41716
-
#504 nem bírod abbahagyni, mi? -
#503 pffff, akkor szólj St-nek, hogy hiányolod a kritikusok fórumát
addig én elvagyok itt is, kösz az aggódást -
antijedi #502 ez meg a másik fele... :PPP -
antijedi #501 és ez nem baszakodás egyátalán csak kicsit idegesitő ha valaki olyan "tényekre" hivatkozik amik egy igen egyoldalú hirforásból származnek...
jah és az kicsit tulzás hogy én nagy mw fan lennék mert még akkora se vagyok mint freak és szeritnem még annyit se játszottam vele, de ettől nem állitok olyat mint szent igasságot amit a fejlesztő kitalál, az se feltétlen szentirás amit ők mondanak :)
nah de tényleg zárjuk itt le szvsz mert még messze van ez a game is, majd ha kijött folytatjuk :) -
antijedi #500 olvass vissza rendesen...
én csak azt modntam hogy kicsit gáz ha valaki mint megdönthetetlen tényeket vonultatja fel azokat az infokat amiket a fejelsztő vagy néha a kiadó mond... -
antijedi #499 én nem csorgatom a nyálam csak nem hvatkozok oylan dolgokra amiről gözöm sincsen veled ellentétben...
és a scriptek meg igencsak tartlami hiba mert a valóságban enm tudom mikor lácc egymást után 10 ugyanolyna gólt pl, és ez tartalom szerintem nagyon is..., az más kérdés hogy miből ered, de attol még nagyon is elveszik a valósághűséget... -
antijedi #498 azt hogy perpill pc-ra sportgamek 99%-t ea adja ki ugy..., és tény hogy kivételek midnig vannak de az egy kicsit nagy tulzás hogy a sportgamekban nem lehet tartalmi hibát elkövetni... -
Surranohalal #497 Mivel ez a fórum egy közel sem létező játékról szól, ezért inkább ne egy másik játékkal foglalkozzunk (MW) hanem az újdonságokat, felmerülő ötleteket írja meg ide az ember, és miután ezeket megvitattuk (nem azt hogy hogy volt, hanem hogy hogy legyen...) akkro talán vki lefordítja az összegzést és elküldi a srácoknak, hátha vmi belekerül a játékba ... :-)
nah pá -
Surranohalal #496 csak egy észrevétel...
Fórum >> Játékosok fóruma ...
nem kritikusoké. ide játékos szemmel írj akkor.
(gondolom magánemberként szórakozni akarsz egy játékkal, nem a hibákat keresed...)
a kritikát meg küld emilben a fejlesztőknek.
Az meg nem a játékok hanem az emberi agy felépítésének a hibája hogy a Dune2 óta nem volt játék ami egy évnél tovább lekötött egyhuzamban ... :-) -
#495 további baszakodást intézzük privátban, én ráérek
ne szemeteljünk ide plz -
#494 thx, pontosan erről van szó
csak itt én kapom az indulataikat, mert úgy tűnik, én vagyok az egyetlen, akik képes a fejlesztők oldaláról látni a helyzetet.... -
#493 az a baj, hogy csak kötekszel, anélkül, hogy odafigyelnél, mit írsz
az EA scriptjei az egy dolog, van rajtuk kívül még pár fejlesztő, nem értem az összefüggést, mit akartál ezzel mondani?
bizonyos sportokban elég régóta egyeduralkodó az EA egyrészt, másrészt pedig a játék működése és a TARTALMA két külön dolog
azt, hogy milyen "szakember" vagyok szerencsére nem te döntöd el, és amíg te a kedvenc játékodra csorgatod a nyálad, addig én pénzt kapok azért, hogy belekössek az összes létező hibájába - ez nem személyes dolog, ne szívd mellre -
#492 Khmm...
Nem Freak irta az Oblivion kapcsan eloszor, hanem maga a Bethesda nyilatkozta ha emlexel, hogy azert lesz "rovidebb" a jatek mert a tobbseg ezt szereti. Na azota forrnak (kis tulzassal) az indulatok, foleg a TES fanok reszerol. -
_Vegeta_ #491 Uristen! Ennyi vita meg hozzaszolas, es a jatek megjelenese meg a tavolba se lathato. Ez igen.
-
antijedi #490 sportjátékokban nehéz a tartalmi hiba?
ea scriptjei petig nagyon szuperek és "valóság" hűek pl...
csodás szakember vagy te látom :)
jah és melelsleg minden játék rétegjáték ugye mint te is modntad..., akkor nem tom mért van az hogy mindig arra hivatkozol hogy a többség igy emg úgy, amiről ráadásul marhára nincs adatod neked se... -
#489 ez elkerülhetetlen, te sem vagy képes egymillió másik ember szemével nézni a dolgot, vagy tévedek?
az alapján próbálok ítélni, amit tapasztalok, és a helyzet többnyire MINDEN játéknál az, hogy egy idő után csak egy eléggé lesoványodott réteg vagy közösség játszik vele, akiknek nyilván minden negatív kritika sértő, de ez érthető is
kivételt leginkább a sportjátékok képeznek, amik eleve 100%-ban a valóságra alapoznak, így nehéz tartalmi hibát elkövetni bennük, ebből kifolyólag hosszú távon képesek nagy közönséget fenntartani
a Morrowind jellegű "kísérleti" játékok pár év(tized) múlva arany betűkkel fognak szerepelni a játékipar történelmében, mint a tökéletes virtuális élet/világ szimuláció megteremtői, úttörői, ezért támogatnunk kell a fejlődést, aminek nem biztos, hogy az a legjobb módja, ha szemet hunyunk a hibái fölött... hiszen javítani csak a rossz dolgokon lehet, és ha ezekről nem beszélünk, megáll a folyamat -
#488 No igen, de néha olyan dolgokba kötsz bele, ami csak számodra negatív dolog. -
#487 én ezzel foglalkozom, az a dolgom, hogy felboncoljam a játékokat, és kritizáljam, amit kell (bármilyen meglepő...)
