok. Nem nagy dolgok, de ha real szemmel nézzük...

Gondoljunk csak bele, ahogy hõsünk betér az útmenti fogadóba, ahol árgus szemek figyelik és várják az izgalmasabbnál izgalmasabb történeteket. Hõsünk letelepedik egy székre, majd belekezd a mesélésbe:
- Ma az történt velem, hogy guggoltam az istálló mögött...
Az Arrow of Extraction nevû Thief küldinél tartok. A barlangban nem tok továbbjutni. Van egy zárt ajtó amit csak kulcsal kell kinyitni. Hol a kulcs?
Ultimate íj úgy tudom nincs. A leghasznosabb íjat meg a Dark Brotherhoodtól kaphatod meg extraként, de ez a szuntedtõl függõ tulajdonságú lesz. Ha alacsony szintû a karaktered, akkor gyenge íjat kapsz. Ha magas szintû akkor erõsebbet. Nem fejlõdik veled a cuccos!
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A sneak csak akkor fejlõdik, ha senki sem lát.
Nem gép elõtt ülés esetén az a gáz, hogy mint írtad bent van a fõ skillek között és emiatt, ha hosszabb idõre ott hagyod, akkor kicsit béna szorzókat kapsz. Mert ugye, ha csak ebbõl léped a szintet, akkor 5X agilityt kapsz és kész. Mondjuk beválaszthatod mellé még a luckot és akkor csak egy képességre él az alacsony szorzó.
Ha mégis erre vetemedsz, akkor elmész mondjuk az IC istállóhoz és belopakodsz az istálló háta mögé, ahol senki sem lát, majd fejjel a lovak felé nekitámaszkodsz az istálló hátsó falának és bekapcsolod a folyamatos elõre menést, azután fejlõdik is.
Igazánól lenne még két kérdésem :
Mérget növényekbõl lehet csinálni? Aztán bekenem a nyílvesszõt vele?
A másik pedig, hogy a sneaket, hogy lehet úgy fejleszteni, hogy nem is ülsz gép elõtt? Mert morroban lehetett, de itt még máig sem jöttem rá, hogy hogy fejlõdik :S
Valamikor jön egy npc, elfordul és akkor fejlõdik, vagy amikor rám sem néz csak a közelben van stb...De úgy nem fejlõdik ha a gombot nyomom és a sarokban állok.
Szerintem az íj mellé mindenképp fejleszd a sneak –et, mert a magas sneak attackal már egészen elviselhetõ.
Szal azt a kardot akár elsõ szintõl is megszerezhessük és nagyon durván sebez. Van ilyen íjba is? Mer tényleg nem lenne már rossz lopakodós tolvajt alakítani aki 1 lövéssel szedi le a gyanútlan áldozatot.
én embereknél tudtam használni, állatnál még nem próbáltam 😊
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Chaos Anno Domini
most például a lopvamat ütöttem meg.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Next PC upgrade: 2022
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
A Bethesda Softworks a holnapi nap folyamán teszi elérhetõvé, s mindössze 1,89 dollárért megvásárolhatóvá az Elder Scrolls IV: Oblivion mini expanziójának következõ darabját, mely a The Vile Lair címet kapta.
A benne lévõ tartalom kifejezetten a gonosz karakterek számára lett megalkotva. Nézzük, mit is kaphatunk a pénzünkért:
The Font of Renewal, ahol a játék megtisztíthatja magát a vámpírizmustól
The Shrine of Sithis, ahol a kevésbé jó hírû játékos kigyógyíthatja magát sebesülésekbõl és betegségekbõl eredõ bajaiból
A Dark Minion, ahol rengeteg aranyat találni
Cattle pen, mely segítségével étkezhetnek a vámpírok
Egy zárt kert, ahol számos mérges növény található.
Emellett számos új bútor is helyet kap a játékban.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
van multiplayer???
lesz magyarosirás??????
@
Amd 3200@2500 (939 venice 1.45),6600gt 550/1150,1280ddrram hétvégén még veszek
Hétvégén veszek még 512 és igy lesz 1280
Egy ilyen géppel mennyit tudok kihozni a játékból?<#miaz>#miaz>
:3
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
1500mhz (Athlon Xp 1800+), 768mb ddr ram, Ati radeon 9600xt 256mb 128b
naaaa?<#idiota>#idiota>
sztetek fog menni? anno Ati radeon 9000-el megvolt a 10FPS <#smile>#smile>
!!!Gothic forever!!!
Vess egy pillantást a naplódra és máris megtudod, hogy a WellspringCave –t kell keresned.
!!!Gothic forever!!!
Mivel semmire sem lenne jó, szerintem sehol sem lehet venni.
Vagy lemaradtam valamirõl?