41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#544 Szépek, jó látni, hogy azt a minőséget amit a 3D MARK régebbi verziói a natur scenekbe egy Gef3 - 4 gyönyörűen vittek azt majd 2006 -ban kapjuk...szánalom powwa. -
#543 ezt hogyérted? -
#542 ezzel csak az a gaz, hogyha most megvennem a legbrutalisabb gepet, akkor se nezne igy ki:( De ezeken a kepeken leesett az allam -
#541 igen számomra is hihetetlennek tűnik... de máshogy nem tudom értelmezni ezt..
hisz ha csak a fontosabb NPCk nek lenne hangja akkor kb ugyanott tartanának mint a morrowindnél...
mondjuk ez csak hab a tortán. hehe ha ugyanynni hang lesz nekem ugy is messiás lesz 8)
-
#540 nezz mar be a diablo2be razi bacsi, es hints el par otletet a nepnek, mert szegenyek lassan a hajukat tepik eheh ;] -
#539 Igen, tudok rola, olvastam es ertettem is...
...de valahogy nemtudom elkepzelni, hogy kozel 1000npc mindegyike sajat felmondott dialoggal/szinkronnal rendelkezzen. Ennyi szinkron talan a gyuruk ura triologiaban elmenne, de egy jatek kapcsan ez picit sok.
Az megint mas teszta, hogy legy 20 egyedi, es a tobbi egy hangra, egyes reszeket ismetelve fog majd beszelni. Gondolj bele, 1000 npc, mindegyik egyedi hanggal es fullspeech dialoggal >> mekkora meret? mennyiben kerul ez a kiadonak? van ertelme? 1000db!!rol beszelnek, nem 10-20rol... -
#538 hm hardwireden néztem uj képeket hát elég szép lesz az biztos :) -
#537 és 6DVD-n jön ki -
#536 a hivatalos oldalon írják a főoldalon hogy fullspeech to all dialog...
8) szal ez tuti.
Albink elvileg 2005 tele (novembert nevezték meg) -
Alblink #535 Hi tudtok valamit a megjelenesrol 2005-ben kifog jonni? -
#534 Én erre még nem vennék mérget ;] (habár tényleg érdekes lenne) Random kvesztek es dungeonok, már annál inkább örömmel tölt el ;] Nemtudom, de egyelőre hihetetlennek tűnik minden amit leírtak és elmondtak Howardék. Ahogy valaki emlitette, ez már lassan VR ;] -
#533 elég dúrva hogy mnden karakternek teljes szinkronja lesz...
királyos... -
haxoror #532 Remélem lehet majd fára mászni és onnan ugrálni a gyanútlan elhaladók nyakába -
#531 "...No Elder Scrolls game will ever be small. Ever. We make 'em big folks. We super-size them..."
és remélem ugyanúgy arra kószálok amerre (és azt csinálom amit) akarok... -
#530 mondjuk nem bánnám ha a journal-on is javítanának valamit... -
KH #529 a Hivatalos Oldalon vannak concept képek is, meg egy wallpaper + egy egy oldalas "levél" -
KH #528 Gamespy az, az öt oldalas szöveggel együtt...itt -
[álla leesik, nyála csurog] -
#526 bár valószínű kisebbek voltak -
#525 mintha ezeket láttam volna már -
#524 de egy vmi nem teccik: a páncélok olyanok mintha műanyagból vagy mittoménből lenneének -
#523 szépek -
#522 Na bazzeg!
muszáj :-D -
#521 Kapaszkodjatok!!!
(Hardwired)
Bocs a nagy képekért, de ezeket muszály beraknom!
-
#520 nekem a víz pontosan emiatt ilyen fontos mert egy ilyen hihetetlen gyönyörű környezetbe szerintem vétek lenne egy egyszerű előremeghatározott vízsíkot használni..
de hogy konkrétan a hozzászólásodra reagáljak .. igen nekem is ez szerepel az első helyen: az AI és az élővilág..
----több non agresszív pici-nagy akármilyen élőlény------
életet szeretnééék láátni -
#519 Hát lehet hogy ezek után furcsán hangzik, de a víz nálam a legutolsó szempont az elvárások terén. Tökéletes lesz nekem ha olyan marad mint most a MWben. Inkább legyen kész minden egyéb "élő világra" vonatkozó igéret és szóbeszéd ;] De ez ugyebár izlések és pofonok... -
#518 azthiszem az csak az Interior cell-ek re vonatkozik....
Jacek.. Hálistennek csak 1 év nem 2
de igen énis szinte biztos vagyok hogy jól meg fogják oldani -
#517 Biztos lesz benne uber viz mert az EQ2-ben mar most van hullamzik tokeletesen tukrozodik persze fodrozva, shader effekt a folyo vizeken is kb ennyi na most ket ev mulva gondolom meg durvabb lesz. -
haxoror #516 Van valami mod Morrohoz ami különböző vízszinteket enged -
#515 szerintem ez egyáltalán nem telhetetlenség.
igen a morrowind víz tényleg szép volt de a tökéletes szerintem erős túlzás..
pláne most hogy a játék uyge nem egy szigeten fog játszódni hanem egy hegyekkel-völgyekkel tarkított vidéken, szerintem egy hasonló rendszerű víz "tűrhetetlen " lenne .. legalábbis számomra
akkor már inkább legyen kevésbé csiribiri csudaszép viszont tényleg azt érezzem hogy a természet része.. a'la Gothic
és pláne egy ilyen szintű enginnel és fizikai rendszerrel amivel az O bírni fog szerintem teljesen elvárható -
#514 ne légy telhetetlen, a Morro-víz kivételesen tökéletes, az eddigi csúcs, bár tényleg nem mozog
a shotokat elnézve mondjuk van esély patakokra (mivel eddig erdők sem voltak...) :) -
#513 nemtom ki mennyire van benne a pluginok készítésében , de ti mit szóltok a random terrain generatorhoz?
a másik téma.....
---a VÍZ---
remélem valami nagyon újjal állnak elő mert szeretnék végre igazi csordogáló patakokat, hömpölygő folyókat, HEGYI TAVAKAT látni...
nem egy előre meghatározott 0 vízszintet amivel semmit sem lehet kezdeni. jó lenne ha a víz most egy sokkal dinamikusabb, az editorban sokkal hatékonyabban és sokoldalúan hasznáható elem lenne -
#512 -
#511 Most már elég ezekből a maradék csipkelődésekből! -
#510 ok, nézelődj bátran! -
Surranohalal #509 attól hogy nem szólok mindenkihez hozzá asszem nézegetem ami érdekel... bocs... -
#508 nem úgy tűnik -
antijedi #507 501-nél már abbahagytam ha nem tünt volna fel... :P -
#506 200 komment alatt nem csoda, körbevezesselek a fórumon? -
Surranohalal #505 bocs, de én a játékosok fórumát kezdem hiányolni ... :-)