The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagyok hét végén is, láttam a kérdést, csak nem tudok választ rá. A deadly reflexet láttam bemutatóban, letöltöttem, de nem használom, de ezt írtam is korábban. Valamelyik moddal (már nem tudom mlyikkel, vangy úgy 150, amit használok), ami fent van, akad(hat) a készítõ szerint, így egyelõre talonban maradt. Helyette a Locational Damage-t választottam, amirõl korábban valaki panaszkodott, hogy elrontja a páncél viselési fejlõdést, csak én kifejezetten páncél nélküli karaktereket használok, így az engem nem zavar...
Deadly Reflex-bõl a legfrissebb a 4.03, azt kellene kipróbálni...
A leírás szerint: aktiválás után:
- töröld az Archiveinvalidation.txt-t és futtasd az obmm ezen funkcióját.
- várd ki a "cell reset" idõ (ez gyanítom azt jelenti, hogy húzódj valami semleges helyre (pl a házadba, ahol nincs senki) és várd ki a respawn idõt (alapértelmezetten 3 nap, modokkal változhat).
- ha nem akarod kivárni akkor a konzolba írd be: SetGameSetting IHoursToRespawnCell 1 (elõtte valamiképp le kéne ellenõrizni, mennyi az alapérték, mert 2-3 óra várakozás után vissza is kellene állítani...)
Valahol azt is írja a doksi, hogy az új animációk egy része csak "third person" nézetben látható. Pl a torokvágásé... A spéci mozdulatok látványa az NPC-ken élvezhetõ, a Player inkább csak a hatásokat "élvezi"...
Deadly Reflex-bõl a legfrissebb a 4.03, azt kellene kipróbálni...
A leírás szerint: aktiválás után:
- töröld az Archiveinvalidation.txt-t és futtasd az obmm ezen funkcióját.
- várd ki a "cell reset" idõ (ez gyanítom azt jelenti, hogy húzódj valami semleges helyre (pl a házadba, ahol nincs senki) és várd ki a respawn idõt (alapértelmezetten 3 nap, modokkal változhat).
- ha nem akarod kivárni akkor a konzolba írd be: SetGameSetting IHoursToRespawnCell 1 (elõtte valamiképp le kéne ellenõrizni, mennyi az alapérték, mert 2-3 óra várakozás után vissza is kellene állítani...)
Valahol azt is írja a doksi, hogy az új animációk egy része csak "third person" nézetben látható. Pl a torokvágásé... A spéci mozdulatok látványa az NPC-ken élvezhetõ, a Player inkább csak a hatásokat "élvezi"...
Nálam ugytünik minden ok eddig..kb 5 mod van fent+a hivatalosak.deadly reflex elég "ismert mod,tralereket is néztem róla.mivel abban egyetértünk sztm h obli legnagyobb gondja az egysikú harcmodor,lennének elképzeléseim..de ez a mod is mûkszik csak a nem értem h consolban mit kéne...
Nekem az a véleményem hogy az Oblivonba ne tegyél be mindneféle "homályos"
mod. Csak olyat amit már sokan kipróbáétak és nem írtak hibáról. A TES nagyon modozható játék és könnyü is berakni. DE a hátülötõje hoyg iszonyatosan el is lehet vele rontan iaz egész programot. Nagyon durva dolgok tudnak történni. Tapasztalat, egyszer raktam be egy új CM partnert de az iszonyat bugos volt :S de sikerült kitörölni 😊
mod. Csak olyat amit már sokan kipróbáétak és nem írtak hibáról. A TES nagyon modozható játék és könnyü is berakni. DE a hátülötõje hoyg iszonyatosan el is lehet vele rontan iaz egész programot. Nagyon durva dolgok tudnak történni. Tapasztalat, egyszer raktam be egy új CM partnert de az iszonyat bugos volt :S de sikerült kitörölni 😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
34737-hez még annyit,h deadly reflex 4-et tettem fel!innentõl semmit nem tudok van 4.0 meg ilyenek?és kell hozzá esetleg?vagy consol-ba kell irni vmt?thx
ÉS MÉGEGY KÉRDÉS,HA VISSZATÉR VALAMELYIK GURU!az egyik mod miatt vannak olyan ládáim amit kék varázslat vesz körül(mint morrowindben a csapdás ládák)rá spacelek és semmi nem tudom kinyitni,ami nagyon gáz-lockpickem van+easy láda.?köszi
Ilyen kérdésekban SaGa és koschwarz tud segíteni remélhetõleg, de õk hétvégén ritkán vannak itt.
