Half-Life 2 magyarítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemcsakfeel
hogy haladtok?

*hihi ** *

Extraboy

nemcsakfeel
😄DDDDDD
azok a hamburgeren kivul mást nem értenek. irjál helyette hamburgert!

*hihi ** *

Ok, gyõztél... 😊

Hmuda
Mért szerinted az elsõ részben értette a hambizabáló amcsi kiskölök hogy mi az a rezonancia kaszkád ami megnyitotta a dimenziókapukat? Nemhiszem. Én nyugodtan beírnám, nem lesz tõle roszabb a magyarítás.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nekem is ilyet írt ki a mobimouse, de nem látom értelmét, hogy beírjam a szövegbe, mert aki nézné játék közben, azt se tudja, mi van... Egyelõre úgy hagyom, ahogy van.

Hmuda
Nemtudom, de ez a amgyar fordítása.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nemcsakfeel
ez a poén benne, nemtom ki forditotta, csak nézek nagyokat.
...

*hihi ** *

És az meg mi a fax?

Extraboy
"Meanwhile, hagyjuk itt ezt a show-t az úton."
a meanwhile az ekozben-t jelent. akor miertnincs leforditva? vagy en ertek felre vmit, mert nem neztem ma miota a topicot 😊 ?!

nemcsakfeel
bocsi:
"#770Meanwhile, let's get this show on the road.
Meanwhile, hagyjuk itt ezt a show-t az úton. "
nane!

*hihi ** *

nemcsakfeel
hopp, a végét nem tette be.

*hihi ** *

nemcsakfeel
nézzétek át az eddigi kész részemet

*hihi ** *

toMpEr
friefox es ie alatt neztem, ezeken jo volt

nemcsakfeel
akkor a netszkép szar.

*hihi ** *

toMpEr
elvileg mellette van egy Feltölt gomb...

Hmuda
Rezonancia kaszkád

nemcsakfeel
fordítás feltöltésénél mire kell nyomni hogy elkezdje feltölteni??? Browseal kiválasztottam, nyomtam entert, és most?

*hihi ** *

resonance cascade?

Jujj, most fordítottam a 666-os sort...

Van egy olyan szó, hogy: MIT, erre a mobimouse azt írja, hogy Bostoni mûszaki Egyetem, és a szövegben még a végzõsök szerepel. Nem oda járt véletlenül vmeik hl2 készítõ?

A vortigaunts sok helyen elõfordul. Mi lehet ez?
Hagyjuk úgy, s várjuk meg, hogy mik lesznek azok a gameben?

Persze megválasztoltam, hogy a fordító motor nem az én kezem munkája, így téged kellene megkeresniük...

Privátban elküldtem a levelet, amit kaptam.

Hmuda
Már elkezdtem a harmadiakt asszem.

toMpEr
a csatlakozas amugy mit takarna?

toMpEr
Valo igaz, hogy igy biztos nem lesz tokeletes forditas, de szerintem egyszerubb lesz kijavitani, mint az egeszet ujra leirni az elejetol.
Amugy elvileg idorendi sorrendbe van, de kicsit erdekes valoban

szerintem még felesleges...
bár nem mintha benne lennék a team-ben :9
bár annyiból meg jó lenne, h talán csatlakoznának
szal sztem egy hírt megér a magyaritasok.hu-n

football without ultras is nothing

köszi szépen

Hmuda
Hm érdekes gondolat. Igazából azért nem tartom jó ötletnek mert láthatólag eléggé össze vissza vanak a szövegek és nem lehet pl eldönteni hogy mikor kell magázódni és mkor tegezõdni.

Kerüljünk fel akkor a magyaritasok.hu-ra, vagy ne?

toMpEr
ok, amugy ha nem irod be a neved akkor is le tudod szedni

tomper lécci szedj ki a Fordítók közül, mert nem akartam elvállalni, csak leszedni a szöveget....
sry

Scrapyard? Szeméttelep?

Tomper, azt meg tudnád esetleg oldani, hogy a szótárba ha már egy korábban benne lévõ szót újra beírunk, akkor csak a legújabb változat maradjon meg (Azaz ilyen trükkel lehessen javítani)?

Rage47
OKéé
Amit nem tudsz, azt hagyd úgy, majd a végén mindenki jelezze, ha az elvállat szövegben volt valami amit nem tudott, aztán kiokoskodunk valamit közösen. Nekem is van egy pár dolog, amihez kevésnek tûnik a c-közép vizsga.

Ami megvan, azt töltsd fel, s kezdj újba akkor. De a részletekrõl Tompert.

Rage47
Lehet olyat, hogy belekezdek egy másik szövegrészbe, mert az elözöbe pár mondatot totál nem értek, nem tudom hogy forditsam azokat a kifejezeseket/nem tanultam/? a harmadikat csak 79%-ra tudtam megcsinalni.Nem akartam nagyon hülyeségeket irni😊
Hehe, nálam is voltak ilyen értelmetlen szövegek.

Amivel én is találkoztam:
the Citadel - ezt a Citadellának fordítottam
A Nexus az jó lesz úgy ahogy írtad szvsz, vidd fel a szótárba, a többire meg keressünk közös megoldást...

nemcsakfeel
meg:
Mark V Hazardous Environment Suit - Mark 5 ös vegyvédelmi ruha ?

*hihi ** *

nemcsakfeel
néhány kérdéses szó:
the Nexus building - Nexus épület
the Citadel - fellegvár
vortigaunts - ???
Nova Prospekt - le kell fordítani ?
I'm encountering unexpected interference - ez mi legyen?

The massless field-flux should self-limit and I've clamped the manifold parameters to CY base and LG orbifold, Hilbert inclusive. - A masszamentes fluxusmezõnek saját magát kell határolnia, .... ????

*hihi ** *

hmmm, hm...
Kezdem a négyes csokrot.

Jelentem, az elsõ 150 bejegyzés néhány általam le nem fordítható(5-10) mondaton kívül késznek tekinthetõ. M1ek aludni...

😊))

A Science Team inkánn Tudós Csapat kéne, hogy legyen, nem Tudományos.

toMpEr
szolsz nekem es kitorlom 😊

Mármint a szótárban?

Ha valamit elbasztam, akkor mit lehet tenni?

Jópár új szóval gazdagítottam a szótárat. Már lassan összeáll a sztori elej számomra.

Ok, kezdem kapisgálni: Kapcsold át a kapcsolódat Gordon. Ha az összes szöveget látnád, lehet elkezdenéd kapisgálni. Sok az oda-vissza utalás. Max Payne II szint legalább a sztori.

Nem merek mondani semmit, de a szövegkörynyezetet ilyenkor inkább angolul szvsz...

"Initializing in three...two...one... Oh, fiddlesticks! What now?"

nemcsakfeel
"923:Kezdés, három... kettõ... egy... Oh, fiddlesticks! What now?"

*hihi ** *