7670
avp10logo.png
  • Fehercsoki
    Remélem ezt a demot nem komolyan gondolták!Ha SP demot adtak volna ki szerintem mindenkinek tetszene most!
  • SLICK
    Mégis mit vártatok? Egyértelmű volt, hogy a demoban kiforratlan lesz a multi. Deathmatch meg azért került bele, mert itt lehet kipróbálni mind a 3 fajt egyszerre. A módokban csak 2 lehet. Azért gondolkozzatok már.
    A steammel sincs semmi baj, a fullnál normálisan fognak menni a szerverek is. De saját szervereket is lehet csinálni, és lan is lesz. Egy játék halott ezek nélkül, segaék is tudják. Minden esetre a multi demot én se tartom jó ötletnek épp a kiforratlanság miatt, és így sokan joggal szidják. Marketingből ez nem előnyös.
  • simon7108
    a meccs elején lehet fajt váltani!
    jobb oldalt van 1 ilyen képernyo és ott fent a jobb sarkában van 3 ilyen kis ikon azokkal lehet váltani.
  • Tatyla
    kicsit sikerült belépnem mint alien aztán kidobott steam lost dologgal,hogy váltok fajt?
    de amúgy jó kis játék lesz ez kérem szépen,szerintem rendelés lesz a vége...
  • triplet
    Szerintem a teljesben már lesz normális szerver lista! Ez szimplán csak quick match. Ilyen asszem codba is van. Meg nem tehetik azt meg hogy csak ilyen quick match "beleaközepébe" keresést csinálnak nekije:D
  • gabe paul logan
    ÚGy látom csak téged...
  • XenHai
    Melegen ajánlom nekik , hogy ezt a szerver keresést elfelejtik mire ki jön a game...a f@sz ki van vele....Nem találok játékot...
  • Nagylaci
    Mondjuk lehet, hogy nem ezt a tökéletesen agyatlan Deathmatch játékmódot kellett volna demóként megjelentetni. Könnyen elképzelhető, hogy egy ötletes játékmód fényéveket dob a játékélményen. Tényleg komolyan gondolták, hogy ez alapján majd a nagy többség kedvet kap a játékhoz?!
  • simon7108
    értem én de a "lézer" ágyut is fel kell venni?az a vállra van szerelve nem?
  • Adam II
    Mindenki azt mondogatja, hogy konzol port és egyet is értek de valaki azt írta, hogy a PC változatot külön fejlesztették, igaz ez?
    Nem tudom ki a PR felelős (szvsz biztos SEGA) de ennyi hype után így elbaszni mindent egy silány demoval mesteri munka.
  • gyusa
    OKÉ
  • Jaffa 2843
    alapböl csak pengéid vannak és a pályán vannak elszórva a fegyverek és egyéb cuccok
  • Csnakos
    gyusa felvettelek steam-re
  • 5c0rp330n
    az senkit nem zavar hogy a jatek neve nem az ami a topic cime?
  • triplet
    Váhhá:DDDD
    Igaz várni kell mire beenged egy szerverre, de aztán nagyon fasza! Ki tudtam próbálni a predit nagyon aprít, de az alien a legjobbXD Nálam tuti vétel, az optimizálás is frankó, mondjuk én laptopon játszom, de levettem 800x600-ra a grafikát minden low-on így fut mint az álom, és még szép is!
  • Adam II
    Én reggel óta kb 10 percet játszottam és a tököm ki van már.
  • gyusa
    Valaki felvenne engem is Steam barátank köszi
    gyusa97
  • simon7108
    erre gondolok:D
  • Lunki88
    Én konzol szagot érzek a levegőben. Szerintem azért csapták így össze a demot, mert csak azt dobták ide nekünk amit az xbox-osok is kaptak.

