| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
Kérdés: Hozna annyit szerinted nekik a játékeladás csak konzolból, hogy megtérülne a projekt közel 4 éves költségvetése? Megéri nekik anyagilag ez a kizárólagosság? (ez csak fikcio, de jatszunk el a gondolattal). Nem mai letezo platformra fejlesztenek, hanem - ahogy te is irtad - egy meg nem is letezo rendszerre. Mennyiert szereztek meg vajon a rendszert hogy menjen a munka? Es egyeb koltsegek, stb. De a kerdesem lenyege ertheto szerintem: ekkora projekt kapcsan megerne a Bethesdanak, akar csak eljatszani is a gondolattal, hogy kizarolagos konzol jatekot csinal?
Mert egy Final Fantasy 756. resze visszahozza az arat keleten, az teny. A GTA:SA visszahozza az arat szerintem, mire a PCs verzio a boltokba kerul. De ezek kozismert, nepszeru jatekok. A Morrowind, nagyszeru jatek - nalam top1, de ez nem mervado - de valjuk be, nem eppen a legnepszerubb. Talan ezert is akarnak igazodni a jatekos igenyeihez - kisebb terulet, "rovidebb jatek", minigame, stb - hogy minel tobb embert nyerjenek meg. Mert a mostani rajongotabor nagy, de nem biztos hogy ezek nagy resze konzolos, illetve megvenne a nextgen konzolt csak magaert a jatekert.
Szerintem - hogy valaszoljak is a kerdesemre ;] - gazdasagilag igencsak "ongyilkos" huzas lenne ez a Bethesda reszerol. Es nem is fogjak ezt meglepni - szerintem.
(az ido termeszetesen majd mindent megvalaszol...)