7670
-
#1332 Aliennel játszani már az első két részben is kihívás volt, azt sokat kellett tanulni. -
#1331 Arra nem is gondoltál hogy le vannak terhelve a STEAM szerverek mert mindenki ezt tölti?
A STEAM pedig qrva jó dolog. Évek óta használom. -
#1330 azt a csipogás=nagy para, beleverték ebbe a generációba vazze :D és ráadásul egyedi csipogás, nem lehet összetéveszteni semmivel -
harvypoker #1329 jah enis eddig egyszer tudtam belepni mondjuk akkor toltam vagy felorat
nemrossz annyira csak az aliennel nemegyszeru kiigazodni neha (kene egy gomb amivel rogton leesek a foldre)
amugy nekem 3,5Mb/sec el jott le eleg hamar :) -
#1328 shearcing for games már vagy 2 perce. -
simon7108 #1327 a teljesben lesz dedikált szerver legalábbis ezt igérték!
más!
nyilvánosan kihirdetem,hogy utálom a steamet!!!1 rakás sz*r az egész....
azt álitsák,hogy teljes sávszéllel lehet tolteni ami nekem igaz nem tul nagy max 300 kb/s el tudok tolteni de erre a steam a játékot 180 kb/s el tolti!hol itt a teljes sávszél? -
#1326 Játszani sajnos még nem tudtam de nem túl biztató amit ti és mások írtak, a menü elég konzolos ami nem túl jó jel.
Nagyon szarul fog esni ha kiderül, hogy pocsék a játék mert lassan 10 éve nem volt Alienes játék és ha minden igaz ezen a játékon múlik a Colonial Marines.
Nem értem mi ez az új divat, hogy nincs dedikált szerver, szerintem baromság. Most csak nézem a képernyőt hosszú perceken át és azt se tudom csinál-e valamit. Ha lenne egy szerver lista és látnám, hogy nincs egyse vagy mind üres akkor nem pazarolnám az időmet arra, hogy várok hátha beléptet valahova. Esetleg ha tudnék csinálni saját meccsett akkor legalább megtudhatnám, hogy néz ki a játék és milyen az irányítás de neeeeem. Remélhetőleg igaz, hogy a teljesben lesz dedikált szerver,
Pont a szerintem legszarabb és legérdektelenebb játékmódot (deathmatch) tették bele, szerintem ez rossz húzás volt, infestation vagy predator hunt jobb lett volna.
Miért pont multiplayer demo? Manapság nagyon nagy divat, hogy csak multiznak az emberek de engem őszintén a single player jobban érdekel.
Miért nem csinálták működőképesebbre, ezzel csak elrettentik a játékosokat. -
H4ver #1325 predátornál a dobócsillag a legjobb:D -
#1324 Mondjuk van benne valami. :D Csak kicsit frusztráló mikor örül az ember hogy elkapott valakit, és utána egyből legyilkolják. :P Amúgy marine-nal még így multiban is fosatós, tiszta ideg voltam már mikor hallom a radaron a pittyegést de senkit sem látok, és egyszer csak hopp mögém ugrik egy alien és halott vok. xD -
#1323 könnyebb konzolról átportolni az ilyet -
#1322 Leszedte fuck yeah:DDDd -
#1321 amúgy valaki korábban írta hogy túl világos a játék, DE csak az aliennel látod úgy és ez fasza, marinenal sokkal sötétebbek azok a sarkok a plafonon stb, szóval megéri kiverni a lámpionokat -
#1320 nem lenne reális, csak biztos helyzetben nyomj trophykillt -
H4ver #1319 Csak annyi a baj hogy van mikor laggos szerverre rak be meg az hogy 5 percet kell várni mire berak de amúgy ge.. jó a game -
#1318 Nem tom mert kell eroltetni ezt a steames IWnet szeru p2p multi rendszert itt is. -
#1317 nekem is:D -
Nothing117 #1316 97% -
#1315 eleve sem értem miért multi demo? MIÉRT? -
