Half-Life 2 magyarítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
<#idiota>#idiota><#eljen>#eljen> Ez teccik! :)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Honnan lehet leszedni ? Plz egy linket, több mint 900 hozzászólás kicsit sok :)
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
meg pár apróság, mint pl a "chapter"-ek címei: "Black Mesa Kelet" ez vagy Kelet Black Mesa vagy Black Mesa - Kelet legyen sztem vagy nem? Persze ez is apróság, csak "sajnos" nagyobb hibákat nem találtam ;)
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Azt hiszem, azzal mindenki egyet tud érteni, hogy a Menü magyarításának esetleges hiánya - ezen Játék esetében - nem nagy hiba.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
A Steam "hungarian"-ra állítását próbálta már valaki? #894
------------------------
A konfigurációs fájl (%játék_mappája%\hl2\cfg\config.cfg)
cc_lang bejegyzésébe Notepaddel írd be a választott %nyelv%
szót. Példa:
cc_lang "" -> cc_lang "french"
cc_lang "English" -> cc_lang "french"
...majd bemásolni ezt, ide :
%játék_mappája%\hl2\resource\closecaption_french.txt
...majd bemásolni zet, ide :
%játék_mappája%\hl2\resource\ClientScheme.res
...és máris magyarnyelvü a feliratod akkor, ha az options/audo menüben engedélyezed a feliratozást
leszeded, bemasolod a HL2\Resource konyvtarba, meg csak felul sem kell irni semmit, es KESZ! Nem nagy szenvedes, egy F5 a Total Commanderben... :)
Es ez az E verzio.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Hozzájárultok a fordítás szinkronhoz való felhasználásához, illetve az ezzel járó átdolgozásához?
Nekem a hl2 proper verzió van meg és tökéleteen megy a magyarítás!
Semmilyen humbugot nem csináltam csak amit a telepítõ írt.
A menük az összes szöveg minden magyar.
Nagyot alkottatok srácok elismerésem!!<#worship>#worship>
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Tud erre valaki megoldást? (azonkívûl, hogy ne használjam : )