Türelem <#wink>#wink>
Türelem <#wink>#wink>
?sehol senki?
pontosan:-select a key for a shield bash,wheapon punch,choose one of free keyboard key.you can release,reassign your default keys in the options,controls menu.first click done to close this window,then press the key you want to use.Selecting mouse keys cannot be supported at the moment,refer to readme on how to set them through console.--nagyjából értem,lecsukom done-al az ablakot,lenyomom a G-betût(mondjuk)de látszólag semmi nem történik.de azt már nem értem h options-controls-ban mit matassak!consolos ügyet meg pláne nem értem,segitség kéne!köszi
sziasztok!Deadly reflex -ügyben kérnék segítséget,mert nem jövök rá h mi módon használhatom az uj mozdulatokat!?az van h játék elején a cellában feldob egy "üzenetet(a questek között)h adjam meg hotkey-ben..belépek options-controls-billentyûparancsok...de itt csak kb 10alap dolgot lehet megadni(mozgások...)mit kéne tennem?ti használjátok a speckó mozdulatokat?légyszi segítsetek h mi a trükk.köszönöm
No, azt hogy csináltad, hogy már 1-es szinten az egyetemen voltál?
Be lehet menni, beszélni is lehet Raminus Polussal, de a kapun nem enged át, csak miután az összes Raccomendationt megszerezted.
Karaktertõl is függ, hol, mivel érdemes kezdeni, tolvajnak pl. nem biztos. hogy rögtön az Arénába kell rohanni.
Elõs napokban lehet IC-ben szédelegni, napközben ki lehet menni a város körüli romokhoz, sõt be is lehet menni (általában kicsik a fõváros körüli dungeonok)
Az sem szégyen, ha valami legyõzhetetlen ellenfél elöl kimenekülsz a dungeonból, a lényeg azon van, hogy fejlõdjön a kari.
Utakon közlekedve bármelyik városhoz el lehet jutni, de a vadonba még ilyenkor nem ajánlott bolyongani.
Útonállók, banditák, farkasok az úton is támadhatnak, ha nem bírsz velük futás - szencsés esetben éppen jön egy járör neki általában nem gond ezeket a lényeket leverni (jószándékú segédkezés közben érdemes vigyázni az Imperialra, nehogy megsértsd)
Guildos küldiket 5-ös szint körül szoktam elkezdeni, addig IC körül lófrászok, kincsvadászat, alchemia jelenti a bevételi forrást, ekkor már van házikóm, nekivághatok a távolabbi tájaknak, nem kell mindent magammal cipelni.
Természetesen el lehet kezdeni elsõ szinten is a guildos küldiket, ha bírja a kari, a Custom kasztos kariknak kell az elején némi idõ, amíg a minorban lévõ fontos skilljük némileg megerõsödik...
Be lehet menni, beszélni is lehet Raminus Polussal, de a kapun nem enged át, csak miután az összes Raccomendationt megszerezted.
Karaktertõl is függ, hol, mivel érdemes kezdeni, tolvajnak pl. nem biztos. hogy rögtön az Arénába kell rohanni.
Elõs napokban lehet IC-ben szédelegni, napközben ki lehet menni a város körüli romokhoz, sõt be is lehet menni (általában kicsik a fõváros körüli dungeonok)
Az sem szégyen, ha valami legyõzhetetlen ellenfél elöl kimenekülsz a dungeonból, a lényeg azon van, hogy fejlõdjön a kari.
Utakon közlekedve bármelyik városhoz el lehet jutni, de a vadonba még ilyenkor nem ajánlott bolyongani.
