Half-Life 2 magyarítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
pontosan...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
jah még annyit, hogy az osönszben olyan változatok vannak aláírásügyileg, hogy "csak párbeszéd" és "párbeszéd hangok".
nekem csak a párbeszéd van bekattintva mégis kír olyanokat, hogy puff, meg "nyögés" meg ilyesmi? Nem gáz, csak infózok...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Mayday
Na, nehogy mar meg Ti kerjetek elnezest!
Mi tartozunk hatalmas koszonettel ezert a munkaert, es senkinek semmi joga kifogasolni, hogy ha nem mukodott elsore, vagy mittudomen. Igy is szinte mindenki megoldotta a sajat "verziojan", akinek ez faradtsag volt, annak megerte a faradtsagot, nekem pl. meg az sem volt, mert egy gyors bemasolassal rogotn mukodo lett.
Tehat nagy koszonet erte meg egyszer Nektek!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

TSL16b
Jelenleg a feliratozás és a játék felülete (menük, beállítóablakok) magyarított. A szinkronizálást most szervezik.

TSL16b
Mindenkitõl elnézést a bonyolult és naponta változó telepítési útmutatóért. Nem volt illendõ kiadni, amíg minden játékváltozaton nem mûködik, de a mutatkozó igény átírta a "forgatókönyvet", és a szöveg elkészültségi foka lehetõvé tette, hogy némi barkácsolással már magyar szinkronfeliratok és menük legyenek a játékban.

Erõsen közrejátszott a töketlenkedésben a mindentudó Steam és a Valve üzletfilozófiája. Azonban mostmár mindenki játszik, és a legígéretesebb megoldást ("hungarian") senki sem volt hajlandó kipróbálni, ennek köszönhetõen még mindig nincs elegáns és biztosan mûködõ módszer.

Spenser
Hi nah végre ezzel a módszerrel már nekem is megy a steames verzió! 😊
Kösszi...<#worship>

Glpetyus
Nagyon jó a magyarítás! <#eljen>
Grat,és thx <#eljen>

xj700t
Üdv!

Esetleg ha valaki picit letisztítaná ezt a read-me-t, amolyan 1értelmû szájbarágósra az azért jó lenne... szerintem! 😊)

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

miért nem irja ki a párbeszédeket magyarul...?

1 bemásoltam ahová kell..!

át irtam a regedittel amit kell...!

akkko mi a baj...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

uv
5 lett....

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

cikasz
Hát nemtom, de mindent ugy csináltam ahogy kell, de vagy franciául irja ki vagy angolul 😊 még véletlenül se magyarul... Steam-es HL2 kuponos verzióm van.
5let?

http://www.akciofigura.hu

tibor16
sziasztok, -nem tom minek ilyen bonyolultan leírni, megadni a magyarítás módját, -ha englishre vannak átkeresztelve azok a bizonyos filék, még a registryvel se kell vacakolni, csak felül kell írni és kész... ha meg vki szeretne angol verziót is kimenti az eredetiket és ha kell visszamásolja... ehem... minek ezt túlbonyizni.. he? -elõször csak vakaróztam, az egyébként kiváló magyarítás (thx) telepítésénél, amíg rá nem jöttemm... na mind1.. mindenesetre köszönjük... 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Nálam is ez volt. Próbáld meg felirat nélkül, az eredeti fájlok visszaállításaval. Lehet hogy új játékot is kell kezdened.
antgecc
nekem is jó lett, köszi

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

hykao
például az az 5letem támadt, h elmész a megfelelõ topigba
ez a magyarításnak van CSAK

football without ultras is nothing

uv
készül, csak nem oly hirtelen az.....

Wolwarine
Bocs fáradt vagyok visszaolvasni
de készül e szinkron a HL2-höz vagy csak a feliratok lesznek magyarok??
Ezt fõleg TSL16b-tõl kérdezem...<#integet2>

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Sziasztok.
Segítség... a BLACK MESA résznél tartok, a nõ elkisér a liftig és az ajtóban megáll, onnan sehova. A lifetet nemtudom levinni, próbáltam elötte belépni a liftbe, várni arra , hogy õ menje be de semmi.
Új játékot keztem de ugyanaz. Vissza olvastam de errõl semmit nem találtam. Nekem az Emporio változat van meg. Valami ötlet....

Thx

Az új fiókom: DevLupius

LoCk
Tenyleg tulbonyolitott, félremagyarazott leirasok voltak eddig.

