7670
-
BBazsi #1492 én se tudok vele csatlakozni sehova -
#1491 néha leállítod a keresést és újrainditod -
#1490 És hogy a genyába tudtál vele játszani? 15 perce keres, de szervert nem talált egyet se. -
#1489 Nah mégegyszer, hogy látható legyen :)
AVP3 SG community avp3sg -
#1488 Értékelésem:
Mivel még egy AvP gémmel se játszottam, sokat vártam tőle.
-Alien:
Óriásian jóra sikeredett, szerintem a legjobb faj.Mivel a demó az ő pályája(neki kedvez) ezért neki van a legtöbb esélye.
-Predátor:
Nem a legjobb.Vele értem el a legtöbb pontot, viszont annyira nem tetszett.A kamerák elég jók.
-Marine:
Nagyon jó karakter, 2. helyre tenném.
Tehát:
1.Alien
2.Marine
3.Predátor
A pálya nagyon jó, sötét ami kedvez az Aliennek és a Predinek is.
Sok tengerész fegyót nem próbáltam ki, viszont elég jók.Van egy célzós(nem tom mi a neve) ami szar, mert folyamatosan kell nyomni a jobb egeret.
Pontok:
8,5/10
Nem rossz Gamma de ez még csak demó! -
Metontour #1487 Nekem eddig nem sikerült feljutnom de valahogy érződik ezen hogy azért van hogy be legyen tömve a játékosok szája hogy van demo.Így volt a legegyszerűbb tákoltak egy szervert egy pályával a hátrom fajjal nehogy plusz két percet vegyen igénybe a singleból egy pálya kiemelése. -
#1486 aham,köszi -
#1485 Nekem nem talál egyetlen játékot sem ez a nyomorult -
#1484 Tartsd nyomva a Shiftet, majd ha kijelölted, nyomj "Space"-t -
#1483 A predivel hogy csinálom meg azt a kijelölős jumpot? -
#1482 Ez már biztos?A saját szerver és LAN? -
#1481 A fegyvereket előbb fel kell venni. Alapból csak a penge van. -
EnxTheOne #1480 nekem avp2 nem tetszett, igaz kb 2-3 éve probáltam, és eltekintek attól hogy a pályák 5 négyzetméteresek, és mindenki csal. Stagger, meg f*aszom se tudom hogy hivják a bugokat. Marine alap gépfegyverel kinyir 2 melkas lövéstöl egy predalient. Gugoló emberen nem müködik a headshoot. Illetve egy elég jó játékos tanitott 1-2 dolgott, elöször mutatott vagy 6 bugot, ami ellen a fair játékosoknak semmi esélye. Útána meg küldött egy programot msnen, és minden pálya világosabb lett. A predator láthatatlanság nem ért semmit. És ezek minden szerveren jelen voltak. CSak a "fair play warok" voltak kivételek.
Számomra ez az avp2. Ennél a videok alapján az avp3-at megfogom venni. -
#1479 Nem lehet. -
tréj #1478 nem tudja valaki hogyan lehet kikapcsolni a beszédet mert idegesít hogy a haverokkal beszélek és azt mások is hallják? -
#1477 Controlsnál secondary attack. -
#1476 az előbb 27 killem volt. Meg is nyertem a matchet. -
#1475 eddig az alien ami nekem bejött,predátorral mivel veszem elő a fegyvert mert csak csapkodni tudtam? -
Bucsek #1474 Mouse lagra valakinek van ötlete? Vsync off mégis szar. fullHD ba tolom, de a gépem birja, cod6, SW force unlaeshed, szoval birnia kéne a játékot. a Játék jol megy, minden folyamatos csak amikor az egeret mozditom akkor van lag mármint késik a mozdulás. 1024ben jol megy... viszont fullHD-s moncsin nemigen fogok játszani ilyen törpefelbontásba :D
a fenti linkről pedig: ovlastam h 15 nap meg megbizhato, de ki szállitja, és tuti h ennyi lenne cakkumpakk cuzámmen? 5500ft? -
#1473 Egy fostalicska AVP1 után nem tom mire számítottál tűlük, én nem féltem, hogy az egyik legjobb fejlesztő Monolith AVP2-jét akár csak megközelítik. -
#1472 Na nem rossz a játék viszont Egy kicsit aggatott maxon,vissza húztam egy cseppet!Az egérérzékenységről nem is beszélve! -
#1471 szerintem meg a marine az egyik legjobban kezelhető karakter és elég erős is. akárhányszor voltam marine, legtöbbször csak egy másik marine tudott megölni -
#1470 Szerintem is.De am hiába erős a Marine fegyvere ha az Alien mögéd ugrik és megöl:D
Semmi esélyed(ez tapasztalat, az előbb Marinnel voltam, 6pont és 16 kill...)