Útonállók, banditák, farkasok az úton is támadhatnak, ha nem bírsz velük futás - szencsés esetben éppen jön egy járör neki általában nem gond ezeket a lényeket leverni (jószándékú segédkezés közben érdemes vigyázni az Imperialra, nehogy megsértsd)
Guildos küldiket 5-ös szint körül szoktam elkezdeni, addig IC körül lófrászok, kincsvadászat, alchemia jelenti a bevételi forrást, ekkor már van házikóm, nekivághatok a távolabbi tájaknak, nem kell mindent magammal cipelni.
Természetesen el lehet kezdeni elsõ szinten is a guildos küldiket, ha bírja a kari, a Custom kasztos kariknak kell az elején némi idõ, amíg a minorban lévõ fontos skilljük némileg megerõsödik...
Gyakorlatilag bárhová mehetsz, mivel az ellenfelek a szintedhez igazodnak (persze ha elsõ játék, akkor óvatosan, míg kiismered magad). Nyugodtan megnézheted a környezõ barlangokat is.
én arénában kezdenék!
Hello!
Nemrég kezdtem el a játékkal játszani és az lenne a kérdésem hogy a játék elején hol és hogy érdemes fejlõdi, mert az elõzõ mentésemmel már az egyetemen voltam 1-es szinten és szerintem ez egy kicsit alacsony lehet ide. Elõre is köszi.
Nemrég kezdtem el a játékkal játszani és az lenne a kérdésem hogy a játék elején hol és hogy érdemes fejlõdi, mert az elõzõ mentésemmel már az egyetemen voltam 1-es szinten és szerintem ez egy kicsit alacsony lehet ide. Elõre is köszi.
Próbáld meg a legfrissebb DirectX9-et telepíteni.
Ha nem oldja meg, akkor:
Rákeresel itt: http://www.dll-files.com/
Letöltöd.
Bemásolod a Windows\System32 mappába.
Örülsz.
Ha nem oldja meg, akkor:
Rákeresel itt: http://www.dll-files.com/
Letöltöd.
Bemásolod a Windows\System32 mappába.
Örülsz.
bocsi d3dx9_27.dll nem található bocsi 😛
Hello!!!
A játék nem indul azt irja ki hogy d3x9_27.dll nem található. Mit csináljak?
A játék nem indul azt irja ki hogy d3x9_27.dll nem található. Mit csináljak?
hotkey-ket hol álítom be(deadlyreflex mod)miatt kérdem,mert kiir valamit
Hello
Tud valaki egy console parancsot amivel véglegesen megadhatom vagy zárhatom egy tárgy pozícióját? Hogy még a gravitációse mozdítsa el?
Tud valaki egy console parancsot amivel véglegesen megadhatom vagy zárhatom egy tárgy pozícióját? Hogy még a gravitációse mozdítsa el?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Sziasztok!minden rendben zajlott a telepítéssel!viszont megjelentek uj race-ek!dremorat választanám,küldetésekben nem szenved hátrányt?
?
Mit jelent az "általam lerakott" kifejezés?
Modolsz, vagy játszol és játék közben pakolászol le dolgkat itt-ott? Ez utóbbi esetben a tárgyak, amiket nem saját tulajdonú (a házadban lévõ, vagy a olyan guildben, aminek tagja vagy) ládába pakolsz, el fog veszni.
Mit jelent az "általam lerakott" kifejezés?
Modolsz, vagy játszol és játék közben pakolászol le dolgkat itt-ott? Ez utóbbi esetben a tárgyak, amiket nem saját tulajdonú (a házadban lévõ, vagy a olyan guildben, aminek tagja vagy) ládába pakolsz, el fog veszni.
Üdv! Nekem lenne egy problémám, hogy az összes általam lerakott, illetve enchantolt fegyvert,páncélt, és kikevert potionokat nem menti el a játék. Illetve ha menüs mentést - kilépek a menübe v. a játékból - csinálok csak akkor. /F5-F9-nél megjegyzi./ Új karaktert kezdtem, azzal nem volt baj. Illetve próbáltam újra telepíteni, semmi.
Elõre is köszi, ha van vkinek ötlete.
