The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aws
francesco
illumination (esti város fények)
new loading srceens
midas spell (uj varázslatok)
symphinic violence (zene, uj hangok)
phinix water (szebb viz)
color map
quarl pack 3
valamint arra szeretnék választ hogy nem tudjátok mire való ez a mágusbot? : staff of worms (reanimate of target)..a confront of king (utolso magusküldetéskor találtam )..hiába lövök rá a támado ellenre semmi hatást nem vélek felfedezni
<#nemtudom>#nemtudom>
kill...
Íjászoknak ajánlott modok:
Adrenaline fuelled Combat - bow sway: (imbolyog az íj célzás közben, mint a valóságban)
Adrenaline fuelled combat - locational damage: érvényesülnek a célzás hatásai. A fejlövés hatásosabb, mint a láblövés...
A mágusom csak varázsol. végszükség esetére van nála egy kis ezüst tõr, de sokra nem megy vele. Inkább a leech health varázst veti be közelharcban, ha a távoli spellek (weak valami és a hozzá tartózó "labda", meg a summon skeleton)nem rendezték le az ellent. Futni ellenben igen gyorsan tud már...
Az este egy barlang mélyén befordultam egy kiszögelés mögé és 4 maci (3 barna 1 fekete) vártak vigyorogva. Majdnem csak Bruma kapuinál álltam meg, közben a restore fatigue varázy elég sokszor elcsattant...
Akár ki is csalhatod õket a rom elé hogy több helyed legyen futkározni vagy felmászni valami kõre és onnan lenyilazni õket, ez persze idõigényes, egyszerre csak egy marauder figyelmét vond magadra.
Marksman szkill fejlesztésére használj zombis romokat (Culotte ideális ott mindig csak zombik vannak) a zombik lassúak és sok HP-jük van, edzéshez iron íjjat és vesszõket használj, minél több lövésbõl halnak meg annál többet fejlõdik a marksman szkilled és közben legalább gyakorolhatod azt is hogy mikor kell hátralépni az ütések elõl és mikor kell futni.
Ha íjjász vagy és sarokba szorítanak akkor NE ránts kardot és NE állj le verekedni, nepánikolj hanem blokkold az ütést az íjjaddal (igen, azzal is lehet blokkolni 😊 a blokktól az ellen 1-2 másodpercre megtántorodik, ez bõven elég idõ hogy elfuss mellette biztonságos távolságra.
-ahogy koschwarz is írta: használj mérgezett nyílvesszõt
-tanulj trénerektõl (Anvilban Pinarus Inventius-t keresd)
-lehetõleg erõs íjat, nyílvesszõt használj (lehet mágikus, az plusz sebzés)
A Nord alapból harcos, de ez nem zárja ki, hogy ne lehessen tolvaj.
Skill bónuszok:
- Armorer: +5
- Blade +10
- Block +5
- Blunt Weapons: +10
- Heavy Armor: +10
- Restoration: +5
Specialitások:
- Nordic Frost
- Woad
- Resist Frost
Amikor a céhvezetõenk kell visszaszerezni az amuletet...
A kulcs ott van az ajtó elõtt álldogáló marudernél, de ketten vannak, úgyhogy, ha nem tudod rögtön egy lövésbõl az egyiket kicsinálni szorult helyzetbe kerülsz.
Lesbõl lõsz egyet - Invisibility - új helyet keresel, lõsz - Invisibility - stb.
Ezt persze csak akkor tudod megcsinálni, ha a többi marudert is eltakarítottad elõbb.
mágus: erõs szörny idézése, majd láthatatlanság, vagy erõs destruction spell és shiled spell.
tolvaj: magas marksman skillel a mérgezett nyilak igen hatásosak, még akkor is ha esetleg el kell viselni néhány ütést. egy tolvajnak is illik ilyen szinten már nagyon gyorsnak lennie és akkor nem érik utol, illetve magas light armor skillel rendelkeznie, ha máshonnan nem, akkor trainer-tõl.
harcos: egyértelmû.
szóval meg lehet oldani szerintem.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem könnyû a kezdés, mert a breton Endurance levonással indul, elsõ szinteken nem mászkált dungeonok mélyén, inkább éjjelente lopni járt a csóró, nappal az útmenti banditákkal azért felvette a harcot, s kb 10-es szintre megedzõdött annyira, hogy lemerészkedhetett a dungeonokba.
Tolvajnak a Wood elf sokkal elõnyösebben indul a bretonnál, de õt valahogy egysíkúnak érzem, jól bánik az íjjal, kiválóan lopakodik, de mágiában gyenge, ugyanúgy, mint a közelharcban (a macskákat nem tudom szeretni, pedig õk a legjobb tolvajok).
