1333
-
#1133 Ezen már rég túlvagyunk.
G-man beszéde script alapján megy - meg jónéhány más szöveg is. -
#1132 Király! Ez ugyanaz a magyarítás mint amit a cheatlenden találni, csak ez egy "telepítős változata" ?? -
#1131 Nem tudom, hogy kipróbáltátok-e egyáltalán, hogy megy-e a játékban a szájmozgás, ha saját hangfájlra cseréljük le az eredetiket... én most kiprószáltam: a g-man intro hangfájljait cseréltem le a sajátomra és.... a hang hallatszik, de nem mozog g-man szája!!! Mielőtt megkérdeznétek: A formátum TELJESEN UGYANOLYAN mint az eredeti!! Szerintem, mielőtt belevágnátok komolyabban a szinkronizálásba prószáljátok ki ti is!!!!
elérési út: "...\hl2\sound\vo\gman_misc\"
Ha sikerrel jártok, akkor mondjátok már meg lécci, hogy hogyan sikerült a száját működésre bírni...pls...!! -
#1130 GRATULÁLOK MINDENKINEK AKI RÉSZVETT EBBEN! SZÉP MUNKA! KÖSZÖNJÜNK! -
#1129 akartam írni: működik "IS" -
#1128 Egyébkén full!! Meg működik bízom benne! -
#1127 Nem kell mindent összekeverni.
Amit letöltöttél, az a játék magyarítása.
Amiról viszont mi beszéltünk ("csúszás"), az a játékhoz készülő szinkronnal kapcsolatos. -
#1126 És ez a teljes full magyarítás?És működik késés és további gondok nélkül? -
#1125 Töltsd le innen ez installos bluedesign.4u.hu csak telepíteni kell! -
#1124 Elég hülye vagyok de amikor letöltöttem ezt a hl2hu.v1.00 magyarítást, akkor mit és hova tömörítsek ki? -
#1123 Tudtommal a tátogás meg van oldva játékban nem? Szal, magyar szöveget is közel tökéletes szájanimációval mond el...nem? -
#1122 Szószerint itt senki sem dolgozik vele. Elsősorban JÁTSZANI kell a HalfLife 2-vel és a hallott / látott dialógusok testreszabásával kell "fecsérelni" az időt, hogy
- könnyebb legyen a szövegkönyv és a szinkron passzintása
- ne lógjon túl a magyar hang az angolra tátogáson.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#1121 Hát az, hogy bele-beleszólogatok, az még nem jelent munkát, vazze -
#1120 Ja, erről van szó... már sokan tudják?! Bazze...
#1119 Azt kimondta, hogy nem vagy benne?!
Azért kaptál privi üzenetet a másik Fórummal kapcsolatban, mert BENNE VAGY! :)))))
Ne húzd ki magad!
#1118 Mint a neve is mutatja - "Magyarítók Fóruma" -, nem nyilvános fórum, ezért nincs is itt reklámozva. Különben azt is teleszemetelnék a "kedves" felhasználók OFF-topik beszólásokkal, mint pl. ez a "Nadi" is. -
#1117 Hol van az a bizonyos fórum? -
Nadi #1116 mert ebben sokan vannak
-
#1115 És ezt a kérdést miért ebbe a topikba írtad??? -
#1114 A tévedések elkerülése végett, én ebben a "project"-ben nem vagyok benne, csak tudósítottam a helyzetről a magyarítók fórumából. -
Nadi #1113 Cső!Nem tud valaki segíteni abba, hogy msnbe hogy lehet mikrofonon keresztül beszélni.Mindkettőnknek van mikrofon és ugyanaz a verzió van fenn.
Előre is kösz -
#1112 Fájlok (itt konkrétan hangfájlok) módosítása/lecserélése lenne a készítők engedélyével vagy anélkül (ha le se szarják a nekik írt levelet) - és itt jön az a dolog, hogy elvileg MOD-ként engedély sem kellene rá, de valójában ez sem mindig egyértelmű... -
#1111 Erről bővebben Mr. Fusion tudna nyilatkozni, én csak az install változatért felelek. -
#1110 Miért, mi van a jogi részével?
Amúgy kb. hol tartatok? A "magyarítás finomítása" lépés már kész? -
#1109 Nekem nincs meg az a verzió. Nem tudom kipróbálni -
#1108 Nagyszerű, erre vártam! Az előző verziót is a telepítőssel raktam fel, és AI gond se volt... -
#1107 Már mükszik!
-
#1106 Nálam lejön mindkettő. -
#1105 Ma egyébként megjelent az 5 CD-s változat VENGEANCE-féle release-e. Ezzel kipróbáltátok már? Vagy ha még nem, majd próbáljátok már ki - nekem csak holnapra ér le, viszont én holnap nem leszek itthon... -
Lacika 79 #1104 Az eredetihez való telepítőt nem lehet elérni. -
#1103 Nos elkészült az 1.00-ás install verzió mindkét verzióhoz:
EREDETI STEAM & WAREZ
Látogassatok el erre a oldalra bluedesign.4u.hu innen le lehet tölteni.
(az eredeti steam verzió nincs tesztelve)
(a warez-os tesztelve, tuti hogy működik)
bluedesign.4u.hu -
#1102 Csuhai: ne számíts arra, hogy nem lesz jó
takraj: a "csapat"-ot inkább "összefogásnak" nevezném. Van valaki, aki a "technikai cuccot" és a szinkronszínészeket biztosítja, a szövegkönyv és a jellemrajzok összeállításában pedig több ismert név is szerepel (mint pl. i2k - őróla egyértelműen tudom, hogy ezen dolgozik). És persze most is megvan az a valaki, aki a jogi része miatti aggódással foglalkozik, ez pedig HJ -
#1101 Ez az 1.00-ás változat már a végleges? Ez alapján fogják csinálni a szinkront? Azaz, ez az a finomított változat? Amúgy melyik csapat/cég csinálja a szinkront? Van már szinkronlista? Phúú, remélem nem olyan lesz, mint a Chrome-ban... -
#1100 Kössz,nem láttam :D Most már megy. Válaszolnál a #1098-as kérdésre? -
#1099 A letölthető ZIP fájlban (#1093) van egy HL2Magyaritas-Telepites.txt nevű fájl. Abban minden le van írva, hogy mit kell csinálni a magyarítás telepítéséhez - attól függően, hogy hivatalos vagy feltört (EMPORIO) változatod van-e. -
#1098 ha nekem nem lesz jó ez a magyarítás (mert vannak olyan hibák, hogy késöbb írja ki vagy néha kihagy) akkor hogyan lehet letöröni?Simán kitörlöm abból a mappából, ahova beraktam? -
#1097 Nem tudná megmondani valaki, hogy hova másoljam be ezt a magyarítást? -
#1096 juhejj :) -
#1095 Nagyon jó, hogy magyar feliratokkal tudtam végigjátszani, köszönet a készítőknek ! -
#1094 kiraaaaaaaaaaaa!!!!!!!!