Elõre is köszi, ha van vkinek ötlete.
nyilván
De nyilván level10en, level10es ellenfelek ellen nincs is szükség epic cuccokra😊
Persze oda lehet menni korábban is viszont a játék a található cuccokat is a szintedhez igazítja és csak olyan 20-as szinttõl fogod a legjobb cuccokat találni.
Nem kell 20-as szint, mivel szinthez állítja az ellenfeleket, ha jól emlékszem én 10-es szinten mentem oda, és tökéletes volt úgy is.
Kicsit lejjebb már leírem, de mégegyszer:
Drain: elszívja az adott attribútumot, meghatározott ideig, és mennyiségben. Az elszívott mennyiség elvész. (a célnál átmeneti damage). A hatás elmúltával az automatikusan gyógyuló dolgok visszajönnek. Támadó.
Absorb: elszívja, és átadja a varázslónak az adott mennyiséget. (a célnál átmeneti damage, a "feladónál" átmeneti restore). A hatás elmúltával az automatikusan gyógyuló dolgok visszajönnek. Támadó.
Damage: véglegesen leveszi az adott mennyiséget a célról. A mennyiség nem termelõdik vissza, maximum templomban, vagy valami ellenirányú löttyel, mágiával. Támadó.
Cure: azonnal gyógyítja a damage hatását, véglegesen és teljes egészében. Gyógyító.
Restore: meghatározott mennyiséget ad vissza az adott attribútumhoz. Gyógyító.
Fortify: erõsíti az adott attribútumot, a meghatározott mértékben és ideig. Védelem.
Resist: véd az adott fajta támadás ellen, meghatározott mértékben és ideig. Védelem.
Az Oblivon Wiki tanulmányozása javallott...
Drain: elszívja az adott attribútumot, meghatározott ideig, és mennyiségben. Az elszívott mennyiség elvész. (a célnál átmeneti damage). A hatás elmúltával az automatikusan gyógyuló dolgok visszajönnek. Támadó.
Absorb: elszívja, és átadja a varázslónak az adott mennyiséget. (a célnál átmeneti damage, a "feladónál" átmeneti restore). A hatás elmúltával az automatikusan gyógyuló dolgok visszajönnek. Támadó.
Damage: véglegesen leveszi az adott mennyiséget a célról. A mennyiség nem termelõdik vissza, maximum templomban, vagy valami ellenirányú löttyel, mágiával. Támadó.
Cure: azonnal gyógyítja a damage hatását, véglegesen és teljes egészében. Gyógyító.
Restore: meghatározott mennyiséget ad vissza az adott attribútumhoz. Gyógyító.
Fortify: erõsíti az adott attribútumot, a meghatározott mértékben és ideig. Védelem.
Resist: véd az adott fajta támadás ellen, meghatározott mértékben és ideig. Védelem.
Az Oblivon Wiki tanulmányozása javallott...
Na rájöttem,szívja el minden másodpercben adott pontnyit,aztán pedig ha nem hal meg viszatöltõdik.Van az a küldetés amikor meg kell tudnunk Thoronir miért olyan olcsó,és a végén meg kell ölni a 2 csávót.Tarthatott ezzel kb 10 másodpercig,elsõ shocking touchtól meghalt a társa,a másik muksóra meg ráküldtem ezt az életelszívóst,meg 1 vagy 2 shocking touch és megfeküdtek.Másik karakterrel meg mire lekardoztam õket...
Van egy spell,ami azt tudja,hogy drain health 10 points for 15 sec.Akkor ez a spell minden másodõercben levesz anyi hp-t?És én ezt megkapom,vagy ez nem olyan,mint az absorb spellek?
el kell olvasni a mellékelt leírást, hogy mi mit csinál. ennél többet nem tudunk segíteni.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ok!már csak az nem tiszta,ahol több esp-file van(4-5db)azokat mindent másoljak be vagy csak 1-et?
Mindegy. A kissebb a mod maga, a nagy meg a különféle, hozzáadott cuccok, fõleg modellek és texturák...
köszi megvan!francescoból a kisebbet tettem elõször!jo igy?
Töltsd le az OBMM-et (Oblivion Mod Manager)!!! Telepítsd!