#1314 Ha már ugyis Deathmatch multi demot adtak ki legalább a private server lehetöség benne lehetett volna ! Hogy csak haverral játszunk ne pedig a sok kocka fejű user-ekkel ! -
#1313 Na én is kipróbáltam, nekem bejövős a játék egy dolgot leszámítva. A csiga lassú animált gyiloknál amíg hátbaszúrok valakit predivel vagy aliennel leharapom a fejét addig hátulról simán szétkapnak... :S Legalább csinálták volna meg úgy hogy amíg special killel ölök valakit addig ne legyek sebezhető, de hát így... -
#1312 Én a singleben bízok. Multi nálam sajnos a demo alapján -
pauly #1311 Hát ritka szar a multija :(
Végre talál szervert,belépek,erre kb 1 perc múlva már szét is kapcsolt...Hát a multi miatt már biztos nem fogom megvenni,a a demo ilyem,akkor a teljes sem lesz valószínű sokkal jobb... -
#1310 Készülj fel , hogy rohadt sokáig keres szervert a game... -
#1309 Zsír,szedem is,egész jól jön 1,5mb-al -
Föcsök #1308 Na lejött elindult szépen. Aztán rámentem hogy player match, aztán quick match, és vártam vagy 5 percet de semmi. Aztán ki a főmenübe és vissza. Megint semmi. Egyébként mikor rámentek a "Start multiplayer" onnantól kezdve halkabb nem? Nekem igen. Mikor a főmenübe megyek meg megint hangos. Érdekes. Valakinek valami ötlet, hogy miért nem csatlakozik? Túl sokan akarnak? -
#1307 Jah kijött a játék multi demoja ! -
#1306 Hali!
kijott a jatek demoja vagy ez csak vmi beta? -
Richard49 #1305 Na emberek,akinek crashol a desktopra.Annak itt a megoldas:
(roppant szanalmas hogy nem tamogatja a 96/24-et)
Itt bizont a hangal van a gond!96k hz-t nem tamogatja ez a szerencsetlen szar jatek...Ezert atkell allitani 44100 Hz-re.. -,-
Es a crash megoldodik.. -
#1304 76%:D -
#1303 a focus az mire jó az aliennél? -
#1302 Most voltam Predatorral marha jó ! xD Naná hogy 2 első helyezett lett !
-
Föcsök #1301 Rámentek jobb klikkel, ott volt, hogy "Launch game" rámentem, és már kiírta hogy 29%-nál jár, szóval gondolom ment alatta, csak nem írta ki mennyivel jön le, meg hogy hogy áll. -
Föcsök #1300 Köszi szépen sikerült!!!!! Ezer köszönet! Most már csak a demo-ra várok. Fura elment 6%-ig azóta Dowload starting van kiírva. Mit csináljak szerintetek? -
#1299 Arról tudni valamit, hogy az egyes fajok változatai eltérnek majd, mint avsp2-ben, vagy csak skinek? Leginkább aliennél érdekelne. -
#1298 Mert a játékon belül írtam és valamiért Q-t írt -
#1297 Akkor próbáld ki a Smartgunt :D
Aliennek a leapjével kezdhetnénnek valamit mert így borzasztó gyenge lesz valami normális módban (species DM pl.), teljesen esélytelen a másik két fajjal szemben, ha meg összeáll 2-3 marine a büdös életben nem fogod észrevétlenül megközelíteni.
Kitapasztaltam most már a predatort is, elsőre furcsa volt, de elég durva. Csak remélem, ennél jóval több fegyvere lesz a véglegesben, mert így elég sivár a felhozatal (combistick, akna, szarránerfelt disc és plazma). -
csoli31 #1296 Nem a képen belül a nyílra kell klikkelni, hanem magára a képre. Akkor nem tudsz így váltani másra (Alienre vagy Predatorra) ha már foglaltak. -
#1295 Elmondanád nekem miért jó ő betű helyett q betűt írni?:) -
#1294 Most lQttem a vállizével és az is jó :d -
#1293 most játszok vbele predatorral gecijó. A fegókat fel kell szedni és a középsQ egérgombbal lehet Qket kilQni a dárdát és a azt a diszket.