#1385: Épp ma szereztem be (olcsón) a játékot, én nem találtam benne...
  • simon7108
    nem arra gondolok!hanem pl a predatornak van az a "frizbije" is meg a lándzsája:Dvagy azok nincsenek benne a demoban?
    meg az a 3 lézeres célzos ágyuja az benne van biztos mert lottek vele rám de nem tudom,hogy mivel kell használni:S
  • peti71
    Remélem singlibe lesz fedezék mögül kihajolás, meg guggolás,vagy halott ügy.
  • Csnakos
    fél órás próbálkozár után feladtam a játékot... egyszer sikerült bejutni de 10 mp után megszakadt a kapcsolat, épp hogy elindultam...
  • Fehercsoki
    Kurvajó ez a game keresős mód!Nem lehet szervert választani sem,csak keres!Szánalmas egyszerűen!Megérte steamesre csinálni ezt is!
  • Nagylaci
    Egyetértek a fedezék mögül kihajolás tényleg csak Marine vs. Marine szituációban hiányzik viszont ott emiatt igazi oldschool FPS fílingje van az egésznek, de nem éppen pozitív értelemben. A legjobban nekem is az iron sight hiányzik azért annak legalább tényleg alapnak kellene lennie! Hallatszik is a videóban, hogy reflexből folyton a jobb gombot nyomkodom, de gránát hiányában csak kattog a fegyver... Illetve a guggolás némi lassulás árán plusz pontosság megszerzése is nagyon kellene. A legtöbb igazán jónak mondható FPS -ben nem véletlenül vannak ezek a lehetőségek benne.
  • Csnakos
    ááááááááá én be se jutok, vegyen már fel valaki steam-re és gameljünk :D

steam: csnakoss
  • elitehun
    Mármint hogy megnyomod a középsőgombot célra tartod majd elengeded
  • elitehun
    Predátornál fel vehetsz fegyvereket de ezeket csak eldobni tudod a középső egérgombbal
  • Adam II
    MW2-ben lett végül?
  • Adam II
    Predator meg Alien ellen kihajolás meg guggolás nem sokat ér más játékmódokban meg a Marine játékosok egy csapatban vannak, de igazad van kissé nekem is hiányoznak ezek főleg, hogy nincs nyílt irányzék a fegyvereken.
  • simon7108
    na játszottam mind 3 fajjal és eddig nagyon bejon:D
    a marineval még igy multiban is nagyon parás foelg amikor pittyog az a radar de nem látni senkit:D
    de lenne 1 kérdésem!hogyan tudok Predatornál fegyvert váltani ha egyáltalán lehet?
  • Fehercsoki
    Nagyon hiányolom a LANt demobol...És a saját szerver lehetőségét is!
  • Lunki88
    Hát ez alap elvárás egy mai játéknál, ha nem rakják bele a teljesbe tényleg elmehetnek a picsába.
  • Fehercsoki
    Dedikált szerver az lesz,de sima szerver és lan?
  • Lunki88
    Nagyon remélem hogy lesznek dedikált szerverek a teljesben. Ha csak a demoban nincsenek az még nem lenne nagy baj.
  • Nagylaci
    Itt egy HD gémpléj videó amin Colonial Marine -al próbálkoztam a játékkal. Eléggé bénáztam, de itt még csak ismerkedtem vele. Később többek között rájöttem, hogy tudom gyógyítani magamat ami azért jelentősen ki tudja tolni szegény Marine szavatosságát... :) Egyébként ez így nem egy nagy durranás. Se célzás, se guggolás, se fedezékből kihajolás?! Szerintem ez így 2010 -ben elég alap lenne egy FPS-ben. Lehet, hogy a fantáziátlan deathmatch játékmód is tehet róla, de ez így nem túl bíztató.

Videó
  • pisztácia
    hát, nekem eléggé laggolt. Majd single-be végigviszem, de multiba tuti nem.
  • Fehercsoki
    Se lan,se saját szerver lehetőség...-1 vevő!Rohadt sega mennyire vártam ezt a játékot pedig!
  • Pretorian
    Na belépek, talál is szervert 15 másodpercen belül, már majdnem vége a meccsnek, első vagyok aliennel, a köcsög host meg erre kilép.

...

Nekem egyébként semmilyen problémám nem volt eddig a játékkal. Az optimalizáció is faszájos, a játék hangulatos, nagyon jól néz ki, tetszik.
  • pisztácia
    de köszi, akkor beállítom a keresést, és közbe nézem Az én kis családom sorozatot:DD
  • pisztácia
    :))) mindig te válaszolsz nekem?:DD