The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Attól, hogy magadra veszed a Necromancer Rebe-t Hood-ot, még nem leszel necromanta, viselheted, ha tetszik(önmagában semmi védelmet nem ad) - mi kell még hozzá?
Mágiaismeret, magas intelligencia, és willpower.
Biztos létezik-e olyan mod, amivel hullákat lehet manipulálni, sõt van olyan mod is, amvel Lich-é, vagy farkasemberré lehet változni(Lycanthropy) - ki nem próbáltam, erõs Cheat lehet.
Máguscéhen belül a Conjurer egy rang, a legtöbb Idézõvel dungeonokban ellenségként találkozol, ezek az NPC-k Oblivion lényeket idéznek elsõsorban nem élõholtakat.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
25-ös szint fölött már használhatod az Appentrice szintû spelleket, ha egyébként birod manával.
Varázslóknál elsõsorban nem a spellek hatástalanságával szokott gond lenni, a manakifogyásra kell odafigyelni,(Alchemy - restora magicka italok)
A játék elején közelharci pofozkodásba nem szabad bevinni a varázslót, legtöbb (breton, high elf) Endurance levonással indul a játékban, 60-70 HP-val néhány erõsebb pofontól megborul (odaugrasz - touch - elugrasz, vagy távolsági spell), késõbb viszont a leggyilkosabb kari lehet a mágusod.
Mágusbotokat ritkán használok (a kezdeteknél azonban jól jöhet), a touch varázslatokat jobban szeretem, mint a távolságit (persze az is kell) - pusztakezes mágus, 50-es skill fölötti Hand to hand képességgel le lehet ütni az ellenfelet, ha nincsen más megoldás.
Az az egyik leggyengébb varázslat az egész játékban...
Valamit nagyon rosszul csinálsz ha a játék elején a Shocking Touch alig sebez nálad valamit, 10 shock damage, 2-3 ilyen varázslat megfektet akármit.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Csak 200 at, sztem elég kevés egy listenernek :S
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Van egy kis problémám két kardal, min2õ add-on,de tökéletesek semmi textúra hiba meg semmi egyéb. Csak az a gond velük, ha pl beleteszem õket egy átlátszó tárolóba majd becsukom, még itt semmi baj, de ha pl elmegyek az épületbõl és vissza jövök egy hosszabb idõ után vagy kilépek, akkor átcsuszank vagy maguktól kiesnek a tárolóból. és nem tom mért.
Az eredeti cuccokkal nincs ien gond :S
Az lenne a kérdés h van e oylan console parancs amivel rögzíteni lehet a pozíciót véglegesen? Vagy TES CS kell hozzá? és abba hogy?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A Thieves arsenal-ban meg lehet olyan nyílvesszõt kapni, amivel ki lehet oltani a lámpákat és egyéb fényforrásokat...
Az más kérdés, hogy automatikusan eloltom a fáklát, ha valami életjelet tapasztalok, mert az agyam szerint a fáklya elárul. De nem...
a blade of woe nagyon durva fegyver,de tényleg pöppet sokat eszik😄
"Uh oh!
Something bad happened ...
You have not validated your email address yet."
namármost, hirtelen a vanillában nem tudom hogy van ez a dolog, de pl. a TIE-ban nehéz lopakodni egy khajit mellett, mert tényleges használja a night-eye képességét is.
Teljes sötétben,fáklyával a kézben,feltünés nélkül lopakodni - picit messze van a realitástól.
Különbözõ leírások és a saját tapasztalataim is azt mondják, tök mindegy sötét van vagy világos, az npc-k észlelõ képessége ugyanakkora...
A sötét csak nekem rontja a látásomat... A játék motorja nem kezeli a sötétség és világosság közti különbséget ebbõl a szempontból...
100% chameleon biztosít csak teljes láthatatlanságot, de, ha páncél van rajtad akkor a 100% csak 95%, tehát látnak.
Vagy páncél nélkül chameleonozol, vagy legalább 105%-ot magadra kell szedni.
Drága móka a chameleon spell, teljes chameleon enchantban meg unalom a játék, bárkit agyon lehet verni, annélkül, hogy emgütne.
Ez az unarmored acrobatics jónak tünik,de nem egy ilyen karakternél,mint az enyém.Amúgy hány százalékos chameleon kell ahhoz,hogy ne vegyenek észre az emberek?szereztem egy 20%-os páncélt zombiknál,de ebben még bõven látnak.
Gyanítom, hogy ez egyébként a modok sorrendjének jó belövésével elkerülhetõ, vagy legalább a mod egyik esp-jének (Accurate armor damage) kikapcsolásával.
Én Unarmored Acrobatics-ra gyúrok, így engem nem nagyon zavar...
Amennyiben hagyod Lucient elmenni, vagy nem látod többet (he nem lépsz be a DB-ba), vagy koronás NPC lesz.
A nekromancia varázslatai a már elhalálozottak újra felhasználásval foglalkozik. Pl így...
mielõtt ezt megteszed, el kell menni a saját házadba, vagy egy helyre, ahol nincsen és nem is lesz senki más, menteni, megcsinálni, várni 3 napot (vagy annyit amennyit a francesco telepítésénél beállítottál respawn idõnek), és akkor elvileg megjavul, lesz mindenkinek cucca.
sokat toltam a francesco-val, nagyon jó mod, de vannak furcsaságok. pl. egy másik jellemzõ dolog, hogy hiába van fegyvere az ellenfélnek, mégis puszta ököllel támad rám.
Lejjebb volt valakinek hasonló gondja francesco modjával. Van rá valami konzol parancs, ami reseteli a cuccokat. max 3-4 oldalt kell visszamenni érte a topikban..