1333
-
#493 sorry :) este aludtam, egyszerűen apssz, komolyan, mindent vissza kitöröltem, amiket bemásolgattam , még a cfg-ket is. szóval lehet, hogy egy másolgatásban valami olyasmit másoltam, ami "felhíta a figyelmét" a játéknak, hogy nézzen be oda is. Egyéb logikus(nak látszó) 5letem nincs.... azt próbáltad, hogy az egész resource könyvtárat kiextractolod oda? -
skristof #492 rájöttél már, hogyan lett neked magyar??? :D -
skristof #491 erre találták ki a kér szemedet
tudod, visszaolvasásra..... -
ordel17 #490 Jóvan már nem tudtam hogy azért akarják átállítani mert bizonyos szövegek nem férnek ki! Mi a szart kell it vergődni bazzeg! Nem hinném hogy bunkó lettem volna, inkább te vagy a bunkó, ki vagy te??? Fordító? Akkor meg mit pattogsz? -
skristof #489 énis
de fasznak kell it bunkózni
ha nem érdekli a betűméret állítás, és majd nem jelennek meg a szövegek, akkor egyből jön, és beírja 28szor, h miafaszvan, köcsög fordítók, meg mittomén
ujreg kötsög -
#488 :) nyugi, reggelente én is érzékeny vagyok :) -
skristof #487 kit érdekel, h te meg mit akarsz?!?!? -
ordel17 #486 Hali
Nem lehetne kiadni a magyarításból egy béta változatot, ahelyett hogy ilyennel foglalkoztok hogy nagy a betűméret, kit érdekel! Ha nem adtok akkor plz mondjatok már egy kb időpontot, hogy mikorra várható! -
#485 A SOURCE-motorhoz konkrétan nem értek, de mondjuk jó kiindulási alap lenne megkukkolni egy olyan MOD-ot, amit pl. a CS:SOURCE-hoz készítettek, hogy ott hogyan oldották meg, a MOD-ot hová kell rakni, stb stb -
skristof #484 viszont azt tudod, h hogyan lehet belepakolni egy modot?
source sdk? vagy mi kell? -
#483 Ez a legegyszerűbb.
Abból kiindulva, hogy a szerkesztett fájljaitokat nem a HL2 mappába rakjátok, hanem ugyanazokat a fájlokat egy MOD részeként rakjátok be.
Azt biztosan nem fogja utálni a játék.
Egyébként nem én vagyok ilyen okos...
Már nem ez lenne az első játék, amelyhez a magyarítás MOD-ként készülne el, és nem kellene hozzányúlni/átírni a telepített fájlokat. -
skristof #482 hát köszi
végső soron nem rossz ötlet, de jó volna vmi egyszerűbb megoldás... :( -
#481 OK
Megint adódik a kvetkező kérdés:
Annak utánanéztetek-e már, hogy MOD-ként egy külön mod-mappába betéve a szerkesztett fájlokat, működik-e a dolog? Mondjuk ehhez utána kellene nézni, hogy létezik-e már valamelyik SOURCE-motoros Half-Life utódhoz magyarítás vagy MOD, azt hogyan tudták belerakni a játékba...
Több ötletem nincs. -
skristof #480 nem
visszafele nem megy
ez a nagy problem
meg az, h menne is, akkoris gáz, mert ha pl frissíti a steam??? -
#479 Akkor még egy kérdés:
A GCF fájlokat meg tudjátok úgy nyitni, hogy fájlokat kiszedni belőle szerkesztésre és aztán "visszacsomagolás" a GCF-be? -
skristof #478 merre találom? :) -
#477 mintha lenne, de én mindig fullt nyomok :)
(warezos beidegződés :)) -
#476 sztem próbálkozhatnál amúgy esetleg a tört hl2 exevel hátha... -
#475 A hivatalos változat "részleteit" nem ismerem, azért kérdezek ilyeneket..
Mint pl. ezt is: A hivatalos változat telepítésénél van olyan választási lehetőség, hogy "full" vagy "min" telepítés? -
#474 nem nincsnek, nekünk ezek a gcf-ben vannak tárolova... -
skristof #473 eredetileg nekünk semmilyen txt-k nincsenek benne!!!
ez a probléma! -
#472 nem sajnos rosszuol tudod, egyszerűen nem vette figyelembe a módosított fileokat... -
#471 Most akkor pontosítsunk...
A HL2\RESOURCE mappában nektek is azok a TXT fájlok vannak, amelyeket az EMPORIO-sban lehet módosítani?
(closecaption_english.txt, gameui_english.txt, hl2_english.txt, valve_english.txt) -
skristof #470 az, h hiába másolok be bármit a hl2 mappába, nem szeresse....
sztem folyamatosan a gcfből szedi ki a fileokat, vagy nemtudom :(
de ez elég gáz. nehogymá le kelljen szednem a warezt a honosítás miatt...
loál :( -
#469 Most akkor nálatok pontosan mi is a probléma?
Az, hogy a módosítás és a játék indítása után visszaáll az eredeti állapotára a fájl? Jól értettem? -
skristof #468 tudjuk
de ezzel én nem jutottam előrébb sajnos :) -
#467 Én már tegnap említettem, hogy a HL2\RESOURCE mappában lévő TXT-ket módosítva simán működik a magyarítás.
Bár azt is meg kell említenem, hogy nekem az EMPORIO feltört változat van -
skristof #466 nekem meg a 2.avi-t sem játssza le...
esetleg dobd fel vhova most te a hl2.exe-det, kiváncsi vok ;) -
#465 jah mert elméletileg a CDken a gcf-ek vannak amiket a netről lejhetett volna lehúzni...
sztem csak az exe-nk más... -
#464 ha én kitörlök mindent a StartupVids.txt-ből akkor nekem nem játsza le. :) -
skristof #463 nah
szóval neked a bolti verzió van meg, ugye?!?
és mégis ugyanakkora a hl2 mappánk? tehát gondolom neked is kellett Steam-et felraknod, és neked is gcf-ekben vannak a cuccok..
tehát elméletileg ugyanaz lesz a megoldás nálam, mint nálad.
van még olyasvalaki, aki meg tudta oldani, h legyen 'magyarítás'? -
#462 startupvidset.
rakj be egy avit a folderbe és add neki a 2.avi nevet és a txt-ben a valve.avi helyett add meg a nevét. Úgysem megy, mert az nekem alapban mennt... -
skristof #461 van egy kis probléma
illetve NAGY
említetted, h ha kiszeded a media mappába azt a txt-t, és vmi mást írsz bele, akor azt a videt játsza le!
nah, én kiszedtem a txt-t, kitöröltem belőle az elérési utat, de így is lejátszotta az animációt!
tartok tőle, h ez a köcsög steam állandóan kicsomagolja a dolgokat, vmi temp-be... :( -
#460 hát pasz majd még nézegetem, de nincs 5letem, pedig valszeg ugyan az lehet a "hiba" hiszen eddig egyikünknél sem működött... -
skristof #459 nah mi a helyzet??????
már lassan reménytelen, nem??!?!!? -
#458 akkor majd még elmélkedem mi a francot csináltam :) -
skristof #457 hiába...
így sem jó... -
#456 jah az .exe-t át tudnád dobni, hogy ne buzgerálja a CDmet?
márha segít valamit, de egy próbát megér... -
#455 hmm, még annyit tudok mondani, hogy amikor elindítottam a HL2-t akkor a source engine.gcf meg volt nyitv a GCFprogival... -
skristof #454 nincs publikus tesztelés sem
pár nap és kijön egy verzió
vagynem :D