1333
-
#533 Ja, a feliratok teljesen le vannak fordítva, a menüfájlok még csak helyenként. -
#532 Én is ekörül forgolódom egy ideje. Viszont a kitörlés-dologgal adtál egy ötletet: nem kell kitörölni (mert nem tudjuk), talán elég egy hexa-editorral megváltoztatni a kérdéses fájlnevet a GCF végefelé a listában. Akkor jó esetben nem találja meg belül, így lehetne világosabban látni, hogy használja-e a külsőt vagy sem, kibontja-e vagy sem, stb. -
#531 Végig vitted már??? -
#530 És ha úgy próbálod, hogy a cc_lang = "" és a magyar closecaption_english.txt fájlodat a megfelelő helyre másolod ("hl 2 dir\hl2\resource\"). Ha így nem megy akkor meg lehet próbálni pl a cc_lang = "russian" -t és a magyar fájlodat closecaption_russian.txt -nek nevezed. Hátha csak az angolt nem engedi máshonnan olvasni. -
#529 Én úgy értettem, hogy az hl2 összes gcf-ét (ha kell leírom melyek azok) kicsomagolod valami teljesen más helyre a vinyóra. És onnan futtatod. -
skristof #528 #522
és így sem ment!!! -
skristof #527 jah, énis így tudom/tudtam, ezért is állok értetlenül a dolog előtt -
#526 De akinek eredeti és nagyon nagyon kell neki a magyarítás az ideiglenesen kitömörítheti a megfelelő gcf-eket egy mappába és menni fog. Max kell hozzá egy fix.. hmm nem emléxem pedig múltkor megcsináltam.. de majd ennek is utánanézek. -
skristof #525 ami még érdekes lehet: van a config-ban egy ilyen sor:
cc_lang "english"
esetleg ezzel még lehetne valamit kezdeni...
amit én próbáltam: átírtam hungarian-ra, és csináltam closecaption_hungarian.txt-t, de nemigazán ment... -
#524 Mondjuk nem értem, mert pl cs1.6-nál és más gcf-es játékoknál nekem működött anno. De most sajna tört hl2 miatt nem tudom kipróbálni, csak 1-2 nap múlva. -
skristof #523 igen -
skristof #522 tévhit
tapasztalatból mondom
mi is ezt hittük, de mégsem
eredeti Steam-es verzióm van, hiába pakolom ki az egész resource mappát, csak nem akarja a magyarított szövegeket használni -
#521 Azt tudtam, hogy akkor azt használja, de azt nem, hogy nem lehet törölni belőle. Azért írtam, mert végülis az a probléma, hogy nem azt használja, nem?! :) -
FLeK0 #520 gcf-bol nem lehet torolni, de ha van valami a "helyen", akkor automatikusan azt hasznalja. -
#519 A technikai problémához: azt próbáltátok, hogy kitörlitek a gcf-ből a fájlt és a magyart a megfelelő helyre másoljátok - nem a gcf-be -? (abból kiindulva, hogy úgy tudom, ha nincs gcf-ben valami, akkor a mappastruktúrában keresi) -
#518 na látod, tudsz te ha akarsz :) -
skristof #517 természetesen állok rendelkezésetekre...
én lennék a legboldogabb, ha meg tudnánk oldani... -
#516 De most visszaolvastam 10mp alatt megláttam hogy hétfőn beta. Na jó, addig... -
#515 Úgy értem kapok-e egy linket a félkész magyarításhoz, mert tegnap is kértem de nem kaptam. -
skristof #514 sejtettem...
remélem nem te irányítottad ide őket :D -
#513 A HL2 topicból jöttek :) -
skristof #512 ha esetleg pl visszaolvasnátok
Istenem, miért olyan nagy kérés ez?!? itt nem húszezer komment van, csak ötszáz... abbol is max 100 az, ami aktuális -
#511 Nekem ATI kuponos HL2őm van... steames!
Ezzel is lehet hasznalni majd a magyarositást? -
ordel17 #510 Mit jelent nálatok a béta? Minden szöveg kész van és csak a felmerülő hibák miatt béta, vagy még van lefordítatlan szövegrész? -
skristof #509 rád is férne egy kis magyarítás...
amugymeg persze, le lehet tölteni pl a hl2 warez verziójat
de ha vennéd a fáradtságot, és visszaolvasnál -
#508 Na, le lehet-e már tölteni valamit? -
#507 nekem van steamem -
#506 mert amire emléxem az az volt, hogy behívtam a source engine cfg-t, majd jobb klikk a resource könyvtárra és kicsomiztam a Cre, majd onnan bemásoltam a hl2 könyvtár resourcebe. -
#505 Nem tudni. Számítunk a Steammel rendelkezők segítségére, mint pl. te is. Hátha valaki megoldja, hogy menjen azzal a verzióval is, és elmondja. -
skristof #504 sikerült megoldani a technikai problémákat?? -
skristof #503 gondolom azért lesz beta -
skristof #502 én nem írtam, mert tartok tőle, h úgysem méltatnának válaszra.... -
#501 yepp... lehet majd tesztelni? -
#500 Hétfőn béta. -
#499 van már elérhető file? -
ordel17 #498 Hali
Mikorra várható a magyarosítás? -
#497 a Valve-nak már írtam ez ügyben, kb ezt írtam én is :)
még válaz nem jött... -
#496 hát nem igazán segítőkészek... -
skristof #495 mingyá megprószálom kicsomizni az egész könyvtárat, bár tartok tőle.... -
skristof #494 ennyit tudtam még tenni az ügy érdekében....
ne fikázzátok az angolomat, még csak kezdő csoportos vagyok, jó?!?! :D