Elindítod, alul a "create" gomb. Ezt nyomd meg. A kisablakban "add archive". Tallózd ki a letöltött, tömörített modfájlt. Ha panaszkodik, hogy több esp is van, eltérõ könyvtárakban akkor mindenkéép olvasd el a tömörített fájlban található leírást, mert vannak opcionális pluginek is benne.
Néha, amikor nagyon "eldugják" a tömörítvényben a cuccot, elõbb ki kell bontani valahova és az "Add folder" gombbal lehet tovább jutni rendesen. Ilyenkor azt a mappát mutatod meg a programnak, amibõl a meshes, textures mappák nyílnak, vagy amiben az esp, esm fájlok vannak.
Adsz valami nevedt a modnak, ha nem írsz be author nevet, akkor panaszkodik, de nem kell vele foglalkozni. "Create omod". El lesz egy darabig, ha valami nagy csomagból csinálsz omodot, de lesz egy szabványos mod fájlod. A jobb oldali listában láthatod azokat, amiket már megcsináltál. Ha kék a kis négyzet jelölõ, akkor aktív és a bal oldalon ott van valahol a ghozzá tartozó esp is. Ha zöld, akkor még nem aktív és nem is akad semmivel. Ha piros, akkor még nem aktív és valami olyat akar felülírni, ami már létezi. Ilynekor megzézheted a "View Data Conflicts" menüvel, a jobbklikkre nyíló menübõl, hogy mivel is akad. Az aktiváláskor megkérdi, hogy a kondliktusokat hogyen reagálja el. Ha azt mondod mutassa, akkor mindegyiknél megkérdi, hogy felülírhatja-e a korábbit, vagy sem. Ha nem ezt váasztod, simán felülcsapja a korábbit. Ha sárgás a négyszög, akkor van benne olyan fájl, ami már megvan, de a kettõ egyforma, nem lesz gond. Ha fekete, akkor már fent lévõ esp-t kellene felülírni...
Amikor minden modot aktiváltál, sorba raktál, akkor a job oldalon: Utilities -> Archive Invalidation. Erre van jó leírás az fcom oldalon...
Lehet mindenféle scripteket fûzni az omodokhoz, amit az aktiváláskor futtat. Így pl megadhatod, ha az egyik mod egy másiktól függ és az nincs fent, akkor ne is telepítse, csak szóljon. Vagy ha a sorrend kötött, akkor automatikusan a megadott elé vagy mögé rakja, stb...
Természetesen a script elõírásai csak az obmm felügyelete alatt érvényesek, más programmal simán összekutyulhatod õket...
Elindítod, alul a "create" gomb. Ezt nyomd meg. A kisablakban "add archive". Tallózd ki a letöltött, tömörített modfájlt. Ha panaszkodik, hogy több esp is van, eltérõ könyvtárakban akkor mindenkéép olvasd el a tömörített fájlban található leírást, mert vannak opcionális pluginek is benne.
Néha, amikor nagyon "eldugják" a tömörítvényben a cuccot, elõbb ki kell bontani valahova és az "Add folder" gombbal lehet tovább jutni rendesen. Ilyenkor azt a mappát mutatod meg a programnak, amibõl a meshes, textures mappák nyílnak, vagy amiben az esp, esm fájlok vannak.
Adsz valami nevedt a modnak, ha nem írsz be author nevet, akkor panaszkodik, de nem kell vele foglalkozni. "Create omod". El lesz egy darabig, ha valami nagy csomagból csinálsz omodot, de lesz egy szabványos mod fájlod. A jobb oldali listában láthatod azokat, amiket már megcsináltál. Ha kék a kis négyzet jelölõ, akkor aktív és a bal oldalon ott van valahol a ghozzá tartozó esp is. Ha zöld, akkor még nem aktív és nem is akad semmivel. Ha piros, akkor még nem aktív és valami olyat akar felülírni, ami már létezi. Ilynekor megzézheted a "View Data Conflicts" menüvel, a jobbklikkre nyíló menübõl, hogy mivel is akad. Az aktiváláskor megkérdi, hogy a kondliktusokat hogyen reagálja el. Ha azt mondod mutassa, akkor mindegyiknél megkérdi, hogy felülírhatja-e a korábbit, vagy sem. Ha nem ezt váasztod, simán felülcsapja a korábbit. Ha sárgás a négyszög, akkor van benne olyan fájl, ami már megvan, de a kettõ egyforma, nem lesz gond. Ha fekete, akkor már fent lévõ esp-t kellene felülírni...