Végre! Sok ismerosomnek szereztel ezzel örömet.+ nekem is.
Masodjara is vegig nyomom a gamet!!! Fincsi kis magyar szöveggel.<#eljen>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

MrDevil
Na tényleg müködik a módszer !!!! még egy embernek sikerült!! úgyhogy ezt nyugodtan írhatod is bele az agyon bonyolított readme-be!!! <#idiota>

LoCk
Nagyon koszonom!
Mukodik!
A regeditben valo atiras hianyzott.

Örök hála!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

MrDevil
na elküldtem a mailt is!

LoCk
privben elkuldtem

MrDevil
HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Steam\ -re kattintva! jobb oldalon van hogy language ezt írd át erre englsih!

MrDevil
mond az email-ed!!

LoCk
Ja azt en nem lattam. Sorry.

A regedit-ben hol?

MrDevil
na amit leírtam módszer jó!! a regeditben is át kell írni az english-t englsih-re!! és akkor megy egy másik gépen is kiprobáltam ahol amúgy nem ment ! de így viszont igen!!!

LoCk
Hat nem hinnem, hogy mar ennyire balfek lennek,eddig ahany embert megkerdeztem, annyi fele keppen mondtak el, hogy hogyan fog mukodni a magyar feliratozas, de egyik sem mukodik.

Valaki plz, vagy irja le elorol normalisan, hogy hogyan kell egy kiprobalt verziot, vagy küldje el nekem tomoritve levelben azt a konyvtarat amiben ezek a filek vennak atirva, beallitva. stb., hogy nekem mar csak be kelljen masolnom.
2 napja kapom az otleteket, de egyik sem mukodott.

Szeretnem magyarul is vegignyomni a gamet. Plz. aki tud segitsen!

Elõre is köszönöm!

BaLeeX
Thx próbálom!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

LoCk
Köszönöm!

MrDevil
hl2_englsih\resource\ egy ilyen könyvtára hozz létre a half-life 2 könyvtáradban ide másolj be mindent és nevezd át a closecaption_french-et, english-re!! ebben a file ban F4-el megnyitva nevezd át benne a french szöveget englishre!

LoCk
Hi all!

Valaki plz. irja le, hogy hogyan kell a magyaritast berakni, mert a leiras szerint vegigcsinaltam mindent, de nem magyar, hanem francia feliratom lett..

MrDevil
ja és F4-el is írd át a closecaption_french-ben a language-nél a frenchet englishre!!

MrDevil
ja és ellenõrizd le a config.cfg-t is hogy ott se szerepeljen a french!!

MrDevil
regeditbe írd át a englisht englsih-re utána pedig hozz létre egy ilyen könyvtárat a half-life 2 könyvtáradban! hl2_englsih\resource\ <----- és ide másold be a fileokat!! closecaption_french-et pedig írd át english-re!!

BaLeeX
Van már STEAM-el mûködõ változat?
Mert nekem ez a french-re átirogatós meg regedites nem mûködött, mert újra nekiállt leszedni aminek qrvára nem örültem, mert modemmel kb. 10 perc volt.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

MrDevil
Még meg kell néznem a másik gépen is!! és majd akkor tudok biztos infot mondani!!!!

TSL16b
Azért ez valószínûtlen. Lehet, hogy nálad így mûködik, de az inkább azért lehet, mert (1) englsih van a registryben, vagy (2) máshol is megtalálja a magyar feliratot.

TSL16b
Írtam neki, de még nem válaszolt.

MrDevil
nem english hanem englsih könyvtár !! nem tudom mért de eddig ez müködött!

MrDevil
akinek nem megy és steames annak egy ilyen mappába kell bemásolnia half-life 2\hl2_englsih\resource\ a felirat fileokat!!

hykao
Te amúgy beszéltél vele ezügyben?
TSL16b
Nem akarom ide kiírni, de benne van a Tudnivalok.txt-ben is, meg itt is, az elsõ Half Life 2 sorban.

uv
Pénz???
Az a legkevesebb....<#vigyor2>

IMYke2.0.0.0
Bazzer, pedig hú, mennyire meggazdagodhattunk vóna...!!!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

uv
naná!!!!

hykao
ingyenes
takraj
és szerinted ingyenes, steames, vagy fizetõs lesz?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

hykao
Hol érhetem el ezt a bizonyos Mr. Fusiont? Én semmit sem tudok róla.