Half-Life 2 magyarítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Már a GeForce3 is DX8.1-es kártya volt!
Legalábbis az nVidia weblapján ezt írják:
"Microsoft DirectX 8.1 and OpenGL 1.3 Optimizations and Support"
Nekem is ilyen van - az AIDA32 szerint is hardverbõl DX8.1 kompatibilis.
A GeForce4 Ti sorozat is DX8.1-es, az MX viszont valóban csak 7-es, hiszen az MX-ek valójában itt-ott módosított GF2 maggal készültek.
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
\"Hard to see, the dark side is.\"
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azzal, hogy a rendszerre (értsd: Win XP) felteszed a mindig legújabb DirectX-et (pl.: DirectX 9.0c), csak a 3D-gyorsításra képes videokártyád szoftveres támogatását adod meg - attól még nem tudja a VGA a Dx9.0c effektjeit!
A Ti4200-es csak és kizárólag a 8.0-s Dx-ig bezárólag tudja az effekteket!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szóval a HL2-nek (a hivatalosan megvehetõnek) 3 változata van.
Sok ATI-kártya tulajdonosnak van/volt HL2 kuponja, amivel a legalapabb HL2 verzióhoz lehet jutni, a "bronz" változathoz, amiben a HL2-õn kívül csak a Counter Strike: Source található (az EMPORIO-release is ilyenbõl készült).
A bronz (bronze) változaton kívül még létezik ezüst (silver) és arany (gold) változat is.
A silver változat tartalma:
Half-Life 2
Counter-Strike: Source
Half-Life 1: Source
Day of Defeat: Source
A Valve korábbi játékai, melyek a Steamen keresztül elérhetõek
Gold változat:
Half-Life 2
Counter-Strike: Source
Half-Life 1: Source
Day of Defeat: Source
A Valve korábbi játékai, melyek a Steamen keresztül elérhetõek
Teljes Half-Life 2 "stratégiai kézikönyv" a Prima Gamestõl
3 különbözõ Half-Life 2 poszter
Half-Life 2 gyûjtõdoboz
Half-Life 2 sapka
Half-Life 2 képeslap
Half-Life 2 matricák
Half-Life 2 Soundtrack CD
Minden 5000 vásárló között kisorsolnak egy kétnapos utat a Valve fõhadiszállására
Tehát én arról írtam, hogy valaki kiszedte valamelyik drágább változat telepített mappájából a HL1-hez tartozó részeket, és a megfelelõ leírással feltette a netre. És nálam egyelõre csak az EMPORIO-sba sikerült betenni és használni.
ATI:
===========
32/64/ 7200: DX 7.0
7500: DX 7.0
8500: DX 8.1
8500LE/9100: DX 8.1
9000/9000 Pro: DX 8.1
9200/9200SE: DX 8.1
9500: DX 9.0
9500 Pro/9700: DX 9.0
9700 Pro: DX 9.0
9600: DX 9.0
9600 Pro/9600 Pro SE: DX 9.0
9600XT: DX 9.0
9800/9800 Pro: DX 9.0
9800XT: DX 9.0
X800 Pro/X800XT: DX 9.0
NVidia:
===========
GF 256: DX 7.0
GF2 MX: DX 7.0
GF2 MX/200/400: DX 7.0
GF2 Pro/ GTS/Ti: DX 7.0
GF3 Ti200/Ti500: DX 8.0
GF4 MX 420/440/460: DX 7.0
GF4 MX 8×AGP: DX 7.0
GF4 Ti 4200/4400/4600: DX 8.0
GF4 Ti 4xxx 8×AGP: DX 8.0
FX5200/5200 Ultra: DX 9.0
FX5600/5600 Ultra: DX 9.0
FX5800/5800 Ultra: DX 9.0
FX5900/5900 Ultra: DX 9.0
FX5950:DX 9.0
FX5700/5700 Ultra: DX 9.0
6800-as család: DX 9.0
[Bocs, ezt nem lehetett kihagyni <#hehe>#hehe>]
Más:
Állítólag HL2 megvan buherálva, hogy ATI kártyákon eleve jobban, gyorsabban menjen mint az Nvidiákon. Na most van egy program (3D ANALYZER, ha kell link hozzá adok) amivel eltudod "hitetni" a játékkal hogy ATI-d van. Én kipróbáltam, a TI4200-emmel amit egy Radeon 9800Pro-ra emuláltam de ezt írja ki induláskor a gém hogy a steam.dll nem található (eredeti verzóm van). Nem tudtok erre valami megoldást?
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
ha rákattintok a keresésre, akkor azt írja, hogy fizessek tagsági díjat!
ON
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Hol hallottál te olyat, hogy bármelyik bittorrent-en fizetni kell???
Egyébként: IGEN: www.suprnova.org (használd a keresõjét)
melyik címen? www.suprnova.org? ott fizetni kell nem?
ON
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Viszont a következõket a HL2-õt magyarítóknak mondom:
A Half-Life Source-t is lehet magyarítani. Csak hát ugye ez a 6 évvel ezelõtti HL1 Source-motorra átírt változata, tehát szöveg sincs sok benne, mert akkoriban nem volt divat a játékok feliratozása...
Naszóval a magyarítás annyit jelent, hogyha a HL2 magyarra van beállítva, akkor a HL1-et indítva létrehoz egy hl1_hungarian mappát a megfelelõ helyen (a "hl2_hungarian"-hoz hasonlóan). Így egyrészt átvesz "dolgokat" a HL2 magyarításából, hiszen az a "keret" (menük, gombok, fejezetszámozás, stb), valamint HL1 "resource" mappájában van egy hl1_english.txt fájl, amit magyarra lefordítva és a fent említett "hl1_hungarian\resource" mappába rakva mûködik a Half-Life Source magyarítás is.
Szóval ez a warez-es verzió volt, de ahogy megoldottátok a HL2 esetében is, gondolom úgy a hivatalos változattal is mûködni fog. Bár azt biztos sokan tudják, hogy a Half-Life Source az "ATI-kuponos" bronz verzióban nincs benne, de a drágább változatokban benne van.
Ha érdekel benneteket a dolog, akkor keressetek.
😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nekem most dobta ki Steam ezt az SDK dolgot!
Meg tölt valami bug-fixet!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Jelenleg a lapodról ez a (szerintem) nagyon fontos információ hiányzik! Az hogy a readme-ben benne van - az egy dolog, de aki letölti tõled - ezt akkor még nem tudhatja.
Sõt: mivel nem jelzed semmilyen formában, hogy a lapodról a Mr. Fusion féle magyarítás tölthetõ le - akár azt is hihetik - tõled egy teljesen más kiadás érhetõ el. Volt is ilyen jellegû kérdés már😞
Másfelõl meg egy pici udvariasság is lett volna tõled feléjük - hiszen... te az õ munkájukat publikálod csk éppen más formátumban...
Na mindegy.
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
NA most vagy komoly gondok vannak a szerver adatbazis kezelesevel, vagy valaki szorakozik.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ugytunik a rejtelyek folytatodnak.
Ha torles aldozata lett, akkor igencsak duhos leszek.
mondjuk akkor töröld...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Másnak sem indul el a HL2 az update óta? Én a magyarításra gyanakszom. Elképzelhetõ ?
Nyelves Mick-éket én is szeretem...
Hehe, épp valami gagyi Mel Gibsonos film megy a TV2-n, és épp egy Stones betétdalt nyomtak... 😊