ha csak simán játszanék, nem kötnék bele minden szarba, de így jobban odafigyelek a részletekre, és kénytelen vagyok kimondani, ha valamiről negatív a véleményem -
antijedi #486 ezt tőled is meg lehetne kérdezni hogy ha nem értesz hozzá miért is jelentgecc ki mindent mint ami tutibiztos :PPP -
#485 vannak, tudok róla (Dallas rulez!)
de azok is MEG VANNAK ÍRVA, vagyis ez nem véletlen, míg jelenleg egy programtól és egy adatbázistól nem várhatjuk el, hogy hosszú távon tartalmasan szórakoztasson
na jócakát? :) -
#484 Lehet, de azt elfelejtetted, hogy vannak nagyon jó sorozatok is. -
#483 erről azokat kérdezd meg, akik minden este nézik (vannak páran)
szerintük van hangulata és a játékok baromságok
kinek van igaza? kár lenne belemenni, el kell fogadni, hogy EZ VAN -
#482 jó, akkor helyettesítsük be a közérthető MINIMUM és mondjuk JÁTÉKOSFÜGGŐ szavakkal
na szent a béke?? -
#481 Az lehet, de nem hiszem hogy pl a Barátok közt-nek lenne hangulata, ellenben a Morrowinddel. -
#480 Ööööö...jó!
És most miért támadsz engem ezzel?
Én csak annyit mondtam, hogy hülyeség ide bruttó meg nettó szavakat használni. Ennyi. Nem több. -
#479 valóban?
azért annyira nem nagy a különbség ilyen szempontból, szórakoztatóipari termék mindkettő - és a szappanopera rajongók pontosan ugyanazt állítják, amit itt egy páran, vagyis akkor jó, ha sokáig tart, függetlenül attól, hogy hányszor oldódott már meg a konfliktus, vagy volt-e egyáltalán, csak menjen minden este.... -
#478 miért olyan tuti? ha nem értesz hozzá, milyen alapon veszel bármit biztosra?
fogadd el a tényt, hogy a végigjátszható játékoknál meg szokás határozni a minimális időt, ami játékélményt biztosít, sőt, egész komoly harcok mennek a fejlesztők között, hogy kinek hosszabb a játéka, de EZ az előre megírt történeti szálakra vonatkozik a "free play"-t nyilván nincs értelme mérni -
#477 Beszarok, most nézem hogy elsők vagyunk a toplistán. :-DDD -
#476 Azért a film meg a játék az más tészta. -
#475 Igen a pénzügyi részén, de játékidőben tuti nem. :-D -
#474 nem akarnék ebben a topikban flémet, úgyhogy akinek vitás kérdése van, forduljon hozzám bizalommal privátban, elérhetőségek a userinfo-ban
thx -
#473 közben eszembe jutott egy hasonlat a témára...
melyik a jobb egy komolyan megrendezett másfél órás mozifilm vagy a Banánok Közt jellegű soha véget nem érő baromság? önmagában attól, hogy valami sokáig tart, nem feltétlenül nyújt folyamatos élvezetet, még a baszástól is megundorodik az ember, ha naponta csinálja (főleg ugyanazzal a nővel)....
várom az időt, amikor egy játék képes lesz akármennyi ideig élvezhető és tartalmas kihívásokat állítani a játékos elé, de az nem most van sajnos -
#472 "Ha valamit élvezek, szeretek csinálni, nem annak örülök, ha minél tovább tart?"
Dehogynem. Csak a kérdés nem ez volt, mivel ez evidens, a kérdés az, hogy MIT ÉLVEZ A TÖBBSÉG? A többség pedig valószínűleg nem azt élvezi ha végtelen sok ideig csinálhatja a semmit, hanem azt, ha van egy célja, és el tudja érni, mielőtt elkezdené nem érdekelni.
Az ellentmondással kapcsolatban meg még mindig nem értem, mire célzol. -
#471 én Elder Scrolls fan vagyok, de megpróbálok objektív maradni a vak rajongás helyett -
#470 úgy értettem, hogy már a játékiparban is használatos szakkifejezések, de ha erről tanulsz, akkor sry -
#469 Hát nem akartam szólni, de akkor már ha offolunk, akkor wizardry... ;] -
#468 ej ejj..... ULTIMA IX et kihagyni ebből a felsorolásból? -
#467 Figy jól tudom mik ezek, hisz ezekről tanulok. -
#466 ezek szakkifejezések, sajnálom, ha nem tetszenek
nézz utána, nem én találtam ki -
#465 :)) Summonert épp most nyomom (másodszor, először kb. félig sikerült végigvinni....) egy kicsit (nagyon) lineáris, illetve ha van mellékküldi akkor eszement sokat kell mászkálni miatta... konzolos is picit (chain ütések, stb), de a hangulata és a sztori elviszik az egészet. Szóval nem rossz :)
DB