A játék úgy van összerakva, hogy kizárólag egy irányba specializálódott karakterrel jónéhány küldetést nem lehet megcsinálni.
Vannak küldetések, ahová nélkülözhetetlen az íj, de zárt térben csatába keveredve nem árt valami közelharci tudomány sem, nem mindíg lehetséges a lopakodás.
(fõköldetésben van ugye, amikor az összes felszerelést elkérik a Mythic Dawn rejekhelyén, így békésen oda lehet sétálni Mankar Camoran közelébe.
30-as intelligenciával, 100-as Marksman skillel, íj nélkül, csukjásokkal körülvéve meleg lehet odabent a csata)
Nekem szerencsém volt. Egy fort-ba kellett bemenni, ahol egy marauder csapat várt. Egy mod miatt korábban beléptem a marauderek közé, így nem bántottak, csak a fõnöküket kellet orvul elintézni, hogy a szükséges kulcsot megszerezzem (ez volt az amulet visszaszerzõs küldetés). A marauderek nagy tragédiája, hogy a zárt ajtó mögött õdöngõ 3 savage troll, az ajtó kinyitása (és az én gyors elfutásom) után ledarálta õket, közben a számuk egyre csökkent, azt meg már egyedül is el tudtam intézni...
Láthatatlanság varázslatok, italok beszerzése is segíthet...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
És Skingrad meg Bruma templomában imádkozz sokat minden nap, egyszer csak elmúlik!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Templom oltár csak a fetrõzést gyógyítja (Skingrad), a vámpírságtól csak egy hosszadalmas küldetéssel lehet megszabadulni (illetve van rá mod is)
Dungeonokban, fogadókban aludva megharaphat vámpír ezzel tisztában voltam, de eddig meg voltam gyõzõdve róla, hogy a guildok, vagy a saját házikó biztonságos, azokban nem kell tartani a vámpírharapástól.
Ki lehet vajon a titokzatos rajongód? <#crazya>#crazya>
Délben kell aludni kint a napon! <#hehe>#hehe>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Fölmegyek a lakosztájba, az ottani ágyba ott is megharap. Kimegyek a fa viskómba, ott is megharap. WTF?
Figyelem, miket írogatol, lesbõl támadós-lopakodós a karaktered, közelharcra alkalamatlan (jelenleg).
Magasabb Endurance érték (több HP) is jól jönne, de a közelharci sebzésed nem fog egyik pillanatról a másikra megugrani, min. 50-es Illusion skillel viszont már képes vagy Paralyse varázslatra (touch), ami ugyan nem sebez, de mozgásképtelenné teszi az ellent elfutva távolról lehet nyilazni.
A Witcher a videók alapján annyira nem volt tetszetõs,de ott a demo.
Gabo:Ha minden igaz sejtem milyen játékra gondolsz.Gondolom milyen jó lehet,de Én azért nem vagyok akkora szerepjáték fan,meg a társaság is hiányozna hozzá.És valaki próbálta a Two worlds-ot?Arról tudna valaki véleményt írni?Mert az ami nagyon hasonlítani látszott az Obli.-ra.
Viszont kezdek félni.Elértem a 10-es szintet kicsit táposabbak az ellenfelek...3 bandita elõl egy fekete medve mentett meg.<#idiota>#idiota>
Persze a maci is elvátávozott az örök vadász mezõkre.<#eplus2>#eplus2>
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
A The Witcher-t én meguntam sajnos, még mindig ott van a gépemen, hogy folytatom, de nagyon csõszerû játék. Esetleg még a Never Winter Nights 2 ami jó, aki szereti a dnd világot. Annak idején a Baldur's Gate volt még nagyon jó. Lehetne valami hasonló megint...
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Mindazonáltal nem szabad játékokat egymással összehasonlítani, teljesen más a Wither, mint pl. az Oblivion, kérdés csupán az hogy egy-egy játék önmagához képest hogyan teljesít, miben lehetne jobb.
A Witcherbõl nekem egyetlen dolog hiányzott: a szabadság.
Viszonylag kicsi az a terület, amit egyes fejezetekben be lehet járni - nem lenne ezzel gond, a legtöbb RPG ilyen, a Morrowind, és az Oblivion kényeztetett el bennünket? <#wink>#wink>
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Amúgy nem tudtok ajánlani az Oblivionhoz hasonló játékot?
A Two worlds-ról tudok csak,meg talán a Gothic de egyikkel se játszottam.