7670
-
#1412 Remélem ezt a demot nem komolyan gondolták!Ha SP demot adtak volna ki szerintem mindenkinek tetszene most! -
#1411 Mégis mit vártatok? Egyértelmű volt, hogy a demoban kiforratlan lesz a multi. Deathmatch meg azért került bele, mert itt lehet kipróbálni mind a 3 fajt egyszerre. A módokban csak 2 lehet. Azért gondolkozzatok már.
A steammel sincs semmi baj, a fullnál normálisan fognak menni a szerverek is. De saját szervereket is lehet csinálni, és lan is lesz. Egy játék halott ezek nélkül, segaék is tudják. Minden esetre a multi demot én se tartom jó ötletnek épp a kiforratlanság miatt, és így sokan joggal szidják. Marketingből ez nem előnyös. -
simon7108 #1410 a meccs elején lehet fajt váltani!
jobb oldalt van 1 ilyen képernyo és ott fent a jobb sarkában van 3 ilyen kis ikon azokkal lehet váltani. -
#1409 kicsit sikerült belépnem mint alien aztán kidobott steam lost dologgal,hogy váltok fajt?
de amúgy jó kis játék lesz ez kérem szépen,szerintem rendelés lesz a vége... -
#1408 Szerintem a teljesben már lesz normális szerver lista! Ez szimplán csak quick match. Ilyen asszem codba is van. Meg nem tehetik azt meg hogy csak ilyen quick match "beleaközepébe" keresést csinálnak nekije:D -
#1407 ÚGy látom csak téged... -
#1406 Melegen ajánlom nekik , hogy ezt a szerver keresést elfelejtik mire ki jön a game...a f@sz ki van vele....Nem találok játékot... -
#1405 Mondjuk lehet, hogy nem ezt a tökéletesen agyatlan Deathmatch játékmódot kellett volna demóként megjelentetni. Könnyen elképzelhető, hogy egy ötletes játékmód fényéveket dob a játékélményen. Tényleg komolyan gondolták, hogy ez alapján majd a nagy többség kedvet kap a játékhoz?! -
simon7108 #1404 értem én de a "lézer" ágyut is fel kell venni?az a vállra van szerelve nem? -
#1403 Mindenki azt mondogatja, hogy konzol port és egyet is értek de valaki azt írta, hogy a PC változatot külön fejlesztették, igaz ez?
Nem tudom ki a PR felelős (szvsz biztos SEGA) de ennyi hype után így elbaszni mindent egy silány demoval mesteri munka. -
gyusa #1402 OKÉ
-
#1401 alapböl csak pengéid vannak és a pályán vannak elszórva a fegyverek és egyéb cuccok -
Csnakos #1400 gyusa felvettelek steam-re -
#1399 az senkit nem zavar hogy a jatek neve nem az ami a topic cime? -
#1398 Váhhá:DDDD
Igaz várni kell mire beenged egy szerverre, de aztán nagyon fasza! Ki tudtam próbálni a predit nagyon aprít, de az alien a legjobbXD Nálam tuti vétel, az optimizálás is frankó, mondjuk én laptopon játszom, de levettem 800x600-ra a grafikát minden low-on így fut mint az álom, és még szép is! -
#1397 Én reggel óta kb 10 percet játszottam és a tököm ki van már. -
gyusa #1396 Valaki felvenne engem is Steam barátank köszi
gyusa97 -
simon7108 #1395 erre gondolok:D -
#1394 Én konzol szagot érzek a levegőben. Szerintem azért csapták így össze a demot, mert csak azt dobták ide nekünk amit az xbox-osok is kaptak.
