• PiszkosFred
    Nem is hiszek neked ;]] De félre a tréfát, azért kérdezek tőled, mert velem ellentétben neked - az elmondásod szerint - van rálátásod az ilyen dolgokra. (ahogy említetted munka miatt)

Azzal tisztában vagyok hogy a konzol eladások egyre csak nőnek, és szép kis pénzt hoznak. De most az OBLIVION-ról van szó. ;]

Szóval én csak laikus fejjel azt nem értem, hogy ha az Oblivion kapcsán a "reklám" jogokat egy nyomtatott újság és a hozzá kapcsolódó online média birtokolja, amely "nyomtatott forma" a világ egyes részein nem igazán elérhető, csak online, hogy biztosíthatna akkora reklámot a dolognak, hogy az eladások biztosan garantálva legyenek?

Mert a nextgen kapcsán nem ez az egyetlen játék ami akkorra lesz időzítve - csak gondolom - mert ez a generációváltás hatalmas nagy bevételeket hozhat minden gyártónak, aki már elkezdett fejleszteni a platformokra, és jól időzít. Ha pedig nem az Oblivion lesz az egyetlen, akkor a konkurencia is elvehet dollár(százezreket) a Bethesda kosárából a nextgen bevezető szakaszában...

Vagy pont ez a nagy reklám, hogy nincs reklám? És minden nyálcsorgatva várja az infokat? Mert ez is lehet egy megoldás persze, de picit furcsának tűnik nekem. Főleg annak tudatában, hogy a TES részek nagyszerű játékok voltak, de sajnos közel sem annyira népszerűek mint a kommerszebb társaik. Megvan a rajongótáboruk, és szép nagy számú, de mégsem a legnagyobbak egyike.

Ezek csak személyes gondolatok, nem értek a dolgokhoz csak mint egyszerű vidéki laikus gondolkodok keleteurópa keleti részén ;]