Amikor minden modot aktiváltál, sorba raktál, akkor a job oldalon: Utilities -> Archive Invalidation. Erre van jó leírás az fcom oldalon...
Lehet mindenféle scripteket fûzni az omodokhoz, amit az aktiváláskor futtat. Így pl megadhatod, ha az egyik mod egy másiktól függ és az nincs fent, akkor ne is telepítse, csak szóljon. Vagy ha a sorrend kötött, akkor automatikusan a megadott elé vagy mögé rakja, stb...
Természetesen a script elõírásai csak az obmm felügyelete alatt érvényesek, más programmal simán összekutyulhatod õket...
kösz
egyszerû
ha pl. van egy fõmappád a mod nevével (legyen pl. hair and eyes), majd azon belül van több almappa (mint pl. textures, meshes, stb.), illetve .esp vagy .esm végzõdésû fájlok, akkor az összes almappát és a .esp-t vagy esm.-et bemásolhatod úgy ahogy van a bethesda softworks/oblivion/data mappába. valószínûleg figyelmeztet a winfos, hogy "a mappában már vannak hasonló nevû mappák, stb...", rányomsz, hogy "igen, mindet".
ha esetleg a mod fájlai egy data nevû könyvtárba vannak bepakolva, akkor ezt a data könyvtárat teheted egybõl a bethesda softworks/oblivion mappába.
a lényeg, hogy gyakorlatilag majdnem mindegyik modot a data könyvtárba kell tenni, értelemeszerûen ha új textúrát rak be, akkor a textúra könyvtárba, stb.
DE
mindig meg kell nézni a modleírásban, hogy melyik esp.-t akarod használni, mert sokszor több is van.
nem tudom, hogy az oblivion mod managert telepítetted-e már, de nélkülözhetetlen lesz, különösen ha textúrákat is használó modokat akarsz használni.
ha pl. van egy fõmappád a mod nevével (legyen pl. hair and eyes), majd azon belül van több almappa (mint pl. textures, meshes, stb.), illetve .esp vagy .esm végzõdésû fájlok, akkor az összes almappát és a .esp-t vagy esm.-et bemásolhatod úgy ahogy van a bethesda softworks/oblivion/data mappába. valószínûleg figyelmeztet a winfos, hogy "a mappában már vannak hasonló nevû mappák, stb...", rányomsz, hogy "igen, mindet".
ha esetleg a mod fájlai egy data nevû könyvtárba vannak bepakolva, akkor ezt a data könyvtárat teheted egybõl a bethesda softworks/oblivion mappába.
a lényeg, hogy gyakorlatilag majdnem mindegyik modot a data könyvtárba kell tenni, értelemeszerûen ha új textúrát rak be, akkor a textúra könyvtárba, stb.
DE
mindig meg kell nézni a modleírásban, hogy melyik esp.-t akarod használni, mert sokszor több is van.
nem tudom, hogy az oblivion mod managert telepítetted-e már, de nélkülözhetetlen lesz, különösen ha textúrákat is használó modokat akarsz használni.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ok megvan!viszont az olyan modokhoz ,amiket másolgatni"kell kérnék egy kis utmutatót.pl:modifier hair and eyes csomag letöltve egy mappába van csomagolva-hair and eyes-ezen belül meshes,texture és esp+esm file!lehet ugy h fõmappástól(modifier eyey and hair)bemásolom valahova(hova?)vagy "belelépjek és külön-külön(textures,meshes)másolgatom?help ols thx
Azt hiszem kell regisztrálni, mert 2 megánál nagyobb fájlokat másképp nem lehet letölteni, de nem kerül semmibe. A kinézetet a linken található képekbõl meg tudod itélni. Én nem használom, mert a Locational damage-dzsel összeakadna...
hogy tudom szedni?regelni kell?miket ujít és kinézetre van e vm?még ezek és akkor elég is lesz ennyi mod.
