7670
-
#1452 ez még csak dx9 majd nem így fog kinézni,videókban se ezt láttuk jó lesz ez... -
simon7108 #1451 ez csak 1 multi demo sot azon belul is csak DM van!
-
#1450 AVP2-ben sem lehetett vállhoz venni a fegyvert!
Én most is tolom a második részt nemsoká leér a demó majd meglátjuk most van friss összehasonlítási alapom :) -
#1449 Nekem is betöltött.Imádom:D
Eddig csak Aliennel voltam de király:D
5 pontot gyüjtöttem úgyhogy menő waok(2. helyre elég wolt)
Meek vissza hajrá Fiúk/Lányok! -
#1448 Ez a játék egy rakás xar, semmilyen hangulata nincs és az irányítás is szánalom. Se guggolás, se kihajolás, se fegyver vállba vétele, mégis mit képzeltek? Csoda, hogy az egérrel lehet célozni, különben olyan lenne mint a Doom2.
A videókat elnézve anno volt rá egy hajszálnyi esély, hogy megvegyem, de 10 perc játék után még letölteni sem fogom... -
kisdudeEe #1447 Esetleg engem is felvehetne valaki :D
Steam accountom: kisdudi -
simon7108 #1446 nyugi én bizok a rebellionban ha AvP-rol van szo:)
és kulomben is megigérték,hogy minoségi játékot fognak csinálni belole és nem hoznak szégyent a játékra!
én bizok bennuk!
-
#1445 Valójában mindegy miért szúrták el a lényeg, hogy elszúrták! Nyilván a cég iránti bizalom ha ilyen minőségű játékokat tesz le az asztalra megcsappan. Komoly cég olyan munkát nem vállal el amin látszik, hogy egy bizonyos legalább közepesnek mondható színvonalat rajta kívül álló okokból nem fog tudni tartani. -
simon7108 #1444 nekem semmi bajom nincs a Sega-val sot kifejezetten szeretem oket:D
nekik koszonhetjuk a Total War sorozatot ami nagy kedvencem! -
#1443 Én csak annyit tudtam a Rebellionról, hogy ők csinálták az első AvP-t, más játékukkal nem is játszottam. Remélem megemberelték magukat már 9 éve nem volt Alienes játék most végre megint lesz, ne rontsák már el.
Nekem már az nem tetszett, hogy a SEGA vásárolta fel a jogokat valahogy nem tudom őket komolyan venni, nekem mindig a 'Szónikus sövénymalac' jut róluk eszembe akiről már lenyúzták az összes kék sündisznóbőrt de még mindig erőltetik. -
#1442 Sose fogod kitalálni... A "Q" billentyűvel lehet alapértelmezetten! -
simon7108 #1441 a magyarázatuk valami olyasmi volt,hogy szinte ingyen csinálták a játékot a kiado kérésére komoly határidore és ezért lettek szarok.... -
simon7108 #1440 tényleg hogy lehet sprintelni?:Dmert aliennel csak arra jottem rá,hogy hogyan tudok 4 lábon menni de sztem tud az gyorsabban is menni....meg predatorral sem tudom hogy kell meg marineval semXD -
#1439 JA. Magyarázatom az nekem is van mindenre... :D 1999 meg tizenegy éve volt. Szóval bennem bizalom az nem sok, de mondom azért reménykedem. -
harvypoker #1438 halljatok ilyet meg az eletbe nemtapasztaltam
jaccok az avpvel eccsercsak fogja kikapcsolja magat az eger
aztan be ( deilyen 10 masodpercenkent eljatsza)
nezem masik eger azis szar
virus nincs
masik opredszer szar
a 6 éves steel 4D egerpadom simabbik felulete annyira fenyesre kopott hogymar visszaverte az infrat bazzeg es ettol hulyult be amint megforditottam rogton jo lett :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
amugy vegre sikerult egy normalis konfigot beloni: shift a sprinteles, space a falmaszas Mouse 3 meg ugras -
#1437 Kössz-kössz! -
simon7108 #1436 jah de 1999-ben meg ok csinálták az AvP 1. részét ami viszont nagyon jo volt!