-
#1469 Cameron elképzelése a katonaságról elég együgyű az már igaz.
Azt a hozzászólást meg poénnak szántam. -
#1468 csináltam steam community-t hogy ne kavarodjanak el a barátok a friendslistben
link -
readswift #1467 Azért lőttek csípőből mert azok nem katonák voltak hanem mozgó géppuskaállványok. Nem is emlékszem hogy letérdelt volna valamelyik. Azóta "bírom" cameront mióta ekkora ötletei vannak, hogy 8évesen kiröhögtem, számomra az avatar is örök humor forrása.
És olvastam az A2 könyvet hamarabb minthogy láttam volna a filmet. Előbbi jobb. -
#1466 Mert most volt összehasonlítási alapom, ez csak egy agyatlan lövöldözés. Ha kicserélnék a 3 faj modelljét akármi másra akkor még elmenne, de nincs igazán AvP hangulata. -
#1465 Hát az biztos, hogy én is reflexből nyomogatom a középső egérgombot (nálam az az iron sight) amikor megmozdul valami a képernyőn. Hiányzik. -
#1464 Szerintem a játék tök jó,legalábbis eddig,bár fegyverek igazán lehetnének alapból mert plasmacastert sehogy sem tudtam megtalálni,ez a deathmatch meg nekem nagyon nem jön be,de a játék tetszik. -
#1463 én se hittem,de 10 perc után meguntam....amúgy egy másik 10 perc volt nekem is míg kerestem a kihajolást,guggolást,célratartást/zoom-ot.... -
#1462 Miért gondolod ezt? -
#1461 Szerintem ez nem igaz! Távolabbra bármit könnyebb lenne eltalálni ha van iron sight. Persze egy vadul rohangáló Alien ellen nem a legjobb, de ha szembe fut veled, vagy ha lapul valahol még az ellen is jó lenne. Amúgy ez egy játéktechnikai kérdés tulajdonképpen az FPS műfaj fejlődésével került ez be a játékokba amelyikben nincs az relatíve visszalépés a műfajon belül. -
#1460 Valaki írta kb 1 oldallal hátrébb hogy a crash problémára a megoldás az ha átállítom a hangot 44100hz-re. Ezt pontosan hol tudom megtenni? -
#1459 Én az összes eddig kiadott AvP játékkal játszottam már, single-t és multit egyaránt, de ez a közelébe sem ér az AvP2-nek. -
#1458 A filmben is csak csípőből lőttek minden felé :D -
#1457 >semmilyen hangulata nincs
Ezzel vitatkoznék. -
simon7108 #1456 jah meg amugy is nem igen van értelme válhoz venni a fegyvert mert Alienek ellen nincs értelme:Dmég igy is nehéz oket futás kozben eltalálni ugy valszeg még nehezebb lett volna.... -
#1455 Hi
Hogyan lehet fajt választani? -
#1454 Hát igen. Csak 2001 óta eltelt kilenc év! Azóta azért néhány dolog alapvetőnek számít az FPS -ek világában. Ami akkor elment az ma már elég gáz azért. -
#1453 Szóval a saját szerver(nem dedikált hanem sima) és LAN már biztos?