#1385: Épp ma szereztem be (olcsón) a játékot, én nem találtam benne... -
simon7108 #1393 nem arra gondolok!hanem pl a predatornak van az a "frizbije" is meg a lándzsája:Dvagy azok nincsenek benne a demoban?
meg az a 3 lézeres célzos ágyuja az benne van biztos mert lottek vele rám de nem tudom,hogy mivel kell használni:S -
peti71 #1392 Remélem singlibe lesz fedezék mögül kihajolás, meg guggolás,vagy halott ügy. -
Csnakos #1391 fél órás próbálkozár után feladtam a játékot... egyszer sikerült bejutni de 10 mp után megszakadt a kapcsolat, épp hogy elindultam... -
#1390 Kurvajó ez a game keresős mód!Nem lehet szervert választani sem,csak keres!Szánalmas egyszerűen!Megérte steamesre csinálni ezt is! -
#1389 Egyetértek a fedezék mögül kihajolás tényleg csak Marine vs. Marine szituációban hiányzik viszont ott emiatt igazi oldschool FPS fílingje van az egésznek, de nem éppen pozitív értelemben. A legjobban nekem is az iron sight hiányzik azért annak legalább tényleg alapnak kellene lennie! Hallatszik is a videóban, hogy reflexből folyton a jobb gombot nyomkodom, de gránát hiányában csak kattog a fegyver... Illetve a guggolás némi lassulás árán plusz pontosság megszerzése is nagyon kellene. A legtöbb igazán jónak mondható FPS -ben nem véletlenül vannak ezek a lehetőségek benne. -
Csnakos #1388 ááááááááá én be se jutok, vegyen már fel valaki steam-re és gameljünk :D
steam: csnakoss -
#1387 Mármint hogy megnyomod a középsőgombot célra tartod majd elengeded -
#1386 Predátornál fel vehetsz fegyvereket de ezeket csak eldobni tudod a középső egérgombbal -
#1385 MW2-ben lett végül? -
#1384 Predator meg Alien ellen kihajolás meg guggolás nem sokat ér más játékmódokban meg a Marine játékosok egy csapatban vannak, de igazad van kissé nekem is hiányoznak ezek főleg, hogy nincs nyílt irányzék a fegyvereken. -
simon7108 #1383 na játszottam mind 3 fajjal és eddig nagyon bejon:D
a marineval még igy multiban is nagyon parás foelg amikor pittyog az a radar de nem látni senkit:D
de lenne 1 kérdésem!hogyan tudok Predatornál fegyvert váltani ha egyáltalán lehet? -
#1382 Nagyon hiányolom a LANt demobol...És a saját szerver lehetőségét is! -
#1381 Hát ez alap elvárás egy mai játéknál, ha nem rakják bele a teljesbe tényleg elmehetnek a picsába. -
#1380 Dedikált szerver az lesz,de sima szerver és lan? -
#1379 Nagyon remélem hogy lesznek dedikált szerverek a teljesben. Ha csak a demoban nincsenek az még nem lenne nagy baj. -
#1378 Itt egy HD gémpléj videó amin Colonial Marine -al próbálkoztam a játékkal. Eléggé bénáztam, de itt még csak ismerkedtem vele. Később többek között rájöttem, hogy tudom gyógyítani magamat ami azért jelentősen ki tudja tolni szegény Marine szavatosságát... :) Egyébként ez így nem egy nagy durranás. Se célzás, se guggolás, se fedezékből kihajolás?! Szerintem ez így 2010 -ben elég alap lenne egy FPS-ben. Lehet, hogy a fantáziátlan deathmatch játékmód is tehet róla, de ez így nem túl bíztató.
Videó -
#1377 hát, nekem eléggé laggolt. Majd single-be végigviszem, de multiba tuti nem. -
#1376 Se lan,se saját szerver lehetőség...-1 vevő!Rohadt sega mennyire vártam ezt a játékot pedig! -
#1375 Na belépek, talál is szervert 15 másodpercen belül, már majdnem vége a meccsnek, első vagyok aliennel, a köcsög host meg erre kilép.
...
Nekem egyébként semmilyen problémám nem volt eddig a játékkal. Az optimalizáció is faszájos, a játék hangulatos, nagyon jól néz ki, tetszik. -
#1374 de köszi, akkor beállítom a keresést, és közbe nézem Az én kis családom sorozatot:DD -
#1373 :))) mindig te válaszolsz nekem?:DD