és a 2 felhozott játékra is megvan a magyarázatuk a fejlesztoknek!csak keress rá:) -
#1435 Felvettelek -
#1434 Jah ez lemaradt:
STEAM:Rayden02 -
#1433 Na én is leszedtem,viszont nemtok játszani!Esetleg ha valaki felvenne barátnak,hálás lennék érte! -
#1432 Egyébként azért azt se felejtsük el, hogy a játék készítője a Rebellion akinek a két legutóbbi nagyobb játéka a "Shellshock 2: Blood Trails" és a "Rogue Warrior" volt amik akkora bukták voltak, hogy az fantasztikus..! Aki játszott ezekkel a "csodákkal" az gondolom sejti, hogy mire is gondolok ezzel kapcsolatban. Szóval előrendelésről vagy megjelenéskori vételről nálam szó sem lehet. Ezek után inkább megvárom a kész játékról szóló véleményeket aztán majd meglátjuk. Egyszóval elég rosszak az "előjelek", de én is reménykedem, hogy ezzel a játékkal megmutatják, hogy tudnak ők jót is csinálni. -
#1431 OK köszi az infot! -
#1430 És tényleg ingyenesen viszik ki időben a cuccot? -
#1429 valaki felvene esetleg játszhatnánk sg-sek
sipi a nevem steambe -
#1428 Megbízható, viszont kalkuláld bele azt is hogy (lehet) 15 napot kell majd várnod mire kihozzák. -
simon7108 #1427 jah megbízhato egyik legnagyobb áruházlánc angliában ha jol tudom! -
#1426 Akkor az az oldal a banner alatt megbízható? Inkább onnan rendelném. -
#1425 kipróbáltam mind a 3 fajt, nekem bejön. Szerintem meg is rendelem. -
Csnakos #1424 na tök jó, legalább ha lenne lan vagy valami kitudnám próbálni a fajokat egyedül üres pályán, de be se tudok jutni sehova!!! controls menüben tudok max álmodozni hogy miket lehet csinálni... -
#1423 És ha inveled őket groupba úgy nem megy?? -
Deathstorm676 #1422 Hát ennek a demónak tényleg nincs sok értelme. Plusz csak így hirtelen bedobva a multiba én azt se tudom mikor hova nézzek. De a predator hunt meg ifestation érdekes lesz és több értelme lesz. Bár az alien kezelése nekem furcsa volt predatort meg nem próbáltam. -
simon7108 #1421 demoban minek kell klánnal tolni?:Dmajd a teljest tolhatod klánnal!ez csak arra van,hogy megnézzed milyen a DM játékmod.... -
#1420 Ez már biztos?A saját szerver és LAN?Ha igen leadom a rendelésem! -
#1419 Ne rombold le a reményt ;_; -
simon7108 #1418 mert más is lesz:D -
#1417 Pont az a bajom nekem is!Meg hogy se lan se saját szerver lehetőség!Hogy toljam így a klánnal?:S -
#1416 Ezek jó érvek de mint írtad rossz választás volt. Inkább adtak volna egy single player demot amiben kipróbálható az összes faj egy-egy rövidke küldetés során. -
#1415 amennyit tudtam vele gamelni nekem bejött !Csak ne kéne ennyit várni a szerverre... -
#1414 Nem régebbi kód alapján készült,azt meg azért írták ki hogy azt higgyük más lesz a teljes mint ez! -
#1413 Egyetértek.
Már napok óta rakoskadnak fel minden hova videókat az Infestation, Predator Hunt és kooperatív Survival módokról erre kiadnak egy egyszerű deathmatch demót ami arról szól, hogy mindenki szaladgál mint a mérgezett egér és megöl mindent ami az útjába akad 10 percen keresztül. Gratulálok!
A hangulat nagyon jó tényleg, grafika is szép, Alienek mozgása és kinézete hiteles meg minden és a single player biztos jó lesz szóval még nem mondok le a játékról csak egyszerűen úgy érzem, hogy fel kell pofoznam azt aki úgy gondolta, hogy ez a demo így, ilyen formában jó ötlet. Én ezt béta verziónak nevezném nem demonak. Tudom ki van írva a játék elején, hogy ez valami régebbi kód alapján készült és nem ilyen lesz a végső termék de ettől függetlenül bűzlik valami.