Új harci mozdulatok: Deadly Reflex
Elõször az alapjáték, majd a Shivering Isles kieg, erre a gyári SI patch.
Ez után a gyári modok (Knights of the Nines és társaik) majd innen kezdve mindegy, mert minden újabb esp-ket, esm-eket és adatfájlokat pakol fel, így az obmm használata nem megkerülhetõ...
A gyári modoknak vannak unofficial és normál patcheik, azokat is érdemes beszerezni. A francesco modhoz van egy spéci, MOBS kompatibilis SI patch, elérhetõsége az fcom oldal francesco moddal foglalkozó részén megtalálható.
Elõször az alapjáték, majd a Shivering Isles kieg, erre a gyári SI patch.
Ez után a gyári modok (Knights of the Nines és társaik) majd innen kezdve mindegy, mert minden újabb esp-ket, esm-eket és adatfájlokat pakol fel, így az obmm használata nem megkerülhetõ...
A gyári modoknak vannak unofficial és normál patcheik, azokat is érdemes beszerezni. A francesco modhoz van egy spéci, MOBS kompatibilis SI patch, elérhetõsége az fcom oldal francesco moddal foglalkozó részén megtalálható.
ja és patchek elõtt v után modoljak?remélem nem vk idegesítõ
köszi!még1:harcmodort tudja valami változtatni?pl uj mozdulatok...vagy túl sokat akarok
Azt, hogy mi ütközik mivel, látatlanban nem lehet megmondani. A modderek a readme-kbe általában beírják, ha ismert ütközés van a modjuk és más, nagyobb modok között. A francesco, mmm és ooo modokkal való inkompatibilitást általában bele szokták írni, mert ezek a legnagyobbak. A kis modok egymással szembeni viselkedése nem ismert, ki kell próbálni. Némi ráfordítással egyébként javíthatóak az ütközések, csak kell hozzá a tescs, meg még pár tool. Meg sok utánjárás...
Az OOO modra rátalálsz a FCOM Convergence oldalról...
Az OOO modra rátalálsz a FCOM Convergence oldalról...
Az a helyzet, hogy az önmagát installáló mod ebben a rendszerben a lehetõ legrosszabb eljárás. Pontosabban akkor jó, ha csak ilyeneket használsz. Nem véletlenül van belõlük kevés, ugyanis a betöltési sorrendet modmanager nélkül csak igen körülményesen (az esp fájlok egynkénti átdátumozásával) tudod megoldani, az archiveinvalidation sem mûködik az ilyen modokkal, így tele leszel textura hibákkal. Vagy csak olyat használsz, ami texturákat nem cserél. De Te pont ilyet keresel, így ez bukott mutatvány...
vagy olyan modok is érdekelnének,ami instalálja magát setuppal és nem pont másolgatós.köszöntem
pl van egy csomó wheapon,armor mod-ezek ütközhetnek francescoval vagy gátlástalanul felrakható?olvastam vm 000-ról,ezt pl nemis találom!
Sziasztok!töltögetem a modokat,sikeresen!de mielõtt ujraraknám még kérnék tanácsot,van e olyan mod,ami kinézetet,hajakat,szem-csomagot" ad?amiket irtatok leszedtem de telhetetlen vk és kéne még pár tuti tipp modokra-egy a lényeg francesco mellé kéne és fõ a stabilitás,várom az ajánlatokat.köszöntem!
startquest. Egybeírva...
A Ravenpride mod nekem nem mûködik. Eljutottam addig, hogy elfoglaltuk az ellátóbázist, majd következik a híd elfoglalása. Felmegyek, de amint rálépek a hídra, elveszítem a vezérlést. Olyan, mint amikor egy üzenetablak jön fel és amíg azt le nem zárom, nem mûködik, csak a forgolódás. de nincs üzenetablak, az valahol elveszett...
Gondolom, valamivel akad, csak nem tudom mivel...
Gondolom, valamivel akad, csak nem tudom mivel...